asv

Medlem
 • Innholdsteller

  1915
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

asv vant dagen sist Januar 12

asv hadde mest likt innhold!

Om asv

 • Rang
  Generalmajor
 • Bursdag Juli 13

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 1. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=122602323 Selges ikke under selvkost på 80k står det, men prisen er satt til 150k? Det må selvsagt også være rett kjøper...
 2. Har lagt merke til at det i flere år har ligget ute et sett med originale diskanter til dørene i E28/E30/?? på finn... Tror selger forlanger 2500 eller noe tilsvarende sykt.. Jeg kjøpte et sett for 200 kroner på eBay for ikke mange år siden.. Dette virker billig, men ehh.. Jau https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=90540780
 3. Absolutt en overraskende pen bil, til man begynner å se fargeforskjellene i karroseriet.. Fifty shades of green
 4. Å joda, 250cdi motorene hadde det problemet. Iirc ble det rettet på dog. Liker både E60 og 212 godt, men personlig hadde det blitt E60 uten tvil. Begge er biler som ligger overraskende godt på veien og er forholdsvis behagelige, men E60 har den x-faktoren man finner i BMW.
 5. asv

  Svarte skinnseter

  Få opp noen bilder så er det enklere å vurdere hva det er forno og hvordan det skal løses
 6. Er ikke alltid det er så mye som skal til for at prisene på bruktmarkedet, i det minste hva de forlanger og ikke hva de selger for, skyter i været. Jeg har hatt et halvt øye på MX5 prisene, da spesielt NA og litt NB.. Det er helt latterlig hvor mye NA har gått opp siste tiden, og det blir bare verre for hver uke som går. Ser også ut til at 200sx både s13 og s14 er på vei oppover igjen i rekordfart. Tviler sterkt på at noen får det de vil ha for disse overprisa bilene sine, men snøballeffekten ved at noen først legger ut høyt priset er absolutt reell.
 7. Tidene forandrer seg gitt
 8. Skal ikke forsvare prisen på den blå der nødvendigvis, det er mye penger for en bil som har sine skjønnhetsfeil her og der, men at priskurven er på vei oppover generelt er å vente. Det vil dog alltid være noen som tror de sitter på gull og gjerne kan ha bilene liggende ute i årevis til en alt for høy pris
 9. E34 M5 har jo lenge ligget i en overraskende lav prisklasse, at de øker litt er jo bare naturlig. Anekdotisk vil jeg si at E36 M3 f.eks har jo omtrent doblet i pris de siste 5-6 årene, mens E34 M5 har ligget rimelig stabilt.
 10. asv

  Kallenavn på bilene deres?

  Hadde en 50cc scooter en gang som jeg fikk fortalt at het Sivert, og E87'n har gått for å være sparegrisen, men eller har jeg hatt 10+ biler og andre kjøretøy som ikke har fått navn da jeg synes det er ganske kleint igrunn..
 11. asv

  Masse problemer med BMW

  Høres ut som at du hadde hatt det best i en Yaris med garanti, kanskje noe å vurdere
 12. Jeg kan garantere at det ikke har vært en postbil i nærheten av postkassen min siden i går ettermiddag.. Om jeg ikke får tak i denne pakken i dag så sender jeg tips til IS om at det lokale postkontoret er høyt aktet i den kristne verden og bør bombes..
 13. asv

  'Ringen' = Selvmords kandidater?

  Idioter finnes på alle baner, og det er ikke alltid det er de uerfarne som skaper stygge situasjoner.. kanskje i overkant mye stance boiiis i slitne E36 med tunellsyn og mål om å havne på YouTube på ringen, men ellers tror jeg ikke det er så forferdelig mye farligere enn andre baner. Har definitivt planer om en tur dit selv i bil. Skal trues med våpen før jeg setter meg på sykkelen rundt der..
 14. Har jaggu blitt litt dyrere siden sist https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=98178689