RemyNG

Medlem
 • Innholdsteller

  1609
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om RemyNG

 • Rang
  Generalmajor
 • Bursdag 05/12/1987

Contact Methods

 • MSN
  psychofuzzz@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Kjøretøy
  E39 523 og 535
 1. Sjekk om det er nok olje i kassa. Jeg gikk igjennom ett tilsvarende problem i vår. Da hadde jeg betydelig lekkasje i bunnpanna samt olje kjøler. Bilen gikk ikke framover samt feilmelding.
 2. RemyNG

  El skjema til e39 vindusspyler?

  Har du sjekka om motorene er hele og funker?
 3. RemyNG

  Remy's biltråd

  Hmmmm Har noe gøy i gårdsplassen min 😂 Der jeg fant denne liggende i søpla 😛 mens motor service ble tatt. Nye plugger, coil, toppdeksel pakning, pcv slanger og annet smått. Bilen gikk bedre etter servicen etter den har feil tent ikke gått frisk. Går hvertfall en god del bedre enn 535'en 😂 Monterte også ny diffuser med finne, det var mildt sagt helt ubrukelig passform, festene tålte ingenting så de måte limes med 2 komponent plastsveis. Vasket og polerte opp eksostuppene i samme slengen.
 4. Ja er stor variasjon fra merke og. Men de der holder de så. Sikkert billigere og kjøpe de enn å reise rundt å låne.
 5. RemyNG

  Daniel sin E90 325d LCI

  Da ordnet det seg hvertfall 😊 meget greit selv om det er kjedelig
 6. RemyNG

  Hvilke fungerer best? 520i 523i 225i

  De adapterplatene fåes også kjøpt på ebay til billig penge. Ikke en vanskelig sak og få tak på lenger.
 7. RemyNG

  Hvilke fungerer best? 520i 523i 225i

  Personlig ville gått alt annet enn 520. Heller og sikte for 99 og oppover. Har selv 523 med M52TU denne har holdt seg veldig godt i mange år. Kjøpte den når den hadde gått 220.000 og nå har den gått 335.000 og går enda fint. Skulle vært litt mer hest men den gjør jobben. Ligger på 0,76 på langkjøring og litt over literen på småkjøring. Automat kassen girer forsatt kjempe fint. Har prøvd flere varianter av E39, og vil si at samtlige er brukbart utenom 520i. Bilen er heller ikke racer da bilen veier litt så jeg ser ikke helt poenget med en manuell kasse på disse. Greit litt mer moro føler man mister litt av komforten. Men det er en smak og behag ting. Sjekk nøye om bilen er tatt vare, det er trossalt en bil mange unge kjøper seg nå og pisker rundt hardt. Vedlikehold er også en fremmed ord fordi de som bruker bilen til kun å piske bilen rundt.
 8. Er selv på jakt etter lakkverksted i utlandet. Polenrep kjenner jeg såpass mange som har brukt og vært temmelig fornøyd med så venter kun på pris på hellakkering. Har også pratet med andre som har vært i Litauen med bilen og vært veldig fornøyd. Prisen er såpass stor forskjell på her i landet. Jeg fikk pris på 60k for hellakkering.
 9. RemyNG

  Remy's biltråd

  Lite som skjer generelt med bilene. Driver og forhører meg med pris på hellakkering av 535'en mens bilen står inne på vinterlagring. Men gjenstår å se, har enda ikke klart å like Aspen Silver spesielt godt så vurderer en annen mørkere grå eller en helt annet farge men da snakker vi mye mer arbeid. Men lakk trenger bilen uansett da det er altfor mye skavanker på med lakken. Ellers er små ting som er gjort Tok av innsuget for å bytte pakning og fikse vakuum lekkasjen da motoren hadde tydelig feil på vakuum. Noe høy drivstoff forbruk og generelt dårlig kraft. Fant ut det var en slange på framsiden på spjeldhus som hadde løsnet av. Men kjørte like så greit rens på dysene. Så motoren går mye renere og bedre nå. Byttet også begge viskerarmene på begge bilene til ny lakkerte da de som sto på bilen var veldig rusten og stygg. Hjelper en god del. Så monterte jeg koppholder fra E38 i baksetet. De fra E39 knekker bare av å se på de noe som er meget irriterende. Byttet også emblemene framme de har hatt behov for det lenge. Spesielt 523'en, den har hatt noe jalla emblem med karbon greier Ellers tok jeg bilen på en grei tur på fjellet fra Nærbø opp Sirdal og videre mot Dalen. Var egentlig temmelig grei tur. Så ble en god del bilde(natur bilder) Første stopp ble Dirdal og en tur opp Månafossen. Fant ut at kondisen min var ikke som den en gang var Så noen natur bilder Videre opp Sirdal, har bodd i Rogaland mange år men aldri tatt meg tiden til å se rundt her skikkelig. Sirdal har alltid vært en plass jeg reiser på vinteren. Eller kjører igjennom når jeg skal til østlandet. Så var faktisk litt mer natur og se. En grei snittforbruk på turen, ikke så mye mer enn hva 523'en bruker på samme turen.
 10. RemyNG

  Daniel sin E90 325d LCI

  Wow åssen skjedde det? Jævla kjedelig når det skjer rett etter du får igjen bilen
 11. Very nice mr 😀😀
 12. RemyNG

  Risting e39

  Hmmm ja det er nok ikke noe fasit svar men litt plagsomt. Heldigvis ikke noe risting på begge bilene lenger. Er kun den ene som har vært plaga.