space-ace

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4474
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om space-ace

 • Vurdering
  Generalløytnant
 1. Ulyd i converter E39?

  Hva skal til for å bygge den om til manuell da?
 2. Ulyd i converter E39?

  Har og nå lagt merke til en dure-lyd i reversen også. Om man gir litt gass. Kjører man veldig rolig så er det ikke noe dure-lyd. Usikker oå on det har vært slik tidligere
 3. Ulyd i converter E39?

  kan det være noe med swirl flap som holder på å feiler da? noen som har noen erfaringer med dette? burde sikkert fått de vekk uansett...
 4. Ulyd i converter E39?

  er det vanos på en diesel? jeg skal sjekke om det var oljebytte eller oljeflush som ble utført forrige gang.
 5. Ulyd i converter E39?

  Flere som har noe tips og komme med?😀
 6. Ulyd i converter E39?

  Ja det er en slags tikkelyd når man akselererer. Hører ingenting når man gir full gass da,mulig det blir overdøvd av motoren lyden minner litt om ventiltikking egentlig den rykker også litt mellom girene når msn slipper gassen og den slipper opp til neste gir. Den girer fint mellom girene sålenge man holder gassen inne da. hvor lenge vil dette holde tru? Er det spenstig og kjøre på langtur med dette liksom?
 7. Ulyd i converter E39?

  Hei. Jeg har en 2002 525dat. Den har litt rasle-lyd når turtallet faller. Når man slipper gassen etter pådag/vanlig kjøring og om man ruser den litt på tomgang. Det er og litt rasling/tikking når man kjører. Trur ikke det er motoren, den går meget pent. Lyden kommer liksom fra undersiden,så trur ikke det er ventiler,dyser osv. jeg var under bilen i dag, og det hørtes litt ut som det kom fra bakkant av motor/gir, så da tenkte jeg på converter. Kan denne lage lyder på denne måten? Oljen på gir ble byttet på 200k km. Den har nå gått 254k. Vil ett oljebytte være lurt, eller er det bare bortkastet penger?
 8. Frambremser e34 520 gis bort

  send heller pm, da får jeg beskjed på mail.. er ikke så ofte her inne.
 9. Frambremser e34 520 gis bort

  jepp. vil du ha?
 10. E36 - V8

  e39 har egen travers framme for v8. så du må nok til med alpina bunnpanne eller omsveising. mener det var en tråd her inne hvor det var en som bygde noe lignende.
 11. Motorbytte 730

  anbefaler deg og sjekket ut bimmerforums.com. de har egen undergruppe for e38
 12. kjøre langtur med skev forstilling??

  den er ikke tung eller rar på styringen. sporer ikke i heletatt. er det justerbar camber framme på disse? kan det være det som gjør det?
 13. kjøre langtur med skev forstilling??

  Da lar jeg bilen stå, så får jeg gå over bærearmer når jeg kom hjem og bestille en hjulstillingskontroll samt nye dekk
 14. kjøre langtur med skev forstilling??

  Rekker ikke, jeg må dra i morgen tidlig. Så jeg må ødelegge de dekka jeg skiftet over til i tilfelle ja, men det er igjen krise sålenge jeg ikke punkterer på veien. Jeg vet ikke hvor fort det går når det er slik jeg?
 15. hei. skal på langtur med min e39. jeg la merket til at det kom ut cord på innsiden av ene framdekket, det andre var også gansjke slitt. nå har jeg sat på to midlertidige dekk framme, som er nokså slitte men ok foreløbig. ville du kjørt langtur med dette ? 140 mil, eller villet du kjørt en annen bil bare? har tilgang på en bil til men e39n er billigst og best på langtur...