_Atle_

Medlemmer
 • Innholdsteller

  156
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om _Atle_

 • Vurdering
  Løytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Lillestrøm
 1. BMW 318is/M3 3.2 E36 Coupe

  Pris på rattet? og listene på førerdøra?
 2. Adapter E39 Nav computer

  fått tak i, kan slettes
 3. Ønsker å kjøpe en 16:9 spiller til min e39 som har defekt 4:3 skjerm i dag.. Kan også kjøpe ny 4:3 skjerm hvis noen har det i nærheten til en billig penge.. Ta kontakt hvis du har
 4. har komplett E39 M5 bil

  Har du fortsatt lille naviskjermen? Pris inkl frakt til Lillestrøm?
 5. Rare elektriske problemer BMW E39

  Sjekk spenninga med ett skikkelig multimeter. Skal være over 13,5 volt når bilen går. Har du ikke det er det mest sannsynlig spenningsregulatoren som er feil. Det er en egen utskiftbar enhet på baksida av dynamoen.
 6. har komplett E39 M5 bil

  Hvor mye skal du ha for den lille naviskjermen med frakt til Lillestrøm?
 7. Hva slags ratt sitter i bilen?
 8. E36 ratt ønskes kjøpt

  M-Tech eller noe annet fancy. Må ikke ha airbag, men fordel om den har.
 9. Koblings skjema ews s50b32 i e36 uten ews ?

  Vil dette si att hvis jeg sender ut ISN med emulatoren på GN, altså pin 4 på EWS modulen skal jeg få start? Har kortslutta 1 og 3 og prøver å sende ISN med K-Line utgangen på emulatoren på GN men får kun start i 1 sekund også stopper den, så EWS kødder fortsatt til. Er MSS50 boksen min ødelagt? Hva trenger ISN? Jeg fikk lest av en ISN når jeg koblet K-Line OBD2 til en av ledningene inn på Main EWS module. Denne lagret jeg også fjernet jeg loddinga som er Jumper 1. Noen tips?
 10. E39 m5 front å bakfanger ØK

  Hei. Har e39 M5 front og bakfanger i fargen montrealblå. Begge har sprekker, men kan fint fikses til med sparkel. Send meg nr ditt, så kan jeg sende deg bilde av de.
 11. Som topic sier.. Frontfangerplast, bakfangerplast og diffuseren til bakfangeren ønskes kjøpt. Må være tilnærmet strøkent.
 12. E39 m5 frontfanger

  Opp
 13. E39 m5 frontfanger

  E39 m5 frontfanger ønskes kjøpt. Lakkert eller ulakkert. Bilen er montrealblau, men regner med å måtte lakkere den på nytt uansett. Ikke interessert i sparkla og reparerte gamle fangere. Ta kontakt her eller på 45298766 hvis du har en i bra stand.
 14. Hmm, send meg en PM med ca hvor mye du må ha i mellomlegg i så fall