asv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1810
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

asv last won the day on February 28 2014

asv hadde mest likt innhold!

Om asv

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag July 13

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 1. Jeg har hatt et par batterier fra Biltema, og med unntak av et som døde uten grunn (fikk nytt) har jeg aldri hatt problemer med de. Kjøpte nylig nytt til Mercedesen min, men husker ikke om jeg måtte lade det opp før jeg stappa det i bilen.. jeg tror ikke det, men skal ikke si det for sikkert.
 2. Vet noen om en hugger som ikke kommer opp i databasen på finndel.no som har inne / kan ha en E88, E89, E93 eller F12 stående? Finner de to delene jeg er ute etter hos huggere i det store utland, men med frakt og moms havner jeg alt for nært nypris i Norge, og da kan kunne jeg like godt kjøpt nytt..
 3. Fordi du har forsøkt å lufte betyr det ikke at du har fått ut all luften. Er bremsevæsken gammel, har du sjekket for lekasjer? Er klosser og skiver grei? Kalipperne overhalt noen gang de siste 29 årene?
 4. Jeg har en ting å si om vedkommende som bestilte den bilen der fra fabrikk - skulle gått til Specsavers...
 5. Høres bra ut. Det gremmer meg å måtte ty til eple produkter, men skal vel klare meg siden det gjør livet mitt noe enklere ja. Vil det være mulig å autospille fra spotify ved oppstart, eller må jeg trykke noe på ipoden?
 6. Litt irritert over at det ser ut til å være vanskelig med musikk over blåtann med full funksjonalitet kom jeg til å tenke på en annen løsning. Om jeg kjøper en iPod som får ligge tilkoblet i bilen og y-kabel, vil det da funke slik at musikken demper seg om jeg får telefon på Android telefon koblet til blåtann? Professional CD, ikke no fancy pancy greier.
 7. Det stemmer vel greit det. Han var vel typ 16 år på tidspunktet den ble bygget iirc. Viser seg at pappas penger og bekjentskaper kan rekke langt for å få godkjent saker og ting. Kult at de har fått det til, men ukult at det er garantert umulig å få godkjent det samme for menig mann i gata.
 8. Husker ikke sist jeg brukte noe annet enn standard bakgrunner på telefonen, antagelig rundt 8 år siden vil jeg tro, før jeg kjøpte meg min første telefon med touch skjerm
 9. Folk med cab kræsjer for lite Skulle hatt tak i 2 deler fra en E93, E88 eller E89, men finner ikke en eneste bil hos høggere her til lands..
 10. Jasså, er det du som eier den der altså. Sett deg noen ganger i Breivika da, flott bil Var ute og ga sparegrisen en liten kattevask, gidder ikke gjøre så mye ut av det før jeg får tid til en full detailing. Kom selvsagt og regnet 3 sekunder etter at jeg knipset bildet, og jeg har dårlig grusvei hjem til huset Ren bil i en hel halvtime er ikke verst!
 11. Ikke noe bilde, men i dag møtte jeg Alf, i sin staslige F01 740d! Regner med han heter det i det minste, siden det var det som stod på skiltene. Første personlige skilt jeg ser!
 12. Får spørre om grupperabatt for bimmers medlemmer, for jeg er også svært interessert i å få en bokstav til på førerkortet Synes forøvrig at E39'ene jeg hadde var passe grei på vinterføre til rwd og automat å være, dog hadde jeg gode piggdekk som hjelper på en hel del.
 13. Ser jo ut som en grei brukstralle dette her, titta litt på 530d selv før jeg endte opp med en 118d istede (fornuftig på litt annet vis) Vi skal ikke skryte på oss å ha de beste veiene her i distriktet, og du som meg bor jo noe utenfor allfarvei der det er enda verre, så halvveis fornuftig høyde er jo bare greit (Ikke det, jeg får jo helt ny vei nå ). Synes den sitter pent slik den er nå, og kombinert med flott farge og felger er den ikke akkurat vondt å se til!