Thundercoil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5504
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  29

Thundercoil last won the day on January 12

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Vurdering
  Padawan
 • Bursdag February 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Byen under skyen
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Siste besøkende

1818 profilvisninger
 1. https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=91102189 Bare legger denne her, uten å si noe mer. Ellers blir jeg stygg i munnen.
 2. Tja, et par rekkefirere hadde jo blitt utmerkede nattbord. Haha.
 3. Ser du kjører mye i motvind, Willy.
 4. Jeg er en av dem som ikke liker mobilversjoner av nettsider, og som alltid bruker fullversjon på mobil, der det er mulig. Det jeg lurer på er om det er mulig å fikse slik at sånne som meg også får tagget medlemmer (får ikke opp forslag og det blir ikke blått) ved å skrive f.eks. @awt?
 5. Jeg gledet meg faktisk til å se hva du hadde funnet. Det er visst populært å ta bilder med mikrobølgeovn for tiden.
 6. Du kan jo prøve å logge inn med bankID e.l. på sismo.no og se om kravet ligger der enda. Da skal du få opp betalingsinfo. Men det kan være du må vente opptil 2 uker ca. før du får en "skikkelig" faktura i posten, eller på nettet evt.
 7. Koed har også hatt komplette interiør til 7-8K. Da har jeg gitt minstebud på rundt 4K og "vunnet." Ellers har jeg kjøpt sportstoler i sort skinn el. M5 og M3 stoff noen ganger, og da har jeg stort sett betalt 2-3K for begge stolene. Til en 320d jeg kjøpte sorte sportstoler til, lå også driten tykt. De så veldig bra ut, men etter en runde med zippobensin og lærsåpe, så var de litt grønne i sidestøttene og hadde masse streker uten farge. Fikk de heldigvis ganske strøkne med vannsliping, oppmykning og skinnfarging.
 8. Blir bra etter fiks 😎 Så står jeg som sagt klar med kameraet. Kjedestrammer kan du bytte med god samvittighet
 9. @Julianv
 10. Nei, det har jeg ikke testet. Men det er hvert fall flere enn meg som sliter med dette. Fant f.eks. en engelsk tråd, der en bruker hevdet at launcheren krasjer 9/10 ganger når du installerer en ny app fra play store. Jeg har bare installert Sygic og Chrome, men det skjedde etter Chrome kom på plass, så tror jeg bare avinstallerer den appen og heller bruker den integrerte browseren. Ellers glemte jeg å nevne at lyden på alle presets er møkk og at EQ ikke er den letteste å forstå seg på, for folk flest. I stedet for navn og plasseringer, så er det kun en haug med frekvenser og crossovere...Så jeg hadde vel en 3-4 runder med tweaking og skudd i blinde, før jeg fikk til noe brukenes. Haha. Tror at jeg på sikt kobler inn en DSP e.l. Har jo investert en del i anlegget ellers.
 11. Jeg har brukt Firefly og/eller "nye" tlf (LG V10 med innebygd 32-bit ESS/Sabre DAC og forsterker.)
 12. Er ikke noe mer greier enn å strekke signalkabel til ettermarkeds forsterker/sub Under dekslene til midtkonsoll. Løsne midtkonsollen litt i bakkant, så får du lusket kabelen under gulvteppet og videre under bakseter og bakover. Gulvteppedelen som er mest knot. Jeg har GA6201 og har ikke hatt noen problemer med Wifi eller BT, men så bruker jeg nesten aldri BT. Spiller heller .flac o.l. direkte fra microSD. Evt. via aux med DAC i mellom. Wifi har jeg brukt en del, da med mobil som hotspot. Sånn ellers har det ikke vært problemfritt for meg. Annenhver dag får jeg opp en feilmelding som sier "Launcher3 har dessverre stoppet." Det virker som dette er appen for hovedskjerm/meny. Hvis jeg trykker bort meldingen, så forsvinner alle appene i et lite sekund, kommer tilbake igjen og så kommer feilmeldingen tilbake. Man får dermed ikke gjort en dritt. Da må jeg dra ned drop-down hurtigmenyen og gå inn på innstillinger->apper->alle, finner Launcher3 og slette all data i appen, så funker alt fint, resten av dagen. Kjapt å fikse, men utrolig irriterende. Håper de fikser den buggen med en update snart. Når det kommer til kjørecomputer, så er det vel bare Dynavin som har dette integrert, men du kan så klart kjøpe deg en BT OBD-kontakt og laste ned diagnoseapp. e.l. Bare pass på at du ikke kjøper en OBD-dings som har passord på BTen. Men dette står på hjemmesiden deres, under produktinfo. Sånn generelt er jeg veldig fornøyd med produktet, og hvert fall til prisen. Kommer til å montere dab+ senere. Dashcam fungerer også greit. Kunne vært bedre i mørket, men det gjør nytten sin. Ryggekamera unngikk jeg å kjøpe, da det ikke er pent med en klump hengende ut fra skiltlys. Skulle heller erstattet nøkkelhullet på bakluken. Når det kommer til å strekke resten av kabler og antenner i front, så anbefaler jeg å bare vippe av dekselet til passasjerairbag og vippe ned brettet med sikringer i hanskerom, fremfor å skru ut hele hanskerommet eller knote under der.
 13. Er det egentlig dumt å frese/bore ut senter på en felg, fra 72,5-74,1?
 14. OK. På noen spillere går det en løs kabel til revers, ut fra ISO forgreningen. Kan du kanskje være en av de som sliter med dette?: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=649952 Vet ikke om det bare gjelder Alpine sine spillere, forsterkere eller begge deler. Så hvert fall ut som de kom frem til at det måtte kodes, og at kablene til diskanter og mellomtone var byttet om på/feilmerket, noe man ville se på fargene til kablene, under ytterste isolasjon/strømpe. Men du kan jo alltids google litt på serienummer til Alpine'en+E90+Gong eller PDC osv.
 15. Høres hvert fall ut som om du har glemt å koble til kabelen som forteller spilleren at bilen står i revers.