viggo E34

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1107
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Alt postet av viggo E34

 1. Kanaler er bra, bytta bakre del begge sider. har ikke sett under tepper men ser bra ut under bilen. Hjulbuer bak er og bra å samme rundt tanklokk, høyre fremre hjulbue har en rustflekk. Negativt med den er at den har noe flassing av klarlakk. Planen er å gi den en god vask å ta nye bilder, men tenkte det var greit med litt pent vær mtp bilder. Så havner den på finn, tenker 45 er en grei pris egentlig. Med fri omreg nå og at jeg må betale omreg da jeg står som eier pr dags dato?
 2. Hei, var i vinter å fikk handla en 535ia ifra hærrens år 1988 som jeg tenkte jeg skulle lage en tråd på. La ut noe i tråden på turbobilen men følte dette ble rotete så. Da ble det egen tråd på denne Fant den vel på Facebook. Bilen var tilsalgs, med den fulgte en 735 og en extra m30 motor, noe små deler å tjafs, std 260 manuell kasse, pedalsett, å alt som trengs for ombygging til manuell dette solgtes kun samla.
 3. Morro å kunne hjelpe blir bra dette
 4. Blir bra dette bytta oljepumpa eller var den i god stand? Disse er dyre i innkjøp om man skal ha ny
 5. Det er byttet en del deler, rotor og fordeler, radiator, noen kjøleslanger, termostat, bensinfilter, olje og oljefilter, plugger, pluggkabler, justert ventiler, starter, sikkert mer jeg har glemt.
 6. Heisann Har en E34 535 orginal manuel. Eu godkjent nå nylig etter å ha stått avskiltet siden desember 2013. Bilen ser bra ut for rust. Har noe klarlakk flass ellers hel å grei bil, har ikke brukt bilen så mye annet enn små kjøreturer på gårdsvei da den ikke har vært registrert. Men blir mer brukt nå som den har fått skilter. Bilen er av fargen lazurblau, sort grill, panser å framfanger er grått. Venstre framskjerm er bulket helt fremme ved lykt. Grunnen til fargeforskjell å bulk på framfanger er attidligere eier gled ned i grøft å stoppet i ett tre. Dette resulterte i at venstre del i fronten ble litt inntrykkt samme med vangen som panser ligger på, dette er byttet å fronten er rett. Sender med litt bilder så får du se selv. Forige eier mente også motor var byttet å hadde gått mindre enn bil, men fulgte ikke med noen form for dokumentasjon på dette. desverre fulgte det med bare ene høytaleren, jeg har ikke sett disse før. Hjulbuer bak er bra for rust, venstre framskjer bør byttes grunnet den bulken, ellers ok. Høyre har en rustflekk i hjulbue å litt nederst bak framdekket. Det nederste på skjermen vil bli utbedret fortløpende. Ellers er dører bra for rust, er litt nede i bakkant på førerdør men ikke værre enn at det kan reddes. Mangler noen av listene under dørene. Ellers virker den å være stabil å kjøre. Selges for 45 000.
 7. Takk for det lorris, Nei denne sorte selges nokk ikke da det er en norsksolgt 88 model masse muligheter for godkjent turbobygg her. Det er værtfall planen, men når det blir vet jeg ikke. Denne som skal selges. Helt original høyde og fått originale lykter rundt om. Litt å ta tak i med tanke på lakk da den har noe klarlakkflassing. Å venstre framskjerm bør byttes pga bulk. Men ellers virker det som en god bil
 8. Ligger ett sett sorte DE på finn
 9. Da er bilen godkjent å skilt kommer på iløpet av dagen såfremt skiltene er kommet på bt
 10. Vært litt stille hær nå på nyåret. Bilen brukes hele tiden å funker godt bortsett fra girkassa som ikke er helt god. Har gått å ventet på nytt tillskudd til familien iform av ei lita jente før jeg kunne ta mini service å litt småplukk. I tilegg til den blåe som nå er ferdig godkjent og venter på skilt. Så idag ble bytte av olje og oljefilter og nulle service indikator. bytta den lille bensinslangen bak der rørene fra fuelrail møtes. Denne har hatt litt lekasje, så får vi se om vi er kvitt bensinlukt for en stund. Har i senere tid hatt litt krøll med langlys som kommer å går, så bytta LKM med den i banebilen slik at det er i orden. Må jo ha skikkelig lys på familie bilen Ellers er det bare bruk og vask, nå får vel denne litt avlasting av den blå fra i morgen så fremt skiltene er kommet på bt vertfall frem til den blir solgt.
