Jokkis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  587
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Jokkis last won the day on November 18 2017

Jokkis hadde mest likt innhold!

Om Jokkis

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Jølster
 • Kjøretøy
  BMW 420i Gran Coupe

Siste besøkende

505 profilvisninger
 1. Min F36 420i, 35i look eksos S8

  Ja hvis alle skulle gjort det samme hadde det blitt ganske kjedelig å sjå andre sine biler 😉
 2. Min F36 420i, 35i look eksos S8

  Er ikkje mening å komme med negativitet her men å ha logo i ic er vel litt Toyota supra? Min personlige meining det då
 3. Fikk spylt av bilen litt men den var like skitten igjen rett etterpå. Men har fått på nye speilkapper. Noke eg syns vart ganske bra. Ellers så er et par nye sommerdekk på vei å det nærmer seg en runde med polering.
 4. Rein bil ekje kvardagskost på dinna årstida. Men i dag var den rein i en time eller to.
 5. merkelig feil e60

  Eg tvila igrunn på det men du kan no sjekke det. Eg hadde problem med en 5-serie E39 en gang i tiden. Det viste seg å være vaieren til det spjeldet som lukkes når antispinn kobler inn. Den vaieren hadde fliset seg opp så den hang mellom åpen å lukket. Da fikk eg dårlig effekt å sleit med å få bilen opp i fart.
 6. Av nysgjerrighet (og fordi eg har en) lurer eg på om nåken veit omfanget av problemet med disse plastgreiene som knekker på registeret på N20B20 motorer. Har lest litt om det men ikkje funnet ut om det er til og fra årsmodeller eller om det er et problem på alle. Grunnen til at det knekker og om det havarerer med en gang eller om det er mulig å høre det før registeret hopper over.
 7. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Eg veit ikkje kor lang tid dei brukte. Bilen var levert før åpningstid å fikk melding klokka 10.00 mandag at bilen var klar.
 8. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Koster oppunder 20 pr stk for mine adaptive LED lys🤑
 9. Vår F36 420xd GC og R56 Cooper S

  Har nettopp vært innom bmw med mine frontlykter. De bytter ikkje første gangen en er innom. Mine ble tørket opp der og fikk beskjed om å komme tilbake hvis det kom dugg/dråper i lykta igjen. Dersom det kommer tilbake trur eg dei bytter lyktene på garanti. Så greit å stikke innom å få det dokumentert med en gang. Det er jo dyre saker så eg skjønner jo at dei vil prøve å fikse problemet uten å bytte lyktene. Ifølge bmw skal det ikkje være fare for at komponenter i lykta skal bli skadet av fukten som samler seg i lykta. Slik såg mine lykter ut.
 10. Vurderer en bilferie i Europa i sommer. Men sliter med å finne forskjellige ting å gjere/sjå. Finnes det nåken populære bmw treff eller lignende i fellesferien? Ellers er det jo et ønske å oppleve de populære fjellveiene som en har sett på TV. Landene eg ønsker å være innom er Østerrike å Sveits hvertfall. Kanskje lenger sør også. Ka må en ha med seg i disse områdene?
 11. Tuning av N20B20 ?

  Korleis syns du remap’en fungerer sånn generelt? Min erfaring (fra en 520d f11) var at det vart en heilt ny bil. Føltes mer riktig for bilen. Kor mykje skal du ha for ess boksen?
 12. Tuning av N20B20 ?

  Er det såpass stor forskjell på boks å remap?
 13. Tuning av N20B20 ?

  Nei eg har googlet en del no å funnet ut at JB4 som var i svaret lenger oppe er en av de bedre. Evt ess. Problemet med ny software er jo at en må inn i hjernen for å få gjort det. Å det sies at det blir oppdaget at software har vært endret når bmw plugger i sin data.