sluquet

Medlem
 • Innholdsteller

  289
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

sluquet vant dagen sist April 13

sluquet hadde mest likt innhold!

1 følger

Om sluquet

 • Rang
  Kaptein

Profile Information

 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  '18 M2

Nylige profilbesøk

1151 profilvisninger
 1. sluquet

  Brann BMW i8

  Nei, ti minutter etter at jeg oversendte kopi av klagen til fkn så snudde de og ga medhold. Fkn behandlet aldri saken. Saken var dog en helt annen og mye mindre beløp. Fikk en stor stein i panseret fra en gressklipper kjørt av andrepart mens jeg stod stille, de mente det var "et hendig uhell" og at jeg måtte ta bonustap. Edit: Dersom det er slik at du har fått avslag, klagd på avslaget og DNB fortsatt står ved avgjørelsen er det bare å klage inn til finansklagenemda. Det er gratis. Dokumenter saken din etter aller beste evne.
 2. sluquet

  Brann BMW i8

  Har ikke så mye fornuftig å komme med annet enn å ønske deg lykke til. Har selv vært i en krangel med DNB forsikring, måtte klage dem inn til Finansklagenemda før de ga seg. Stå på, få all korrespondanse dokumentert skriftlig.
 3. sluquet

  Tenja`s BMW E46 M3

  Fet børse!
 4. Takk for en hyggelig dag! Fant veien hjem og gitt
 5. Var mye fint å se på! Hiv ut bilder de som har 😊
 6. God tur østover, gleder meg til å se på bilen på lørdag 😀
 7. Er det lov å invitere med en kompis som kjører RS4?
 8. Takk, laster ned nå. Du vet ikke tilfeldigvis om det er noen "change log" å finne på disse oppdateringene? Kunne vært interessant å lese hva som er endret siden forrige versjon når man oppdaterer.
 9. Ganske sikker ja. Jeg hadde forrige versjon i min 2016 330e, der måtte du ha telefon koblet til med kabel for å få full funksjonalitet f.eks i Spotify. I 2018 M2 så får du full funksjonalitet via bluetooth, og det er jo også touch-skjerm. Edit: Ser det er noe som visstnok heter idrive 6 lite. Hva forskjellen på den og "full 6.0" er aner jeg ikke, men jeg tipper at for å få carplay, touch og sånt så må du bytte deler.
 10. Du får ikke oppgradert til siste idrive bare med software / firmware. Du må bytte aktuelle deler. Eksakt hvilke kan jeg ikke svare på.
 11. sluquet

  Prosjekt F82 M4

  Si i fra om du ikke kjøper den M3-en, jeg tar den gjerne 😛 Helt rå farge!
 12. sluquet

  500km blandet kjøring med 330e

  Jeg brukte varme / kjøling via appen hver dag da jeg hadde 330e, helt genialt. mister vel en ca 20% om du gjør det i 20-30 minutter før avreise uten ladekabel koblet i om jeg husker riktig.
 13. Fin bil, men hadde det vært min hadde jeg droppet å bytte ut emblemene
 14. Helt enig. Har touch i min og bruker det aldri. Blir så stygt med fingermerkene også.