Thundercoil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5694
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  32

Thundercoil last won the day on September 6

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Vurdering
  General
 • Bursdag February 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Siste besøkende

2528 profilvisninger
 1. Olsen Bil-historier

  Noen som har ab. i Aftenposten? Skulle gjerne lest denne artikkelen. https://www.aftenposten.no/okonomi/i/4njWe/Storkontroll-hos-bruktbilforhandler-Fire-av-ti-biler-ble-ikke-godkjent-75-biler-avskiltet
 2. Customanlegg til E39 eller større. Solgt

  Solgt!
 3. Min E39 M5 - Thunder har handlet litt.

  @BjornarHS Det stemmer nok. De sliter veldig med rust under. Den ser bra ut under og masse ser veldig nytt ut. Finner ikke slakk i noe, heller. Er bare den traversen som er skikkelig rustskadet. Det ser ut som den har fått understellsbehandling jevnlig, bare ikke på traversen. Så den har nok badet i salt, uten beskyttelse. Kommer til å bombe den nye med karosserilakk og så oljer jeg nok resten. Ny koster 7K og med boltene blir det 9300,-. Dyre bolter Så blir det nok stag og bærearmer osv. fra Febi, når det først er nede og sikkert noe av det som må kuttes av.
 4. Min E39 M5 - Thunder har handlet litt.

  Bilen ser veldig bra ut og jeg tror det er verdt å fikse den opp. Bærearmene så greie ut, men jeg ser den ikke bør kjøres før den får ny travers bak. Blir litt jobb og rundt 9-11K om jeg gjør det selv. Vet ikke om jeg skal flippe den eller beholde en stund. Prøver hvert fall å selge unna litt ting jeg har liggende, for fortgang. Er uansett 2-3 uker til vinterdekkene dukker opp.
 5. William's Bmw e36 Coupe

  Lekkert! 😎 Grattis med herlig kadett. Mye sjarm i de der.
 6. Hattehylle med el. rullegardin i mørkt trekk fra E46 M3. Harman/kardon høyttalere står i. Ene høyttalerdeksel mangler H/K-listen: Armlene for telefon E39. Skinn i god stand, plasthåndtak litt flasset: Modul for å bruke rattknapper på 1-din spillere av Kenwood: List + blinklys venstre forskjerm E46 M3, ubrukt og ulakkert. Hattehylle: 1000+frakt List venstre forskjerm E46 M3: 100+frakt Blinklys venstre forskjerm E46 M3: 100+frakt Armlene E39: 500+frakt Rattknapmodul: 100+frakt. Alt kan også hentes i Bergen.
 7. Customanlegg til E39 eller større. Solgt

  Lov å komme med bud også
 8. Min E39 M5 - Thunder har handlet litt.

  Har svidd kontoen litt i dag, da. Skal hentes om 5 timer, etter jobb. Må da være kurant? Den er EU OK til februar 2018+2mnd. Feil: Mangler bakpotte (smeller på noe billig og universalt), begge vindusheiser fremme defekte (klarer meg sikkert uten) og så har den rust på bærearner bak, sa hun. Satser på det er overflate, hvis ikke får jeg ta de i neste mnd. Den står på slitte helårsdekk, så bestilte bare nye vinterhjul med ganske grei score i årets test. M5 har presenning og alt og parkeres ganske snart. Den må bare ut på kontroll hos SVV 31.10 og få vist senk og utbedrede mangler. Skal jeg koble av batteriet eller bare koble til vedlikeholdsladeren som ble fastmontert ifbm ombygging til AGM hos Jæger?
 9. De har forskjellige fargekombinasjoner på hver type airbag. Gardin, dash ratt, fordører,bakdører, beltestrammere, sensormatter, batterikabel osv. så det gjelder vel bare å finne høyre eller venstre side. Du kan jo beepe kabelen i stikk og ved airbag. En av de har sikkert ikke brudd. Da er det lett å finne den andre, for den er sikkert kabelen rett ved siden av, i stikket og med samme farger.
 10. Customanlegg til E39 eller større. Solgt

  Bump.
 11. Gabz' garasjetråd

  Blir bra dette Bare å bytte rattet igjen nå. Haha.
 12. PFC er nice 😎 Bilen ser veldig lekker ut nå
 13. Min E39 M5 - Thunder har handlet litt.

  Eeeendelig 😎 Fikk den "nye" SRS hjernen i kveld. Fikk litt angst når den begynte livet med 8 feilkoder. De slettet jeg uten problemer. Forfriskende. Lampen gikk vekk og så startet jeg bilen og den kom tilbake. På igjen med diagnose og så viser det seg at den ikke har "utstyret" Passenger airbag stage 2 og airbagene i bakdører kodet inn. Kodet dette på plass (i stor frykt for internal control unit fault) og slettet koder, voila! Lampen har holdt seg av, til tross for flere stopp/startsekvenser og live data sier alt er OK. Herlig. Så får vi håpe det varer. Da er det bare å booke visning hos BT, så forsvinner mangellappen. Egentlig var fristen 06. oktober, men de sa det gikk fint om jeg ikke rakk det. Sikkert litt Olsen Bil-sympati. Haha.
 14. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=104491316&fks=104491316 Anlegg av NZC.no/Nautiluz Creation. Totalpris over 13K, selges (opprinnelig) for 7999. SOLGT!