Chris A

Medlem
 • Innholdsteller

  899
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Chris A vant dagen sist Mai 11

Chris A hadde mest likt innhold!

Om Chris A

 • Rang
  Oberst
 • Bursdag 07/09/1976

Contact Methods

 • MSN
  chrishammerseth@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Selje
 • Kjøretøy
  13 BMW 530 da Xdrive F11

Nylige profilbesøk

950 profilvisninger
 1. Meget pen og riktig utstyrt F15! Gratulerer:)
 2. @OveN er nok enig med deg i mye her. Jeg har personlig aldri prøvd Apple car play. Spotify har jeg gjennom apps i bilen så er det bare det jeg får tror jeg at jeg venter. Men du vet litt kult med slike oppgraderinger. Men som du sier det er sikkert ikke verdt prisen:). takker for svar!
 3. Chris A

  Adaptive LED BMW "tunnelfunksjon"?

  Ja. Det kan være. Skal ikke være mer å sette på før å aktivere den funksjonen. Flott funksjon forresten:)
 4. Chris A

  Adaptive LED BMW "tunnelfunksjon"?

  Står bryter i auto ? Hadde en F36 med samme funksjon og lys. så lenge bryter står i auto, high beam assistant er aktivert skal det ikke være noe mer. Ikke ha på grøfte/ tåkelys sammen med nærlys.
 5. Chris A

  Tilbakekalling BMW M550d og 750d

  Gjelder vel din og dette @larserso?
 6. Chris A

  Se signatur for medlemmer på mobil

  Dette har jeg og lurt på @Otis. hva er løsningen?
 7. Ser at BimmerTech har kommet med en løsning for Apple CarPlay til forskjellige modeller som ikke har dette orginalt. Det jeg lurer på er; er det noen som har dette installert i bilen sin? eller hva tenker Dere om dette produktet? link til BimmerTech: https://www.bimmer-tech.net/shop/bmw-5-series-f10-f11-f07/connecteddrive-retrofits/carplay-mmi
 8. Chris A

  Ekstralys f 11

  @petrog Dersom du har adaptive kurvelys, Brukes den innerste lyktene fremme til dette. Du ser det visst du svinger, da tennes disse alt etter hvilken vei du svinger. Merk: bryter må da stå i auto.
 9. Det har du helt rett, @papertiger. Hadde nok ikke gjort så mye, så fort hadde det ikke vært for dere gutta inne på bimmers:)
 10. Tusen takk, @Walkabout Jeg er helt enig. Syns dem passet bilen meget bra. Jeg rekna med du eller noen kom til snakke om senk ja:) Mange takk, @Amistad Tusen takk, @Fahad. Syns også dem kler disse bilene veldig godt. Fint med forum som dette. Man får se hva andre har og hva som passer di forskjellige bilene. Mange takk, @papertiger. Blev en helt annen bil. Flotte m351 men syns dette blev hakket finere ja:)
 11. Chris A

  Feil/mangler med F10/F11

  Samme problem jeg og. Husker du hvilken sikring det var?
 12. Noen som har en slik felg liggende? Uten dekk:) BMW nummer: 6783521 Felgbredde: 8,0J Impess: (ET) 30 mm Felgstørrelse: 18 Felgnavn: BMW Styling 281 V-Spoke
 13. Lykke til med salget, og jakten på ny bil @Fahad
 14. Chris A

  Rask serviceintervall

  Kanskje greit å opplyse om type bil og årsmodell. Men slik jeg har oppfattet dette er det tre ting. Antall km eller tid. Eller om nevnt over kjøremønster. Mener det er en kombinasjon av disse tre:)