oledra

Medlem
 • Innholdsteller

  875
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om oledra

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Interesser:
  Lauvstad, VOLDA
 • Kjøretøy
  BMW E34 520-540,X5

Nylige profilbesøk

1010 profilvisninger
 1. oledra

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  bra d ordnet seg så dere kom videre. Virker da å vere en flott e34 dette da.😉
 2. Må snart bli pil opp og bare opp nå for dere.😉 Spennende å følge med. Unner dere begge å få fart på dieselen nå.
 3. Bra det ble orden på takst. Spent på nyebilen.😊 Ser du har masse bra deler til salgs på finn. Lykke til.
 4. Triste greier, godt det er bra med deg. Vanskelig å finne tilsvarende bil både for deg og for å sammenligne pris. Lykke til og håper vi snakkast i sommer.
 5. Lite Bmw skruing for tiden. Må klargjøre for treff på Bud neste uke. tA en miniservice med oljeskift og filter. Har i dag prioritert veteransykkelen. Kom over komplett tank, sidedeksel skjerm. til Suzukien så i dag ble det oljeskift , nye plugger og nye deler. Sånn den var før med bulker og dårlig lakk. Ny sykkel?
 6. oledra

  BMW E34 525TDS

  Fin bil. Møtte deg på vei mot Ørsta forrige søndag. Ser alltid langt etter alle e34àr.
 7. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Takker skal sjekke der. Var ikke mye man såg av dempere på bilde der nei. Er ikke hjelp i å demontere taktrekk.
 8. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Takk for det. Greit å få ut gammel drit. Litt riski å vippe av, men må jo evt. ned med taket uansett.
 9. Ikke verst at den fungerer i alle posisjoner. Min nekter å gå opp i "råneposisjon" så må nok jobbe litt med den. Fremluke og bakluke fungererer ok. Får dynge på med WD 40.
 10. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Pakke fra Koed hentet i Posten. Greide ikke å vente så startet med å få luka bak til å holde seg åpen for egen hjelp. Var heldigvis medsent den gamle demperen da jeg trengte festebrakett i enden. Manglet selfølgelig bolt for feste i luka. Snudde opp ned på båsbøtta jeg hadde kastet en mengde rot fra rydding av bil, men nei. En siste mulighet var reservehjulsbrønnen, en plass jeg av erfaring vet at det samler seg mye rart, og der låg den!!! Fikk montert demper og luka virker. Må prøve å bytte demperne på vinduet bpå bakluke også. Mye styr å få av bakerste del av taktrekket? Noen som vet?
 11. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Da har jeg fått tid til en aldri så liten vask av TDSèn. Leigde en tepperensmaskin og utruleg kor godt dei vsker/renser interiøret. Skinnet på sidene av setene fikk seg også en rens og skinnbehandling. Dachbord og dørsider er shinet. Alt av skinn som handbrekk,ratt, gearmansjett er renset og behandlet. Viser seg at alt interiør er helt og nå også i fin stand. En ellers tørr bil ble litt fukttig innvendig, får derfor stå inne i natt.
 12. oledra

  Julian_Sommers 1995 BMW E34 - SELGES

  Fin bil da, med flotte oppgraderinger. Godt å se for en som er glad i e34.
 13. oledra

  Bmw e34 525 TDS Nytt prosjektl!!!

  Skeptisk jeg også men brukende i verste fall til delebil. (Har en til touring) Var inne og sjekket og engangsavgiften med vrakpant var på 31000.- Kan da prøve med alternativ metode men vet ikke om det er så mye å gjøre på det. Grunnen til at jeg tok sjangsen var at bilen har veldig lite rust og karosserimessig veldig fin. Alt virker,så langt, litt tungstartet på kald bil. Ser frem til å få renset og vasket bil. Mangler cd magasinet til cd boks. Så om noen har et sånt til Alpine cd.