Thundercoil

Medlem
 • Innholdsteller

  5776
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

Thundercoil vant dagen sist April 7

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Rang
  General
 • Bursdag Februar 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Nylige profilbesøk

2965 profilvisninger
 1. Thundercoil

  Endelig BMW igjen. E36 320 Cab.

  Det er jo absolutt ikke gale, med tanke på hvor gamle disse er nå. Også kjekt når mye av det viktigste er gjort før kjøp.
 2. Thundercoil

  Endelig BMW igjen. E36 320 Cab.

  Gratulerer, da! Denne så jo pen ut.
 3. Thundercoil

  Grovere gange og risting E39 M5

  Kan være den har hatt seg en hikkebyge pga lite bensin. Når jeg var ferdig på jobb og startet den opp, så var den helt lik som før jeg parkerte, men etter sånn 20 sekunder ble gangen fin igjen og den oppførte seg som normalt. Holdt turtallet under 2500 hele veien hjem og tok det rolig, men det gikk hvert fall helt fint. Kan også være at coilen fusker litt og detter ut sporadisk. Det merker vi fort. Skal hvert fall få lest ut feilkodene en av dagene og se om det er noe der. Jeg fylte også bare for 150kr i dag, siden bensinen lå på godt over 16kr, så kanskje alt rant vekk fra "sluket" når jeg dro på. Haha. Vet ikke helt hvordan innsiden av tanken ser ut, men har hørt rykter om E39 M5 og bensinkutt i brå svinger og drifting osv. Bare synsing mao.
 4. Thundercoil

  Grovere gange og risting E39 M5

  Takker for svar. Høres fornuftig ut dette. Er det skadelig å kjøre uten en sylinder? Den får vel fortsatt bensin/smøring? Tenker bare på turen hjem (11 km.)
 5. Thundercoil

  Grovere gange og risting E39 M5

  Får ikke sjekket noe før sent i kveld, men alle tennpluggene ble byttet for noen mnd siden og pakningene var hvert fall fine da.
 6. Thundercoil

  Grovere gange og risting E39 M5

  Takk for svar. Beklager om dette er et dumt spørsmål, men får coilene feil på diagnose, eller må man se livedata i inpa e.l.?
 7. Thundercoil

  Grovere gange og risting E39 M5

  Litt vagt og hadde dårlig tid til jobb, så har ikke fått testet å slå av/på tenning en gang. Det har seg hvert fall slik at jeg hadde rekkevidde på 50km med bensin. Fylte en skvett og kjørte videre mot jobben. Dro på litt inn på motorveien i 2. gir, gikk rett i 5. gir og lå stabilt i 90-100 km/t. Etter et par minutter endret motor/eksoslyd seg til å bli litt grovere. Trakk også dårligere. Kjenner en svak vibrasjon i hele bilen. Når jeg stoppet for lyskryss og sto på tomgang, kjente jeg at motor vibrerte så kraftig at hele bilen vugget. Merker det mindre i fart og den oppførte seg likt hele veien til jobb.har ingen motorlamper e.l. og BMW scanneren min er ødelagt, så hører her på gøy, om noen har vært borti lignende.
 8. Thundercoil

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Helt feil sted å spørre, men bare på gøy. Noen som har erfaring med trimming av scootere? Mange av oss kjørte jo moped i våre yngre dager, og da var det jo stas med trimming. Hadde selv en aprilia RS med trimsylinder, forgasser osv. Husker min kusine hadde en Peugeot Speedfight 2 som jeg lånte innimellom. Denne var uten plombering. Den klarte ca. 70 km/t på flaten, men i motbakker gikk den betydelig verre enn originalt. Mener å huske noe snakk om at man måtte bytte noen lodd for å jevne dette ut. Noen som husker hva som måtte til for et ideelt oppsett? Det kommer snart en drøss med bompengestasjoner i boligfeltene her, rushtid osv. så vurderer å kjøpe en sånn Speedfight 2 til bruk til/fra jobb. Vil da trimme den for å ikke bli forbikjørt i 60-sonene (sinke, irritere osv.) Er bare 11 km til jobben og 50-60-soner, så det er jo en kort tur. Så kan bilen brukes til handling og alt annet.
 9. Thundercoil

  Gabz' garasjetråd

  Bra jobbet. Gleder meg til flere bilder.
 10. Thundercoil

  Min Avusblå E39 M5 - OT: Påsketreff

  Takk for det Mye bedre resultat på en gjennomført shoot, da. Men ble nå greit. Takk. Har noen, men veldig skarpt lys og stygge refleksjoner. Edit: Denne ble forresten delt Alltid kjekt det.
 11. Thundercoil

  Den store finn.no tråden.

  Ehm. Hæ? Forstår ikke helt prisen. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=117009223
 12. Thundercoil

  Min Avusblå E39 M5 - OT: Påsketreff

  Litt off topic.. Var på påsketreff på mandag. Denne gangen deltok jeg kun som fotograf. Som på de to forrige treffene, hadde jeg et eget fotoområde hvor folk kunne trille innom og få et par kjappe og deretter hurtigredigerte bilder, helt gratis. Resultatene blir ofte så som så, men man gjør nå det beste med den en blir tildelt. Denne gangen slapp jeg å stå inni den mørke bunnen av parkeringshuset og fikk lov til å sperre av et hjørne av uteparkeringen. Håpet det skulle bli overskyet, men det ble nok knallsol og midt på dagen= skarpt og ubehagelig lys for bilder. På et slikt treff får man jo heller ikke velge spennende locations, tid på dagen/lysforhold, total komposisjon samt at bakgrunnen blir veldig begrenset. Egentlig litt mareritt, men deilig med varme også. Slik så fotoområdet ut (bilde lånt av A-A Media): Treffet ble veldig stort og vi knuste de forrige rekordene. Kom bl.a. 3 klubber helt fra Stavanger. Bergen Drift Team stilte opp, samt en drøss med firmastands. Vi hadde til og med mobilt kjøkken fra Pizzabakeren og en butikk som solgte snacks. Det var rundt 600 biler på utstillingsområdet og rundt 3000 mennesker som tok turen innom. Gatebil Magazine og Bygdanytt tok også litt bilder og intervjuet oss i crewet. Veldig kjekt at det slo godt an. Sånn ellers fikk jeg så mange påmeldinger til bilder at listene måtte stenges relativt tidlig og parkeringen ble så full at vi måtte stenge ned fotoområdet til fordel for flere plasser. Så jeg rakk vel bare å fotografere 10-11 biler. Det var jo litt synd for enkelte. Her er hvert fall noen av bildene jeg fikk tatt: Litt diverse: Så litt fra fotoområdet:
 13. Thundercoil

  Den StOoOrE BMW-nevnt-i-media-samletråden!

  Det der gir meg en følelse av lokale helter som vil ha litt billig m-sport utstyr i bilen sin. Ser også ut som navi har blitt forsøkt røsket ut. Måtte vel løpe.
 14. Blir bra dette Var inne på tanken selv. Skulle bestille i høst, men nettbutikken nektet å sende det største kitet til Norge og de svarte ikke på bestilling via e-post, så fikk avsmak på hele greien.
 15. Thundercoil

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Har vasket med Zalovann før. Funket bra og beltet får bedre glid til å rulle inn igjen.