Kjexx

Medlem
 • Innholdsteller

  7572
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kjexx

 1. Hiv ut hva som helst av kupp, spesielle biler, sjeldene biler osv. Føl dere fri til å diskutere annonsene. Eneste som ikke er lov i denne annonsen er fremming av egne annonser.
 2. Kjexx

  .

  .
 3. Hei. Etter strømtomt endte jeg opp med feil styrevinkel, er det noen i Fstad, Sarp, Halden som fikser det?
 4. Kjexx

  330ci Ess kompressor

  Pris?
 5. Ønsker meg en 325/m3 coupe, prosjekt eller ikke prosjekt. Kan bytte i en kawasaki zx6r 2001 modell 26000 km. 2006 modell caddy. Eller en e61 525 msport med penger i fra deg imellom. Har kjøpt ny bil så denne skal selges uansett. Max pris ca 80.000 ish. Om det er noe interesse for dette i fra noen kan vi ta det på sms. 46505052 Mvh
 6. Kjexx

  ...

  Er dette en 4 dørs?
 7. Kjexx

  E60/61 tråden

  God morgen. Fikk på onsdag byttet kyllingben, lenkearmer og knirkeforinger på begge sider bak. Men til min store irritasjon så knirker det fortsatt på førerside. Noen som vet hva som kan forårsake denne knirkingen? Sent from the future.
 8. Kjexx

  E60/61 tråden

  Huff.. da får jeg bare høre på den lyden da. Sent from the future.
 9. Hei. Noen som har peiling på hvordan det er mulig å få ned lyden på PDC? Som om den ikke var høy fra før, så topper det seg helt etter jeg satt inn en slik Blaupunkt pnp forsterker... Jeg har gått igjennom alt som er av menyer på idriven, finner ikke noe....
 10. Kjexx

  E60/61 tråden

  Det funker ikke. Sent from the future.
 11. Kjexx

  E60/61 tråden

  Noen her som har noen løsning på plagsomt høy pdc BEEEEEEEEP går jo ikke å skru av.. Ble ikke akkurat bedre etter jeg monterte Blaupunkt pnp.. Er ccc det er snakk om...
 12. Kjexx

  E60/61 tråden

  Ja det jeg lurer på og.. men faen å godt med kald bil igjen. Sent from the future.
 13. Kjexx

  E60/61 tråden

  Morn. Fylte opp ac'n i dag. Fungerer perfekt. Eneste er at jeg kan høre at det uler litt mellom 1000-1500rpm. Gir seg om jeg skrur av ac. Er det noen som vet noe om det? Hva som kan forårsake det.. Hva er dette godt for? Må jo være samme som nyere modeller som kan vippe automaten over i sport modus? https://youtu.be/ooKbKNG7ddM Sent from the future.
 14. Kjexx

  E60/61 tråden

  Nytt spjeld? Sent from the future.
 15. Kjexx

  E60/61 tråden

  Hva må jeg gjøre trf-racing? Sent from the future.
 16. Kjexx

  Dpf-rens

  Noen mener det funker med dpf rens. Andre skrur den av og kjører plumbo i den. Sent from the future.
 17. Kjexx

  E60/61 tråden

  Hei. Har kjørt diagnose på 525dat'n i dag. Feil på glødeplugger det er jo greit.. Men letet i utgangspunktet etter grunnen til at den lugger ved øking av turtall. Akkurat som at den øker -400rpm-pause-400rpm osv. Dette gjelder ved svakt pådrag i 1 og 2 gir. Jeg får feil på "increased emissions", svak lukt av eksos i bilen. Jeg begynte å forske litt rundt om på motor. Ser at det lekker olje rundt pakningene til innsuget. Også i flensen inn til turbo. (Den flensen du lett kan se rett under luftfilter boksen) Men det rareste av alt er at jeg dro ut strømmen til denne på egr ventilen. Er vel den som styrer spjellet innenfor. Regner med det står åpent hele tiden. Da får den helt normal gange.. Perfekt turtall økning osv. Noen som har hatt problemer med noe tilsvarende? Lurer på å handle inn en del greier å bytte ut. Ny manifold Ny turbo. 3l Egr delete Dpf delete Nye pakninger på innsug. Mappe og kode vekk egr. Da vil jeg tro dette problemet blir historie. Sent from the future.
 18. Kjexx

  E61 p0401 ? Noen tips?

  Hei. Økt utslipp står det. Vet at det har med egr ish å gjøre. Er det noen som har utbedret denne feilen på en 525d eller lignende? Sent from the future.
 19. Kjexx

  E61 p0401 ? Noen tips?

  Sant det. Plugger jeg ut denne så går bilen fint. Om ikke så lugger den. Sitter throttle sensor i den? Var det som kom opp når jeg koblet i fra.. Sent from the future.
 20. Skjer her a? Akkurat vært ute en tur med Sent from the future.
 21. Kjexx

  E61 p0401 ? Noen tips?

  Har msport vettu. Er samme hele veien.. Sent from the future.
 22. Ah. Merce i stedet? Nei skjer ikke stort. Same old. Hehe Sent from the future.
 23. Kjexx

  E61 p0401 ? Noen tips?

  Hvordan finner jeg ut om jeg har dcan eller ei da? Min er sen 2006. Quad er siste jeg kommer til å bruke penger på. Sent from the future.
 24. Ble der ingen tesla på deg?