Mariuse34

Medlem
 • Innholdsteller

  1774
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mariuse34

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo
 1. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Hei! Klør i fingrene etter å sette i gang med polering, men må få inn på plass litt andre ting først. Uansett, shadowlinelistene er til salgs. Regner med å ha demontert det ila uka:) har komplett sett med lister til dører og støtfangere etc
 2. Mariuse34

  Kam og veivsensor E39 øk

  M52- kam og veivsensor ønskes kjøpt
 3. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Litt mer småpusling idag. Hovedsaklig småting i interiøret, som bytte fra grå/sort lister til treverk. Jeg liker sort bmwinteriør og treverk. Bilen er sykt vaskemaskinripete. Den er altså så matt i lakken. Men polering blir litt senere. Fikk vasket litt av resten av bilparken iallefall.
 4. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Takk for godt innspill! Kom litt videre idag. Gamle bakruten var jo tvers gjennom pill råtten. Fikk på ny nedre bakluke og justering gikk overraskende greit. Men baklukeåpneren fungerer ikke. Den fungerte ikke på den gamle bakluken heller. Men den fungerte da den satt på delebilen. Mekanismen fungerer også med knappen under rattet. Mistenker derfor ledningsbrudd, men vet noen for sikkerhetsskyld hvilke sikring som hører til åpner/skiltlys? Ingen av dem lyser.
 5. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Igår startet bilen helt fint. Nå starter den ikke overhodet. Trekker dårlig rundt og klarer ikke å få liv i nok sylindere til å starte opp. Edit: Nå starter den, men går igjen som en gammel båt, altså i maks 4 knop og dunkende som en snekke. Får med andre ord ikke riktig tenning. @S. Gunstad Bare å hyle en dag du har tid:) Eller blir det en tur på GS nå for å kjøpe klips og div for å begynne aksjon.
 6. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Jeg er også interessert i tips om hvordan jeg flytter over chromlister. Delebildørene er shadowline. Min bil har chrom. Jeg tenker atdet blir minst arbeid å flytte krommen over på nye dører og selge shadowlinelistene, men er det noen som har erfaring med å gjøre dette?
 7. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Hvis noen sitter på et deksel til cd-spiller/kassettspiller i tre så er jeg veldig interessert btw! Kam og veivsensor til -98 bil er også av interesse!
 8. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Takk for det, @sveigis for kongen av bygg blir nok dette en enkel tråd. Men bilen var for bra til å skrotes. Tydeligvis eid av folk som har vært glad i den. Fullt servicehefte. Han jeg kjøpte bilen av hadde brukt den minimalt og det var nok i hans to år at bilens bakluke svinnet hen. Men ellers veldig lite rust og en veldig solid og tight Feel i bilen. Delebilen var jo trist å slakte men den hadde stått i mange år og var preget av mugg innvendig. Veldig bra handel med @Djwik Så en verdig organdonor.
 9. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Dagen gikk til å skaffe seg litt gode deler. Dette blir bra! Satser på å få litt gjort i pinsen
 10. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Bilen jeg har kjøpt har ikke multifunksjonsratt. Delebilen har et M-sportsratt. Kan det kobles til, om jeg kjøper ledningsnett fra ratt og innover? Delebil og bilen min er begge -98 biler.
 11. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Fyrte opp bilen nå etter den hadde stått i 30 min og da går den helt fint. Så lukter vel sensor eller løs kontakt etc
 12. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Ja det er en god plan. Jeg er bare usikker på om jeg rekker det før jeg skal stikke og hente deler. lovet å gjøre det før 17 mai. Så da tenker jeg at jeg bare tar med delene uansett, så kan jeg feilsøke i pinsen når ting er litt mer rolig
 13. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Genialt! jeg tenker jeg tester med brukt veiv og kamsensor fra delebil og ser om det gir noen forskjell, men sier ja takk til diagnose! Tror denne kan bli fin igjen, den er litt tamt utstyrt, men ikke noe som ikke lar seg oppgradere litt. Og overraskende fin ellers. Jeg glemmer alltid hvor sinnsykt fint E39 kjører.