 11. Fy faan så kjipt!!! Forbanna posten!!!
 12. Gratulerer med e34. Kjedelig med den smellen, men dette retter du fort opp. Så jo ikke så ille ut i utgangspunktet da. Konstruksjonen i front på disse er flott me tanke på fronten fjærer såpass som den gjør. Så håper du slipper greit unna Følger med videre som den e34 entusiast jeg er Var ikke tilfeldigvis org tlf i denne vel?
 13. Pent
 14. Fått ordning på skuta gjenn?
 15. Må ha familiebil ser du Er oppgitt alle varianter på den siden, vet ikke va dem oppgir på nybil nå men før var det oppgitt i alle varianter, manuel/auto, sedan/touring. Morro når man har fakta på bordet å kan sammenligne, blar man litt i menyene der finner man alle utgaver. Sedan å touring er i hver sin kategori så man kun får opp motor å gir allternativene som var aktuelle for den utgave man ønsker å sjekke ser touring 520d var 0,3sek tregere enn sedan Det er og delt før å etter 2000
 16. Så veldig fin ut denne. Driver å ser litt etter e39dat så er spennende å se andres formeninger om disse diesel motorene. Tar meg friheten å legge ved en link som tyder på at din ikke er chippet. http://www.autoevolution.com/cars/bmw-5-series-e39-2000.html#aeng_bmw-5-series-2000-520d Masse fin info generelt på sidene der. Følger med videre
 17. Hei, må bytte abs ring høyre bak på en E34 535. Finner lite info både ang dette noen som har gjort jobben og evt vet hvor en får taki deler? Passer det over ens fra andre e34 evt e32 for eksempel. Hvordan gjør man denne jobben lettest mulig?
 18. Utrolig rått gleder meg på ferdig video
 19. Blir så porno det her
 20. http://www.bmwe34.net/E34main/Upgrade/5speedswap.htm Fin diy det her. For den jobben
 21. Har i senere tid syntes det har vært litt bensinlukt ved bilen når den har hatt mye bensin å nå har den stått i garasjen noen dager med full tank å satan som det lukta bensin i garasjen. Så her er det noe som ikke er helt bra. Kan ikke se spor på bakken men ett eller annet sted kommer den lukta fra så hær må det nokk undersøkes litt etterhvært...
 22. Dra på brekket, sett bilen høyeste gir å bruk et langt rør som nevnt over å dra det du klarer. Vertfall slik jeg har gjort på m30. Som sagt over så skal det dras med 440nm på m30. Regner med det er skriveleif i overskriften å at det er m30b34 du har. Sjekk at kilen er hel, er motor original med original turtallstopp trenger du ikke flere kiler enn den ene med mindre det kun kjøres maks turtall. Så her er det bare å gjøre godt rent ha på lochtight å dra det du klarer med god latmannsarm.
 23. Skal ikke se bort ifra det nei.
 24. Flott eksemplar
 25. Ja tror det blir enten 525 eller 530 dat. Helst 02-04 men disse varier også fryktelig i pris... Må uansett selge den siste 535n jeg kjøpte før det blir noe nytt. Håper jeg kan beholde den som veteran værtfall å kanskje få oppfylt drømmen om å få den godkjent med turbo etterhvert kan være noen synes det er helt feil men det er nå drømmen min