oledra

Medlem
 • Innholdsteller

  891
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om oledra

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Interesser:
  Lauvstad, VOLDA
 • Kjøretøy
  BMW E34 520-540,X5

Nylige profilbesøk

1117 profilvisninger
 1. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Litt mandags skruing. Har som fast gjøremål med nyinnkjøpte biler at jeg vasker og polerer for å få oversikt over skade og rust utvendig på karrosseri. Var så våt og elendig innvendig denne at det ble utsatt for å prøve å få opp takluke og få oppdrensrør på denne. Har i mange timer i dag forsøkt å få opp denne men uten resultat. Kan skrue den bak manuellt(kunn innertak) Kan kjøre dette frem med motor. Hører også motor bak gå. Tape rundt luke var selfølgelig dritfast måtte skrapes vekk. Polert ferdig alt unntatt dører. Bilen skuffet ikke og er utrolig bra for rust, bulkfri og bra i lakk med untak av noen få ting. Ble bra til slutt Førstepri nå er å få opp takluke på en eller annen måte for nå lekker den nok som bare det. Må få ordnet dette og få inn nytt interiør. Har kjøpt svart skinn med varme.
 2. oledra

  E34 520iA

  Har stående en dør med håndtak og lås her i Spjelkavika. treng noen stag selv men du kan ta det du treng om d passer. må nesten bare se selv. Flott at glassluka virker igjen.
 3. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Skal bli bra denne da den "virker" omtrent strøken utvendig. Vet jo aldri med så gammel bil. Må få seg en skikkelig vask og polering så tror jeg den blir bra. Svergis: Vet du om man må av med paneler innv. under dacbordet for å finne drenering til takluken fremme?
 4. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Kjekkt at du er innom her. Var innom tråden din også, takker Jan (Svergis) for gode tips der om taklukedrenering . Denne skal få det bra nå med nytt interiør og fiksing av takluke. Våt som fy denne innvendig og lukter ikke godt. Må ha eit touringtreff til våren. Du må bare stikke innom når det passer.
 5. oledra

  E34 520iA

  Fant ikke tråden din før nå. Tror bilen var rimelig tørr da du kjøpte den men litt fukt var der nokk etter noen vintere ute. Glassluka bak går opp om du trykker den ned samtidig som du trykker på knappen noen ganger. Tar presset av låsen. Artig å se at den har fått det godt. Det fortjente den. Godbilen dette. Lykke til.
 6. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  En ting som ordnet seg bare med å bli tørr. Resten må jeg nokk jobbe mer med. Sjekket sikringer til varmeapperat og de var dessverre i orden. Må ha en ny baklykt om noen har en liggende. Mangler også rollo. Så interessert i å kjøpe. Ellers er bilen fin for rust selv om den har vert akvarium i 3år. Stått inne nå med varme og er nesten tørr.
 7. Har nå pr. dags dato. 1.e34 540ia 1994 2.e34 520i 1988 3.e34 540 i 6trinns manuell 1993 4.525ix touring 1993 Rundt huset mitt står også en 525i 1989 og en 525 delebil som er sønnen min sine biler. Dette er biler jeg skal beholde. Har siste måndene solgt 4 e34er.😉
 8. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Takker for det, blir helt sikkert ting jeg må ha hjelp til.😊 Allerede nå varmeapperatet. Har vert inn å sett i tråden din fordi jeg viste du hadde problem med dette.
 9. Har da etter en lang stund med husprosjekt og lite motivasjon til skruing kommet på rett spor igjen. Hatt alt for mange prosjektbiler stående på vent og ikke blitt noe av noe. Har i september/oktober solgt 4 e34er. Egentlig solgt de beste bilene, men har stått nå i over 1 år så er bare å få unna. Var til Molde i dag og hentet en bil som har stått ute og avskiltet siden 2015. Bilen er nesten rustfri og bulkfri. Utrolig fin på utside og virker bra under også. Den er gått 290000. Varmeapperat virket plutselig ikke lenger så for å vere føre var hadde jeg heldigvis kjøpt en varmevifte til sigarettenderkontakten . I nesten minusgrader og pøsregn reddet dette meg over fjellet. Viser at den har stått noen år. Lurt den i hus, ryddet ut litt og satt på varme. Tror det har lekket mange hundre liter inn takluka. Bilen startet på første forsøk i følge tidligere eier, men det første som skjedde var at varmeapperatet sluttet å virke, så gikk dashbordet bananas står bare å blinker ingenting virker. Så kilte førerdøren seg både fra innsiden og utsiden. Måtte bryte av dørtrekket på innsiden for å komme til dørlåsen og fikk til slutt lirke den opp. Teipet rundt takluke midlertidig Allt som ligger til tørk. Håper det meste er tørket til i morgen og kansje noe er begynt å virke av seg selv. Mye arbeid men tror dette kan bli en super og rustfri e34 med orginallakk.
 10. Bare en igjen nå!!!! (Har vell noen til da) Ventet egentlig storm for å få kjøpe denne, men nei. Rydder litt for å få plass til nytt prosjekt.
 11. Får ta med denne delebilen også. Skal bort:Solgt. http://finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=128772301
 12. Må selge noen av bilene mine for å rydde plass til andre. Selges for samme som jeg har kjøpt dei for. Håper dei kan få et nytt godt hjem. Solgt. http://finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128770139 http://finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128769036
 13. oledra

  Indianer igjen

  Interessert i allt av Apachedeler, om noen har noe liggende. Dashbord, speil, skvettlapp, antenne, avstandstang med refleks.
 14. oledra

  Indianer igjen

  Har også en gammel kombi.(ikke delbar) Erstattet Apachen med en DBS racer også den med speedometer, ble satt mange fartsrekorder på den. Også bedre med bagasje.
 15. oledra

  Indianer igjen

  Hadde speedometer på den jeg hadde tidligere, ble dessverre kastet dette også. Prøver nå å få denne så lik min som mulig så er veldig interessert om du finn speedometeret. Dette er en 1975 mod som min var. Skal etter hvert ha høy sal på den.