Sjøbuse

Moderatorer
 • Innholdsteller

  7821
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  9

Sjøbuse last won the day on November 9 2015

Sjøbuse hadde mest likt innhold!

Om Sjøbuse

 • Vurdering

 • Bursdag 06/04/86

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Fredrikstad
 • Interesser:
  BMW E38. Bil. BMW. Skyting.
 • Kjøretøy
  Seat :(
 1. Hvor stor er denne egentlig? Savner min Chevy. Den var fin å ha i mange tilfeller. Seter til 6 personer og 2,5 tonn lastekapasitet. Min var 6,37 lang og 2,40 bred.
 2. Tidsriktige skilt på bil som ikke er veteran

  Ingen krav å bytte til nye skilt, men har du byttet til mye skal egentlig bilen være veteran for å få de gamle igjen. Har en 98 modell bil med de originale skiltene ennå jeg.
 3. Tidsriktige skilt på bil som ikke er veteran

  Det står jo også på Lator sine sider at bilen må være 30 år. At vegvesenet ikke vet hva de driver med er jo ikke noe nytt
 4. Fin bil ja. Savner E38 når jeg ser slike biler.
 5. Tidsriktige skilt på bil som ikke er veteran

  Selv om Lator lager skiltet til bilen om den ikke er 30 år er det egentlig ikke lov, Jeg har kjørt med slikt "tidsriktig" skilt i 3 år nå uten problem selv om bilen ikke er 30 år. Ingen har klaget på EU kontroll eller noe. Jeg måtte ha de gamle for st de skulle passe i skilthullet på bilen. Bestilte så lite som mulig fra Lator og kappet av 1 cm i bunn da jeg fikk det. De nye skiltene er for store, og der var det et helvete om jeg kappet i skiltet så den svarte rammen rundt ble brutt eller fjernet sa vegvesenet.
 6. Kan noen med dagbladet+ dele denne med oss? Gidder ikke å betale for en avis for å få lese en artikkel http://www.dagbladet.no/tema/ny-mot-gammel-bmw-7-serie-vi-har-testet-om-man-faktisk-far-det-man-betaler-for/67386214
 7. 2 gutter var på en lekeplass og kom til å kaste noe de fant på lekeplassen. Ved et uhell traff de en parkert bil som sto rett ved lekeplassen. En gutt er 5 år. Han andre er 7 år. Foreldrene var ikke rett ved lekeplassen og så ikke barna. De var ca 50 meter unna lekeplassen bak en hytte. Hvem er ansvarlig for skaden og hvem betaler skaden? Foreldre, fireldrenes forsikring, bileier, bileiersforsikring? Rød flekk er der bilen sto. Blått felt indikerer lekeplassen.
 8. Behold 7er ja. 7 er alltid bedre enn 5
 9. Idiotparkeringstråden!

  X5en her står sånn hver gang jeg er der.
 10. Vår BMW 750iL 1998 mod

  Fin bil med skjelden farge. I følge tall oppgitt på diverse sider så er det ikke mange hundredelene som skiller 740 og 750 fra 0 til 100. Jeg hadde en 99 740. Hadde en 20kr mynt stående på motoren mens den gikk.
 11. Etter at innmat ble fjernet så la jeg på den halvdelen av lyddemperen som var kappet av og sveiset de sammen igjen ja. Bakpotta ble da tilnermet lik slik den er orginalt, men uten innmat.
 12. bilde av ditt "dekkstrekk"?

  Får heller kjøpe bred nok bil bredder heller bilen enn å bli sett med strekk på felgen. Ser ut som man ikke har råd til å gjøre det ordentlig jo
 13. bilde av ditt "dekkstrekk"?

  Tenkte på denne tråden da jeg så dette bildet