EasyL

Medlemmer
 • Innholdsteller

  388
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om EasyL

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen Vest
 1. Gratulerer med skikkelig bil
 2. The page you requested does not exist Dette kommer når jeg trykker på linkene dine..
 3. G30 får terningkast 6 i nye Autofil.
 4. http://www.bimmerpost.com/
 5. Den var jo virkelig fin. Med alt nødvendig utstyr som aktiv styring og adaptiv drive! SPZ er også et bra sted å kjøpe bil etter hva jeg har hørt.
 6. Alikevel kjøpte du bilen?! Måten selger presenterer bilen ved visning sier vell sitt om hvordan denne personen er..? Når han driter i at bilen ser for jævlig ut, så er det vel heller ikke så rart at han ikke holder avtaler! Hadde jeg møtt opp til en møkkete/søpplete bil, og ting som var avtalt ikke fulgte med hadde jeg sagt takk for meg og reist.
 7. 520d med M5 look..
 8. Linken min går til Kjøpsloven
 9. Litt å lese på her.. http://www.forbrukerradet.no/forside/feil-ved-vare/ https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1988-05-13-27?q=forbrukerkjøpsloven
 10. Blei riktig så bra. Ser at de uorginale nyrerne så litt skjeløyd ut ja.
 11. Synes ikke man skal ha for høye forhåpninger til folk som kjøper seg en Rover 75..
 12. "Mannen dømmes til fengsel i ett år og fire måneder. Tre måneder av straffen ble gjort betinget med en prøvetid på tre år.- Bakgrunnen for dette er at tiltalte har vist at han er i stand til å leve et lovlydig liv, heter det i dommen." "Han er tidligere domfelt 25 ganger i tiden mellom 1992 og 2014." Litt selvmotsigende?! Håpløse Norske rettsvesen i ett nøtteskall!
 13. Han glemte han hadde henger på.. Så en på mandag som også glemte han dro på en båthenger. Han skulle kjappe seg ut fra et kryss rett før meg, og vrengte til med full sving så båthengern tok i autovernet og fløy opp i luften og landet opp ned! Da lo jeg godt..
 14. De delene dukker nok opp i Øst Europa.. Hadde jeg allerede kjøpt en av de bilene ville jeg hevet kjøpet fort som f..