Fredrik 90

Medlem
 • Innholdsteller

  16507
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  150

Fredrik 90 vant dagen sist November 17

Fredrik 90 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Fredrik 90

 • Rang
  General
 • Bursdag 02/10/1990

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Arendal
 • Kjøretøy
  BMW 530d, BMW 520IA

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er ikke det bilen til Fahad da ?
 2. Fredrik 90

  Den store finn.no tråden.

  Det som kan være litt skummet med sånne biler at har forrige eier kan ha herpa bilen. Sett at inkasso selskapet varsler at de skal hente bilen, og at eier da gir fullstendig faen i bilen for at de skal få "minst mulig". Synd, for dette ser ut til å være ett bra eksemplar. Norsk solgt bil med bra service historikk fra merkeverksteder.
 3. Den har jeg sett mange ganger, den surrer rundt i byen her hele tiden. Har dog aldri fått anledning til å ta bilder av den, selv om eiern holder til ett godt steinkast unna hvor jeg bor. Han har tradisjon for å kjøre digre Mercedes coupeer, forrige bilen var en sølv CL500 😀 Gjorde mange spottings oppe på Stoa Vest ettersom jeg jobbet i området i mange år.
 4. Fredrik 90

  Den store finn.no tråden.

  Helt enig, da tror jeg de fleste skygger banen.
 5. Fredrik 90

  Den store finn.no tråden.

  200 000,- for en E30 som åpenbart trenger opp pussing. Videre har den vært avskiltet i 26 år, hva er det folk tenker med? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=133899493
 6. Fredrik 90

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Ble solgt ett lite antall av disse nye i Norge også, stort sett som Touring med grønne skilter. I 1995 så ble det kun solgt to nye 525IX Touring på hvite skilt, den ene til en familie i Holmenkollen og den andre kjøpte konge familien. Sistnevnte var til salgs for noen år siden i ganske god stand. Dette var helt klart veldig dyre og eksklusive biler i Norge når de var nye. Er en grunn til at de få norsksolgte 525IXene har BN skilter (Bærum)
 7. Fredrik 90

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Flott å se at folk begynner å ta litt vare på 525IX. Dette er egentelig ganske sjeldene biler, kun produsert i rundt 9000 eks. At disse bilene kommer til å bli ettertraktede i årene som kommer er jeg sikker på. Så alt arbeidet du legger ned her kommer til å lønne seg en vakker dag 😀
 8. Fredrik 90

  E34 520iA - onsdags update

  De bilene med plast skjørter kan by på overraskelser hvis vedlikeholdet har vært mangelfullt. Har selv disse plast skjørtene på min 94 modell, var passe nervøs før jeg tok dem av her for noen år siden. Bare for å oppdage strøkene kanaler, akkurat som din. Nesten så jeg tror at plastkanalene ligger som en beskyttelse utenpå kanalene. Alle tenker jo at dette er en plass salt og fukt kan legge seg og få jobbe seg innover i kanalene.
 9. Så den viskerarmen er i stand til å knuse ruta altså? Har bytta viskere to ganger på min og hadde litt noia for at den skulle smelle ned i ruta. Men jeg trodde ærlig talt ikke at den kunne knekke ruta...surt ☹️
 10. Fredrik 90

  X1 F48 M-Sport ikke retningstabil

  Dette er jo slett kundebehandling fra merkeverkstedet. På en såpass ny bil med nybilgarantier og alt så skal du jo ikke betale når spissingen er feil. Hvor er det du holder til? Er det ikke ett annet merkeverksted du kan forsøke?
 11. Fredrik 90

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Sånn, men nå må du bli ferdig @Fredrik Nå har vi alle fått med oss hvor dumt du synes det var av meg å poste det jeg gjorde. Skal stadig mindre til for å skape den berømte stormen i vannglasset, men sånn er det når folk er forskjellige. Du tillegger meg holdninger jeg ikke har, noe jeg ikke gidder å la meg bli krenket av. Nå tenker jeg å sette en strek her, du må for all del bare fortsette å argumentere men du oppnår kun at folk blir trøtte.
 12. Dette er moro å følge med på, godt å se at dette gjøres ordentlig. Kan like godt gjøre det først som sist Åssen klarte du å knuse ruta?
 13. Fredrik 90

  Den store finn.no tråden.

  Der var det ikke mye som ikke var modifisert 🤔
 14. Fredrik 90

  En tidsreise tilbake til gamle bimmers.no

  Det blei jo ganske stor motstand når Bimmers gikk over til den nye og nåværende forum plattformen. Blei jo også opprettet ett nytt "konkurrerende" forum og greier, Bimmeren eller hva det het. Dette delte jo entusiastmiljøet på nett noe, og jeg er redd Bimmers mistet noen brukere pga denne omleggingen. Men det gikk jo ikke så lang tid før det andre forumet ble lagt ned, var ikke akkurat noen sukess.