Otis

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11942
  • Ble medlem

  • Sist besøkt

  • Days Won

    2

Otis last won the day on March 14 2016

Otis hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Otis

Contact Methods

  • MSN
    roshmann@hotmail.com

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Trondheim
  • Kjøretøy
    2008 525 DAT

Siste besøkende

4240 profilvisninger
  1. Lurer på om ikke dette er høy indre lekkasje på en eller flere dyser.
  2. De innerste er vel lys som antenne ved sving?
  3. "Thermal sensor for oillevel defect" er nivå sensor for oljenivå. Meget kjent problem på disse eldre bilene.
  4. Kanskje ikke så mye sammenligning, men på min gamle e39 så var jeg nødt til å slå ut innmaten sage innerringen og banke alt ut. Men det var jo gammelt da. Men tror at litt eksos deler eller en passende kopp fra verktøy og et gjengestag så går det.
  5. Se på delekatalogen? Kan ikke huske det var en låsering der. Da er det jo bare rart med en mutter.
  6. Mulig det er en skive der, halvparten altså. Den er vel bare å banke bort? Med skrujern og hammer? Ruta mi tålte endel banking så lenge man ikke banker rett på glasset. Men såklart, ta det med ro.
  7. Da er den løs. Nå kan du banke den forsiktig ut av ruta om du vil. Så er det bare å skifte ut det som du ikke kan gjenbruke.
  8. Ja, de økte jo til 204 hk fra 190 hk. Mens 530i fra e6x har 272hk. Og da har f10 258hk på 528i.
  9. Det er ingen grunn til å tro at du har en ehc modul i bilen. Antar det er feil i Vehicle Order (vo, utstyrsliste) for bilen eller at en modul tror den skal være der og dermed gir deg feilkode. Har du inpa eller ista?
  10. Demontere og bruke propan brenner for å løsne det. Ta bort det du klarer av rust så sette det sammen igjen med fullt av fett/grease. Det gjorde jeg på min forrige e39 og det holdt ihvertfall i 4 år uten antydning til problemer.
  11. Han skiftet slepering med et par nyere versjoner enn hva han hadde. Alt ok da.
  12. Sannsynligvis ncs. Jeg svarte i den andre tråden din også.
  13. @xracer Det er en modul som er problemet her eller så er vo endret. Om du har ncs så kan du selv kode hele bilen på nytt med standard verdier og da vil problemet forsvinne.