Mariuse34

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1742
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om Mariuse34

 • Vurdering
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo
 1. F10 defekt girkasse

  Halvveis off/on topic, men kan skyte inn at vi hadde mammas Mini Cooper på Bavaria og fikk overslag på 60-75k for girkassen på den, fordi reversgiret var ødelagt og hadde ødelagt to av de andre girene. Skikkelig røre. Rats fikset det for litt over 25k og bilen har vært helt suveren siden. Tok litt tid, da de har mye å gjøre, men kunne ikke vært mer fornøyd med dem.
 2. Løst: E46 ratt sentrerer ikke

  Fasit: Fjærbeinslager! Vibrasjoner kom fra et ødelagt vinterdekk. Begge deler byttet og alt er fint igjen.
 3. Løst: E46 ratt sentrerer ikke

  Ser ut til at det er noe i forsillingen ja, som antatt da jeg kjøpte bilen. Bare greit å sjekke om det var noe annet åpenbart. Men kjennes på styringen mest som utslitte forstillingsdeler. Så blir å kjøre den til min trofaste mekaniker
 4. Løst: E46 ratt sentrerer ikke

  Yo Har nettopp kjøpt meg en e46 igjen. 2.2 manuell. Fikk den rimelig på grunn av litt småfeil. En av dem er at rattet ikke sentrer tilbake helt, den skrangler i forstillingen og vibrerer. Ringer det noen umiddelbare bjeller her?
 5. Jakt på lakkerer

  Ikke egentlig, siden gamlingene bor der så er det jo bare å hive det i bilen når jeg skal ned. Kjenner du noen?
 6. Jakt på lakkerer

  Hei! Jeg skal ha sandblåst og lakket to løse skjermer og dører. Interessert i å finne ordentlige folk som kan gjøre det, men trenger anbefaling. Noen som har noen tips? Jeg kan godt kjøre litt ut av Oslo for riktig person. Jeg har forsøkt å finne noen i Oslo, men de fleste lakkerere jeg snakker med her er sånn passe interessert i gjøre noe annet enn rene nybiljobber
 7. Litt sort of on/off topic. Modern har en 03 mini Cooper. Det er noe galt med girkassen og den har en ulyd. Bavaria mener den må byttes. Rats mente den kan fikses. Sistnevnte har hatt bilen i snart fem uker uten at de har hatt tid til å begynne på den. Så vurderer om jeg skal hente den igjen. Men da er spørsmålet, hvilke alternativer har jeg for å bytte girkassen her eller eventuelt i utlandet, for eks i Hamburg eller Gøteborg? Ny girkasse hos bavaria på 14 år gammel mini Cooper høres meningsløst ut.
 8. E61 starter ikke

  Hei! Vurderer å se på en 525i i morgen. Bilen starter ikke og har fusket på start en stund ifølge forrige eier. Gul lampe lyser. Han ringte bilia som over telefon tippet katalysator. Jeg synes dette høres rart ut. Bilen drar rundt men starter ikke. Har lyst å se på den men har bare kodeleser for alle biler. Sånn som leser motorkoder. Hvor vanlig er det med katalysator på E61 bensin? Coil?
 9. Vrake eller fikse opp?

  Jeg kjøpte en 520i 2.2 ifjor med en simpel mangellapp for 9.000 kroner, kostet på bilen 3.000 for å få den godkjent, kjørte den 10.000 km, blant annet på ferie, og solgte den for 35.000 da jeg kom hjem. Det er mye enklere E39 prosjekter du kan skaffe deg for prisen av en ny motor og masse ABS-dritt. E39 520i prefacelift er jo gratis på finn for tiden. Du har jo en ypperlig delebil hvor du kan ta deler til et annet enklere objekt og jeg vil tro at det iallefall er 10-15.000 i deler på den om du er litt tålmodig + vrakpant. Tar jo tid å bli kvitt alle deler.
 10. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  X5`en leverer stadig like solid! Men den har utviklet en snodig uvane. Bagasjeluken popper opp innimellom. Bare mekanismen liksom, men det er jo irriterende. Det går heller ikke å åpne bakdøren med hendel på bakluken, jeg må bruke nøkkel eller knapp inni bilen. Noen ideer? Ledningsbrudd? Mikrobryter? Annet?
 11. Kjøpt X5 og 320i E46 - double trouble

  Ikke utenkelig! Solgte E46`en. Opplyste om sensorfeilen. LIkevel, det var en heftig interesse for bilen. Jeg ble litt overrasket faktisk! X5`en derimot, går som en drøm med nytt batteri!
 12. Olsen Bil-historier

  Hehe, ja det var mest en spøk. Jeg fikk overhalt en M62-motor i en Range Rover i Polen og det fungerte helt utmerket!
 13. Olsen Bil-historier

  Tror dette var sånn mye av Olsen Bil-problemene begynte. Fiksing i Øst-Europa.