OveN

Medlem
 • Innholdsteller

  538
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

OveN vant dagen sist Januar 13

OveN hadde mest likt innhold!

Om OveN

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Buskerud
 • Kjøretøy
  F22 230i
 1. OveN

  Min F22 230i

  Ja diffuser er lakkert i dark shadow metallic. Prøver meg på det først og ser hvordan det blir.
 2. OveN

  Min F22 230i

  Takker! Kunne kanskje funket bra i gråfargen til diffuser også, refleksene ser mer ut som en del av diffuser enn selve bakfangern.
 3. OveN

  Min F22 230i

  Enig, det hadde sett bedre ut. Får se om jeg får gjort noe med det. Synes å ha sett på amerikanske forum at man kan kjøpe slike ferdig lakkert 🤔
 4. OveN

  Min F22 230i

  Takk for det Foreløpig holder de seg godt, men jeg har forstått at de lett blir ripete. Prøver å unngå all form for berøring hehe. Støv synes godt uten tvil. Men jeg er happy med valget
 5. OveN

  Min F22 230i

  Skjer ikke stort her da jeg ikke er så ivrig på modding, men i dag har jeg fjerna skiltholdern bak. Blir vel å gjøre det samme forran etterhvert. Liker clean look Før: Etter:
 6. OveN

  magnetens E46 M3

  Grattis med deilig motorisert kjærre, ser bra ut! Dukker alltid opp gode minner fra tida jeg hadde E46 M3 selv når jeg ser slike tråder. Veldig artige biler
 7. Takk for det, er særdeles fornøyd med denne! Kjørt endel mil i godværet i dag, fått blåst ut av potta Får hive ut et bilde til med fronten, satt på svarte nyrer nylig.
 8. Denne uka har snøsmeltinga satt fart så i dag fikk jeg kjærra inn i gården for en vårpuss
 9. Okey, da veit jeg jaggu ikke hvordan det er løst på din bil gitt
 10. Jeg innbiller meg at parallellkopling er i pluggen på hver sub?! Altså at det er fire ledninger koplet inn på sub'n. 2 er signal fra HU, de 2 andre går ut til høytaler i døra. Mulig jeg husker feil her.. Edit: Den svarte pluggen på bilde er vel den som originalt plugges i sub. Her har noen da laget en jumper-sak (grønn+ledninger) for å kjøre signalet fra HU rett videre til høyttaler i døra. Sub er da koplet med nye ledninger på en ekstern forsterker.
 11. Når lithium-ion batterier tar fyr utvikles mye varme, vanskelig å slukke = bilen brenner ut. Var en Tesla som brant hvor det blei rapportert at 4 brannbiler brukte 2 timer på å slukke brannen..
 12. 676 HiFi på disse betyr ingen forsterker i bagasjen og ingen subwoofer. Flere som leverer P&P høyttalersett til disse bilene. Bl.a. MB Quart, Hertz, Gladen, Bavsound.
 13. OveN

  Min F22 230i

  Tvilsomt, var en tur hos Bilia Drammen rett før jul også var jeg innom sentrum i går. Men tviler på at det går flere 2-serier i denne fargen her i distriktet enda
 14. OveN

  Min F22 230i

  Fikk knipsa noen bilder med telefon i dag etter en runde med vaskehansken. