opeth84

Medlem
 • Innholdsteller

  2697
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om opeth84

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 04/09/1984

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Interesser:
  Møre & Romsdal
 • Kjøretøy
  93 E34 525TDS Touring

Nylige profilbesøk

1231 profilvisninger
 1. opeth84

  1993 Bmw E34 Tds touring

  Ok, tror jeg får gå for original dieselpumpe. Ja,er sikkert enklest å få tak i deler ved å bruke E34 gruppa på face. Takk for innspill
 2. opeth84

  1993 Bmw E34 Tds touring

  Om noen har eller vet om dieselpumpe til salgs, rop gjerne ut! Fikk tips om at bilen går dårlig og at det trolig er pakning i dieselpumpa som er ødelagt over tid. Litt lekasje innimellom fra pumpa. Hva foretrekkes - original dieselpumpe eller mekanisk fra E28 (eventuelt lignende om andre passer til E34)? Beste hadde jo vært om man kunne klare å skifte dette selv, men hørt man bør ha instrument for å få målt riktig stilling på pumpa.
 3. opeth84

  1993 Bmw E34 Tds touring

  Takk for gode ord! Hadde ikke ventet slik respons Gleder meg selv til bilen er oppe og går igjen, men må ta ting etter lommeboka og ikke minst motivasjon og ork til å holde på, noe sistnevnte har vært bra lite av. Bilen gis iallefall ikke opp, om det skulle være noen tvil
 4. opeth84

  Gazellenbeige 1986 E30 324d

  Flott å høre du er fornøyd og koser deg for hvert minutt du bruker bilen! Er noe spesielt med de eldre Bmw'ene,synes jeg. Håper rusten er overkommelig og lykke til videre med bilen! Jeg kommer til å følge med videre! Riktig god helg!
 5. opeth84

  1993 Bmw E34 Tds touring

  Til info for de som leser prosjekttråden her inne: Jeg kommer trolig sterkere tilbake på forumet her når jeg har mer krefter til å holde på med prosjektet. Bortgangen av min far har gått veldig innpå meg. Oppdateringene her kommer til å bli ganske små,føler jeg per dags dato, så vet ikke om de små oppdateringene er noe andre her leser? Ønsker alle her inne på forumet (og E34 Norge gruppa på Facebook forsåvidt også) en riktig fin helg! :)
 6. opeth84

  Gazellenbeige 1986 E30 324d

  Gratulerer med E30 som ser ut til å være et bra utgangspunkt mtp kmstand. Kan du også oppdatere med bilder av rusten når du har mulighet? Det er også interessant å se bilder av! Håper dette vil være en bil du vil ha glede av i lang tid fremover! Her skal det følges med videre 👍🚗
 7. Så pass ja! Får håpe du får fikset denne, for bilen i seg selv ser jo flott ut utenom den skaden bak som ser utfordrende å få ordnet. Krysser fingrene for at det blir bil igjen av denne for din del!
 8. Gratulerer med E34! Følger med videre! Virker som et bra utgangspunkt dette her! Denne som har noe skadet bagasjerom,hvor fanger etc var bare prøvemontert og ble solgt for ca 12 000 på finn? I så fall veldig spent på fremgangen videre her!
 9. opeth84

  1993 Bmw E34 Tds touring

  Takk Ganske sliten for tiden, så ikke alltid man orker selv om lysten er der, men bare måtte gjøre litt mer på bilen i går! Tro meg, det er frustrerende til tider å se den bli stående og ruste, men må ta ting etter lommeboka. Pusler jo litt på den andre bilen, og den er ganske dyr å holde vedlike,fant jeg ut. Men må ha bruksbilen i stand også. Lærer jo av dette,som var mye av grunnen til at jeg kjøpte touringen. Har kosta mye, men angrer alikevel ikke. Den gir meg mye glede!
 10. opeth84

  1993 Bmw E34 Tds touring

  Mini update: Fant frem trelister jeg kjøpte inn tidligere og gav de litt tlc før de ble montert i bil, minus ene lista som krevde skiftenøkkel for å få ut.Ganske rotete bil pga det er et pågående prosjekt, så gadd ikke flytte ting så jeg kom bedre til kun den bolten, så den blir skifta senere. Skal uansett ut med klimapanelet og skifte lyspærer på sikt og da kommer denne til å bli skifta også. Litt før og etter bilder: