oledra

Medlem
 • Innholdsteller

  872
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om oledra

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Interesser:
  Lauvstad, VOLDA
 • Kjøretøy
  BMW E34 520-540,X5

Nylige profilbesøk

936 profilvisninger
 1. oledra

  Kristiansan'årns 540i/6 *Sorgens dag*

  Triste greier, godt det er bra med deg. Vanskelig å finne tilsvarende bil både for deg og for å sammenligne pris. Lykke til og håper vi snakkast i sommer.
 2. Lite Bmw skruing for tiden. Må klargjøre for treff på Bud neste uke. tA en miniservice med oljeskift og filter. Har i dag prioritert veteransykkelen. Kom over komplett tank, sidedeksel skjerm. til Suzukien så i dag ble det oljeskift , nye plugger og nye deler. Sånn den var før med bulker og dårlig lakk. Ny sykkel?
 3. oledra

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Får håpe du er klar til Bud. Krysser fingrer for det.
 4. oledra

  BMW E34 525TDS

  Fin bil. Møtte deg på vei mot Ørsta forrige søndag. Ser alltid langt etter alle e34àr.
 5. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Takker skal sjekke der. Var ikke mye man såg av dempere på bilde der nei. Er ikke hjelp i å demontere taktrekk.
 6. oledra

  1993 Bmw E34 Tds touring

  Godt alt som blir i orden. Matte i bagasjerom er gull. Hvor i Ålesund holder du til? Er selv i Fremmerholen. Hadde vert gøy om vi ble en gjeng med e34 på treff på Bud ja.
 7. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Takk for det. Greit å få ut gammel drit. Litt riski å vippe av, men må jo evt. ned med taket uansett.
 8. Ikke verst at den fungerer i alle posisjoner. Min nekter å gå opp i "råneposisjon" så må nok jobbe litt med den. Fremluke og bakluke fungererer ok. Får dynge på med WD 40.
 9. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Pakke fra Koed hentet i Posten. Greide ikke å vente så startet med å få luka bak til å holde seg åpen for egen hjelp. Var heldigvis medsent den gamle demperen da jeg trengte festebrakett i enden. Manglet selfølgelig bolt for feste i luka. Snudde opp ned på båsbøtta jeg hadde kastet en mengde rot fra rydding av bil, men nei. En siste mulighet var reservehjulsbrønnen, en plass jeg av erfaring vet at det samler seg mye rart, og der låg den!!! Fikk montert demper og luka virker. Må prøve å bytte demperne på vinduet bpå bakluke også. Mye styr å få av bakerste del av taktrekket? Noen som vet?
 10. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Da har jeg fått tid til en aldri så liten vask av TDSèn. Leigde en tepperensmaskin og utruleg kor godt dei vsker/renser interiøret. Skinnet på sidene av setene fikk seg også en rens og skinnbehandling. Dachbord og dørsider er shinet. Alt av skinn som handbrekk,ratt, gearmansjett er renset og behandlet. Viser seg at alt interiør er helt og nå også i fin stand. En ellers tørr bil ble litt fukttig innvendig, får derfor stå inne i natt.
 11. oledra

  Julian_Sommers 1995 BMW E34 - SELGES

  Fin bil da, med flotte oppgraderinger. Godt å se for en som er glad i e34.
 12. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Skeptisk jeg også men brukende i verste fall til delebil. (Har en til touring) Var inne og sjekket og engangsavgiften med vrakpant var på 31000.- Kan da prøve med alternativ metode men vet ikke om det er så mye å gjøre på det. Grunnen til at jeg tok sjangsen var at bilen har veldig lite rust og karosserimessig veldig fin. Alt virker,så langt, litt tungstartet på kald bil. Ser frem til å få renset og vasket bil. Mangler cd magasinet til cd boks. Så om noen har et sånt til Alpine cd.
 13. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Da er noe av det jeg var mest skeptisk til utført. Var på Tollstasjonen og fikk ordna med papirene på bilen og betalt mva. Bilen er dessverre tatt med fra Polen uten å ha vert momset eller ordnet papirer på grensa. Ble heldigvis ordnet så får se om jeg får skilt på den. Sjeldent med så rustfri e34. Er Alpine kassettspiller i bilen med cd boks. Mangler cd magasinet.
 14. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Såg du hadde strøm til lys og lykter, så er ikke komplett ledningsbrudd til luken. Kan være bryter. Måtte trykke tusen ganger på den andre touringen min for å få den igang. Eletrospray.
 15. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Tror mye ordner seg med en skikkelig vask, er sota denne trekantruta også men er veldig mye veistøv på den. Ble veldig blank på bilde. Er ettermontert bryter til 4 elvindu, bakruter er dessverre med sveiv. Må ha litt plussgrader før jeg får vasket bilen. Når jeg ser på resultatet på Tdsèn til minisveigis så skal jo denne også bli bra. Mangler litt deler og det mest irriterende jeg vet er dårlige dempere på bakluke. Dette blir det første å bytte. Ellers må jeg få en skikkelig oversikt.