nitrox111

Medlemmer
 • Innholdsteller

  918
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om nitrox111

 • Vurdering
  Oberst
 • Bursdag 05/04/90

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skien
 • Kjøretøy
  BMW X5 - Hamann

Siste besøkende

534 profilvisninger
 1. Vurderer å montere en android skjerm (https://graviton.no/produkt/klar/spesialtilpasset/bmw-1/graviton-vx7-10-25-android-7-dab-bmw-x5-x6-e70-e71) Bilen min er en 08 X5 med CCC og minste stereopakka(ingen forsterker i bagasjen) La merke til at det står 4x60w integrert forsterker, vil det ha noen betydning for lyden i min bil, eller er dette trolig egne høyttalerutganger direkte fra skjermen ?
 2. Skulle akkurat til å lage en tråd på dette selv, men ser ikke ut til noen har noe voldsom erfaring.. Har selv minste stereo`n uten forsterker i bagasjen, så mailet dem og spurte om dette ville forandre lydkvalitet noe, men fikk bare svar tilbake at jeg hadde forsterker i bagasjen og ingenting ble forandret lydmessig.. La dog merke til at det står 4x60w forsterker integrert, så usikker på hvordan dette vil jobbe opp mot bmw sitt system? https://graviton.no/produkt/klar/spesialtilpasset/bmw-1/graviton-vx7-10-25-android-7-dab-bmw-x5-x6-e70-e71
 3. Ikke fult så kaldt idag, så da ble det litt saltfjerning på bilen
 4. Frontlykt Bi-Xenon X5E70

  Betyr dette at det i bunn å grunn er samme lykt, men BMW er ikke innblandet så prisen er halvert?
 5. Frontlykt Bi-Xenon X5E70

  Hei, akkurat fått bilen tilbake fra verksted ifm. sjekk av frontlykt som ikke funker. BMW E70 2008mod Det har stadig vært dugg i lykta, og da kjøre/fjernlys sluttet å funke fikk den en tur på verkstedet. Da styreenheten ble skrudd ut rant det vann ut, og det ble oppdaget sprekker under lykte ifølge mekaniker. Pris på ny lykt er 16.500+arbeid.. Noen fornuftige alternativer? Noen som vet om dette er vanlig på disse bilene? Kan brukt lykt fra vrakbiler være fornuftig valg?
 6. Snørumper, er ikke som andre rumper ;D Fikk testa egenskapene et par timer på usaltet veg, og må si meg veldig fornøyd med med hvordan 2150kg på 295/35 R21 michelin dekk oppfører seg
 7. Bygge om fra luft til fjærer

  Noen som har noe fasit på dette, eller er det best å kontakte biltilsynet? er det evt. bare å kjøpe coils til samme type bil, bare uten belger bak. bare passe på at akselvekter er innenfor tüv-papirene sine spesifikasjoner?
 8. Bygge om fra luft til fjærer

  Har en X5 e70 som jeg vurderer å kjøpe coilovers til.. hvordan er det å bygge om til vanlig fjærer bak? luftsystemet er jo en vanlig feil, og har selv en liten lekkasje et sted nå. (Siger ned over natten, men fullt kjørbar) likegreit å kjøpe sett med fjærer både foran og bak, eller bør jeg velge fjærer i front med nye stag bak?
 9. Service-symbol og fryst dør?

  Hvor lenge varer rustgaranti? Så for meg alt av garantier for lengst var utgått siden bilen er ca 9 år gammel?
 10. Service-symbol og fryst dør?

  Hei.. 1: Døra på x5’n låser seg fint opp, men av og til virker det som om det ikke skjer noe når jeg trekker i dørhåndtaket, sliter med å lukke også, oppstod først idag (-7 grader) virker som det ble bedre når bilen ble varm innvendig.. noe som må smøres/justeres? 2: Fått opp et gult symbol som indikerer service i desember (Evt. om 14.000km) hva innebærer denne servicen? «Vehicle check»
 11. Dipped Beam fault (kondens)

  Dipped Beam faulty, høyre side. Ringene lyser, men nær/lang-lys skrur seg ikke på. Det var ekstremt mye dugg inne i lykta da jeg skulle bruke den. Prøvd en halvtime med hårføner, og all kondens er borte, men lykta tenner fortsatt ikke.. Kondensen som har knekt pæra? Eller er det bare tilfeldig? Kan det være noe annet? Pære, ballast, kontroll enhet er det jeg har klart og google meg frem til. Men ser ut som ballasten henger fast på pæra ?
 12. Vossen VFS1 eller VFS2

  Vurdert vws serien til Vossen?