ZhilleN

Medlem
 • Innholdsteller

  8548
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

ZhilleN vant dagen sist Januar 26 2014

ZhilleN hadde mest likt innhold!

Om ZhilleN

 • Rang
  General
 • Bursdag 09/19/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stanceworks.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Akershus
 • Kjøretøy
  Bmw E46 & Bmw E30 88mod

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så ut som en fin E30 😍😍
 2. Skjønner hva du mener, men jeg synes M50 motoren ser mye cleanere ut enn f.eks M20 selvom det er en artig motor uten tvil, men har hatt så mye plag med den jeg har nå at jeg ikke orker mer av den motoren, går ujevnt, dårlig gassrespons, girkasse føles veldig dårlig, etc. derfor vil jeg gå for en motor som er mer stabil, går bra og tåler mye, samt med kompressor på en slik motor gjør at den vil gå betraktelig bedre og gjør det til en bil jeg kan bruke bl.a på bane, finværsdager, utstilling. Har også planer om og restaurere det meste under bilen (ikke karosseri), da er det vel like greit og gå all in på et slikt bygg og få det godkjent så jeg slipper og måtte bytte bil for og få den bilen jeg vil ha/drømmebilen, jeg er veldig fornøyd med bilen ellers så da blir det og bygge den etter hva jeg ønsker selv
 3. Update! Da er jeg inne på tanken på motorbytte og få dette godkjent i vognkort selvfølgelig. Har en M50nv på hånda nå, vurderer da og få denne godkjent med kompressor og ende på rundt 300 holdbare hester. Planen er og overhale hele motoren med nye pakninger og forsterke bl.a toppakning og nye strekkbolter, se tilstand på motor osv. Motorrommet vil få en bra makeover (shaved) mulig lakkere det opp i samme farge som bilen på nytt for og få frem den "strøkne" looken. Handle inn nye komplette bremser, mellomaksling og differensial, nye foringer i understell samt pulverlakkere deler og tilpasset eksos. Tar gjerne imot tips og råd! bilde av hvordan heg vil ha motorrom samt noen bilder av bilen jeg tok her om dagen.
 4. Tja, jeg har egentlig ingen anelse da jeg ikke ser nr på motor, men den går veldig bra til og være en 320 hvertfall Tusen takk!
 5. Hadde en veldig hyggelig ps med Grace
 6. Liten ps med Grace
 7. ZhilleN

  Bmw E30 viftemotstand

  Fikset!
 8. ZhilleN

  Bmw E30 viftemotstand

  Bestilte viftemotstand av denne typen, men ser ut til at denne ikke passer min modell? Er en facelift, noen som vet og hvor jeg kan kjøpe riktig type?
 9. Takk for hyggelig tilbakemelding! Litt justering av høyde nå så blir det bra
 10. Fanger montert og nye dekk på bakfelger, begynner og bli fornøyd nå bare litt senk igjen nå
 11. Prøvemontert bakfanger og må litt tilpassing til før den sitter helt ok, har også fått dekk på RS hjula men må bytte ut dekk bak da de ble altfor smale og for liten dim enn det jeg så for meg... kommer en litt større update imorgen med bytte av viftemotstand, ferdig montert bakfanger ++ noen bilder :