Thundercoil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5543
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  30

Thundercoil last won the day on March 6

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Vurdering
  Padawan
 • Bursdag February 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Byen under skyen
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Siste besøkende

2019 profilvisninger
 1. Min preface bruker ca. 1 L/3000km. Oppgradert Vanos, 10W-60, gått 232 000km og brukes som daily (16K km i året.) Helt fin eksos. Ikke blått eller oljedråper. Bare til referanse.
 2. Lurer meg på om det er lynol e.l. Et middel som faktisk funket til å løse opp lakk.
 3. Sant det Lurte også på å lage noen LED lysbjelker på batterier, som kan innramme bilen og lyse opp de nedre delene. Så evt. redigere bort lysforurensning på bakken.
 4. Jeg har ikke en gang begynt å se på systemer, bare vet at jeg trenger det snart. Samme grunn som jeg vil ha et par objektiver til, må være mer allsidig og av og til kunne jobbe på den plassen (og lyset) jeg blir tildelt. Haha. Ikke noe jeg fester oppå kameraet/samme vinkel heller. 85mm blir nok aldri solgt Elsker den. Så må jeg vel ha en 50mm etterhvert, som du sier. Må bare hanke inn en pent brukt 17-40mm først.
 5. Takk for det Avanserer bare med innstillinger og komposisjon. Kjører fortsatt EOS 5Dmkii med EF 85mm f/1.8 og Manfrottostativ. Må tyne det til maks, og så utvide utstyret. Neste på listen er fjernstyrt blitz og så noe ala EF 17-40mm f/1.4L. Men det er veldig kjekt Hektet for livet nå. Haha.
 6. Ikke dumt Bare å restaurere mine også 😎 Har litt korrosjon innerst i kantene, på et par av dem.
 7. Skal gjøre det Snapchat? Oi, oi, oi.. Tar helt av du nå.
 8. Mange hadde nok likt motorrommet, ja. Purken parkerte midt i utstillingen og gikk en runde. Så snart de rullet inn, rullet vrakene ut. Haha. Biler uten fangere osv.
 9. M4CS https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0269820EN/the-new-bmw-m4-cs
 10. Takk for det Begynner å komme seg. Kjekt at dere ville lufte Caddyen, i det minste. Haha. Bare til å gi en lyd! Jess. Da er vi enige. De fleste trakk ut i solen pga kulden. Bildene viser bare 1/4 av oppmøtet. Vi regnet sånn ca. at vi fikk inn 400 biler. Ca. 250 biler til enhver tid. Kom folk i alle aldre og de tok med ungene Så vi ble veldig positivt overrasket over oppmøtet og ikke minst standarden, som sagt. Attpåtil med under 1 måneds varsel om treffet. Det kom litt lurvete biler også, men de fleste forsvant fort igjen. Haha. Tror de ble flau. Til og med jeg ble litt engstelig når jeg så all den pene lakken. Har jo litt flass og steinsprut her og der. Enn så lenge...
 11. Klubben vår (RV555 gatebilklubb) slo seg sammen med Hordaland gatebilklubb og arrangerte i går streetmeet på Sartor storsenter, like utenfor Bergen-Vest. Ble veldig bra oppmøte og god stemning Noen måtte jo ta over stafettpinnen etter Bergen Gatebilklubb "la ned" i år. Jeg var da med i crew som offisiell fotograf, så min egen bil ble satt til side for andre å nyte, mens jeg fokuserte på alle de andre sine. Oppdraget mitt var å ta litt oversiktsbilder, stemningsbilder og bilder av enkelte ting som skilte seg ut. Herlig med sol og blå himmel, men ikke det beste å ta bilder i. Haha. Jeg dro også med meg enkelte biler jeg likte ned på en forhåndsvalgt location og tok en liten shoot med dem. Alle som ville kunne også få gratis bilder, men det var ikke mange som meldte seg. Noen var litt sjenerte, andre ville bare se på, noen ville kopiere kamerainnstillingene mine og de aller, aller fleste fikk ikke med seg at de kunne bli med på shoots en gang. Det var mye høyere standard enn Gatebilklubben har hatt de siste årene. F.eks. i fjor var det sånn 3 biler jeg likte og en haug med vrak. Heldigvis fikk vi samlet inn drøssevis av M3, M5. t.o.m X6 M, 911er, GT3 RSer, Ferrarier, S4, RS4er, RS5er og mange andre artige biler. Også bra oppmøte på veteraner. Skikkelig smeltedigel. Litt stemningsbilder/oversiktsbilder: Så litt mer spesifikt: Og til sist:
 12. Gratulerer med ny råtass Så pen ut denne.
 13. E61en står sjalu i bakgrunnen, mens den nye valpen får all oppmerksomheten.
 14. Noen som er ute etter en praktisk vindusforlenger? Plass til ekstra mye planter og pynt i vinduskarmen.
 15. Rundingene med E-merket inni. Så lenge lyktene/pærene er urørt, så skal alt være godkjent for gatebruk.