RemyNG

Medlem
 • Innholdsteller

  1599
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om RemyNG

 • Rang
  Generalmajor
 • Bursdag 05/12/1987

Contact Methods

 • MSN
  psychofuzzz@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Kjøretøy
  E39 523 og 535
 1. Wow åssen skjedde det? Jævla kjedelig når det skjer rett etter du får igjen bilen
 2. Very nice mr 😀😀
 3. RemyNG

  Risting e39

  Hmmm ja det er nok ikke noe fasit svar men litt plagsomt. Heldigvis ikke noe risting på begge bilene lenger. Er kun den ene som har vært plaga.
 4. RemyNG

  Risting e39

  Var ingenting merkbart selv om bilen hadde gått igjennom EU kontrollen. Jeg hadde kun en svak rumle altså veldig svak måte lytte skikkelig for å høre det. Jeg kjente heller ikke om det var slakk på lagrene heller alt virka helt fint. Fram jeg demonterte det, det kulene var ikke runde engang og det var null fett i det var maks tørt. Det som holdt kulene var sprukket opp. Så jeg bytta begge sider og etter det var perfekt igjen.
 5. RemyNG

  Risting e39

  Hadde sånn på min og, sjekket alt av felger, dekk og foringer men fant ikke ut før jeg endte opp med å bytte hjullagrene bak 😂 der visst hele problemet mitt.
 6. RemyNG

  BMW E39 525D Individual

  Haha jeg kjenner til den 😂 er noen som blir helt ville bare ei dråpe til og med 😂
 7. RemyNG

  BMW E39 525D Individual

  Litt olje søl er godt for naturen 😂. Men kjedelig er det, godt det ordnet seg til slutt.
 8. RemyNG

  Remy's biltråd

  Startet helga med litt delebytte igjen på 535'en 😂. Mistenkte at lambdaene var temmelig dårlig da bilen lukter maksimalt uforbrent eksos og forbruket har økt veldig uansett kjørestil. Diagnosen visste lambda feil på begge, heldigvis fikk jeg tak i noen som skulle fungere helt fint. Jada den jeg tok ut var hvertfall kullsvart det var også det inni. Fant like så godt at jeg bytter dempere og fjærer framme, da jeg føler det ble for lavt framme. Tror jeg har blitt for gammel for senk 🤔 men satte på m-fjærer og fikk vaskethjulbuene skikkelig. Varmen var hvertfall helt forferdelig, sol steken rett ned mens man svetter ihjel 😂. Har også fått tak i nye bærearmer bak som må byttes før EU i år. Skal også slenge på M fjærer bak. Så tenkte jeg en tur ut i flotte søndagsværet for å ta noen nye bilder og noe frisk luft. Desverre gikk det ikke seg til. På vei ned til Sirevåg som destinasjonen så var det en dødsulykke. Jeg var på vei ned etter å kjørt ut hjemmenifra, bak meg lå det 2 motorsykkelister en mann og en kvinne begge på hver sin Harley. Lå en lastebil litt lengre fremme som bremset ned for å kjøre inn. Så da kjører de på MC forbi både meg og den, var selvfølgelig klart fra motsatt kjøre felt. I mens det kjører avgårde kommer det en kortesje med amcar. Kjører videre nedover og første jeg ser er en kvinne som står og veiver med armene. Bremser opp og slenger på nødlys, fyrer på meg gulevesten. Mens jeg kommer bort ser jeg ene motorsykkelen, og en grønn pickup på motsatt kjøre retning. Og rett foran den ligger kvinnen mens andre prøver å få liv i hu. Jeg ser flere som flokker seg til og har fått stansa trafikken på begge veier. Og nødvendig hjelp blir satt igang mens det ventes på ambulanse. Ambulanse og sånt er ringt inn, så fra noen meter avstand følger jeg egentlig bare med da det står nok folk som hjelper til. Det går noen minutter før ambulanse og politi kommer. Så da måtte jeg flytte bilen da luftambulanse skulle lande der jeg står. Jeg reiser da hjemover da veien er mer eller mindre stengt og det jeg så var mindre hyggelig. Fikk desverre med meg senere på dagen at den kvinnen desverre gikk bort.
 9. RemyNG

  Ekstrem langtidstest av E39 (tysk)

  525tds ble kun levert med de eldre GM kassene uten Steptronic. De nyere 525d og 530d ble levert med Steptronic. Ser ut som den bilen har hatt ett langt liv og 😂. Men ja at den har holdt seg så lenge viser jo at bygg kvaliteten er der.