asv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1879
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

asv last won the day on February 28 2014

asv hadde mest likt innhold!

Om asv

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag July 13

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 1. Tankene jeg har hatt om å kanskje oppgradere til E60 hoppet plutselig et par hakk bak i køen. Den ræva veistandarden og tjukke saltlaken fra september til mai gjør nok sitt for å slite ekstra hardt på hvilken som helst bil her i området dessverre.
 2. Den store finn.no tråden.

  Hadde jeg ikke hatt litt for mange biler allerede tror jeg at jeg hadde henta den der på flekken. Ser absolutt ut som et fornuftig kjøp!
 3. 530d - (u)familiebil

  Strålende arbeid som alltid. Frister så voldsomt å bygge skikkelig anlegg når jeg ser slikt, men det er vel best å ikke terge den lette tinnitusen min noe mer enn høyst nødvendig
 4. Den store finn.no tråden.

  Jeg kjørte rundt med olje og kjølevæske i motorrommet på E28n, så slapp jeg å åpne bagasjen når jeg måtte fylle. Viktig å tenke praktisk!
 5. Jeg setter pris på keyless entry og go, ingen nødvendighet, men det er godt å ha kjenner jeg. Sportsseter er absolutt godt å ha siden man bor langs svingete vestlandsveier. A/C er greit å ha de få dagene i året det er varmt her på vestlandet. Sort taktrekk øker trivselen i kupéen betraktelig, og om det befinner seg et panoramatak oppi der også på større modeller skal jeg ikke klage. Alt annet er unødvendig vekt, distraksjoner og tull jeg ikke har behov for. Minst mulig skjermer og duppeditter.
 6. Støysvak, rimelig bil

  Må også si at jeg opplevde E39ene jeg har hatt som støysvake både når det kommer til vindstøy men også hjulstøy, til tross for at jeg hadde tullete store hjul på den ene. Klart, det ble bedre med vinterhjul i originaldimensjon, men støyen plaget meg aldri, og jeg irriterer meg raskt over spesielt veistøy. Egentlig synes jeg E6x føles mer bråkete... mindre kompakt enn E39. Mulig det er innbilning, har ikke empiriske beviser, men det er min subjektive oppfatning. Merker selv på helt nye biler jeg kjører at dekkene har ALVORLIG mye å si. Dekkene som leveres nye på Mercedes f.eks er til å bli tullete av, det er så mye bråk at jeg blir tussete. Så snart man får på fornuftige dekk i samme dimensjon er det en helt annen verden. Dimensjoner har ikke alt å si. Byttet dekk på en Peugeot jeg hadde, samme dimensjon og alt, ble så stille og godt i bilen at jeg ikke hadde ord.
 7. Jeg også kom over en forholdsvis sjelden escort stasjonsvogn i dag, herlig mk2 tilsynelatende under restaurering!
 8. Tror det var på tide å bytte vannpumpa ja VID_20171023_184432434.mp4
 9. Den store finn.no tråden.

  Problemet her er at du kommer med en advarsel mot å kjøpe en bil uten å skikkelig begrunne det, noe som ikke hører hjemme noe sted. Fremfor å beskrive hva du mener er feil med bilen fokuserer du like mye eller mer på at eierforholdet har vært av den korte typen. Jeg skjønner jeg traff en nerve, og det var også poenget mitt. At han selger bilen raskt har like lite relevans som at du selger din forholdsvis raskt. Vet om mange som har solgt biler etter svært kort tid av forskjellige grunner som ikke har hatt noe med bilens tilstand å gjøre. IOM at du skal ha din ombygde M5 ut på markedet snart kunne det virke som at du prøvde å ødelegge for potensiell konkurranse om kundene her, noe som ikke er kosher. Sier ikke at det var tilfellet, og jeg tror heller ikke at det var tanken, men det kan ha blitt oppfattet slik. Du har derimot nå kommet med god førstehånds informasjon som er svært nyttig for potensielt interesserte, og der får du tommel opp 👍Det er konstruktive bidrag som det som gjør dette forumet til en flott og troverdig kilde for informasjon om disse tyske panservognene vi kjører
 10. Den store finn.no tråden.

  Kan være at selger innså at 270 er veldig uaktuelt for en ombygd 520 som har rulla over 300k (karosseriet i det minste) med stygt interiør (IMO) og billige felger, når man får original bil for den prisen, og har moderert seg deretter. Greit nok at den har kompressor, men så lenge det ikke er godkjent er ikke verdien av dette mer enn hva man får for kompressorsettet på bruktmarkedet. Også kan det være greit å utdype hva man mener med lyder i bilen, foringer etc blir slitne på alle biler, ikke nødvendigvis store kostnaden eller problemet om prisen står i stil til arbeidet som må påregnes. Er det motor, vel, s62 med noen kilometer på baken har vel ofte litt lyder, men om det høres dramatisk ut er det absolutt noe å gi et lite varsku om! Og det med at han har eid den bare en kort stund, hva har det med saken å gjøre? Du er jo kongen av M-bil flipping. Hvorfor skal du selge din etter bare 2 mnd eie? Skal vi poste om varsellamper når din kommer på finn?
 11. Det finnes biler som er verdt det mangedoble restaurert, men det er langt ifra alle. Også må man tenke på hvordan kalkylen på tidsbruken ser ut om man hadde brukt de utallige timene det også tar på å jobbe overtid etc. For de fleste tror jeg nok det hadde lønt seg mer. Men, når det er sagt, det er ikke fordi man tenker penger man driver med dette. Det er vanskelig å sette en pris på den lidenskapen man føler, de følelsene lyden, lukten og synet av flotte biler gir. Jeg ser folk gå løs på gamle folkevognbusser som har ligget en mannsalder midt i en skau, eller kanskje til og med under vann, og jeg skjønner at det er helt vanvittig, men likevel kan jeg ikke la være å se på og beundre pågangsmotet og ikke minst håndtverket som skal til. Som en tangent til dette ble det nylig avdekket flere eldre VW liggende i Hornindalsvatnet, som er europas dypeste innsjø om jeg ikke husker feil, bl.a. noen T1. Hadde vært spennende å fått hevet disse! Leste saken i fysisk avis, ser ut som at man må kjøpe digital tilgang for å se hele saken dessverre, dog fant jeg denne lille artikkelen: http://www.nernett.no/artikler/nyhende/skattejakt-hornindalsvatnet Og her har vi kanskje grunnen til det hele? Liten video fra ROV'en også http://www.fjordingen.no/nyhende/2017/09/14/I-djupet-av-Hornindalsvatnet-15306615.ece
 12. Tro det eller ei, men for vanlige fornuftige folk som ikke er mentalt handicapet nok til å kaste ugudelige mengder penger på gamle slitne biler, så er det bare gamle slitne biler som man bytter ut når de har gjort sitt. Dessverre sliter vi litt med virkelighetsoppfatning en her på asylet og synes at gamle vrak av BMWer er gull fremfor den gråsteinen de egentlig er. Misforstå meg rett, jeg elsker gamle BMWer, men det er ekstremt ufornuftig å drive slik mange her gjør tidvis skulle jeg ønske at jeg hadde fortsatt med ballsport som hobby, tenk så mye mer penger jeg hadde hatt å rutte med 😂
 13. La inn en bestilling hos Koed her om dagen, var innlogget på kontoen min og fikk bekreftelse på e-post. Ikke hørt noe mer siden, og logget inn i dag for å sjekke om det hadde dukket opp noe mer på nettsiden. Der var det ikke noe tegn til ordren i det heletatt?! Kan det være at den er under behandling og pappkassa står halveis ferdigplukket på en benk over helgen eller?
 14. Noe tull med timene
 15. Første gang jeg har bestilt ny gitar over det store internettet, og føler meg rimelig sikker på at jeg har mottatt en gitar med fabrikasjonsfeil eller som har blitt skadet under transport. Det er enten det, eller så er truss roden løsnet før frakt, noe jeg ikke har hørt om før? Skal sies at jeg aldri har vært spesielt opptatt av akustiske gitarer, så har fint lite peiling på den fronten.