Allrad

Medlemmer
 • Innholdsteller

  70
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Allrad

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Interesser:
  Nøtterøy
 • Kjøretøy
  2009 BMW X5 M-Sport
 1. E70 X5 (never skip leg day)-

  Jeg får se litt nærmere på det, kikket bare på begge i går kveld også så jeg med en gang forskjellen.. det er disse som står på begge bilene: Vi har kjøpt begge brukt, men de er solgt nye på Bavaria i Oslo.. Jeg har som «vane» å oppgradere sommerhjul til vinterhjul osv..på biler som kjøpes, men tenkte å holde meg til fornuften denne gang.. men må innrømme at det frister med nye... 😬
 2. E70 X5 (never skip leg day)-

  Okey, så er vinterdekk montert på vår M sport X5. Originale BMW 18» med 255-55-18. De forsvinner rett å slett inn under skjermene... ser helt krise ut... 😳🙃 ble kanskje litt mørke bilder i kveld... men det får være.. Så ser jeg på Fatterns X5.. også en 2009 men uten M-sport, men med skjermbreddere el hva de kalles. Samme 18» men med 255/60-18. De står tydelig (kun øyemål) 3-4cm lenger ut.. Så enten så er det ulike innpress ute å går her eller så er M-Sport bilene rett å slett bredere, noe jeg ikke tror de er.. Hva tror folket?? (Kveldens i-lands problem 😬😁)
 3. Litt kveldsdetailing! Prøver meg frem med ulike pads og produkter, denne BMW lakken er skikkelig hard! CG V34 - V38 og Petesvax på toppen.. Orange og blå pads. Kan gå ennå hardere til verks for å ta de minste svirls!
 4. USB Audio

  Jepp da er Tune2air montert! Det var jo helt suverent! P5 radio app funker 100% og Spotify osv. Tlf går automatisk på pause når jeg går ut av bilen og starter igjen "der den slapp" ved oppstart.. rett å slett helt suverent.. Blir nok ingen DAB i denne bilen...
 5. Tenker å oppgradere de standard 2009 LED baklysa til facelift 2011 look. Det florerer i ulike priser på nett fra underkant av 10 lapper på Schmiedmann til rundt 4.000 på Ebay fra div.selgere i europa. Noen som har erfaring fra tidligere kjøp om det er ulikheter på disse eller om det bare er å velge første og beste?
 6. USB Audio

  Okey, men det er vel til å leve med
 7. USB Audio

  takk for raske svar! Begge løsninger ser jo greie ut! Da vil det vel fungere å streame både Spotify og nettradio?
 8. God Kveld! Etter noen år med Disco 3 og Audi Allroad ble det i kveld handlet X5 igjen. 2009 model. Den har ikke "nye" idrive, men i midtkonsollen er det jo AUX og USB. Har Iphone 7 så ingen phone/aux på den. Jeg får ikke noe lyd i bilen ved å bruke denne USB utgangen, virker ikke som om jeg kan velge den i displayet heller. Den står i grått. Kanskje den må aktiveres? Den har utstyr i listen som S6FLA USB/Audio interface S6NFA Music interface for Smartphone Noen Tips?
 9. Takk, de så fine ut. Ble kjøpt inn originale BMW til Jul
 10. X5 Canbus problemer.

  Ja, nå har jeg slettet en hel haug med feilkoder. Det var også en røket sikring for bremselysa som gjorde at ting ikke funket på rattet etc... Så nå er det meste på stell
 11. X5 Canbus problemer.

  Det er på sportsrattet. Det mørkegrå plastdekselet som sitter rundt Airbagen. Ja, litt stress så gikk nok litt fort alt sammen. Fikk klemt en grå ledning litt når jeg skrudde på dekselet igjen, men tok av igjen og tror ikke noen kordeler der ble ødelagt, ikke nok til å lage noe kutt hvertfalll. Merkelig at så mye rare meldinger kommer pga flatt batteri, eller?
 12. X5 Canbus problemer.

  hei godtfolk! Har i kveld byttet dekselet på min 04 x5, kjent sak at dette slites. Tok av Airbagen ut med sikringen etc. Har nok dårlig batteri på den fordi måtte ha starthjelp etterpå.... Men uansett så lyser nå transmission failure, BREMSELYSET LYSER KONSTANT !!!! Og rattet Lyser ikke, ei heller funker knappene... Noen tips... Beste er vel å få slettet feil elsk her på et verksted.. Noen som kjenner seg igjen??
 13. Jeg er på utkikk etter nye fester til min Skiguard 850 og kom over dette bildet på Finn, er det noen her inne som kan klare å navngi hvilke skiholdere som gjemmer seg under denne skiguarden?? Likte veldig godt disse føttene som er så små. Lite lyst på slike som stikker 20cm ut på hver side.
 14. Kvittrelyd i dashbord på E53 og E39

  Tusen Takk for tips! Da blir det å prøve dette i garasjen i kveld!
 15. Kvittrelyd i dashbord på E53 og E39

  Okey, du blåste inn der luften vanligvis blåses ut eller inn i de "gittrene" mellom displayene som viser temperaturen?