kimhas

Medlemmer
 • Innholdsteller

  30
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om kimhas

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bærum
 • Kjøretøy
  525 E60, LR Defender

Siste besøkende

100 profilvisninger
 1. E92 xenonlys justerer ned/opp sporadisk

  Det sitter sensorer på hjulopphenget foran og bak som kan begynne å tulle. Vert å sjekke vertfall
 2. Skiltlys E61 2008

  Det nok dessverre stor fare for brudd i ledningsnettet oppe i gjennomføringen. Du kan finne igjen ledningen til skilt lys vis du tar ut høytalerne i taket og sjekker etter riktig farge der. Måler du at det er strøm der er nok bruddet I gjennomføring. Man får rep sett for å skifte ledningsnettet og skjøte med nye kontaktstykker oppe i taket. Jeg har gjort det en gang på en E61 og det er litt jobb og kjip arbeidsstilling baki bilen
 3. 2011 525d - Min første BMW

  Oj! Det var bra du fant ut av det i tide!
 4. Takstativ og skiholdere - erfaringer?

  Jeg har original BMW ski holdere til salgs på forumet her om du er interessert. Men du vil kanskje heller ha de lavtbyggende fra f.eks Thule
 5. Oljelekkasje Bmw x5 3,0d 2009 mod

  Demontere plater under osv og få tatt en skikkelig vask for så å finne ut hvor oljen kommer fra framfor å skifte pakninger eller lignende basert på tipping
 6. Bremseskiver

  Skivene pleier å være balansert ved at noe gods er slipt vekk... Og det er nok ikke det som er løsningen her vis skivene har slått seg. Kjøp nye kvalitetsskiver og sørg for at anleggsflaten på navet er ren og pen. Sjekk også kalipere / glidere mtp treghet. Vis bremsene henger og blir varme kan det gjøre at de slår seg.
 7. Hei. Jeg har takstativ og ski/snowboard holdere til salgs. Begge deler er originalt BMW. Takstativet passer nok bare til E60 mens skiholder passer såklart til alle modeller med tilsvarende t-spor i takstativet. Se linker fra finn.no med bilder. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=107908161 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=107908764 mvh. Kim
 8. Ettermontering av Webasto i F11

  Så bra! Bedre en fra fabrikk tilogmed ☺ Imponert, Godt jobbet! Jeg har webasto i begge bilene og bruker det aktivt, utrolig digg. På Defenderen har jeg montert en gsm styrt releboks . Kunne tenkt meg det samme på E60 men lurer på om det er mer innviklet her siden webastoen er integrert med bilens elektronik. Selv om varmeren er lik, Thermo tok c.
 9. BMW E60 2008 mod

  Men den kan såklart være andre grunner en tuningen som skaper problemer. Er det lenge siden oljen er byttet? Det er isåfall vært å prøve en flushing av girkassen eller et par kjappe oljeskift på den.
 10. BMW E60 2008 mod

  Mener det er 400 blank ZF oppgir som max på den kassen. Vis man ser på moment kurven på den "nedtunede" motoren I 525 så kan det virke som den er tunet/begrenset for å kunne bruke nettop denne girkassen. Vurderer tuning av min 2008 525 selv men vil da først finne ut hva det koster for en god girkasse fra f.eks en 530 og om den passet rett på mtp. elektronikk osv.
 11. DAB+ adapter i eldre BMW uten 2din spiller.

  Du må bytte radioen. Det er eneste fornuftige løsning og koster ca det samme som Dab adapter uansett
 12. Hengerfeste e91

  De andre har dessverre rett her. Jeg har gjort dette flere ganger da de bilene var nye. Husker det var litt fiklete med de ledningene som skal termineres i ulike kontakter til sikringsboksen bak hanskerommet.
 13. Vindusviskere stoppet E60

  Ja det er viktig å oppdatere til slutt. Da kan tråden komme til nytte siden også. Det var egentlig ikke såå enkel fiks men billig om ikke annet 😅 Siden den delen av mekanismen som spindelen sitter I er av plast var det litt sjanse spill å feste den I skrustikka å mæle løs med storklubben for å få ut den rustne spindelen.. men hadde lite og tape.