sluquet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  196
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  3

sluquet last won the day on September 28

sluquet hadde mest likt innhold!

1 følger

Om sluquet

 • Vurdering
  Løytnant

Profile Information

 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  '18 M2

Siste besøkende

734 profilvisninger
 1. Prisen på performance-eksosen er ikke 50k, det var armytrix som kostet så mye. Det er dyrt for performance også, men det er en håndfull tusenlapper mindre enn 50 Ikke bekymret over lydnivå på langkjøring, det er spjeld på eksosen som man kontrollerer via en bluetooth-dings så den kan settes i roligere modus om man ønsker det.
 2. På M2 er det ganske rått, sjekk ut på youtube Joda, det smeller bra i originalanlegget, men så var det dette med mye vil ha mer osv..
 3. Fikk byttet refleksene i bakfangeren til noen lakkert i mineral gray, litt uheldig med skyggene på bildet men synes det løftet rumpa en del ellers vurderer jeg sterkt m performance eksos. Fått tilbud på både det og Armytrix (48.000 takk) så vi får se.
 4. E46 M3

  Hvis du vil at folk skal vise interesse for din bil bør du selv vise litt interesse - et minimum man kan forvente er at du legger ut noen bilder av bilen(e)
 5. Med de ringene så ser den bare trøtt ut. Ser ut som om den akkurat har våknet etter en lang fyllekule.
 6. Den store finn.no tråden.

  Nei, dessverre. Denne med 9700 miles på klokken gikk for 15 620 000 dollar (cirka 127 millioner NOK) så regner vel med at det ble enda mer enn det. http://www.bonhams.com/auctions/23977/lot/73/
 7. Den store finn.no tråden.

  Hva med en McLaren F1 med 239 km på klokken? http://www.tomhartleyjnr.com/used/1997/classic/mclaren/1997-classic-mclaren-moira-swadlincote-for-sale-048060#
 8. Oslo Motorshow 2017

  Flotte bilder! Var innom en tur på lørdag selv, ble stående i kø en times tid bare for å få parkert. Ikke veldig imponert over logistikken, men mye flotte biler
 9. Veldig fornøyd med girkassen, angrer ikke et sekund. På utstyrsfronten har jeg fått med alt bortsett fra korsryggstøtte foran, soltak og Carplay
 10. Kupévarme i BMW X5 Hybrid?

  Aldri hatt bil med Webasto, men det tar i hvert fall ikke lang tid. Jeg hadde lagt inn oppvarming 10 min før jeg dro om morgenen, og det var godt og varmt i bilen da.
 11. Kupévarme i BMW X5 Hybrid?

  På 225xe og 330e er det standard at du kan både varme og kjøle ned kupeen med strøm. 99,9% sikker på at det er det samme på X5-hybriden også. Du trenger ikke ha ladekabel plugget i, men det trekker en del strøm. På 330e gikk det fint 20% av batteriet hvis jeg varmet opp kalde dager uten kablen plugget i. Edit: Du kan både forhåndsprogrammere faste tidspunkt eller starte kjøling / varming via Connected Drive-appen.
 12. Da var innkjøringsservice gjort og vinterdekk satt på, glemte selvsagt å spørre om de dekslene kom jeg akkurat på. . 235/40/18 rundt baut på 513-felger. Synes det ble ganske kult
 13. VR5 ja, den hadde jeg glemt. Var vel en 2,3 liter med 150HK hvis jeg ikke husker feil, markedsført som litt mer "executive" enn 1,8T 150HK GTI (Golf) som kom samtidig?
 14. Gått fra "gammel type" hendler og regnsensor på 330e til den nye typen (eller gamle om du vil) på M2-en, og synes egentlig det bare er en vanesak. Fordelen med hendel på regnsensoren er at den som regel står på hele tiden, ulempen er at den som regel står på hele tiden Veldig greit om det kommer vann på ruta uventet (f.eks fra motgående felt på våt motorvei), men glemmer alltid å slå den av når jeg skal vaske bilen.
 15. VR6 ja, det bringer gode minner. I Golf fikk du den vel med enten forhjulstrekk med 170-ish hester og Syncro med 190? Husker en kompis hadde en sånn en på slutten av nittitallet, den fikk kjørt seg.