asv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1899
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  3

asv last won the day on January 12

asv hadde mest likt innhold!

Om asv

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag July 13

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 1. Var vel det at de har pakket én enkel skive brunost for seg selv. Jeg er ikke miljøvernstulling eller noe, men selv jeg synes at det der er latterlig å bruke så mye plast på én enkel osteskive. Det må jo også være SVÆRT fordyrende å pakke osteskivene individuelt. Begrunnelsen du kommer med for produktets eksistens er i og for seg grei nok, men det finnes da bedre egnede pålegg for slike steder.
 2. Kom over noe på kjøkkenbenken på jobb.. Hvorfor eksisterer dette?
 3. bmw 530e

  Så mye som jeg synes det er en gørr kjedelige eksteriørfarge, så er det i det minste en flott kombo. Hadde ikke stusset et sekund.
 4. E39 Touring frontlys på sedan?

  Om det gjelder halogen så trenger man et adapter til parklys (angel eyes). Husker jeg fikk kjøpt det på Koed, sikkert tilgjengelig andre steder også.
 5. 530d

  Neivel? Forklar meg gjerne hvorfor en klarlakk gir mindre glans enn den billige sotelakken som jeg antar er en klarlakk med litt farge i...?
 6. Post bilder av din E34 her!

  Da er det flere i området, for dette var noen dager eller uker siden og bilen var sølvgrå! @oledra
 7. Post bilder av din E34 her!

  Det er rart med det, mange bilmodeller som plutselig ser ut til å på få år forsvinne ut av eksistens. Så en tilsynelatende grei E34 Touring på ferjeleiet her for en liten stund siden, @oledra på tur kanskje?, og snudde meg godt etter for å se. Har blitt et uvanlig syn langs veien, spesielt touring. Angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte en grei og forholdsvis billig 520 touring jeg titta på for noen år tilbake :\
 8. 530D - (u)familiebil

  Riktig nok ikke på E39, men på E61 var jeg borti at vinduet oppførte seg helt apekatt lignende det du beskriver etter jeg hadde bytta heismotor eller noe sånn (husker ærlig talt ikke hva jeg tukla med). Fiksen var å resette topp og bunnpunkt HELT 100% etter boka, som innebar å holde inne bryteren helt nøyaktig 36 sekunder eller noe sånn både i topp og bunn. Verken +1 eller -1 sekunder så ut til å gjøre susen Ellers hadde det kanskje vært greitt å prøvd med en annen bryter bare for å eliminere den faktoren?
 9. Møtte et vogntog med et helikopter på hengern nå for litt siden.. Skulle tro det var enklere måter å frakte et helikopter på
 10. Har den vært innom Olsen bil kanskje? EDIT: Heeeeeeeeeeeeeeelt original bil ja!
 11. Den store finn.no tråden.

  Glemt en c tenker jeg, så skal nok stå cm3 ikke M3.
 12. Den store finn.no tråden.

  BBS RC090 = originale GS retro felger?? Slike annonser kombinert med amøbene som befolker ymse BMW grupper på Facebook gjør at jeg skjønner fordommene mot BMW eiere... https://www.finn.no/114145879
 13. Skal det kjøre selv skal det gå på skinner eller lignende, jeg NEKTER å sette meg inn i en bil som potensielt kan ende opp med å kræsje uten at jeg kan gjøre noe med det.
 14. Nå må dere ikke være så alvorlige, trodde det var ganske enkelt å se at det var skrevet med et glimt i øyet Tar meg ikke nær av hva folk måtte si eller mene, spesielt ikke når det kommer til kjøretøy og vedkommende i andre enden er politibetjent. De er stort sett ubrukelige sjåfører og hadde sikkert ikke skjønt hvorfor jeg liker så godt å kjøre 1-serien. Det er jo snart ulovlig å føle kjøreglede! (Forøvrig er kommentaren om betjentenes kjøreferdigheter basert på mange mange observasjoner i daglig trafikk, utrykning etc) Jeg er bare glad for at de så ut til å ha det moro fremfor å begynne å plage meg med ettellerannet når jeg var trøtt og lei og ville hjem