Jokkis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  559
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Jokkis

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Contact Methods

 • MSN
  bmw_b3_alpina@hotmail.com

Profile Information

 • Interesser:
  Sogn og Fjordane
 1. Lyd av styring f3x

  Okei så det er et kjent problem. Men er det noke som bmw utbedrer uten for mykje diskusjon?
 2. Lyd av styring f3x

  Etter å ha hatt f36 en stund nå har eg oppdaget at når man svinger fra side til side (kort utslag på ratt) så kommer det en klakkelyd. Høres ut som slark. Hørt rykter om at flere har hatt dette. Skal det være slik eller er dette en garantisak? Ja eg skal kontakte bmw ang dette. Men eg ville høre her om noken hadde fått byttet på garanti eller om det ikkje er vits å bruke tid på det. Bilen har forøvrig variabel sportstyring. Å et tilleggsspørsmål. Er det flere ting en bør være obs på f3x mtp garanti?
 3. Takktakk😊 eg syns linjene på gc’en er heilt fantastisk flotte😁
 4. Det var no litt tøft men eg trur lyktene får bli som dei er😜 der er jo vi og inne på det med garanti😊
 5. Eg har firmabil så bilen blir kun brukt når eg har lyst. Etter å ha kjørt veldig lave biler synes eg den er helt grei mtp høyde. En må jo så klart tenke seg om men ikkje et stort problem med 35mm. Veldig OK på veien👌🏼 E-tronic er intressant.
 6. Veit ikkje om eg har lyst å tukle med adaptive LED lys men eg Skjønna Ka du meina😊
 7. Endelig en lørdag med fint vær på vestlandet. Fekk tatt litt mobil bilder i dag når eg hadde en liten kjøretur.
 8. Spoiler er nok ikkje orginal. Om det er orginal performance eller ikkje er eg usikker på. Der e noe performance å noe som er fra andre plasser.
 9. Ja det er en sjelden bil å sjå. Eg har ikkje nåken omfattende planer for denne igrunn. Einaste eg kjem på er at eg skal sjå om eg får tak i m4 look speilhus i karbon. Å så vurderer eg tuning. Men så er det jo problemet med nybilgarantien som setter meg litt i tenkeboksen. Uansett blir det ikkje før til våren.
 10. Etter en del leiting etter ny bil fant eg ut at eg skulle vente til våren med å handle ny bil. Det var helt til denne kom på finn.no. Veldig fornøyd så langt. Fantastisk bil å kjøre. Litt slapp med kun 184hk bensin men ellers er det ingenting å sette fingern på. Her er oppgraderinger gjort av forrige eier som åpenbart var en entusiast mtp kor godt bilen er holdt. Uten å være helt sikker skal denne bilen ha alt utstyr bortsett fra skinn, el.stoler og soltak. Soltaket legger til en del vekt, el.stolene skal visstnok gjøre at setet bil en del høyere å skinnet ser jo finere ut men de andre er bedre å sitte i. Utenom Orginalt er det montert senkefjører fra h&r på ca 35mm, vossen cvt bestilt på mål til GC, luftfilter "boks" og filter fra injen, supersprint bakpotte og en del carbon detaljer. I utgangspunktet var eg ute etter en hvit GC men denne var bare så riktig for meg at det vart blå isteden. Legger ved noen av bildene eg har fått tatt. Ikkje lett å få tatt bilder av denne bilen siden en berre har lyst å kjøre når man først åpner garasjen. En annen ting er at det er veldig vanskelig å få fram de flotte linjene på denne bilen på bilder. Men eg skal prøve å få tatt noen bilder en annen dag.
 11. 2liters 285hk?

  Noen som veit om den måleren som viser hk/nm på skjermen i bilen endrer seg etter oppdatering av software?
 12. BC Forged todelt smidde 20"

  Kor holder du til?