Mariuse34

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1734
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Mariuse34

 • Vurdering
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo
 1. Litt sort of on/off topic. Modern har en 03 mini Cooper. Det er noe galt med girkassen og den har en ulyd. Bavaria mener den må byttes. Rats mente den kan fikses. Sistnevnte har hatt bilen i snart fem uker uten at de har hatt tid til å begynne på den. Så vurderer om jeg skal hente den igjen. Men da er spørsmålet, hvilke alternativer har jeg for å bytte girkassen her eller eventuelt i utlandet, for eks i Hamburg eller Gøteborg? Ny girkasse hos bavaria på 14 år gammel mini Cooper høres meningsløst ut.
 2. E61 starter ikke

  Hei! Vurderer å se på en 525i i morgen. Bilen starter ikke og har fusket på start en stund ifølge forrige eier. Gul lampe lyser. Han ringte bilia som over telefon tippet katalysator. Jeg synes dette høres rart ut. Bilen drar rundt men starter ikke. Har lyst å se på den men har bare kodeleser for alle biler. Sånn som leser motorkoder. Hvor vanlig er det med katalysator på E61 bensin? Coil?
 3. Vrake eller fikse opp?

  Jeg kjøpte en 520i 2.2 ifjor med en simpel mangellapp for 9.000 kroner, kostet på bilen 3.000 for å få den godkjent, kjørte den 10.000 km, blant annet på ferie, og solgte den for 35.000 da jeg kom hjem. Det er mye enklere E39 prosjekter du kan skaffe deg for prisen av en ny motor og masse ABS-dritt. E39 520i prefacelift er jo gratis på finn for tiden. Du har jo en ypperlig delebil hvor du kan ta deler til et annet enklere objekt og jeg vil tro at det iallefall er 10-15.000 i deler på den om du er litt tålmodig + vrakpant. Tar jo tid å bli kvitt alle deler.
 4. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  X5`en leverer stadig like solid! Men den har utviklet en snodig uvane. Bagasjeluken popper opp innimellom. Bare mekanismen liksom, men det er jo irriterende. Det går heller ikke å åpne bakdøren med hendel på bakluken, jeg må bruke nøkkel eller knapp inni bilen. Noen ideer? Ledningsbrudd? Mikrobryter? Annet?
 5. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  Ikke utenkelig! Solgte E46`en. Opplyste om sensorfeilen. LIkevel, det var en heftig interesse for bilen. Jeg ble litt overrasket faktisk! X5`en derimot, går som en drøm med nytt batteri!
 6. Olsen Bil-historier

  Hehe, ja det var mest en spøk. Jeg fikk overhalt en M62-motor i en Range Rover i Polen og det fungerte helt utmerket!
 7. Olsen Bil-historier

  Tror dette var sånn mye av Olsen Bil-problemene begynte. Fiksing i Øst-Europa.
 8. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  Nytt batteri gjorde susen! Men kjørecomputer er død. Hjelper ikke å trykke på BC-knappen på blinklys-hendelen. Får ikke opp noe info.
 9. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  Ser ut til å være batteriet. Startet rett opp på startkabler. Lader fint når motoren er i gang, men batteriet tar nesten ikke til seg noe. Står på lading nå, men blir å kjøpe nytt. Vet noen hva slags styrke et nytt batteri skal ha? Det sitter jo ikke akkurat enkelt til på disse bilene så litt kuk å sjekke
 10. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  Jeg hadde en 2003 Range Rover før med den 4.4-literen. Deilig motor, selv om den blir hemningsløst tørst i den bilen. Det er jo i praksis en X5 i tyngre drakt.
 11. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  Jeg er forresten interessert i en blå bakluke til X5 om noen har en!
 12. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  Jeg må forresten bare uttrykke min barnlige entusiasme over å ha en E53 X5. Den kom da jeg var 15 og jeg har hatt et sterkt forhold til bilen siden. Nå er de jo ikke dyre biler lenger, men i hodet mitt er det fremdeles noe innmari gjevt over de. Som forøvrig er en tanke jeg og har om en fin E34, E39 og E46. Og E32 og E38. Og en godt utstyrt E61. For ikke å glemme osv.
 13. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  Antagelig! Jeg får feilsøke litt i helgen og se hva jeg kommer frem til!
 14. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  takk for tipset! Jeg tipper jeg forsøker å gå over kabler til sensoren først og se litt. Hva koster den sensoren eventuelt? Jeg er ikke så gira på å sette inn en motstand siden bilen skal selges igjen etterhvert.
 15. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  Er det noen klassiske strømtyver jeg bør se etter btw? Bilen ble solgt billig fordi eier ikke fikk start på den. Skulle sett ansiktet hans da bilen var betalt og jeg startet den med startkabler og litt tålmodighet. Men bilen hadde stått en knapp uke og da var den "død". Ikke helt, men nok til at starter ikke slo inn. Så det må være en strømtyv et sted i tillegg til dårlig batteri.