Thundercoil

Medlem
 • Innholdsteller

  5821
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

Thundercoil vant dagen sist April 7

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Rang
  General
 • Bursdag Februar 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Nylige profilbesøk

3172 profilvisninger
 1. Thundercoil

  Den store finn.no tråden.

  Det er vel en M62 med S62 innsug.
 2. Thundercoil

  Gabz' E92 330XD

  Bilen ser allerede en million ganger bedre ut. 😊 Håper E28en blir tatt godt vare på. Er en flott bil.
 3. Thundercoil

  Gabz' E92 330XD

  Får vel si gratulerer jeg også! Nå som du har x-drive og 3.0d, kan du jo bare montere et hevesett, så har du X5en du ønsket deg. Bare litt mindre plass og raskere.
 4. Thundercoil

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Jeg hadde 245/40 og 275/35 på mine. Det gikk helt fint.
 5. Thundercoil

  Den store finn.no tråden.

  Tror jeg skal spørre om han kan hjelpe meg å montere ny eksos på M5en. 😎
 6. Ja, okei. Måtte det samme med 330en. Plugget i dingsen, kopierte fil fra DME, sendte fil på E-post og fikk en ny fil tilbake. Flashet DME og så var det gjort. Alt gikk veldig kjapt og uten problemer.
 7. Høres bra ut! Har du map på lur?
 8. Thundercoil

  Inspirasjonstråden

  Det grønne skiftet kan også være vakkert.
 9. Thundercoil

  danskiii's E36 328i, ABS dritt...

  534= bytt bærearmer begge sider foran. Kjøp gjerne et sett på koed med foringene montert. Kjapt og enkelt å bytte, og koster lite. Edit: Å faen. Så ikke at det sto "bak"
 10. Thundercoil

  Idiotparkeringstråden!

  Fantastisk parkering nedenfor jobben. Gikk bort til den, men det satt ingen inni. Måtte bare sjekke.
 11. Thundercoil

  Den store finn.no tråden.

  Kjedelige greier, men den ligger fortsatt i det lavere sjiktet. Hvert fall mtp stand og km. Det har vært noen lengre perioder hvor de billigste ombygde på finn har lagt på rundt 279K. Innimellom et par rimeligere på FB o.l. Felles er at de ligger lenge ute og jeg vet ikke hva de faktisk har gått for. Det begynner hvert fall å minke på dem og prisene stiger for hvert år. De siste årene har jeg kun sett én annen M5 i Bergen og den ble solgt bort for halvannet år siden. Fint for meg da! 😁 Har hatt min i 3 år nå. Sitter fortsatt og funderer på om jeg skal selge den rimeligere, eller om jeg skal fikse "alt" og prøve å selge den til rundt markedspris. Ikke et lett valg når man ikke vet hva de faktisk går for, og potensielt gambler med 50-60K.
 12. Thundercoil

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Sånn føler jeg de fleste i Bergen kjører. Plutselig bremser de hardt ned, så plasserer de seg (eller ikke), så blinker de i 0,5 sek, idet de har begynt å svinge av. Uansett sted/vei/fartsgrense. Gamlisene er de som irriterer mest. Alle vet at de fleste er ekstremt treg opp i fart, ligger under grensen osv, men det jeg synes er verst, er at de okkuperer begge filer ut fra 90 graders-kryss, slik at alle som skal til høyre/venstre må vente på at de skal tørre å ta en luke, og at de ligger i feil fil inn mot og inni rundkjøringene. De bytter fil i hytt og pine før og inni rundkjøringene og de bruker ikke blinklys når de skifter fil. Alle må holde god avstand og aldri finne på å ligge ved siden av dem. Så bruker de livet som innsats når de skal inn i en rundkjøring. Er det 60-70-sone før rundkjøringen, så er det ikke snakk om å sakke av og se hva som kommer fra venstre og prøve å beregne farten deres ift luken du har. De holder farten helt til vikepliktlinjen. Her i Bergen har vi mange rundkjøringer uten sikt til venstre, så du må ofte helt frem til vikepliktlinjen før du får oversikt. Dette driter gamlingene i. Med mindre du fysisk sperrer filen deres når de når linjen, så sakker de ikke av, og tar den luken. De ser de har 4-5m på seg, men de har ikke hatt sjanse til å vurdere farten til den de har vikeplikt for. Bare fyrer på i farten de holdt før rundkjøringen. Dette fører til en nestenkollisjon, avverget av at den med forkjørsrett bremser ned. Så kan du banne på at dere skal ut av rundkjøringen samme sted, og at personen ligger 10 under grensen videre og sinker, og irriterer deg ytterligere. 🙃🙃
 13. Thundercoil

  F80 M3 San Marino blå | Bilder

  Grymt! Skikkelig leppeknuser, den stien der. 😂
 14. Kjipt da. Trodde jeg endelig skulle få en BMW-interessert cellmate.. Men gratulerer! 😁 Ikke noe sak dette her.
 15. Thundercoil

  Oppdatering av Bimmers 24.04.18

  Jeg også bruker kun "ulest innhold" (og "innhold jeg startet.") Har også irritert meg over hvor tregt det går, spesielt når du endelig kommer inn, trykker innpå en av trådene som dukker opp, leser ferdig og trykker tilbake, og så tar det like lang tid å laste inn oversikten over trådene igjen. Alternativet er å åpne alt du vil lese i nye faner. Av og til virker ikke knappen/lenken heller. Da må jeg 'trykke & holde'/høyreklikke på lenken og åpne den i en ny fane. Bare minner meg selv på at forumet er gratis i bruk og at det forhåpentligvis blir fikset med tiden. Irriterende, ja, men ikke det verste problemet som kan oppstå.