Thundercoil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5565
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  30

Thundercoil last won the day on March 6

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Vurdering
  General
 • Bursdag February 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Siste besøkende

2121 profilvisninger
 1. Grisedeilig 😎 Så ut som jeg startet en bevegelse her. Haha. Beklager dette.
 2. Ikke så mye nytt. Ser nesten aldri noe spennende. Litt mer gamle RS6 og RS4, litt S3 og S5. Ene naboen har helt ny RS6, men hun bruker den bare til butikken. Kjører aldri fort eller fort opp i fart, så det er totalt meningsløst å eie den, annet enn for statusen. Hører ikke noe lyd fra den, heller. Har aldri blitt frakjørt av en Audi (eller noe annet,i M5en,) men er jo litt biler på veiene som kan. Flere Range Rover-førere som tror de har superraske biler. Haha. Et par GT86er som har prøvd seg, men de klarte ikke ta originale 330en en gang (før presse) og en del sånne golf GTE og minier som har prøvd seg. Ellers er de fleste førere av motorsterke SUVer. Volvo, BMW, Cayenne, Q5 o.l. Til og med Mazdaene har blitt aggressive. Har forøvrig sett en video av en original E39 M5 dra fra en "ny" S6 med V10 og 436hk. Da på et laaangt stykke vei og i veldig høy fart. Så de har fortsatt mye å stille opp med, selv om de er gamle og mange biler er mye raskere nå. Ser ikke bra ut på papiret, men de er enda gøy å ratte.
 3. Enig med dere begge. Får aldri fred. Haha. Mange Audier som vil kappe, men når jeg kjører Audier selv, så får jeg alltid fred. Riktignok ikke noe med S eller RS på bakluken. BMW førere er det mest de med store dieselseksere som vil måle krefter på tuningen sin. Beste er de 18-åringene som har svidd alle pengene på en Celica 2.0 og bodykit større enn bilen selv, som kun ser en gammel 5-serie.
 4. Du skriver i en tråd nå. Han vil at du lager deg en egen tråd, kun med bilder og info om deg og din bil. Litt som en blogg.
 5. Hehe. Pris, ja.. Hehe. Håper ikke du blir permittert nå! Uansett utfall blir den skamrå. 😎 Husk at jeg alltid står klar med kamera for både denne og eførtisnacksen.
 6. Kanskje travers og svingarmer e.l. Er vel ganske normalt med ørlite forskjell. Fjærene har vel like specs på begge sider og så veier jo ikke tanken og batteriet lite, heller. Bilen din er også lavere på høyre side, som underbygger påstanden over. Kanskje noen andre vet noe mer spesifikt enn meg.
 7. Foringer, lufttrykk, drivstoffmengde på tanken, ujevnt underlag etc. er de vanligste årsakene.
 8. Fin sand du har der. 👌
 9. 1: F06/F12/F13 M6->Coupé->Gran Coupé Så lenge det ikke er cab, så er det en BMW jeg tenker "wow" når den kjører forbi og den som vekker størst må ha-følelse. Få biler som treffer meg like godt som denne. 2: E24 Utrolig vakker bil, i klassisk BMW-stil. En sånn må jeg få meg en dag. 3: E9 Rett og slett en designperle det er umulig å ikke legge merke til. 4: E86 Z4 Coupé Helt nydelige, fantastiske å kjøre og en bil jeg gjerne vil eie en dag. Tilsynelatende siste sportsbil z'en. 5: E46 Coupé (preface) M-sport/M3/CSL Veldig glad i design og kjøreegenskaper. En av de første modellene som begynte å se litt aggressive ut (M.) Nydeligst i blå, rød eller gul.
 10. 1: E65 preface 2: E46 compact 3: Z3 4: G30 5: i3
 11. Skikkelig skitavær og heller ikke så veldig mye som fanget øyet, så ble bare et par timer og tok noen kjappe knips. Kjedelig med været. 6 av 8 fra klubben vår: Litt div: Og så over til noe litt mer fresht: Går for gull i panserglipe-VM Hastverk er lastverk. Bommet ørlite på fokusen over Vi møtes igjen, Phoenix! Fikk ikke kavet meg bort og tatt bilder av SV90 sin grønne 1-serie, da vi bare løp gjennom den delen av banen før vi stakk. Men det var ikke akkurat optimale omgivelser rundt den, uansett. Hadde vært kjekt i opplett og på shoot. Avslutter med denne:
 12. Ikke dum pris Vi betaler 578kr for 80/80 Mbps hos Altibox (Bergen Fiber/BKK.) Synes det er stivt. Når det er sagt, så holder det plenty til at begge surfer, noe laster ned og at vi strømmer 4K HDR.
 13. Ja, dessverre selger jeg alt for mange menyer. Enn så lenge. Begge deler er fint, så du kan alltids bare bytte etter humør.