Jokkis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  580
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Jokkis last won the day on November 18 2017

Jokkis hadde mest likt innhold!

Om Jokkis

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Contact Methods

 • MSN
  bmw_b3_alpina@hotmail.com

Profile Information

 • Interesser:
  Sogn og Fjordane
 1. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Eg veit ikkje kor lang tid dei brukte. Bilen var levert før åpningstid å fikk melding klokka 10.00 mandag at bilen var klar.
 2. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Koster oppunder 20 pr stk for mine adaptive LED lys🤑
 3. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Har nettopp vært innom bmw med mine frontlykter. De bytter ikkje første gangen en er innom. Mine ble tørket opp der og fikk beskjed om å komme tilbake hvis det kom dugg/dråper i lykta igjen. Dersom det kommer tilbake trur eg dei bytter lyktene på garanti. Så greit å stikke innom å få det dokumentert med en gang. Det er jo dyre saker så eg skjønner jo at dei vil prøve å fikse problemet uten å bytte lyktene. Ifølge bmw skal det ikkje være fare for at komponenter i lykta skal bli skadet av fukten som samler seg i lykta. Slik såg mine lykter ut.
 4. Vurderer en bilferie i Europa i sommer. Men sliter med å finne forskjellige ting å gjere/sjå. Finnes det nåken populære bmw treff eller lignende i fellesferien? Ellers er det jo et ønske å oppleve de populære fjellveiene som en har sett på TV. Landene eg ønsker å være innom er Østerrike å Sveits hvertfall. Kanskje lenger sør også. Ka må en ha med seg i disse områdene?
 5. Tuning av N20B20 ?

  Korleis syns du remap’en fungerer sånn generelt? Min erfaring (fra en 520d f11) var at det vart en heilt ny bil. Føltes mer riktig for bilen. Kor mykje skal du ha for ess boksen?
 6. Tuning av N20B20 ?

  Er det såpass stor forskjell på boks å remap?
 7. Tuning av N20B20 ?

  Nei eg har googlet en del no å funnet ut at JB4 som var i svaret lenger oppe er en av de bedre. Evt ess. Problemet med ny software er jo at en må inn i hjernen for å få gjort det. Å det sies at det blir oppdaget at software har vært endret når bmw plugger i sin data.
 8. Tuning av N20B20 ?

  Nybilgaranti 😉
 9. Tuning av N20B20 ?

  http://www.scandinaviachiptuning.no/bilmerker/bilmerker/bmw/bmw-4er-f32-f33-f36-420i-184hk?noarticles=1 noen som har kjøpt herfra?
 10. Tuning av N20B20 ?

  Hmm, eg trudde no den software’n skulle gi betydelig bedre effekt enn boks. Er det samme software ess har i dag?? Får du problem på pkk med downpipe?
 11. Som topic sier. Noen som har erfaringer å dele? Positive og negative ting. Greit nok at garanti forsvinner men er det verdt det? Eg tenker egentlig å gå for ess sine 270hk software.
 12. En liten shine av sommarhjula i kveld. Polering og swissvax autobahn med swissvax pneu på gummien. Rakk kun framfelgene i dag men blankt vart det hvertfall. Blir fort vår så det e vel best å være ute i god tid.
 13. LED lys og snøvær

  På min bil kjem det hvertfall opp i i-drive at kollisjonsvarsling er deaktivert. Å når eg fjerner snøen på den lille firkanten i fronten så funker det igjen.
 14. Tar opp denne tråden. Kan noken fortelle meg Koffor informasjonen på appen ikkje oppdatere seg? Eller må en gjere noke for at det skal skje? Mengde bensin stemmer ikkje osv. Dato for sist oppdatering er begynnt å bli en stund siden. Å så er det disse funksjonene med dører å vinduer osv. Korleis funka det?