opeth84

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2455
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om opeth84

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag 04/09/84

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Interesser:
  Møre & Romsdal
 • Kjøretøy
  93 E34 525TDS Touring
 1. Kjekt med litt ekstra småtteri til bilen. Kjøpt inn panserbeskyttelse, eller panser bh som de fleste kaller det. Gleder meg til å få satt det på etter å gi det en skikkelig grundig vask og eventuelt rens+farge.
 2. Får vente til februar og se om det ikke kommer mer snø, så man kan få begynt med ombygginga. Kjipt når man ikke har garasje xP
 3. Har du sorte trelister til dashbord til E34?
 4. Lest litt rundt på nett ang lys i girkule. Vurderer å kanskje få lagt opp eget ledlys i min og koble til via sigarettenneren eller lignende. Ledningene i selve kula er kutta så langt oppe, at jeg tror ikke de lar seg skjøtes. Usikker på hvorfor de har blitt kappa i første omgang. Blir i så fall å prøve å demontere innerste del av kula og skrape bort fargen under m/logoen så mer lys vil gå igjennom, samt fjerne lysbrikka. Kjøpe ny kule med lys blir iallefall ikke aktuelt, da jeg synes de er latterlig dyre.
 5. Ok,takk takk
 6. Prøvde å finne,men fant ikke. Har du link?
 7. Gjort litt småtteri i det siste, som å handla inn småting. Venter på noe i posten, som jeg kommer til å poste når det er på bil I dag har jeg pussa ned rrominndeler og hatt på farge lik interiøret jeg fiksa tidligere. Må få kjøpt inn mer farge, da jeg tenker å gi det mer jevn farge samt få farga girkula. Ser ut som den har ledning i opprinnelig for lys. Lurer på om den er vanskelig å skjøte og koble opp så man har lys i den? Før og etter bilde av rominndeler + girkula:
 8. Nice! Takk for linken, Viggo! Vært digg å få brukt cruisecontrol når den er bygget om også ja Satser på de som hjelper meg, får det til. De brukte en helg på forrige jobb så jeg har troa ^^,)
 9. Har vært innom Bmw og lagt igjen en liten handleliste hos de. Mangler å få bestilt noen flere slanger til clutchen over nyttår, så skal alt være i boks! Håper det ikke er for mye ellers som må gjøre for å få den eu godkjent igjen. Hadde hatt store problemer tidligere med all rusten, oljelekkasjen og stygge motorrommet med en redbull flaske i som var full av olje! Har fortsatt troen på at denne bilen har fortsatt mange år igjen og mye glede
 10. Gleder meg til å få ordnet denne igjen. Håper ombygg går smertefritt!
 11. Solgt?
 12. Hehehe, ja men har leita veldig lenge da! Tror det har blitt ca 2 år eller noe!;)
 13. Fikk kjøpt meg en fin førjulsgave i dag. Denne har jeg leita lenge etter! Skal pusses ned og farges i grått, så det matcher resten av interiøret. Ble handlet av en hyggelig kar og vi ble stående og prate en stund ute i kulden xP
 14. Fargen heter granitt grå. Ble kjøpt på ebay. utrolig dårlig sett som jeg måtte kjøpe flere kit av pga det farga så ujent. Skulle bruke swisswax Norge sitt produkt opprinnelig, men fikk så dårlig service, at jeg gav opp.
 15. Tusen takk for det! Skal bli en fryd å få denne i gang igjen, og må bare si jeg er heldig som får hjelp av snille folk! Det hadde aldri gått ellers og jeg hadde da gitt opp for lenge siden. Har jo gått mye ekstra penger på denne. Mer enn jeg selv hadde tenkt, men jeg såg potensiale i denne, og liker bilen bare mer og mer. Når også flere spør om å få kjøpe, uten at jeg har engang sagt den er til salgs, så motiverer det jo til å fortsette! Takk, dette har vært en lang og seig prosess, men kan vel omsider se lyset i enden av tunellen!