opeth84

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2476
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om opeth84

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag 04/09/84

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Interesser:
  Møre & Romsdal
 • Kjøretøy
  93 E34 525TDS Touring
 1. Pussa ned fargen og farget litt småtteri som skal settes inn i midtkonsoll. Skal lage til bunn til koppholderen også. Lot den være sort inni,da jeg syntes det ble litt stilig.
 2. Ja,denne mener jeg på du har gitt meg tidligere og jeg har lagret linken:) Får se om den blir nødvendig når det nærmer seg juni/juli:) Skulle jeg finne på å selge bilen min,så virker det ikke som det hadde vært noe problem. Mange har spurt om de kan få kjøpe den,uten at jeg har sagt den skal selges! Får meg bare enda mer lyst å beholde den videre!
 3. Ja,dette har tatt MYE lengre tid enn jeg hadde trodd! Spesielt siden jeg tenkte alt kom til å gå knirkefritt etter jeg kjøpte automatkasse som girte silkemykt fra noen i E34 gruppa, som godt mulig er delvis defekt pga han fjotten som taua bilen min etter rørene. Men får bare krysse fingrene angående juni/juli. Har alt av deler som trengs til ombygg nå. Skal sette i resten av deler og andre småtteri når den er blitt bygd om. Får håpe eu godkjenninga går smertefritt på sikt!:)
 4. Blir forhåpentligvis ombygging fra automat til manuell i juni/juli! Krysser fingrene!:D Kjenner det klør i fingrene etter å kjøre denne igjen!
 5. Fått skaffa meg litt mer deler til Bmwen. Grill med skiltplate i ett og to splitter nye deksler ved siden av tåkelykene til frontfangeren. Mulig fangeren min går an å redde alikevel. Får se om jeg demonterer og lakker den opp igjen. Veldig mye steinsprang på den. Har kjøpt inn litt knall hard lim som jeg får ha på partiene der fangeren er brista. Mulig det blir å ta på bakfanger også. La merke til at den er også litt skada.
 6. Fikk skifta fra de veldig slitte originale baklyktene til nye som jeg fikk kjøpt av en her inne,da de aldri ble brukt. Synes de kledde veldig godt på min bil iallefall! Veldig fornøyd. Muligens blir det å prøve å ta rusta på bakluka selv,eller skaffe en rustfri.
 7. Ikke så altfor mye er blitt gjort i det siste, men noe iallefall. Fått bestilt inn mer farge (lik fargen jeg har brukt på skinnsetene), så tenker å få lagt på mer farge på rominndeler rundt girspak og farge min rollo i samme farge. Har også fått tak i nytt skinn rundt girspak,men er i feil gråfarge,så blir å farge den også i granittfarge. Tror jeg vil la midtkonsoll og dørtrekkene være i originalfarge. Blir å stikke innom BMW delelager i neste uke og bestille inn resterende deler for ombygginga, så blir det å få avtalt med de som hjelper meg med arbeidet. Kanskje denne blir kjørende snart? Krysser fingrene!
 8. Ja,jeg hadde hvit på forrige E34 jeg hadde og likte det godt på den, men denne syntes jeg muligens kler orange bedre
 9. Fikk endelig tak i baklykter som jeg har hatt lyst på en god stund nå. Kjøpt av en her inne på bimmers. Blir noe helt annet å bytte de ut med slitte gamle lykteglass. Har ikke fått montert på bil enda,pga det har vært storm!;)
 10. Ja,tenker å skifte til orange som jeg har liggende fra min gode 520 sedan,som jeg angrer veldig på at jeg solgte. Litt usikker på gule lykter selv. Spørs om det blir at jeg gjør det. Men har folie så kan lett ta det av om det blir jalla!
 11. Beklager, har ikke sett at du har svart. Tror jeg går for annen fanger da. Lykke til med salget!
 12. Anbefaler deg å lage et nytt innlegg i "ønskes kjøpt" tråden. Regner med du får mer respons der. Lykke til
 13. Godt å høre denne ikke ble skrota! Tenk å skrote 735 o_O}
 14. Kjekt å se du har laget deg tråd her inne! Jeg gjorde den feilen å lage tråd på feil plass, så kanskje derfor litt lite respons men. Synes ikke bilen ser jalla ut i det hele tatt, og selv har jeg også xenon i tåkelysene,og synes det er knall! Tror mine tåkeglass er litt mer klare enn dine også, samt har hvite blinkere med usblink som deg. Tenker å bytte ut til orange,da jeg synes det kler best på mørke biler. Panserbh'en står nå på min bil,så da er vel min litt jalla,men får se hvor lenge det blir værende på! xD Liker godt felgene du har fått satt på. Blir bra denne - jeg har troa! Vært kjekt å tatt turen innom når min er på veien igjen og jeg er på tur nedover i landet!
 15. Hehehe! Jeg synes det kan være fint. Har jo us-blink på min,så kan bli stilig med de lyst opp,tror jeg ^^,} Men veldig i tvil med lyktefilm da. Ser litt harry ut.. Kanskje bedre om de blir sota litt,men får se. Eventuelt bare ha på soting på de istedenfor.