sluquet

Medlem
 • Innholdsteller

  317
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

sluquet vant dagen sist April 13

sluquet hadde mest likt innhold!

1 følger

Om sluquet

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  '18 M2

Nylige profilbesøk

1225 profilvisninger
 1. sluquet

  BMW M2 som konebil

  Nei, tanken er 50 liter. 36 liter er bare det som er på tanken når jeg sjekket rekkevidde via appen før i dag, altså et antatt snittforbruk basert på siste tids kjøring på ca. 1,3 liter per mil. Støynivået er ikke noe plagsomt synes jeg, ikke tenkt over det.
 2. sluquet

  BMW M2 som konebil

  Sprekt valg av konebil Jeg har selv en 2018 M2 (DCT) som jeg bruker hver dag, så kan komme med mine betraktninger: - Hvordan er den på vinterføre? Jeg synes den er litt dårlig på fremkommelighet, kjører med 235 piggfri og må planlegge litt hvordan jeg parkerer. Så lenge du holder deg unna parkering i bratte bakker hvor du bare kan kjøre én vei er det null problem. Morsom å kjøre litt aktivt på vinterføre! - Hvordan er forbruket? ( vanlig kjøring) På langkjøring har jeg kommet ned i 0,8, noe særlig mer enn det kommer du ikke ned. I følge appen min har jeg en rekkevidde nå (etter nesten kun småkjøring i det siste) på 279 km og det er 36 liter bensin på tanken. - Er det noe som irriterer deg/dere over bilen? (noe du føler mangler osv) Nei. I en perfekt verden ville jeg hatt parksensorer foran og HUD men det får du ikke på disse. - Hvordan er det å kjøre langturer med denne? Lengste turen jeg har hatt er vel 2,5 timer på vinterføre, ellers har det bare vært rundt 1,5 timer. Fungerer helt ypperlig det. - Hvordan er serviceintervallene? Er det lurt med serviceavtale på denne? Første service er en innkjøringsservice etter ca. 1500-2000 km, etter det er det normale intervaller. Min har gått ca 10.000 nå og sier at neste service er om 18.000. Har selv avtale frem til 60.000, kommer nok uansett ikke til å ha bilen noe særlig lenger enn det. - Har det kommet noen barnesykdommer på den? På LCI har det vært en aksjon på instrumentene som plutselig kunne bli mørke, men det er ikke aktuelt på 2016. Vet ikke om noe mer enn det. Har byttet en frontlykt og en baklykt på garanti (LED begge deler). - Ca hvor mye ligger dere på i forsikring? ca. 8.200,- + avgift (16k km, 4k egenandel, 75% bonus). Har fått tilbud på 35.000,- i året også så det varierer VELDIG fra selskap til selskap. - hvordan er det med plass til 4 voksne personer og hvordan er det med bagasjeplass? Det er en liten bil. Men med det sagt har jeg selv sittet i passasjersetet foran, med BMWs Baby 0+ barnesete og isofix-base bak setet jeg satt i uten noe problemer. Er 197 cm høy. Har aldri prøvd fire voksne i bilen. Da datteren min brukte "sovedelen" av barnevognen sin måtte jeg ha understellet i bagasjerommet og selve bagen i passasjersetet foran. Nå som hun har gått over til "sportsdelen" av barnevognen er det ikke noe problem å få plass til både understell og sittedel i bagasjerommet. Skal du bruke barnesete i bilen anbefaler jeg deg på det sterkeste elektriske seter. Er du høy kan det være lurt å droppe soltak, jeg stanget i taket med soltak + elseter. Manuelle seter sitter litt lavere, men jeg ville ha elseter så da droppet jeg soltaket. Bare å spørre om det er noe du lurer på, hvis du eventuelt vil komme innom Bærum for å prøvesitte / sitte på en tur er det ikke noe problem, men du får ikke kjøre 😛
 3. sluquet

  Gabz' E92 330XD

  Gratulerer! Har hatt en nesten lik en selv, kjempeartig bil
 4. sluquet

  Forsikring BMW F10/F11 M550D

  Det er mange variabler så du vil lettest finne svar på dette ved å kontakte forsikringsselskapene selv. I tillegg til biltype er alder, bonus, eventuelle samlerabatter, kjørelengde, egenandel osv osv faktorer som spiller inn på din premie. På min M2 har jeg fått alt fra under 10.000 i året opp til 35.000, der den dyreste prisen var hos selskapet som var billigst på min forrige bil, så det er umulig for noen her å spå hva du vil få tilbudt.
 5. sluquet

  iX3

  Ikke reservert, men var på Hennie Onstad og så konseptbilen på lørdag, synes den var fin bortsett fra felgene.
 6. Godt å høre at det gikk bra!
 7. Neste sesong vil jeg bli med til ringen 🧙🏼‍♂️
 8. sluquet

  Min 2018 M2

  Tukla litt mer med Home Assistant og M2-en, ganske moro for de som synes sånt er gøy. Mye kult man kan sette opp og automatisere.
 9. Gratulerer med fin bil! Gikk selv fra en e92 (330d) til 330e. Med lademuligheter kan du få riktig så fint forbruk på disse, og fjernstyrt oppvarming / nedkjøling er utrolig deilig ✌️
 10. sluquet

  3 serie diesel

  Skal du ha sekssylindret dieselmotor i en E9x må du opp på 325, 330 eller 335.
 11. Skal på visning av iX3, nye x5 og 8-serien første helgen i september, spent på hvordan de ser ut live.