sluquet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  222
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  3

sluquet last won the day on September 28 2017

sluquet hadde mest likt innhold!

1 følger

Om sluquet

 • Vurdering
  Kaptein

Profile Information

 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  '18 M2

Siste besøkende

811 profilvisninger
 1. Kjøp av E9x Tips og rådføring.

  Valget E9x kontra F3x (med evt litt kjipere motor) er enkelt, F3x hver eneste gang. Såfremt du ikke skal opp på 330/335 i en E9x så ville i hvert fall jeg valgt F3x. Har hatt e91, e92 og f30 forøvrig.
 2. Jeg kjøpte mine her, de sender til Norge. https://ind-distribution.com/
 3. Det er en veldig fin funksjon ja, savner den veldig nå som det er kaldt ute.
 4. Få med sorte sidedeksler også! Edit: la til bilde
 5. Kjøp av E9x Tips og rådføring.

  Du velger selv hvor du forsikrer bilen, ser ikke helt hvorfor det skal være noe problem at den er forsikret gjennom Autoconsept (aldri hørt om så aner ikke om det er noe spesielt). Edit: Ser det er noe garantigreier, ble litt forvirret av at du kalte det forsikring. Hadde selv en 09 330d E92 og det var en super bil - i løpet av de 2-3 årene jeg hadde den var det bare glødeplugger som måtte skiftes utenom vanlig service.
 6. Mugg og fukt!!

  Alltid på her. Den skrur seg vel av rundt 5 grader, men jeg lar bare bryteren stå på uansett.
 7. Kjøp av BMW E39

  Kjørte en 98 520 touring noen år, tilbake i starten av 2010-tallet og som andre sier er den 150HK-ern der veldig slapp i forhold til bilens størrelse / tyngde, men det funket greit nok. Bilen hadde gått ca 180.000 da jeg solgte den og jeg måtte bytte termostat og en del i ventilasjonen til coupen mens jeg hadde bilen. Den begynte å få litt rust så du må være oppmerksom på det ved et kjøp.
 8. Nei, det må ha vært en annen bil
 9. Ble kalt inn til fiks av instrumentclusteret i dag, lest om folk som har opplevd at det blir svart men ikke opplevd det selv. Tror muligens jeg venter til det er tid til å legge om til sommerdekk.
 10. Fikk innkallelse til fiks av instrumentcluster i dag (bilde i min tråd), sjekk at det blir utbedret før du overtar.
 11. Den store finn.no tråden.

  Som vanlig så er det sikkert jeg som er gammel og sær, men jeg synes det er irriterende med setningen "EU-ok (dato)med ingen feil" - Ja, hvis det hadde blitt påpekt feil hadde den jo ikke vært EU-ok? Jeg skjønner forsåvidt at det kanskje er noen som mener det er at den er EU-ok på første forsøk, men er det nødvendigvis noe å skryte av? For å sette det på spissen ville jeg heller kjøpt en bil som hadde byttet f.eks bremseskiver pga. anmerkning på EU enn en som gikk rett igjennom med bremseskiver akkurat innenfor hva som er tillatt. Sukk
 12. Bimmers.no sin store barnevogn tråd!

  Påstår på ingen måte at det er praktisk, men det lar seg fint gjennomføre (heldigvis for meg, hvis ikke hadde nok M2-en røket på finn)