NA

Medlem
 • Innholdsteller

  1949
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for inspill. Hadde det ikke vært for at r6 koster omtrent det dobbelte så hadde valget vært enkelt. Enig ang. dine synspunkter her. R4 er en motor med fæl gange og mye vibrasjoner ifht r6. Men synes man får mye bil for pengene i en f31 med noen år på seg. Derfor jeg er noe nysgjerrig ang bilholdet på disse r4 motorene om det bare er tull og kostnader, eller om det er akseptabelt. Er i utgangspunktet ikke så glad i disse r4 da BMW desverre har laget mye ymse der opp igjennom. https://www.finn.no/122395765 Denne har jeg litt sansen for. Gått mer enn mange andre, men madammen kjører maks 10k i året så det går nok bra. Bra utstyrt og xdrive.
 2. Som topic sier, noen erfaringer med F30/31 xdrive N20/B48 2.0l? Vurderer en sånn til madammen. Har ikke noe erfaringer med disse nyere turbo firerne. Vet jo det har vært mye krøll med tidligere modeller mtp dyser, coiler, register osv... Så håper dette er forbedret her. Har skikkelig sansen for disse bilene og selvfølgelig er jo bensinsekser ønskelig, men må se litt på pris her. Diesel er uaktuelt pga bruk og kjøremønster. Kom med innspill og erfaringer, sett på diverse biler med mye utstyr og disse har km mellom 90-150000. Ligger da fra kr 315-350000.
 3. Denne forden ser jeg stadig på Hamar. Absolutt et artig syn blant moderne doninger👍😊
 4. bilkontroll.no Fluidfilm er meget bra til ditt formål. Edit: ser at det var akkurat det forrige link var til også
 5. Update: Var å så på denne i dag. Kort sagt tror jeg det mangler en null på km stand. Tilstanden tilsa i alle fall det når man så på midtkonsollen, felger, bremser, karosseri osv. Så noe prydeksemplar og som ny er den langt ifra.
 6. Mulig det er pluss engangsavgift 🤔 da er den i alle fall dyr og meget forståelig at den ikke er solgt 😁
 7. Ja. Ser meg vel enig i alt som er nevnt her. Det meste av forskjellene på bilen jeg linker til er vel kurant å gjøre noe med. Men vil vel være tungsolgt neste gang uansett hvordan man vrir og vender på det vil jeg tro 😁
 8. Hva er argumenter mot us bil?
 9. Hva mener folk om denne? Rart at den har stått så himla lenge nå. Er det ikke populært med cab m3, eller er det pga USA utgave? https://www.finn.no/100849936
 10. NA

  Larsen E36 S50B32 Godkjent svv :D

  Har lyst til å ta turen. Hørte opprinnelig fører av og e30 m3 dtm kommer dit. Må man være medlem for å være publikum?
 11. NA

  Larsen E36 S50B32 Godkjent svv :D

  De hjula sitter som et skudd pettern 😊 flott denne her👌
 12. NA

  Min E36 328i trackday bil (SOLGT!)

  Så bilen på Hamar i dag. Blir morsomt med baneracer da. 👌🚗💨💨
 13. NA

  E30 Bensintank og påfyllingsrør

  Hei. Jeg har ny uoriginal tank fra koed. Er det av interesse? Befinner seg utenfor Hamar
 14. På min e46 starta i alle fall ac opp etter påfylling av gass.
 15. Er det ikke gass på ac kompressoren vil den ikke slå inn. Fyll på ac gass med sporstoff, da ser du om du har lekasje. Hatt samme problem selv.