Otis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11585
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

Otis last won the day on March 14 2016

Otis hadde mest likt innhold!

Om Otis

Contact Methods

 • MSN
  roshmann@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  2008 525 DAT

Siste besøkende

3356 profilvisninger
 1. Gm3 må kodes. Webasto var ingenting med dette å gjøre. Tenk på alle biler uten webasto. Dessuten så er en bus ikke avhengig av hver enhet. Bus virker av seg selv. Så lenge den eller de boksene som styrer bus er tilstede. Hvordan kunne k bus gå til jord?
 2. Gm3 må kodes. Webasto var ingenting med dette å gjøre. Tenk på alle biler uten webasto. Dessuten så er en bus ikke avhengig av hver enhet. Bus virker av seg selv. Så lenge den eller de boksene som styrer bus er tilstede. Hvordan kunne k bus gå til jord?
 3. Tenkte litt på dette. Du får begynne med feilsøking nærmest kompressor og jobber deg utover i periferien. Start med kompressor og direkte strøm på den. Fortsett med neste del i systemet og feilsøk manuelt.
 4. Ja, da var det ikke det.
 5. Klipte du alle kablene samtidig? For det kan hende du klarte å kortslutte noe.
 6. Ista kan være litt sær på eldre biler. Har du ellers sjekket at du har satt latency på 1ms i enhetsbehandling?
 7. På westfalia sitt hengerfeste så trenger man ikke nøkkel låsen til noe annet en tyverisikring. Så jeg brukte dremel i nøkkelhullet og freste ut hele låsen.
 8. Jeg har nakkestøtten ca 3-5 hm fra hodet når jeg kjører med sportsseter med nye typen nakkestøtter. Er denne typen komfort nakkestøtter lenger bak?
 9. Selv med canbus så tror jeg de kan blinke ved kald sjekk av pærene, uten å være helt sikkert.
 10. @Saltkjelen Hvorfor er det lite hensiktsmessig med komfort nakkestøtter når man ikke har komfort seter?
 11. Som de andre sier. Ncs ordner det. Si i fra om du trenger hjelp.
 12. @Skulebollen Har du sjekket den slangen på radiator på høyre siden på midten? Den skal være kald til 92 grader. Det kan i teorien være feil på den nye varmeveksler du monterte.
 13. Forskjellen på begge varmevekslere er at den på girkassen skal varme opp olje til girkassen. Og den på motor mot kjølevæske skal varme opp olje fort når den er kald også kjøle ned oljen når den er varm.
 14. Det @tokin sier høres og rett ut utifra hva jeg har hørt fra andre. Skift til en annen type spylevæske så er problemet borte. Men obs obs. Mange ganger så hjelper det med ny sensor også.
 15. Det ser ut som du i verste fall har feil på ht pumpen eller det litt billigere alternativ, referanse dysen. Regner med at det er 136hk m47?