Thundercoil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5552
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  30

Thundercoil last won the day on March 6

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Vurdering
  Padawan
 • Bursdag February 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Byen under skyen
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Siste besøkende

2067 profilvisninger
 1. Ikke dum pris Vi betaler 578kr for 80/80 Mbps hos Altibox (Bergen Fiber/BKK.) Synes det er stivt. Når det er sagt, så holder det plenty til at begge surfer, noe laster ned og at vi strømmer 4K HDR.
 2. Ja, dessverre selger jeg alt for mange menyer. Enn så lenge. Begge deler er fint, så du kan alltids bare bytte etter humør.
 3. Der var de av, ja! 😎👌 Skal du ha sort grillmeny på denne? Ingenting er feil, uansett.
 4. Fin sak, den art'n 1.2L synes jeg er nærmest totalt meningsløs mtp pris/resultat ift. 1.4. Synes også den presterer litt dårligere på lave blendertall. Skinner på f/8+ og bokeh, men 1.4 gjør akkurat samme nytten, for min del. Helt kanon objektiv for 1800 kr (pent/lite brukt og som nytt) 😎 Så skjønner at du går for art neste gang.
 5. Verdens artigste oppdatering! Haha. Gatebilklubben spurte om jeg ville ha 1 av 6 utstillingsplasser på vårmønstringen i morgen, noe jeg takket ja til. Så da blir den å se på travbanen. Irriterer vettet av meg at jeg mistet lokket til tauekroken bak, forleden. Ikke kult å stille ut med et hull i fangeren. Haha. Ellers er det jo litt lakkflass og korrosjon på et par av felgene. Får håpe det går greit. Alt skal nå uansett tas fremover og bli helt strøkent. 😎 Det var nå én ting jeg rakk å gjøre i dag, og det var på høy tid. Det var utrolig godt å få disse på plass. Ellers har jeg blitt bedt om å fotografere i morgen også, og har bestilling på et par panorama og litt diverse. Denne gangen har jeg kjøpt et ekstra batteri til kameraet og en nifty fifty (EF 50mm f/1.4) Så nå er jeg klar for å ta masse bilder. Følg med de neste dagene.
 6. Slenger ut litt ass shots jeg har tatt de siste ukene, for å blåse liv i tråden. @Gorg Vet jo at du har foreviget rumpen på bl.a. en blå 435i. Hint hint.
 7. Møtte på denne japanske 1993 mod E34en utenfor lokale Kiwien, nå nettopp 👌
 8. For meg endte det vel på rundt 13K, men de har steget litt og dollaren har steget en del også, så nå blir det vel ca. 15K totalt, levert på døren.
 9. Ca. 9K+frakt og avgifter fra USA. Til sammenligning solgte jeg mine for 6,5K med omtrent helt nye dekk x4 og pittelitt kantkjøring på 2 av de. Hadde bare vært å slipe og polere leppene, så hadde man fikset kantkjøringer og klarlakkflass i samme slengen. Sentrene var flawless.
 10. Min preface bruker ca. 1 L/3000km. Oppgradert Vanos, 10W-60, gått 232 000km og brukes som daily (16K km i året.) Helt fin eksos. Ikke blått eller oljedråper. Bare til referanse.
 11. Lurer meg på om det er lynol e.l. Et middel som faktisk funket til å løse opp lakk.
 12. Sant det Lurte også på å lage noen LED lysbjelker på batterier, som kan innramme bilen og lyse opp de nedre delene. Så evt. redigere bort lysforurensning på bakken.
 13. Jeg har ikke en gang begynt å se på systemer, bare vet at jeg trenger det snart. Samme grunn som jeg vil ha et par objektiver til, må være mer allsidig og av og til kunne jobbe på den plassen (og lyset) jeg blir tildelt. Haha. Ikke noe jeg fester oppå kameraet/samme vinkel heller. 85mm blir nok aldri solgt Elsker den. Så må jeg vel ha en 50mm etterhvert, som du sier. Må bare hanke inn en pent brukt 17-40mm først.
 14. Takk for det Avanserer bare med innstillinger og komposisjon. Kjører fortsatt EOS 5Dmkii med EF 85mm f/1.8 og Manfrottostativ. Må tyne det til maks, og så utvide utstyret. Neste på listen er fjernstyrt blitz og så noe ala EF 17-40mm f/1.4L. Men det er veldig kjekt Hektet for livet nå. Haha.
 15. Ikke dumt Bare å restaurere mine også 😎 Har litt korrosjon innerst i kantene, på et par av dem.