Thundercoil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5481
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  29

Thundercoil last won the day on January 12

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Vurdering
  Padawan
 • Bursdag February 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Interesser:
  Sci-fi og biler
 • Kjøretøy
  E39 M5

Siste besøkende

1770 profilvisninger
 1. Bare kapp av ringen/bor ut skrue e.l. og kjøp ny av GS. De selger løsdeler til black evo. Måtte gjøre det selv, etter bare et år i bruk.
 2. Kom sterkt tilbake du Ser ut som en veldig flott bil. Skjønner godt at du tok deg god tid til å finne den riktige. I disse prisklassene bør man være fornøyd med det meste.
 3. @Remy: Haha. Ja, du har jo absolutt personligheten til å montere litt ekstra greier på greiene. Takk til dere to andre. Foreløpig veldig fornøyd. Godt du liker den, Fahad. Ser du har fått ny bil. Kjedelig å miste F10en fra forumet (?) men jeg får vel se hva du gjør med kaksemobilen også Godt å se litt spesielle bilvalg.
 4. Haha. Så lenge man har musikk.. @Remy: Tyty. Ja, jeg har alltid sagt til meg selv at jeg ikke trenger så mye dill og at WinCE holdt plenty, noe jeg fortsatt holder ved, men alle tingene de har til felles (som skjerm/touch og knapper) er så mye bedre på Eonon, at bare dét burde være god nok grunn til å gå for Androiden. Prisen er også en solid bonus. Dashcam kan du selv bestemme hvor filmene skal lagres. Enten på enheten, USB eller en av de 2 microSD kortene. Ikke på selve kameraet. Du kan også ta bilder med det, ved å trykke på fotoknappen i Eonon-appen. Plug&play. Monteres i ene USBen, så bare trykker du inn på appen som heter "DVR." Den ligger der fra før og ingenting må lastes ned eller installeres. Alt bare funker.
 5. Er RGB LEDs, så den kan i grunnen justeres til å skli perfekt inn i alle biler BMW oransje hadde den utav esken Ja, helt enig der! Hjelper godt på utseendet. Ikke bare er de moderne, men de gjør interiørutseendet mer moderne også Du blir nok fornøyd, tenker jeg. Hvert fall mtp hva du får for pengene. Gjenstår bare å se på holdbarhet og om de blir buggy og treg over tid.
 6. Fikk på plass siste utgaven av Eonon i dag. De var på nyttårssalg og hadde attpåtil medfølgende (gratis) valgfritt ryggekamera eller dashcam. Jeg valgte dashcam. Tok akkurat en uke fra bestilling til den kom på døren, direkte fra eonon.com. Var veldig enkel å montere, og mye bedre plass bak spilleren enn i E46, så trengte ikke styre med plassering av kabler og kontakter. Bare å smelle på plass og slå den på Det som tok tid, var å strekke mikrofon, GPS-antenne, WiFi-antenne og USB-kabler til hanskerom og dashcam. Den passet perfekt og forsiden er helt loddrett og plan/flush, i motsetning til de eldre typene som er buet og med stygge gliper (universale E39 og E53-spillere.) Rask oppstart, med BMW-logo og velfungerende internett og android-system. En fryd i bruk og fin å se på. Med litt tweaking av EQ, så hadde jeg heller ikke noe å si på lydkvaliteten, til tross for at jeg har brukt mye penger på anlegget ellers. Anbefaler virkelig denne over Dynavin D99+ og Dynavin N6! 1Skjermen er vanvittig mye bedre, og jeg vil si skjermen burde være noe av det viktigste i en slik oppgradering. Den er kjempegod å ta på, responsiv, glatt og oppløsningen ligger en del hakk over Dynavin. Var ikke langt unna følelsen av en retinaskjerm. Først nå jeg ser hvor overpriset Dynavin var. Det hastet ikke med å få på plass DAB+ igjen, da jeg hadde det fra før og synes det var veldig oppskrytt, men jeg monterer det vel på denne også, etterhvert. Koster "bare" 650+frakt for tuneren. Til sammenligning skal Dynavin ha 1700+frakt og avgifter for sin tuner. Første jeg gjorde var å handle 2 microSD og lastet ned Sygic offline maps til det ene og la over musikken vår på det andre. Greit å ha litt plass til dashcamfilene også. Dashcam fungerte også ganske bra. Litt mørkt i tunneler bare. Ser ut som 720P-ish, og det er jo egentlig mer enn klart nok til formålet. Dette kan du velge å starte/stoppe manuelt for hver kjøretur, eller å bare starte det, så står det konstant på opptak, selv om du slår bilen av/på. Så da slipper man å glemme å starte filmingen. Så gir det jo interiøret et realt løft. Likte også Sygic bedre enn iGo Primo. Raskt, intuitivt, pent og proppfull av funksjoner. Får også se GPS-speedo, fartsgrenser og traffikkameraer. Knappene var også gode å trykke på. Føltes ikke som billigplast og hardheten på fjæring var perfekt. Ingen stygge trykkelyder, heller. Beklager mørke og dårlige mobilbilder:
 7. Du bare redigerer det aller første innlegget ditt i tråden, så får du tilgang til emnetittel. Åpne evt. full editor om du får spørsmål om dette.
 8. Likte mye bedre etterbildene Kan bli lovende dette. Følger med.
 9. Håndpoler med autosol og så smører du de inn med SV autobahn 😎
 10. Ikke veldig relevant, men for et par uker siden var e-golfen til min mor på service hos Møller. Når de ringte og sa at hun kunne hente bilen, så sa de også at den måtte inn igjen. De hadde klart å knuse sidespeilet i en Tesla. Godt jobbet! Hahaha.
 11. Tok noen kjappe knips i formiddag. Regn og rotete bakgrunner, men fortsatt kos. Hadde egentlig avtale med en om å handle H&R Monotube i morgen, men han trakk seg i siste liten da hans originale dempere var lekk. Så da tror jeg at jeg heller går for litt eksosdeler, nyrer og en 2-din i denne omgangen og endrer kjørehøyden litt nærmere sommersesongen.
 12. Pen bil du har funnet deg. Blir spennende å se hva du gjør med den fremover.