Margeir

Medlem
 • Innholdsteller

  404
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Margeir

 • Rang
  Major
 • Bursdag 08/01/1980

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Røyken
 • Kjøretøy
  X5 E53 3.0d

Nylige profilbesøk

664 profilvisninger
 1. Margeir

  Shadowline lister skadet

  polering med maskin, mine var helt jævlige!! Også legge en beskyttelse over
 2. Margeir

  BMW E39 528i

  Har ikke solgt bilen ennå, har heller ikke stresset med det. Er litt i tvil med å selge den siden jeg har lagt så mye tid å penger i den. Hva syns dere? Burde jeg beholde eller selge? Byttet nå til orginale hella lykter og disse stygge depo lyktene er borte. Syns det kler bilen. Litt dårlige bilder.
 3. Margeir

  Døra opnes ikke

  Kan hoppe av når man setter på dekslet igjen, skjedde meg når når jeg bytta høyttaler. Ellers kan være at vaieren er slakk.
 4. Margeir

  Døra opnes ikke

  vaieren for håndtaket på innsiden er ikke hekta på igjen
 5. Som topic sier har jeg alltid lurt på om det er bare meg som har kallenavn på bilene mine. Som jeg har på X5n så kaller jeg den for "Thon" som i Olav Thon er litt rikmanns bil og kakse. 528 kaller jeg for noen ganger Mr.Grey og Silver Surfer, siden bilen er sølv grå. Jeepen kaller vi for "Alaska" siden det er en god offroad bil og tåler litt røff behandling. Bilen til min søster blir kalt for "Red Bull" den er rød og min søster drikker mye Red Bull Min mor har kalt bilen sinn for "Helga" ikke spørr meg hvorfor Er det noen andre her som har kallenavn på bilene sine? (Veit det er egentlig off-topic tråd men er bare redd den blir borte der)
 6. Margeir

  Ny bil BMW X5

  Har hatt bilen i litt over en uke nå og må si jeg gliser hver gang jeg kjører den Har også tatt "lite" service på den byttet kupefilter og luftfilter som var gått langt over tiden. Ny til venstre MEN å skifte luftfilteret var ett jævla herk, jeg skjønner meg ikke noen ganger på ingenører som tegner opp bilene.Må jo demontere halve bilen for ett JÆVLA luftfilter!! Blir helt matt Skal bytte olje og filter om ikke veldig lenge, skal også blende swirlflapsen. Har også bestilt en orginal AUX ledning som kobles rett på navi systemet.
 7. Da har jeg lagt den ut på finn, er litt vemodig blir alt for glad i bilene mine Har satt prisen litt høyt bare for å sjekke responsen Står masse info i annonsen og flere bilder i bilder/show off tråden. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=114446078
 8. Margeir

  BMW E39 528i

  Kan liste opp hva jeg har gjort med bilen di 5 årene jeg har hatt den. - Dynamo - Radiator/vannpumpe/alle løpehjul/alle reimene - KW 1 coilovers sammen med topplager begge - begge hjulager foran - Zimmermann bremseskiver ventilerte - Alle klosser/ hånbrekksko - Alle foringer byttet til Powerflex bak - Nesten alle foringene foran byttet til Powerflex - Olje og filter byttet hver 10-12tusen med Castrol olje - Nye sommerdekk bak 275/30R19 2 stk - Sveisa en sprekk i felgen bak - Skiftet bremserør bak - Begge luftbelgene - Skiftet venstre front skjerm pga rust - Skiftet lykter til tidsriktige Pre-facelift xenon lykter (var depo) - Skiftet venstre bak dør pga rust - Nye tennplugger Bosch - Oppgradert høyttalerene - Shortshift gear stang, er orginalt for en E60 - Har tatt grundig vask på bilen hvert år etter vinteren (clayet, renset, behandlet og beskyttet) - M-Sport ratt - Hjulstillingskontroll Har 2 nye hjulager komplette med nav, veivhusventilasjon filter, abs sensor begge bak og noen små deler som jeg ikke husker hva er for noe. Har sikkert glemt mer hva jeg har gjort. Har gjort det meste selv og har en stor bunke med kvitteringer.
 9. Margeir

  Ny bil BMW X5

  Takker, skal få ut flere bilder når været og når jeg får litt til å shine den opp HELT rå å kjøre kjenner ikke at denne bilen veier over 2 tonn Har brukt 6 måneder på å finne den riktige, har lest meg blind på diverse forum og ikke minst lest @TRF sinn blogg Hvis du skulle gå for en sånn så er det facelift bilen du må se etter, skal oppdatere så godt jeg kan
 10. Margeir

  BMW E39 528i

  Da må denne selges dessverre, jeg bumper denne tråden i første omgang før jeg legger den ut på finn. Er litt vemodig å selge den siden jeg har lagt så mye tid og penger i bilen. Den har noen feil som jeg har ikke rettet opp ennå, har delene men ikke tid dem blir fikset før jeg legger den ut på finn. Så hvis det er noen her inne som har lyst til å kjøpe den og ta vare på den, så send meg PM
 11. Margeir

  Ny bil BMW X5

  Takker, er litt mafia følelse over bilen
 12. Da har jeg skaffet med en til BMW En 2004 X5 3.0d facelift kun kjørt 157tusen eid av samme person i 10år Bilen er Black Sapphire farge, sport utgaven sort innvendig i taket også, og ingen luftfjæring bak Kommer nok til åbeholde den som den er, har allrede bestilt deler for vedlikehold fra koed. Og det er en deilig bil å kjøre føles ikke ut som den veier 2 tonn Noen bilder. (kommer flere når jeg har shinet den opp)
 13. Margeir

  Fryktelig dyr frakt hos koed.no

  Var en feil, jeg fikk opp en frakt pris på 800,-
 14. Margeir

  BMW E39 528i

  Takk for svar da tror jeg beholder den noen år til og fikser det som må fikses