Thundercoil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5621
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  32

Thundercoil last won the day on August 20

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Vurdering
  General
 • Bursdag February 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Siste besøkende

2197 profilvisninger
 1. Kan godt være det er en myte, men med de prisene jeg har sett før, så trodde jeg på det. Haha.
 2. Jess, men de holder jeg meg unna. Dyrere og så har jo Subaru visstnok patent på delene sine, så andre kan ikke lage lovlige kopier, som igjen fører til at de har monopol og kan ta blodpris for delene (?)
 3. Yeeez 😎 Takk for det. Prøvde nå å gjøre det beste utav det. Takk for det. Liker de godt, ja. Skulle vært litt mer strøkne, men må prioritere det tekniske og så lakk først. Jeg hadde en del forslag. Mini S og i3 f.eks.,men jeg fikk bare gjennomslag for én. Så det blir en rød GT86 med manuell. Hun sa endelig ja til en, så da er det avgjort. Haha. Det så jeg ikke. Han kjører en gammel, oransje 240, så er vel derfor. Han er kompis med han jeg filmet med. Egentlig skulle en annen komme, men han rakk det ikke mtp været.
 4. Ble litt filming av biler i dag, så tok like greit noen bilder der vi sto. Ikke beste bakgrunnen, men det er vel bilen dere vil se på her inne Kommer noen filmsnutter til uken. Var bare så mye å gå igjennom at jeg ikke gidder med det første. Filmassistenten insisterte på å stå modell. Naturtalent. Ellers kan jeg vel nevne at det blir litt fiks av lakk og småplukk fremover, så selges bilen til våren, til fordel for noe mer økonomisk. Men det blir nok fortsatt noe som skiller seg ut litt.
 5. Når man har bil med stor motor, så er det naturlig å lokke til seg litt rånebabes. Ble litt sånn tilfeldige-knips-der-vi-sto-bakgrunn i dag.
 6. Alpina classic c11. Svindyre. Finner reps hos bl.a. Migatuning. Moderator får slette om upassende.
 7. Synes du kan kjøpe min til våren
 8. Helt nydelig! Ta vare på deg selv hjemover. Ellers har jeg fri man-fre neste uke, så bare å gi et pip om du vil ha bilder. Det tjener jeg PR på, så er gratis. Haha.
 9. Siste versjon av workstation er vel 10.2 eller der omkring.
 10. Det du skriver nå oppsummerer det jeg tenkte ganske greit. Det underliggende poenget mitt var at det ikke er effekten som er problemet, men kanskje oppsettet av gasspedalen. Dette tenkte jeg av samme grunner som du nevner. Harmoni i andre biler, som gjerne har betydelig mer effekt. I så fall kan du nok be leverandøren om å gi deg samme effekt (steg 2,) men med mildere oppsett på pedalen? Jeg har lest om en i England som opplevde samme som deg og fant da ut at det var pga gasspedalen sitt hissige oppsett. En liten telefon/mail, så ble det ordnet opp i og omprogrammert, eller hva man skal kalle det.
 11. Sikker på det ikke er litt gasspedaltuning ute og går? Ref. "kontinuerlig på hugget, 420nm."
 12. Ser veldig bra ut nå! Små endringer, men blir en helt annen bil enn den du hentet.
 13. Takk for innspill. Mine tanker angående GT86 var å finne en 2012-2013 modell til rundt 200-250K. Da tenkte jeg at den var over det verste verditapet, og siden det er så få av dem på finn.no, så ville de muligens ikke falle så mye mer i verdi før det stagnerer. Litt sånn man så med E46 coupe med stor sekser og nå E92, samt m-biler. Jeg tror dette er en bil som vekker oppsikt blant ungdommen og som vil bli ettertraktet med årene (Supra, Skyline, 200SX o.l.) Så har vi den sikkert i 2-3 år. Finner en med maks 50K km og håper det blir lite greier med den. Oljeservice kommer i boken, resten fikser jeg selv og tar vare på kvittering. Håper jo at en nyere bil har mindre tull, spesielt med elektronikk og motor/girkasse. Toyota har vel også ganske kurant deletilgang og mulighet for billige deler. I tillegg har den halvparten av forbruket til E39en, som koster oss minst ca. 8K i måneden og det er uten service, vedlikehold og oppgraderinger (4K lån, noen tusen i bensin og så forsikring.) Pluss at jeg bytter alt som ser slitt ut. GT86 blir ca. 1000-1500 i bensin, billig forsikring og mellom 700-1200 i kommende bompenger. Kunne ha funnet billigere biler, men litt er vi villig til å ofre, som med det meste som er moro. Klarer oss som sagt OK med dagens situasjon også. Bruker ekstremt lite på klær og ting. Går ikke på by'n i helgene, ingenting til nikotinprodukter osv. Tar oss bare en pils i blant. Vi har egentlig bare koset oss med bilene vi har hatt, reist på ferie en gang i året og spist det vi ville til middag. Leier også svært billig av familie, så det er ingenting som haster. Hadde bare vært kjekt med noe eget, etterhvert. Kan være jeg er på bærtur når jeg tenker slik. Men for all del, tar gjerne i mot tips til andre coupeer/pene biler med sjarm (kanskje i min tråd? Slik at Fredrik får fred og ro.) Angående kollektiv reise. Vi har busstopp rett over veien og hun har busstopp rett utenfor jobb. Bussen går hele veien på ca. 25 min. Så det er jeg som bruker bilen daglig. Må også kjøre til butikken og annet. Jeg kjører til jobb på 20-30 min, avhengig av trafikk og fart. Så stort sett har jeg sammenlagt reisetid på 40-50 min om dagen. Med buss måtte jeg hatt 2 bytter og så bybane i 40 min, og total reisetid blir minst 3 timer, om alt klaffer, minus ventetid på stoppene og at du ankommer lenge før eller rett etter jobb starter. Ganske uaktuelt, spesielt når jeg har jobbet 100 % natt de siste 8 månedene.
 14. Vi fyller begge 30 ila neste års tid, så er vel på tide å skaffe bolig etterhvert. Ikke minst en bil som er litt snillere mot lommeboken. Vi hadde litt lån på bilen, men det er nedbetalt om et par måneder, og da setter vi bort tilsvarende sum videre. Blir vel litt småfiks på bilen fremover og salg til våren, tenker jeg. Blir spennende å se hva vi ender opp med. Absolutt ingen dum idé å leie spenstigere bil, om behovet skulle melde seg. Det hjalp litt. @Hawkon88 Skal ta det til etteretning. Men blir sikkert 2012+ bil, uansett merke.