Ole M.Haraldstad

Medlem
 • Innholdsteller

  512
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ole M.Haraldstad

 • Rang
  Oberstløytnant
 • Bursdag 12/02/1980

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Tønsberg
 1. Ole M.Haraldstad

  Ole Martin's e30 m10 turbo

  Ja, har vært her siden 2002. En kamerat og kollega av meg, kjøpte motor, eksosanlegg, fjærbein og bærearmer bak. Og satte det i en 2 dørs 320i tror jeg det var. Og godkjente ombygginga på biltilsynet. Er det den bilen du har?
 2. Ole M.Haraldstad

  Ole Martin's e30 m10 turbo

  Good times ja! 2018 er vi tilbake igjen med hver vår e30 m10 turbo, godkjent i vognkortet ?? Ja, det stemmer. Men fra mai 2016 begynte vi med VPS og ble sertifisert i desember. Takk takk Nei, jeg er nok en mere ualminnelig idiot jeg
 3. Ole M.Haraldstad

  Service på E46 320i

  Bremsevæske og frostvæske er minst like viktig, og er anbefalt skiftet hvert 2år/3år. Det kan også være greit å sjekke tilstand på servoolje. Jeg pleier å bruke minst 1 liter servoolje til å skylle ut gammel servoolje med før jeg har på ny. Angående oljetyper, så kan du legge inn reg.nr på castrol.no og finne hva du trenger
 4. Ole M.Haraldstad

  Bytte caliper e90

  Når man trykker pedalen litt inn, så sperrer man for begge hullene til reservoaret. Dvs at det ikke vil renne tomt, bare noen få dråper som kommer ut.
 5. Ole M.Haraldstad

  Ettermontering av Webasto i F11

  Du bør sjekke at røret du kobler sugeslangen til på tankarmaturet har sugerør som går helt ned til bunn av tanken. På f.eks volvo som jeg jobber med, så putter man ett sugerør med gummipakning på toppen når man skal ta ibruk det ekstra uttaket på armaturet. Dette sugerøret holdes på plass når man klikker på slangen. En annen ting du bør gjøre før du monterer den, er å skru av braketten som holder den fast i bilen, og smøre de 3(?) boltene. Spesielt den som er ved eksosutløpet, pleier å ruste fast skikkelig pga store temperatursvingninger og stål mot alu. Blir spennede å følge, lykke til!
 6. Ole M.Haraldstad

  BMW ASC

  Denne tråden er for de som har større prosjekter. Slike spørsmål hører til under "teknisk". Om du har ASC så skal knappen sitte foran girspaken. Om det er en compact, så mener jeg at noen av de kan ha den nærmere rattet?
 7. Ole M.Haraldstad

  Flushing automat F32

  Olja til girkassa heter 8322 2 289 720 og koster IKKE 250kr.pr.l. Kikket både her og i USA, koster $70-90 der, og 750kr på gs, 650kr på schmiedmann osv. 20 liter var forsåvidt mye, men selv 10-12 liter og filter er jo over 10 lapper om man gjør jobben selv.
 8. Ole M.Haraldstad

  M73b54 sugetrim

  Dobble? Ett realistisk anslag er 380-400 sugehester med kammer, porting, mapping osv. Over det så går 100 000 lappene fort...
 9. Ole M.Haraldstad

  "løs/nervøs" E92 325i M-Sport

  Broderns 335i var også sånn, ble en ny bil etter å ha korrigert hjulvinkler. Litt feil spissing bak vil gjøre mye i forhold til motorbrems/akselerasjon.
 10. Ole M.Haraldstad

  Motor/parkeringsvarmer

  Thermo top evo er veldig bra. Den sitter bla.originalt i ALLE norsksolgte volvo s60, v60, v70, xc70, s80 og xc60 fra ca 2011. Den bruker ca 2dl diesel i timen, og bruker ca 50w strøm + at kupevifte og div i bilen også trekker strøm. Det er veldig synd at ikke BMW også har webasto som standard på alle modeller. Jeg finner sjelden en bmw med webasto når jeg ser på biler som er rett utstyrt ellers. Rundt 30k er litt i meste laget for å installere. Men jeg tror nok aldri du vil angre etter at regninga er betalt og glemt
 11. Ole M.Haraldstad

  BMW E30 325e M-Tech 1. Restaurering. S54B32

  Jeg har ikke studert koblingsskjema for e30. Men varmeaparatet på en tidligere e30 jeg hadde, virket ikke når ikke motorkontakten stod i. Så det kan være derfor du ikke har strøm nå.
 12. Ole M.Haraldstad

  Bremse problem BMW E83 2010

  Den virker normal under kjøring, ikke sant? Det er ikke unormalt at pedalen er slik, om jeg forstår deg riktig. Slik er det på flere merker. Det kan virke som om noe er galt om man står stille og holder lett til middels trykk på pedalen, og ser den siger innover. Jeg la først merke til det på e39. Og har lagt merke til det på MANGE andre biler i ettertid. Selv helt nye biler i salgshallen som jeg prøvde på. Punkt 2 som du må tenke på, er at når du ikke har skiftet skivene, så har klossen ikke fullt anlegg mot skiva før den er slitt av slitekantene. Da blir pedalen vesentlig mykere den første perioden.
 13. Ole M.Haraldstad

  Ole Martin's e30 m10 turbo

  Mest for at det var lettvindt å skru på. Er lei av skruer som nesten ikke går å komme til fra noe sted. Jeg må løsne turboen for å komme til å bytte plugger f.eks. Da jeg var å bremset motoren, var jeg veldig glad jeg hadde v-band da jeg måtte skifte pluggene for at gnisten "blåste" ut. Har ikke tenkt så mye på å lage splittpuls heller igrunn. Det er mulig det hadde vært en smart løsning.
 14. Ole M.Haraldstad

  Kjapt spørsmål om E30 325iX

  Har du servo, så er det uten styringsdemper. Styringsdemperen er en støtdemper som sitter på høyre siden av tanstanga på biler uten servo.
 15. Ole M.Haraldstad

  Ole Martin's e30 m10 turbo

  Jeg tenker at grenrøret bare får være ubehandlet. Hadde coating på det første grenrøret mitt, og det hjelper en del ja. Eksostempen min er mye oppi 900-950gr, jeg kan ikke skjønne at den skal være så høy. Men tenning og bensin og effekt er som det skal være. Det kan være at kammen utgjør noe.