opeth84

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2469
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om opeth84

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag 04/09/84

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Interesser:
  Møre & Romsdal
 • Kjøretøy
  93 E34 525TDS Touring
 1. Ja,jeg hadde hvit på forrige E34 jeg hadde og likte det godt på den, men denne syntes jeg muligens kler orange bedre
 2. Fikk endelig tak i baklykter som jeg har hatt lyst på en god stund nå. Kjøpt av en her inne på bimmers. Blir noe helt annet å bytte de ut med slitte gamle lykteglass. Har ikke fått montert på bil enda,pga det har vært storm!;)
 3. Ja,tenker å skifte til orange som jeg har liggende fra min gode 520 sedan,som jeg angrer veldig på at jeg solgte. Litt usikker på gule lykter selv. Spørs om det blir at jeg gjør det. Men har folie så kan lett ta det av om det blir jalla!
 4. Beklager, har ikke sett at du har svart. Tror jeg går for annen fanger da. Lykke til med salget!
 5. Anbefaler deg å lage et nytt innlegg i "ønskes kjøpt" tråden. Regner med du får mer respons der. Lykke til
 6. Godt å høre denne ikke ble skrota! Tenk å skrote 735 o_O}
 7. Kjekt å se du har laget deg tråd her inne! Jeg gjorde den feilen å lage tråd på feil plass, så kanskje derfor litt lite respons men. Synes ikke bilen ser jalla ut i det hele tatt, og selv har jeg også xenon i tåkelysene,og synes det er knall! Tror mine tåkeglass er litt mer klare enn dine også, samt har hvite blinkere med usblink som deg. Tenker å bytte ut til orange,da jeg synes det kler best på mørke biler. Panserbh'en står nå på min bil,så da er vel min litt jalla,men får se hvor lenge det blir værende på! xD Liker godt felgene du har fått satt på. Blir bra denne - jeg har troa! Vært kjekt å tatt turen innom når min er på veien igjen og jeg er på tur nedover i landet!
 8. Hehehe! Jeg synes det kan være fint. Har jo us-blink på min,så kan bli stilig med de lyst opp,tror jeg ^^,} Men veldig i tvil med lyktefilm da. Ser litt harry ut.. Kanskje bedre om de blir sota litt,men får se. Eventuelt bare ha på soting på de istedenfor.
 9. Vurderer å legge på gul lyktefilm og skifte til orange blinkers som jeg har lignende. Raskt resultat i photoshop for å se litt hvordan det blir,samt farga fangeren så hele bilen er i lik farge. Legge på gul lyktefilm og kanskje litt sotspray eventuelt. Blir det blodharry,så er det jo ikke verre enn å rive det av!
 10. Btw - bildet ditt gikk ikke å se. Kommer bare opp blankt.
 11. Hehe ja noe lik din, om man ser bortifra felgene, mørke lykter og v8 front! Hehe Flott bil du har da!
 12. Dessverre! Liker veldig godt denne kula så blir værende som reserve om jeg ikke liker kula med lys og vil bytte om på de innimellom. Men du er den første som får beskjed om jeg ombestemmer meg!
 13. Vant budrunde på denne flotte saken i dag. Gleder meg til å få den i hus og installere når ombygginga er ferdig. Sett de går for 1200 og oppover andre plasser. Veldig fornøyd at jeg fikk den til 436 kroner bare:D
 14. Liten update hvordan bilen ser ut nå. Panser beskyttelse (panser bh) er satt på. Får se hvor lenge jeg kommer til å ha det på. Litt usikker om jeg synes det er så gromt xP Tenker å ta en skikkelig rens på stoffmattene og en ekstra omgang med farge på rominndeleren og koppholderen må farges og lages bunn på, da jeg skal ha kassettholder der denne egentlig skal plasseres. Vurderer å farge fremsetene litt ekstra også.
 15. Kjekt med litt ekstra småtteri til bilen. Kjøpt inn panserbeskyttelse, eller panser bh som de fleste kaller det. Gleder meg til å få satt det på etter å gi det en skikkelig grundig vask og eventuelt rens+farge.