nitrox111

Medlem
 • Innholdsteller

  941
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om nitrox111

 • Rang
  Oberst
 • Bursdag 05/04/1990

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skien
 • Kjøretøy
  BMW X5 - Hamann

Nylige profilbesøk

664 profilvisninger
 1. nitrox111

  Godkjenning av senkesett

  Ang. lysjustering tror jeg dette varierer hvem du møter.. Har aldri tatt lysjustering før jeg har vist noen av bilene, både halogen og xenon. Vil kanskje tro hjulstillinga er for gammel, også er det såklart viktig at det er samme hjul du viser med, som hjulstillingskontrollen ble tatt med.
 2. nitrox111

  Bremser som henger på

  Hei, ja min X5 ja. Skiver og klosser var relativt nytt da jeg kjøpte den for 1år siden, og har vel ikke kjørt mer enn 4000 maks siden da Ikke veldig mekanisk av meg, men akkurat å skru av/på caliper osv er kanskje ingen heksekunst?
 3. nitrox111

  Bremser som henger på

  160.000km Får hvertfall starte med å bytte bremsevæska, men er vel kanskje usannsynlig at dette alene medfører at bremsene henger på? Vet hjullager kan skape litt lyd, men det skaper kanskje også høy varme? Når jeg slipper bremsen på flatmark, mens den står i "D" så vil den vanligvis begynne å trille sakte fremover, men når det har vært varmt har jeg også merket at noe har jobbet imot, som om bremsen sto litt på, men om hjullageret er kaputt kan kanskje dette skape nok motstand til å holde igjen bilen frem til jeg gir litt gass?
 4. nitrox111

  Bremser som henger på

  Hei, etter jeg skiftet til sommerdekk i år merket jeg at det ristet litt i bilen nå og da, men ikke konstant. Dette gjorde jeg samtidig som bremsevæskeservice`n ble rød i dashbordet. Nå merker jeg at det tidvis blir veldig varmt rundt bremsene forran, igår var det kun på høyre side forran, idag tok jeg en tur og sjekket og da var begge framfelgene glovarme, Påvei hjemover hørte jeg også en slags subbelyd som jeg regner med kom fra bremsene (den forsvant hver gang jeg bremset) Kan dette ha noe med bremsevæske å gjøre? Eller er det bare tilfeldig at det skjedde på begge sider nesten samtidig og at jeg bør bytte calipre?
 5. Da har jeg endelig fått på KW V3 settet, og på felg jakt. Vurderer 12x22 Veemann VFS-8 Silver, hele veien rundt, alternativt 10,5 forran om det ikke blir plass til 12"
 6. Da har X5`n fått seg KW V3, mangler bare noen hjul og fylle ut litt med Beklager til alle som mener at en SUV skal være høy, jeg ville ha no annerledes ;D
 7. nitrox111

  Bygge garasje (7x9)

  Tenkte jeg skulle få godkjent en søknad før jeg får slått ned den gamle, men håper det lar seg gjøre, naboer er hvertfall det minste problemet siden det for det meste er jorder på nesten alle kanter
 8. nitrox111

  Bygge garasje (7x9)

  Hehe, den er såppas lurvete at den snart detter sammen av seg selv, så et stort "skur" kan det vel også kalles. Skulle gjerne bygget samme størrelse igjen, men trenger litt mer plass utenfor garasjen også, så den må nok krympes litt
 9. nitrox111

  Bygge garasje (7x9)

  Har prøvd å måle meg litt frem og tilbake for og ha det slik også, men grunnet litt ugunstig tomt så har jeg ikke funnet noen løsning på å snu garasjen den vegen.. Det er også 4 biler fast + 1 stor skaphenger som blir parkert, så ønsket er å klare å holde av nok plass så jeg får snudd med hengeren utenfor langveggen til garasjen som vender vekk fra huset. (Garasjen på kartet skal rives)
 10. nitrox111

  Bygge garasje (7x9)

  Vurderer å sette opp en garasje som er 7bred og 9dyp, noen som har tilsvarende størrelse? PDD har jeg en X5 og en skrOpel Vivaro, hvordan tror dere bredden er? Blir det irriterende trangt mellom bilene om jeg lagrer ting langs veggene? Dybda på 9 meter er tenkt til arbeidsbenk og parkering av 1-2 motorsykler. Evt. noen som har en garasje på 7x9m og kunne hosta opp et par bilder med bil(er) parkert ?
 11. nitrox111

  Godkjenning av felger, X5

  Ja det stod 23" Hamann felger på denne tidligere, usikker på breddene.. Regner med jeg kan glemme å få godkjent 12" brede hele veien rundt også, selv om dekkdim blir lik?
 12. nitrox111

  Godkjenning av felger, X5

  Vært borti det før med en Mercedes w211 jeg hadde, han på biltilsynet sa jeg måtte kjøpe lik dekkdim forran og bak, spilte vist ingen rolle på hvor brede felgene var sa han, så lenge det var like dekk XD Fikk til slutt krangla det mellom med en felgliste fra Mercedes der det sto at di leverte 8,5+9,5 til disse bilene, men det var ikke med et smil han skrev det inn i kortet Men BT i Skien har vel et rykte på seg for og være ganske firkanta^^,
 13. nitrox111

  Godkjenning av felger, X5

  Hmm, det er disse dekkdimensjonene jeg har fått hos alle dekkforhandlere jeg har vært hos, inkl. GS selger dette som et sett til X5/X6. Han på dekkforhandleren idag sa også at xdrive var kresen på dekkforskjellen så derfor anbefalte han meg ikke og kjøre dekkstrekk med 10,5 og 12" felg.. Men sa at 295/30/22 og 335/25/22 var riktig :S
 14. nitrox111

  Godkjenning av felger, X5

  Vurderer å prøve å få godkjent X5`n med coilovers og 22" felger.. I vognkortet står det "255/55/18" både forran og bak. Tenkte å kjøre 10,5x22 front og 12x22 bak med 295/30/22 og 335/25/22.. alternativt kjøre 12x22" hele veien med litt strekk.. Er det noe sjans for og få dette gjennom?
 15. Fått på noen voksene 30mm spacere for og få dytta ut hjula litt, en liten vask fikk den også i sola Nye 22 sommerhjul står på lista, og KW V3 er påvei i gjennom tolla i oslo. Skivene bærer litt preg av å ha stått parkert siste 2 ukene