Thundercoil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5763
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  32

Thundercoil last won the day on September 6 2017

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Vurdering
  General
 • Bursdag February 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Siste besøkende

2825 profilvisninger
 1. Slaven's E39 M5 - Simply Clean -

  Blir bra dette Var inne på tanken selv. Skulle bestille i høst, men nettbutikken nektet å sende det største kitet til Norge og de svarte ikke på bestilling via e-post, så fikk avsmak på hele greien.
 2. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Har vasket med Zalovann før. Funket bra og beltet får bedre glid til å rulle inn igjen.
 3. Prosjekt F82 M4

  Steikje! Dette blir litt av en oppgradering fra 328. 😎 Nydelig farge også. Gleder meg til mange bilder. Angående elbil. Jeg brukte min mor sin E-Golf i store deler av forrige vinter. Funket bra, men vinteren var mild. Denne vinteren ble andre boller. Låner den for helgen og skal kjøre til Modalen i besøk, i morgen. Må vel hurtiglade 2 ganger hver vei. Det er en tur som tar 1,5 time. Vanligvis lader den til rundt 172km over natten, men nå lader den veldig tregt og klarer så vidt å få en maks rekkevidde på 70km. Da må jeg hurtiglade før kjøring, litt over halvveis fremme, og tilbake litt før halvveis og litt før hjemme. Vanligvis har vi hurtigladet i 10 min. ca på midten, hver vei. Kan bli interessant. Leppe: Ville tatt sort blank eller karbon.
 4. Min Avusblå E39 M5 - Understellsbehandlet

  @sveigis Ja, de tok inni dører, bakluke, motorrom og kanaler. Så fikk jeg med noe rensevæske i tilfelle det drypper fra dreneringene. Hvert fall greit for neste eier å vite at ting er på stell i noen år til.
 5. Herlig Blir spennende å se om han får det til.
 6. Min Avusblå E39 M5 - Understellsbehandlet

  Da var bilen hentet fra understellsbehandling. 😊 Herlig å kjøre den litt igjen. De bekreftet at den var veldig bra under, men fant litt begynnende overflaterust nærme kanalene. Fikk en tilstandsrapport som heldigvis ikke var huket av på for "litt spredt rust, gravrust, gjennomrusting og endel spredt rust." Haha. De sandblåste og sinkbehandlet de berørte områdene, så behandlingsmiddel og beskyttelseslag. Ble jævlig dyrt, men godt å ha det gjort. 😀 Beklager dårlig bilde, men det er nå et bilde. 😂 Sånn ellers fikk jeg beskjed om at min onkel endelig hadde fått på plass en (fungerende 2-søylers) løftebukk, så da kan jeg snart få byttet clutchen. ------------------------------------------------- Liten loggføring: Km: 239207
 7. Takk for det Kjekt at det ble godt mottatt, både for mottageren og andre som følger.
 8. Min Avusblå E39 M5 - Understellsbehandlet

  Såpass, ja! Slet litt med vanosen på min tidligere 330Ci, men da overhalte jeg pakninger og "rattle repair" med deler fra Beisan systems. Brukte bare en skrustikke og muttertrekker, så gikk det relativt kjapt og greit. Må bare ha god oversikt over hvilken rekkefølge man demonterte i, for det er veldig mye ringer o.l. som deles opp. Jeg skal bare ha en bil som er nyere, billigere i drift og bruk, slik at vi får spart mye EK de neste 1,5-2 årene. Da skal vi kjøpe hus. Da går leiekontrakten vår ut og huset vi bor i skal pusses opp og får da mye høyere leie. Vi har i tillegg 4 katter som det er uaktuelt å kvitte seg med, så det er ikke så lett å finne noe nytt å leie. Men uansett vil leien da bli så høy at det bare er latterlig å leie fremfor å kjøpe.
 9. Min Avusblå E39 M5 - Understellsbehandlet

  Ja, jeg har facelift sin vanos. Har ingenting å klage på. Har bare den vanlige tikkingen av og til, etter oppstart, men det går veldig fort over. Er vel bare oljen som fyller seg opp i toppen. Den bruker også veldig lite olje. Har fylt kanskje en liter i året og kjører mellom 12K og 16K km. Dette er på Shell Helix Ultra 10w-60 og jeg ser i tillegg at toppdekselpakningene svetter ørlite i hjørnene av toppene. Den brukte litt mer på Castrol tws 10w-60. Vet ikke hvorfor. Har vel kjørt på Shell-olje i halvannet år, mener jeg. Så jeg har vel vært heldig med denne biten.
 10. Min Avusblå E39 M5 - Understellsbehandlet

  Hei og takk for det Har helt original eksos, hele veien. Vurderte en gang i tiden å kjøpe Supersprint av Koed, men jeg synes disse har veldig pen lyd originalt, så kom frem til at jeg var fornøyd med det jeg hadde.
 11. Min Avusblå E39 M5 - Understellsbehandlet

  @sveigis Takk for det Har vært et kjekke par år++. Morsom og samtidig komfortabel som bruksbil. Du kan også bestemme lydnivået etter hva du ønsker, da den er ganske stille under rolig kjøring. Er bare de utenfor som får høre litt V8-buldring på lave turtall. Mao er de ikke slitsomme på langtur. Skikkelig milslukere. Akkurat nå begynner jeg å kjenne litt på presset med å få den ferdig og solgt mens det fortsatt er sesong for det. F.eks. har jeg komplett clutch-kit liggende, men fortsatt ingen steder å ta jobben. Jeg fikk jo beskjed om at min onkel hadde fått verksted med bukk før bestilling. Så viste det seg at det var en sakseløfter.. Så viste det seg at den var defekt og nå har alt stått på stedet hvil siden høsten. Har en stor varebil utenfor med 2-søyleren fra forrige verkstedet vårt, men må finne lokale og kanskje støpe nytt gulv osv. TTT. De kan jo ligge ute en stund, disse her. Vil helst slippe lån på neste bilen, så da er det ikke noe sjakktrekk å selge for skampris utenfor sesongen.
 12. Bare hyggelig det 😊 Gleder meg til flere bilder. Edit: Skal innrømme at det var utrolig frustrerende å vente de to ukene før det kom frem. Haha. Håper Mini vil kose seg og få mange gode minner med bilen.
 13. Lykke til med salget Blir kjekt dette.