Mariuse34

Medlem
 • Innholdsteller

  1820
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mariuse34

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Hallois! Sen oppdatering. Har måttet prioritere å få byttet cab på 911en og masse annet bilmas, inkludert ordne med at søsteren min fikk kjøpt seg ny bil. Så da går dagene litt fort. Bilen blir kjørt på etterkontroll på tirsdag i uken som kommer og er for all sake an purpose klar for etterkontroll. Bør derfor seile gjennom den uten problemer. Deretter skal den brukes på kurs for nye poleringsentusiaster og detailere, og forhåpentligvis vil den gå fra å være matt lilla til å bli mettalic blå igjen. In other news. Baklukeåpneren min funker ikke. Det gjør heller ikke lysene på høyre side av bakluken. Jeg tenker at dette antagelig har samme årsak, er det noen som kan litt om ledningsnettet? Jeg har ikke klart å finne noen åpenbare ledningsbrudd, men har bare sett rett rundt hengslene. Det er ikke montert på bremselys høytsittende PT, har det noen innflytelse her? Marius
 2. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Jeg er ikke uenig. Det sagt så har jeg en teori om at på et punkt mellom 20 og 25 år så forsvinner det mye biler. Dermed vil nesten enhver modell av en bil (med noen unntak) være verdt 50-60k, om den er i god, hverdagslig bruksstand. Ta E34. Om du vil ha en kan du få en for 10-20k. Men de er kjørt ihjel eller har store mangler. Selv for en 520i med automat kan du få 50k om km er akseptabel og tilstanden det samme. Jeg tipper det går den veien med e39 og. en 530i manuell er kanskje verdt gull om 5 år. Men en 523i med en akseptabel farge vil noen fort betale 50k for om de kan kosekjøre den . Så for utvalgte eksemplarer. Det kommer til å bli skrotet MANGE de neste 2 årene tror jeg, etter å dømme på finn. Jeg er forresten fortsatt på jakt etter svar på hvilke av de som er lenkearm bak?
 3. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Vel det kunne gått verre. Jeg forestilte meg ikke godkjent, men er happy med dette. Bremseslanger er greit. Tåkelys har jeg. Stabilisatorforingene foran har jeg byttet på E39 før. Litt usikker på om jeg tar hjullager bak. Er noe hemmet etter en korsbåndoperasjon i april så mulig jeg lar den gå til verksted. Lenkearm bak, hvilke er det? Stress å bytte? Ble en liten ekstratur da jeg mistet skiltet. Kjedelig mangel å ha.
 4. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Da er dyret levert til EU-godkjenning! Vet den får et par feil på gåene pærer og annet, men skal bli spennende å se dette!
 5. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Ikke skrudd bil idag. Derimot kjørt den ganske mye idag. Og tok den med på cars and coffee. Skitneste bilen der idag
 6. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Kloke ord her. Jeg er en del i Arendal i sommer og har veldig lyst å se e34en din forresten!
 7. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Jeg må også få tak i et nytt bmw emblem foran.
 8. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Kjapt spørsmål. Jeg har tatt ut radio oh cd spiller fra en 2002 delebil. I min er det den lille spilleren og kassettspiller. Og en cdskifter. Hva av dette går om hverandre?
 9. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Jeg får se hva jeg gjør med den. Avhenger litt av EU. Og at jeg finner ut av bakluken.men om den blir så kjøper jeg flett ny øvre bakluke. I hodet mitt så er dette en dyr bil, men den skylder med 10k så langt. Det er ingenting. Men jeg føler at det er voldsomt dekadent å ha fire biler. Det er rart hvordan hodet fungerer.
 10. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Bakluken fungerte ikke på den gamle luken, og den nye bakluken fungerte da den satt på delebilen. Så jeg antar at det ikke er selve åpnemekanismen. Den lar seg åpne med knappen under rattet. Glassluken fungerer også som den skal. Men godt innspill likevel. Bra, da er vi begge happy
 11. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Det er jo fascinerende hvor verdiløs denne bilen er blitt. For min del har den masse verdi, men om jeg plutselig blir lei og skal kvitte meg med den får jeg ikke en charterreise til Hellas for den en gang. Den kan ta meg en langhelg til Køben, men den vil antagelig ikke være verdt nok til å betale for en flytur dit med hotell. Uansett, Mandag blir det forhåpentligvis en EU og en dom for veien videre. Jeg er optimist! Må bare ta EU på den gule bilen i bildene over her først.
 12. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Små steg hver dag. Fikk ferdig førerdøren og flyttet over chrome. Ideelt burde jeg sikkert konvertert alt til shadowline men det ble en del enklere å flytte over chrome på de få delene det var snakk om. Dørkortet sitter ikke helt og jeg mistenker at det er litt løent. Så blir å finne et annet etterhvert. Først må bilen på EU så jeg vet om jeg får noen overraskelser før jeg investerer for mye tid. Klør også veldig etter å starte på lakken på bilen.
 13. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Skal få ferdig døren idag. Så skal jeg få tatt en EU-kontorll på bilen. Har ut juli på meg, så kan være greit å finne ut eventuelle feil før fristen er ute. Må feste bremseskjold før det, for den klassiske skruen har korrodert gjennom på et eller to hjul og lager et spetakkel på grunn av grus. Jeg har kikket på bremserørene på bilen. De er veldig hele og fine, bortsett fra 1 cm hvit korrosjon på et sted. Ikke noe farlig, rent på overflaten. Kan jeg pusse dette ned på noen måte? Tåpelig ting å få eu-feil på. Bakluken kan åpnes med knapp under ratt, men vil foreløpig ikke åpnes med bryter på selve døren. Antar at det er et ledningsbrudd et sted, men vil dette gi feil på EU?
 14. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Da var dørlås byttet og. Litt fiklete, og tok meg et par timer, men langt fra så ille som fryktet. I seg selv ikke en vanskelig prosess, men krever litt finesse. Typisk jobb som er kronglete første gang og lett andre. Ble nesten ferdig, men merket jeg var ukonsentrert da dørtrekket skulle festes, så jeg lot det være og fortsetter i morgen.
 15. Mariuse34

  528i - et mindre, blått prosjekt

  Går nå sakte fremover. Begynte med passasjerdøra idag. Visste seg å bli vesentlig mindre omfattende enn fryktet. Trodde jeg måtte bytte hele mekanismen til låsen, men det holdt med skinnen som holder dørhåndtaket. Skulle bytte alt i bildet underst. Holdt med skinnen/rammen dere ser nederst. Begynte hele prosessen med å skulle demontere innmaten. Men oppdaget da jeg tok ut skinnen at kabelen med rødt på over var mye lenger på delen jeg tok ut enn den som skulle inn. Så sjanset på å bytte bare den og det holdt. Starting og stopping av bilen med gåen veivsensor trekker batteri så nå står den på lading. Må få tak i nytt panseremblem. Ser fryktelig tomt ut uten.