Jokkis

Medlem
 • Innholdsteller

  590
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Jokkis vant dagen sist November 18 2017

Jokkis hadde mest likt innhold!

Om Jokkis

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Jølster
 • Kjøretøy
  BMW 420i Gran Coupe

Nylige profilbesøk

746 profilvisninger
 1. Fekk ikkje til gc før 🤔
 2. Skvettlappene hjelper veldig ja. Det er lett modifiserte fra 3-serie gt. F36 trenger litt senk. Å hjula heilt ut blir der berre bedre👌🏼
 3. En liten update her etter gammalt. Litt nytt på bilen som ess software (ecu Flash), m4 look speildeksel og en liten polering avsluttet med swissvax shield. Sommerhjul er Komt på etter en runde med swissvax autobahn.
 4. Ja hvis alle skulle gjort det samme hadde det blitt ganske kjedelig å sjå andre sine biler 😉
 5. Er ikkje mening å komme med negativitet her men å ha logo i ic er vel litt Toyota supra? Min personlige meining det då
 6. Fikk spylt av bilen litt men den var like skitten igjen rett etterpå. Men har fått på nye speilkapper. Noke eg syns vart ganske bra. Ellers så er et par nye sommerdekk på vei å det nærmer seg en runde med polering.
 7. Rein bil ekje kvardagskost på dinna årstida. Men i dag var den rein i en time eller to.
 8. Jokkis

  merkelig feil e60

  Eg tvila igrunn på det men du kan no sjekke det. Eg hadde problem med en 5-serie E39 en gang i tiden. Det viste seg å være vaieren til det spjeldet som lukkes når antispinn kobler inn. Den vaieren hadde fliset seg opp så den hang mellom åpen å lukket. Da fikk eg dårlig effekt å sleit med å få bilen opp i fart.
 9. Av nysgjerrighet (og fordi eg har en) lurer eg på om nåken veit omfanget av problemet med disse plastgreiene som knekker på registeret på N20B20 motorer. Har lest litt om det men ikkje funnet ut om det er til og fra årsmodeller eller om det er et problem på alle. Grunnen til at det knekker og om det havarerer med en gang eller om det er mulig å høre det før registeret hopper over.
 10. Eg veit ikkje kor lang tid dei brukte. Bilen var levert før åpningstid å fikk melding klokka 10.00 mandag at bilen var klar.
 11. Koster oppunder 20 pr stk for mine adaptive LED lys🤑
 12. Har nettopp vært innom bmw med mine frontlykter. De bytter ikkje første gangen en er innom. Mine ble tørket opp der og fikk beskjed om å komme tilbake hvis det kom dugg/dråper i lykta igjen. Dersom det kommer tilbake trur eg dei bytter lyktene på garanti. Så greit å stikke innom å få det dokumentert med en gang. Det er jo dyre saker så eg skjønner jo at dei vil prøve å fikse problemet uten å bytte lyktene. Ifølge bmw skal det ikkje være fare for at komponenter i lykta skal bli skadet av fukten som samler seg i lykta. Slik såg mine lykter ut.
 13. Vurderer en bilferie i Europa i sommer. Men sliter med å finne forskjellige ting å gjere/sjå. Finnes det nåken populære bmw treff eller lignende i fellesferien? Ellers er det jo et ønske å oppleve de populære fjellveiene som en har sett på TV. Landene eg ønsker å være innom er Østerrike å Sveits hvertfall. Kanskje lenger sør også. Ka må en ha med seg i disse områdene?