EasyL

Medlemmer
 • Innholdsteller

  390
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om EasyL

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen Vest
 1. Ser veldig mange bruktbil forhandlere selger import biler med 5år/100000km garanti, fra første reg dato. Og ved kjøp fra en bilforhandler har man vel 6mnd garanti etter loven. Mange tilbyr også utvidet garanti i 12/24mnd for et pristillegg.
 2. Du sier selger opplyste om at bilen var "omprogramert". Så da er vel kanskje ingen bombe at turboen ryker. Og hvordan klarer du å knekke en fjær hver gang du kjører..?! 11 år gammel bil med 230K. Shit happens.
 3. Gratulerer med skikkelig bil
 4. The page you requested does not exist Dette kommer når jeg trykker på linkene dine..
 5. G30 får terningkast 6 i nye Autofil.
 6. http://www.bimmerpost.com/
 7. Den var jo virkelig fin. Med alt nødvendig utstyr som aktiv styring og adaptiv drive! SPZ er også et bra sted å kjøpe bil etter hva jeg har hørt.
 8. Alikevel kjøpte du bilen?! Måten selger presenterer bilen ved visning sier vell sitt om hvordan denne personen er..? Når han driter i at bilen ser for jævlig ut, så er det vel heller ikke så rart at han ikke holder avtaler! Hadde jeg møtt opp til en møkkete/søpplete bil, og ting som var avtalt ikke fulgte med hadde jeg sagt takk for meg og reist.
 9. 520d med M5 look..
 10. Linken min går til Kjøpsloven
 11. Litt å lese på her.. http://www.forbrukerradet.no/forside/feil-ved-vare/ https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1988-05-13-27?q=forbrukerkjøpsloven
 12. Blei riktig så bra. Ser at de uorginale nyrerne så litt skjeløyd ut ja.
 13. Synes ikke man skal ha for høye forhåpninger til folk som kjøper seg en Rover 75..
 14. "Mannen dømmes til fengsel i ett år og fire måneder. Tre måneder av straffen ble gjort betinget med en prøvetid på tre år.- Bakgrunnen for dette er at tiltalte har vist at han er i stand til å leve et lovlydig liv, heter det i dommen." "Han er tidligere domfelt 25 ganger i tiden mellom 1992 og 2014." Litt selvmotsigende?! Håpløse Norske rettsvesen i ett nøtteskall!