opeth84

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2487
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om opeth84

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag 04/09/84

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Interesser:
  Møre & Romsdal
 • Kjøretøy
  93 E34 525TDS Touring
 1. Hehe jo håper da det iallefall!:D
 2. Mye rust på min også,men jeg gav den heller ikke opp;) Brukt iallefall 15-20 000 kr ekstra på bilen hittil. Blir nok enda mer med årene fremover,tenker jeg xP
 3. Ja,får satse på det. Jeg følger med videre. Godt å se denne blir fikset:)
 4. Kjekt å se du står på! Såg deg i bmw gruppa på face at du hadde kjøpt denne. Artig å finne tråd om denne og synes du gjør en veldig god jobb så langt!:)
 5. Kjøpte meg en 1993 525TDS touring. Har hatt flere E34 biler før, men første gang med automat og touring. Har gått 302 000 km ca, men er mørkt i display for kmstand. Er powerflex i forstilling fra forrige eier, xenonlys og us blink. Bilen er også senket med tüv papirer som følger med senk. Ac boksen er fjernet fra to eiere tilbake, av ukjent grunn, så ingen aircondition. Usikker på hvor mye senk det er, men ser greit ut med 17" felger på. Bilen pærer preg av rust i kanaler og jekkfestene, men dette skal bli fikset, så det ikke blir enda mer rust. Litt rust på bakluka,men ikke mye. Er også litt i bunnen av dørene,som er typisk på E34. Sliter med oljelekkasje, slakk styresnekke, takluka fungerer ikke og kun glasset kan åpnes på bakluka. MAO ganske typiske touring feil. Bilen har per i dag sort comfort skinnseter som blir bytta ut med nyere skinnseter i opprinnelig gråfarge med varme. Desse er også comfort stoler. De blir pusset ned og farget i granittfarge. Rondell D58 felgene,som bilen kom med da jeg kjøpte den, ble solgt. Dette fordi jeg ikke vil være enda en av saueflokken som har desse, samt pengene blir brukt til fiksing av bilen Contour felger blir satt på istedenfor. Desse blir pusset ned og lakket i to farger.Holder på å skifte til en annen brukt automatkasse, da den jeg har nå,gikk i nødmodus en dag. Dette gikk bort da jeg skifta til helt nytt batteri,men kassa er alikevel ikke helt god. Blir derfor byttet ut. Nye glødeplugger,filter til kassa,ny olje på motor og kasse og filter til begge samt stramme styresnekka og få stoppet oljelekkasjen blir gjort nå. Bilde som ble tatt samme dag jeg kjøpte bilen. Fornøyd my eier!^^ Bilen har en stygg skade på bakfanger, så mulig det blir ny bakfanger,eller forsøke å fikse. Skittent og sølete motorrom pga oljelekkasje. Lekker fra servo og ca midt under bilen også. Dette blir fikset nå i skrivende stund. Seter fra donorbil. -96 mod touring. Fjerna mye glassbiter som låg i setene. Dette er originalfargen som er blitt pussa bort og lagt annen farge på. Granitt. Nye fargen til høyre på setet. Stemningsbilde fra første vinteren med nye dekk og felger fra E39'en jeg leverte på skraphandleren. HELT rustfri E39,som ingen ville kjøpe. Tragiskt,men men. Slik såg felgene jeg hadde på E39'en ut før noe særlig pussing og farging. 17" Contour kopifelger. Ikke feil med selskap mens man holder på. Maskering før lakk blir påført. Første del av lakk påført. Ferdig! Vil komme mer bilder med felgene på bilen og med nytt interiør i bilen, når bilen har blitt ordnet oljelekkasje og diverse.
 6. Var det vanskelig å lage til dreneringen slik? Er vel relativt lik takluke (fremste del) på sedan og touring? Lyst å lage til drenering som ikke går i kanalene på min også. Men må vel demontere takluka siden den ikke vil skikkelig opp,og burde vel være to når man gjør det,tror jeg. Kjekt å følge med på prosjektet ditt iallefall! Blir bra dette!:)
 7. Kjekt med enda mer deler til Bmwen! Midtarmlen med holder for cd'er inni og lite oppbevaringsrom helt fremme!^^ Har kjøpt en lik men med kassetter i. Tror jeg kommer til å pusse ned og lakke i samme farge som de andre delene,samt ta ut kassettholderen så det blir eget rom.
 8. Alt av deler for ombygginga skal omsider være i hus nå. Har kosta endel denne bilen her,men forhåpentligvis begynner man å se enden i tunnellen. Mye bedre enn utgangspunktet da den ble kjøpt iallefall. De kanalene og jekkfesta var fryktelig rustne og motorrommet såg ikke ut.
 9. Takk!:) Ja har en kompis som har tilgang til sveiseapparat på jobben samt drøssevis med stålplater,så tror jeg skal høre med han først. Om ikke,har jeg en annen kamerat som har laget til løftebukk i garasjen og tilbydte å ta kanalene mine tidligere. Men oppdaget noe jeg synes ser veldig rart ut,eller latterlig opplegg om det skal være slik originalt. Det går en ledningsklump om man kan kalle det det,som går forbi batteriet og det er en gummisak rundt. Den låg litt løst og jaggu kan man se rett i bakken derifra. I så fall ikke noe rart at det er mye rust der samt dreneringen fra takluka! Tro meg;har vært på tanken å gi opp flere ganger,men brukt mye penger og tid så skal ikke så altfor mye til å ha bil igjen av denne nå. Er også litt for glad i denne bilen,og flere har spurt om å kjøpe. Gir meg egentlig mer pågangsmot:) Kan trøste meg med at da skal det bli roadtrip og eventuelt treff/arrangement:)
 10. Hatt batteriet på lading over natten. Spent på om den starter lett eller blir litt knoting etter å ha stått en stund. Ser no at jeg har fått hull under batteriet,som måtte komme før eller siden pga kanalene var igjennomrusta da jeg kjøpte den. Veldig lite stål igjen under batteriet,så det kommer nok til å bli en feil ved eu godkjenning. Får smiske litt med en kompis av meg som sveiser,om han orker å ta jobben. Tror det skal være fort gjort?
 11. Pussa ned fargen og farget litt småtteri som skal settes inn i midtkonsoll. Skal lage til bunn til koppholderen også. Lot den være sort inni,da jeg syntes det ble litt stilig.
 12. Ja,denne mener jeg på du har gitt meg tidligere og jeg har lagret linken:) Får se om den blir nødvendig når det nærmer seg juni/juli:) Skulle jeg finne på å selge bilen min,så virker det ikke som det hadde vært noe problem. Mange har spurt om de kan få kjøpe den,uten at jeg har sagt den skal selges! Får meg bare enda mer lyst å beholde den videre!
 13. Ja,dette har tatt MYE lengre tid enn jeg hadde trodd! Spesielt siden jeg tenkte alt kom til å gå knirkefritt etter jeg kjøpte automatkasse som girte silkemykt fra noen i E34 gruppa, som godt mulig er delvis defekt pga han fjotten som taua bilen min etter rørene. Men får bare krysse fingrene angående juni/juli. Har alt av deler som trengs til ombygg nå. Skal sette i resten av deler og andre småtteri når den er blitt bygd om. Får håpe eu godkjenninga går smertefritt på sikt!:)
 14. Blir forhåpentligvis ombygging fra automat til manuell i juni/juli! Krysser fingrene!:D Kjenner det klør i fingrene etter å kjøre denne igjen!