Thundercoil

Medlem
 • Innholdsteller

  5793
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

Thundercoil vant dagen sist April 7

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Rang
  General
 • Bursdag Februar 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Nylige profilbesøk

3060 profilvisninger
 1. Thundercoil

  Den store finn.no tråden.

  Sikkert fordi den akselererer så tregt at bilene bak kjører rett i ræven på den.
 2. Thundercoil

  Min Avusblå E39 M5 - Litt lakk

  @sveigis Takk for det Alltid digg med nye deler og ny lakk. Nå er det bare resten igjen. Må sende de en mail i morgen og høre om de fant ut hvilken farge den kan være. De sendte sms og spurte meg etter fargen når den var inne. Ba de bare scanne eller høre med verkstedet som lakkerte den i 2008. Vet ikke hva de gjorde, men fargen traff perfekt.
 3. Thundercoil

  Min Avusblå E39 M5 - Litt lakk

  Ikke verdens største oppdatering, men.. Har rattet en 2018 Peugeot 3008 i en ukes tid. M5en har vært til lakk og smørbrødlisten er litt kortere. Har nå fått ny bakfanger og diffuser m/slepekrokdeksel, samt lakk på disse. Den har også fått lakk på den delen mellom fanger og bakluke. 😊 Baken ser veldig clean og bra ut nå. Kjekt å slippe å se på et hull (slepekrok), dype riper i diffuser og sprekk/knust i hjørnet av fangeren. Et bilde til, fra når jeg kom hjem: Så har jeg forresten nappet ut eononen og solgt den. Kjøpte Dynavin igjen. Var mye bedre lyd, trøkk og equalizer i N6 og (sikkert N7), som jeg hadde i 330en. I tillegg en bluetooth som virker. Greit at de har dsp også.
 4. Nydelig! 😁 Alltid kjekt med nye felger.
 5. Thundercoil

  Den store finn.no tråden.

  Er en kamerat som har denne. Den benket 480hk på navet, i følge ham selv. Han har ikke nevnt nm enda. Edit: Ser han har lagt alle tallene inn i annonsen nå.
 6. Dette ordner seg. Jepp. Var hos noen venner for en del mnd siden. De har en stor asfaltert plass utenfor leiligheten og ingen gatelamper. Så ikke en dritt. Skulle bare snu og kjøre ut, men så kom det en ekkel lyd. 😛 Huseieren der hadde funnet ut at det var en god idé å sette noen mursteiner med en blomsterpotte midt på plassen der. Så den ikke i speilene. På størrelse med to 10L bøtter. Mursteinene var stablet såpass høyt at fangeren akkurat ikke gikk over, så den brettet seg over kanten, spratt og knakk. Så hele hjørnet på fangeren raknet opp og diffuseren fikk flere dype og stygge riper.
 7. Veldig kjedelig, men jeg tviler ikke på at rettferdigheten vil seire til slutt. At din mor er vitne er også bedre enn ingenting. Forhåpentligvis ser selskapet fort hvem sin skyld det er, så får motparten skrike til veggen. M5en skal også få ny bakfanger og diffuser på forsikring, neste uke. Har Fullkasko, men ikke leiebil. Men siden selskapet foreslo at jeg tok takst/rep hos jæger og jeg da aksepterte deres forslag, så fikk jeg gratis leiebil hele tiden de har den inne. Får håpe du får til noe lignende.
 8. Thundercoil

  Eisenmann Sport eller Eisenmann Race eksos

  Innspill? Tja. Race låter litt mer. Fin lyd. Ikke TÜV, kontra sport. Hadde jeg hatt sport montert, hadde jeg ikke giddet å bytte. Fin lyd i sport også, og mulig å godkjenne det i vognkort. Har litt bilder og lydklipp i 330-tråden i signatur. Innholdsfortegnelse i første post.
 9. Thundercoil

  Anbefaling av vibrasjonsdemper merke?

  Utav merkene på den siden stoler jeg mest på Febi. Er jo også stort sett Febi det går i hos GS bilder o.l. om man ikke velger originaldeler.
 10. Thundercoil

  Vindusvisker motor

 11. Thundercoil

  Anbefaling av vibrasjonsdemper merke?

  Byttet en slik for ca. 6 år siden. Gikk da for Meyle HD. Holder enda. Har felles venner med eier etter meg og eier etter der igjen, så har fått jevnlige oppdateringer. Bilen har også hatt TRF Stage 2-tuning siden jeg hadde den.
 12. Thundercoil

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Hva tenker folk om markedet for dieselbiler de neste 2 årene og deromkring? Vi har 4 katter som vi tar med oss på hytte o.l., samt den ene på litt utstillinger rundt om i landet. Bl.a. om vinteren. Utstillinger er med svigermor og 1-2 av hennes katter også. Til nå har vi måtte låne varebil av jobb (grønne skilter) og kjøre en personbil i tillegg. Sniffer litt på 08-09 E70 30d med lav km, men det hadde vært kjipt om de plutselig raste ekstremt i verdi eller om man ikke blir kvitt dem igjen. Sånn generelt har jo X5ene virket til å holde seg godt i pris, etter det største verditapet har skjedd, men vet ikke hvordan "dieselhatet" vil påvirke bruktmarkedet fremover. Håper jo det er nok folk utenfor storbyene med god nytte for disse, og nok til å holde markedet stabilt. Holder på med litt kveldskurs og omskoleringer, og når jeg er ferdig med dette om et par år, så tenker vi å kjøpe hus. EK er ikke et problem per nå, men alltids greit å supplere mest mulig med salgssummen når bilen må vike, evt. slippe lån til små prosjekter, oppussing eller personliggjøring av nytt hjem
 13. Begge er lekre, men synes Futuraene sin farge mot bilen er skammelig sexy. 😎