steinarn

Medlem
 • Innholdsteller

  304
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om steinarn

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Interesser:
  Toten
 1. steinarn

  problem med bestilling av carly

  Har akkurat bestilt fra tysk side nå,med paypal. Men på det som beskrives som sauflokktelefon,iphone..gikk smooth🥂
 2. Kjørte slitasjevarsler foran for lenge,og byttet etter ei stund da klosser hadde litt å gå på.Jeg byttet og resatte i speedo,da satte den seg til -25000km. Prøvde nok 30-40ganger med å resette da den plutselig ble 30000km. Har sett det har vært flere som har trøblet med å få resett indikator. Slitasjevarsler har flere «soner» med motstand som endrer gjenværende kmlevetid etter hvert som de slites av.
 3. steinarn

  F11 Feil på styring

  Fikk lampa for feil på servo på min -11 F11. Byttet så batteri da det var mye feilmeldinger på diverse. Feilen dukker stadig opp under regnvær og underspyling,men blir borte når det tørker opp. Kan ta hageslangen og spyle i venstre hjulhus så feil kommer. Styringa blir tung som uten servo,og etterhvert dukker lassevis med feil opp,som viskere,ABS,EDC,lys,fotgjengerbeskyttelse osv. Fjærbeina var ute for fjærbytte en måned før dette skjedde.Har verkstedtime om 2uker,men er nysgjerrig på om noe kontakter el l. kan ha blitt skadet da. Noen som vet om komponenter i hjulhuset kan lage styrefeil,da det er EDC på bilen. Ser ut som denne får input fra ABS-føler v.side,føler for høyde (også lys?).Støtdempere har også kontakter.Klarer ikke helt å se sammenheng da det ikke kommer feil på ABS eller lysreg. Har åpnet alt for å finne fuktighet,men ikke noe.
 4. steinarn

  E60 E61 Framhjulslager

  Solgt
 5. steinarn

  E60 E61 Framhjulslager

  Ubrukt FAG framhjulslager selges 600.-
 6. steinarn

  Hvor stor er forskjellen i kvalitet mellom E61 og F11

  Har en -11 f11 520d som ble kjøpt 2012 med 50`km,har nå gått 102`km. Stort sett gått på småkjøring,byttet luftbelger,og vanlige slitedeler som bremser. Batteri og indre styreledd skal byttes nå.Ellers er det ting som at Naviskjermens matte overlate fort kan bli ekstrem stygg ved støvtørking,og Bmw bokstaver og blanke metallstriper som detter av på innstegslistene ved vasking,dette er kjente greier worldwide. Sammenlignet med min 2006 E60 med samme km,så scorer kjøreegenskapene på høyt på F11.men synes E60n virker bedre skrudd sammen og knirker mindre. Vær obs på om setevarmen i framseter i F10/11 virker riktig.Har sett tilfeller på at den går for høyt og brenner skinnet/stoffet.Dyyrt å bytte trekk..
 7. steinarn

  Bentley manual e28

  Denne har du vel sett,men ikke Bentley : https://www.bmwtechinfo.com/repair/main/137en/index.htm
 8. steinarn

  325ix tannstang

  For servo,med stag. 1000+frakt
 9. steinarn

  Luftfjærer F11

  Triks som skal prøves på luftbelger mot steinsprut: http://www.jula.no/catalog/bygg-og-maling/maling-og-fugemasse/spraymaling/spraylakk/gummispray-623113/
 10. Har den durelyd fra kompressor på vinter. Deksel rundt den er isolert med matte/skum som trekker til seg vann. Detter fryser og vibrerer inntil komp. Sulland sa det er kjent:bor noen hull i deksel på sommer for å drenere.
 11. steinarn

  Org låsebolter F10/11

  Ubrukte låsebolter M14 til F10/11. Passer alle F-serier iflg BMWFans. 200.- + frakt