Thundercoil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5526
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  30

Thundercoil last won the day on March 6

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Vurdering
  Padawan
 • Bursdag February 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Byen under skyen
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Siste besøkende

1986 profilvisninger
 1. Gratulerer med salg. Kjøpt noe spennende denne gangen også?
 2. Noen som kan anbefale en god android app for musikkavspilling? Gjerne med EQ. Viktigste er at det er oversiktlig og lett å navigere i. Edit: gikk for PowerAmp. Funket bra, men får ikke brukt rattknapper til å bytte sang.
 3. Bare husk å ha garasjeporten åpen, om jødene er i garasjen mens bilen går på tomgang. Vil ikke ha en reprise av... Kanskje teit spørsmål, men du kontrollerte også tennplugger for koksing, oljelekkasje og gnist etc?
 4. Gikk forbruket opp etter sportsfilteret? Og sjekket du også Live-verdier på diagnosen? F. Eks. LMM kan være defekt, uten å være helt ødelagt/gi feilkode.
 5. Høres ut som den ligger rundt en halvliter for høyt, forutsatt at du har målt selv og ikke stoler blindt på OBC. Anbefaler deg hvert fall å ta en diagnose. Sjekke at sensorer, luftmengdemåler og annet er på stell. Ellers kan du begynne å tenke litt på når ting ble byttet sist. F.eks. motorolje+filter, luftfilter, tennplugger etc.
 6. Byttdekk.com har hvert fall Pirelli P Zero i 235/35-18, men stiv pris på de.
 7. Så helt utrolig nydelig ut Kose deg!
 8. Akkurat det med å sende bevis, er nok bare service (fortgang i prosessen) i motsetning til nettbutikker flest, der man pent må vente de dagene overføringene tar.
 9. Æsj. Haha. Da er jeg glad du valgte BMWen. Du lager vel ny tråd?
 10. Ikke uvanlig det der. Spesielt for kvinnelige bilførere. Personlig betaler jeg heller litt ekstra for å ta det hos NAF, som ikke tjener på å gjøre utbedringene dine også.
 11. Hakka R2. Ironisk nok er de glatte helt til det er glatt. Ja, enig. Gleder meg veldig selv Kjekt med grep. Haha, skal være gode de. Du som har litt ekstra futt har ikke akkurat vondt av bredere dekk heller.
 12. Ligger bred inni tunnelene også, jeg. 5.gir og gasser fra 80-120 er alt som skal til 😂 Pluss at ene ABS sensoren bak detter inn og ut mtp kontakt, så for øyeblikket har jeg mistet antispinn. Morsommere sånn. Blir bra når sommerlefsene kommer på igjen. Trenger litt større og bedre enn 225/40 lagringshjul.
 13. Jeg skulle gjerne kappet, men jeg kan jo ikke få dekkrester på fangeren 😱 Og ja, bildene jeg tar bør sees på PC med god skjerm eller TV. Mobiler blir så komprimert og mørk.
 14. Hahah. Med griseflott bil, så gjør det ingenting