sluquet

Medlem
 • Innholdsteller

  269
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

sluquet vant dagen sist April 13

sluquet hadde mest likt innhold!

1 følger

Om sluquet

 • Rang
  Kaptein

Profile Information

 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  '18 M2

Nylige profilbesøk

1028 profilvisninger
 1. Joda, er forsåvidt enig i det. Servicekostnader kan være relativt forutsigbare men skal du begynne å bytte deler og annet etterhvert kan det fort bli dyrt med M-bil uten garanti. Dog kan man være like uheldig / heldig når det kommer til tidligere eiers bruk av en bruktbil uansett om det er en 420i eller en M4. Jeg tror derimot- uten noe ryggdekning annet enn min magefølelse - at andelen entusiaster / folk som behandler bilen sin bra er høyere på en M-bil enn en typisk innstegsmodell. Videre er det jo også mulig å forsikre seg mot de aller verste kostnadene (drivverk og motor f.eks). Med litt "due dilligence" hadde jeg ikke hatt noe problem med å ha kjøpt en 2016 M4 med 40.000 på klokka.
 2. Jeg er vel på år 18 eller noe sånt skadefritt jeg også, de slutter vel å gi ekstra rabatter ved 75% og regner år frem til du er på sjette år 75%. Har du shoppet forsikring? Det er sinnsyke forskjeller ute og går, DNB var f.eks billigst på en 330d jeg hadde mens på M2-en ville de ha 25.000+ i året. Jeg ringer rundt ca. en gang i halvåret og hører med diverse selskap, men foreløpig har ingen vært bedre på totalpris for min del. Det skal sies at jeg har ganske mange forsikringer (7-8 stk) men det er jo med i regnestykket uansett hvilket selskap man er hos. Fikk faktisk premien på M2 enda lavere (7.500 i året ca) dersom jeg monterte en sånn dings som tracker kjøringen din. Det takket jeg nei til
 3. Vedlikeholdskostnader skal jeg ikke uttale meg om, men forsikring trenger nødvendigvis ikke være grisemye dyrere på en M-bil. Jeg betaler 8.400,- i året (ikke medregnet trafikkavgift) på M2. Helt standard vilkår (75%, 16’ km, 4’ egenandel, topp-dekning). Det er en økning på ca 2.000 sammenlignet med 330e jeg hadde.
 4. Da er det en airbag / ratt / navi-bande på ferde igjen i Oslo-området. Siden helgen er det tatt 8 biler. Har du garasje så sett bilen for all del innendørs om natten. https://www.budstikka.no/tyveri-og-innbrudd/bmw/vinningskriminelle/nytt-bmw-innbrudd-slik-etterforsker-politiet/s/5-55-651020 https://www.budstikka.no/nyheter/nesoya/bmw/nok-et-bmw-brekk-pa-nesoya/s/5-55-651584
 5. sluquet

  Prosjekt F82 M4

  Alt er bra med bilen, ikke min som har vært inne jeg var sist innom på innkjøringsservice i høst.
 6. sluquet

  Prosjekt F82 M4

  Mulig jeg har oversett noe, men skilter er vel ikke mer / mindre attraktive for tyver basert på bokstavkombo? De blir jo uansett ubrukelige (les: meldt stjålet) etterhvert så skulle ha lite å si hva slags bokstaver det er.
 7. sluquet

  Min 2018 M2

  Da har bilen fått fikset den potensielle programvarefeilen i kombiinstrumentet (opplevde aldri feilen) og fått montert sommerhjulene, samt fått en liten kattevask. Det er deilig å ha litt feste på bakhjulene igjen
 8. sluquet

  Prosjekt F82 M4

  Så bilen din på Skøyen i dag tidlig, utrolig fet! Kjipt med skiltene, har hatt to tyverier selv tidligere. Skulle vært skuddpremie på sånne.
 9. sluquet

  'Ringen' = Selvmords kandidater?

  Som alle andre steder man ferdes i trafikken kan man være uheldig og møte på tullinger som f.eks overvurderer egen bil eller egne evner. Det er ikke vanskelig å finne grunner til at det er gildt å kjøre på ringen, tror det egentlig er enklere å ramse opp grunner til å ikke kjøre der. 1: Du kan kræsje 2: Andre kan kræsje i deg 3: ???
 10. sluquet

  Bil fra Sverige som flyttegods

  Dersom du skal flytte til Norge permanent, kan du søke om å få midlertidig kjøretillatelse for utenlandsregistrert kjøretøy i forbindelse med flyttingen. Kjøretillatelse kan gis for inntil 14 dager. Du må dokumentere flyttingen i form av en flytteattest, arbeidskontrakt eller annen relevant dokumentasjon. Du må søke om slik tillatelse før bilen innføres til Norge. Søknaden sendes ved innlogging på Altinn. Du må regne med minst 14 dagers saksbehandlingstid." https://www.skatteetaten.no/person/utenlandsk/utenlandsregistrertbil/
 11. Går helt fint! Er vogn som er problemet, må ha underdelen i bagasjerommet og bagen i passasjersetet foran. Mulig jeg hadde fått inn begge delene i bagasjerommet med litt smart pakking, men har ikke orket å forske på det. Barnesete i baksetet er egentlig ikke noe problem, kjører passasjersetet helt frem og vipper ryggen frem så får jeg setet inn og ut ganske enkelt. Fått oss to biler nå (m2 var eneste bil en periode) så det blir ikke altfor ofte jeg må pakke bilen full heldigvis.
 12. Bra! Hvis dere ser en tulling i en M2 med barnevogn tytende ut av vinduene så får dere hilse på
 13. Noen herifra som har tenkt seg dit? Tenkte å ta turen dersom det er fint vær. Tror dere det går greit å ha med seg en baby (seks mnd) i barnevogn inn på området?
 14. "Fuck you I drive a BMW"-genser og tights med M-logo på, rått.