EasyL

Medlem
 • Innholdsteller

  396
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om EasyL

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen Vest

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Også det teite skiltet.. 🙌
 2. Jeg ville helt klart gått for adaptive drive. Spesielt på en 530d. Jeg vurderer å kjøpe en F11 til våren og da blir kun biler med EDC,DDC eller AD aktuelle. Når det kommer til fargen kan du vel få hvilken som helst farge som individuell vile jeg tro, men det koster en del ekstra. Sophisto grå ville jeg valgt.
 3. Ja §3 gjelder visst ikke for alle..
 4. Ja, men det er ganske uaktsomt å take en bil også..
 5. Ung kvinnelig bilfører krasjer, da er det et "hendig uhell". Mens den mannlige bilføreren blir det opprettet sak på.. LOL!
 6. Det kan lønne seg å finne noen linker på FINN til tilsvarende velholdte E39. Da får du en oversikt over prisnivået, og noe du kan vise hvis du får et dårlig tilbud av forsikringsselskapet.
 7. Ser veldig mange bruktbil forhandlere selger import biler med 5år/100000km garanti, fra første reg dato. Og ved kjøp fra en bilforhandler har man vel 6mnd garanti etter loven. Mange tilbyr også utvidet garanti i 12/24mnd for et pristillegg.
 8. Du sier selger opplyste om at bilen var "omprogramert". Så da er vel kanskje ingen bombe at turboen ryker. Og hvordan klarer du å knekke en fjær hver gang du kjører..?! 11 år gammel bil med 230K. Shit happens.
 9. EasyL

  Min BMW M3 F80 2015

  Gratulerer med skikkelig bil
 10. EasyL

  Plug-in hybrid?

  The page you requested does not exist Dette kommer når jeg trykker på linkene dine..
 11. G30 får terningkast 6 i nye Autofil.
 12. EasyL

  Det beste utenlandske BMW forumet

  http://www.bimmerpost.com/
 13. Den var jo virkelig fin. Med alt nødvendig utstyr som aktiv styring og adaptiv drive! SPZ er også et bra sted å kjøpe bil etter hva jeg har hørt.
 14. EasyL

  "Lurt" av bilselger

  Alikevel kjøpte du bilen?! Måten selger presenterer bilen ved visning sier vell sitt om hvordan denne personen er..? Når han driter i at bilen ser for jævlig ut, så er det vel heller ikke så rart at han ikke holder avtaler! Hadde jeg møtt opp til en møkkete/søpplete bil, og ting som var avtalt ikke fulgte med hadde jeg sagt takk for meg og reist.