Otis

Medlem
 • Innholdsteller

  12724
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Otis vant dagen sist Mars 14 2016

Otis hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Otis

 • Rang
  General

Contact Methods

 • MSN
  roshmann@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  2008 525 DAT

Nylige profilbesøk

6606 profilvisninger
 1. @Werther Den tiltrekker meg pga offroad egenskapene, luft fjæring, samt stort bagasjerom og 3 individuelle seter i midten! Om man leser på lrforum og ser i annonsene så er dette biler folk har lenge og bruker de godt. Men de blir tatt vare på.
 2. @Werther Hvorfor ble jeg vurdere den hvis jeg ikke skal kjøre selv? Tenker facelift fom 2010 ja.
 3. Du liker å pjuske med biler ser det ut til. En ren hobby eller for å spare penger? Kanskje du til og med liker det? Fint å se litt skru action.
 4. Bruker du ikke skytjenester for backup av bilder?
 5. Prisen er for høy på Compass, men den var jo relativt sett rimelig. Uansett takk for svar.
 6. Jeg har faktisk en annen bil produsent i tankene i ny og ne, og det er Land Rover med modellen Discovery. Discovery har jeg lest meg opp på og virker å være en ganske grei modell med relativt lite problemer og et rimelig greit ettermarked siden de er så populære i bla. England.
 7. Nøyaktig mine tanker @FredrikE24! Artig at noen tenker det samme som meg. Når det gjelder andre merker, så kan man legge til kjipe motorer med fremhjulstrekk. Det sies at man ikke merker hvilke hjul som bilene driver på i dag, men det er bare tull!
 8. Er ganske så bestemt på BMW ja. Trives med merket og mulighetene for å gjøre alt selv. Ettermarkedet er veldig stort og det er bra for vi som fikser selv. I tillegg så klarer jeg ikke å kjøpe en bil jeg ikke liker. Og hva annet skal man like og som er noenlunde grei å skru på selv? Mercedes ML er et valg, men Mercedes har veldig dyre deler og det er på langt nær like enkelt å ting til selv. Mye mer lukket, pga mindre entusiaster. Audi Q7 er for stor og egentlig for dyr om man ser på årsmodell. Andre MPV vil jeg ikke ha. Mitsubishi Outlander, nei takk. Nissan Qashqai, nei takk. Felles for alle andre merker enn tysk er svake motorer og kjipt utseende, synes jeg. Men gjerne kom med tips på andre biler om dere vil
 9. Vurderer 535i pga lavere støy nivå og enda penere gange enn d. Men 535i holder en sinnsykt høy pris sammenlignet med alle d utgavene. N57 har 2 dyre ting som kan gå feil og det er register samt HT pumpen. I min prisklasse blir det nødvendigvis 100k kilometer på neste bil.
 10. Otis

  E60/61 tråden

  Ladespenning er variabel utifra batteri tilstand. Det er dde som justerer utifra hva mpm sier, mener jeg.
 11. Den billigste F15 med 7-seter koster 639k og den billigste E70 med 7-seter, med noenlunde fornuftig utstyr koster 390k. Differansen i kilometer på de 2 er ca 33kkm. Ser at veldig mange med E70 tror de sitter på gull, og setter prisen deretter. Men jeg er 100% sikker på at mange av bilene må ned ihvertfall 50k for de som ligger høyt (450-500k). Her er eksemplene jeg snakker om. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=121583530 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=74882162
 12. Otis

  Mercedes 450 SL 1980 modell

  Utifra hva jeg kan lese av internett så kan du jo heller bare ta ut hele peilerøret, det sitter jo bare fast nedi hyllet pga pakning og en liten kon?
 13. Otis

  E60/61 tråden

  Pre lci har mpm som styrer lading og slikt, den ligger i bagasjerommet under alt sammen. Har du touring?
 14. Takk for svar fra dere begge to! Jeg tenker også at F01 ramler litt ut pga at det er sedan. Ellers er den en favoritt for min del! Jeg er jo familiefar med 2 barn! Jeg er ganske glad i F11 i det hele og store. Men jeg ser ikke helt den store forskjellen på E70 og F15? Ja, det er alt nytt utvendig og innvendig. Nytt infotainment, men mekanisk er de jo ganske like? Samme hjuloppheng, nesten samme motor, samme girkasse, samme akselavstand og nesten samme vekt. F15 er noe lettere selvfølgelig. Kan en F15 forsvare prisdifferansen på 100k eller mer? Kontra en E70 lci? En annen ting er at jeg kanskje vil verdsette mer bakkeklaring og 7 seter enn noe annet. Så da ligger det jo veldig an til E70 eller F15. Beklager at jeg var var uklar der.
 15. Otis

  Hvor kan jeg kjøpe denne delen?

  Men i alle dager da? Hvilken bil har du da?