opeth84

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2543
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om opeth84

 • Vurdering
  Generalløytnant
 • Bursdag 04/09/84

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Interesser:
  Møre & Romsdal
 • Kjøretøy
  93 E34 525TDS Touring
 1. Fått handla inn litt mer småtteri til bilen. Har tatt litt av mtp innvendig "mods" den siste tiden, som koppholdere,midtarmlen/kassettholder,girkule med lys,rominndeler og girpose som alt ble pusset ned og farget. Nå har man fått inn chromeringer som skal sette i speedometer. Vurderer å kanskje pusse de ned og lakke i noe matt farge, da chrome var litt vel glinsende
 2. Får begynne å gjøre litt småtterier fremover om været er brukbart. Skifte lys i panel for varme og i speedometeret. Fikse xenonlysa mine og se om jeg får demontert grøftelysa og gi de en grundig rens, da de begynner å få endel fukt og litt mose i. Får håpe det er nok til at jeg får sett kmstanden når lysene er på. Kan så vidt se det før jeg starter bilen,at kmstand er ca 307 000 - irritasjonsmoment Begynner å bli noe utålmodig mtp på den ombygginga altså.. Søren at jeg ikke kan å skru slikt selv..
 3. Slikt passer ikke touring også da,eller blir det feil? Min er fortsatt rusten der etter han fjompen som slurva med kanalarbeidet.
 4. Usikker om jeg har spurt før, men ser etter trelister i dashbordet for E34. De ser nesten sorte ut de jeg leter etter. Har du dette, og pris eventuelt?
 5. Ja,klar over det, men sett veldig mange salgstråder der til og med overskriften har stått "kan slettes/slett meg" ble stående i mange mnd før de ble fjerna, så lagde like gjerne "ny" tråd xP Kjekt du velger å følge videre. Forhåpentligvis vil det skje mer fremover nå enn tidligere i år. Er kjedelig og går mye på tålmodigheten å vente på hjelp for ombygging til manuell.:p Hadde jeg kunne dette selv, hadde bilen mest sannsynlig vært på veien igjen for lengst.
 6. 2017: Denne tråden vil IKKE bli oppdatert mer,da jeg har laget ny tråd (pga jeg la inn i feil emne her inne.). Link til tråden som vil bli brukt fremover: http://bimmers.no/forums/topic/813655-1993-bmw-e34-tds-touring/
 7. Fikk gjort litt småtteri i dag. Kjøpte en kassettholder/midtarmlen av Viggo her inne. Siden det meste av interiørdeler er farget, måtte denne også bli i lik farge. Ikke verst at den farga så greit når det er et produkt beregna for skinn. Skal få demontert den innvendig og se om jeg får lagt inn noe fløyel eller annet stoff så den kan brukes som oppbevaring fremfor kassetter. Må bare finne ut hvordan uten å ødelegge den i verste fall. Malingen var ikke skikkelig tørka på bildene her da bildene ble tatt.
 8. Link til denne tråden som er ny, tenker du på? Har laget link til den slik at de som ser på gamle tråden, kan klikke seg inn der ifra - står på første siden:) Har snakket litt med han som vil ta ombygginga, og han har ikke tid denne mnd men muligens i juli. Håper på at alt går som planlagt. For jeg savner bilen noe fryktelig å kjøre på veien igjen! Begynner å frykte at jeg må gå over alle bremsene siden den har stått så lenge.Blir iallefall en grundig rens av teppe når bilen er ferdig ombygd. Bagasjerommet er skittent igjen etter deler og diverse som har ligget der.
 9. Kjekt med enda mer deler til Bmwen! Midtarmlen med holder for cd'er inni og lite oppbevaringsrom helt fremme!^^ Har kjøpt en lik men med kassetter i. Tror jeg kommer til å pusse ned og lakke i samme farge som de andre delene,samt ta ut kassettholderen så det blir eget rom.
 10. Pussa ned fargen og farget litt småtteri som skal settes inn i midtkonsoll. Skal lage til bunn til koppholderen også. Lot den være sort inni,da jeg syntes det ble litt stilig.
 11. Fått skaffa meg litt mer deler til Bmwen. Grill med skiltplate i ett og to splitter nye deksler ved siden av tåkelykene til frontfangeren. Mulig fangeren min går an å redde alikevel. Får se om jeg demonterer og lakker den opp igjen. Veldig mye steinsprang på den. Har kjøpt inn litt knall hard lim som jeg får ha på partiene der fangeren er brista. Mulig det blir å ta på bakfanger også. La merke til at den er også litt skada. Blir forhåpentligvis ombygging fra automat til manuell i juni/juli! Krysser fingrene!:D Kjenner det klør i fingrene etter å kjøre denne igjen!
 12. Fikk skifta fra de veldig slitte originale baklyktene til nye som jeg fikk kjøpt av en her inne,da de aldri ble brukt. Synes de kledde veldig godt på min bil iallefall! Veldig fornøyd. Muligens blir det å prøve å ta rusta på bakluka selv,eller skaffe en rustfri.
 13. Ikke så altfor mye er blitt gjort i det siste, men noe iallefall. Fått bestilt inn mer farge (lik fargen jeg har brukt på skinnsetene), så tenker å få lagt på mer farge på rominndeler rundt girspak og farge min rollo i samme farge. Har også fått tak i nytt skinn rundt girspak,men er i feil gråfarge,så blir å farge den også i granittfarge. Tror jeg vil la midtkonsoll og dørtrekkene være i originalfarge. Blir å stikke innom BMW delelager i neste uke og bestille inn resterende deler for ombygginga, så blir det å få avtalt med de som hjelper meg med arbeidet. Kanskje denne blir kjørende snart? Krysser fingrene!
 14. Fikk endelig tak i baklykter som jeg har hatt lyst på en god stund nå. Kjøpt av en her inne på bimmers. Blir noe helt annet å bytte de ut med slitte gamle lykteglass. Har ikke fått montert på bil enda,pga det har vært storm!;)