Galldrian

Medlem
 • Innholdsteller

  197
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Galldrian

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Stavanger
 1. Galldrian

  Ok å blande blå frostvæske med grønn?

  Hmm hvor kan jeg få tak på grønn frostvæske da?
 2. Hey Har en ett år gammel peugeot 508 SW (diesel). Ser at frostvæske nivået står litt under Min (kald bil) tenkte å etterfylle litt. Jeg ser at fargen på frostvæsken i beholderen nå er grønn. Jeg har kun blå fra biltema tilgjengelig. Er det ok å blande disse? Har googlet litt, noen sier ja og noen sier nei. Har også lest at blå frostvæske kan bli grønnlig over tid?
 3. http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=32432634
 4. Galldrian

  DIY: Bytte av sluttstykke/tenningskontakt E39

  Så bra, kjekt å verr til hjelp
 5. Galldrian

  Ok å blande Castrol SLX 5w-30 med Mobil 0w-30?

  Takk for gode råd. Da skal jeg sørge for å kjøpe 2 kanner på Europris og skifte snart
 6. Peila bilen her idag, litt lite olje. Skifta ifjor, tenkte å drøye neste skift til neste år siden jeg ikke har kjørt mer enn en 12k. Så jeg tenkte å bare etterfylle litt... Ifjor brukte jeg Castrol SLX 5w-30. Denne finner jeg ingen plass lenger, GS fører den ikke. Var innom mekonomen men de hadde bare den nye som het Castrol Edge, den hadde visst litt annen viskositet også. Jeg ble derimot anbefalt Mobil 0w-30 fra BG bilrekvisita. Er det ok å blande?
 7. Galldrian

  Nummerplateholder røyk, hvilke deler trenger jeg?

  Hmm sikker på det? Fant bilder av den deler du nevner her http://www.ecstuning.com/BMW-E39-M5-S62_5.0L/ES75193/ Det er jo de brede selvexpanderende plast skruene som holder selve støtfangeren på plass, eller tar jeg helt feil? Slik jeg forstå etter å ha sett litt på den ødelagte skiltholderen så sitter feste i selve holderen, det trykkes inn i støtfangeren og spennes fastmed del nr 9 som er to små butte plast knotter? Hvis det stemmer er det eneste jeg mangler av skruer/mutter det som fester selve skiltet til holderen. Litt dumt å bestille allt av skruer på det bildet for å være sikker, men er vell kanskje ingen annen utvei.
 8. Galldrian

  Nummerplateholder røyk, hvilke deler trenger jeg?

  *bump* Ingen som har demontert/montert front nummerskiltholder på en E39 som vet hva som trengs av deler?
 9. Galldrian

  Forskjell på CHF 11S og CHF 7.1 servo olje?

  Takk da skal jeg få tak i 11S!
 10. Jeg finner ikke CHF 11S servo olje på GS lenger. Kun CHF 7.1. Er dette samme greiene, eller bør jeg ha den somme som jeg har brukt, altså CHF 11S ?
 11. Gikk på en smell idag. Ublidt møte med felgen til en X3 i et kryss. Den rev av nummerplateholderen min samt noe plast/crom trim. Min feil og heldigvis kun skade på min bil, hell i uhell :S Jeg har funnet trimmen, men jeg er litt usikker på hva jeg trenger av skruer og tilbehør til selve nummerplateholderen. Hvordan henger dette fast egentlig? Og hva er det jeg trenger av skruer her http://nettbutikk.gsbildeler.no/index.p ... 1G1934151F (nr 22-33) Slik ser skiten ut nå. Del nr 9 "klips skiltskrue" hang heldigvis igjen, de ser uskada ut.
 12. Gikk på en smell.. Mistet følgende 51118226556 Støtfangerlist/crom del h.s fram E-39 org 51118226557 Støtfangerlist/crom m-del fram E-39 org 51118226562 Støtfangerlist h.s fram E-39 crom org 51118226563 Nummerplateholder E-39 crom org Noen som har noe av dette liggende?
 13. Galldrian

  Traversforinger E-39 T

  Usikker på hvor du kan leie verktøy til denne jobben. Det jeg gjorde da mine måtte byttes var å kjøpe alle 4 på koed, og få mitt lokale verksted til å utføre jobben. Det ble ikke så gal pris da.
 14. Galldrian

  Knukket stag til nivåregulator (forstilling på E39)

  Ah takker, det var omtrent samme pris så ikke så mye å hente der. Det høres logisk ut at dette tilhører nivåregulering på xenon lysa ja. Har ikke fått noen feilmeldinger eller tilbakemeldinger fra møtende trafikk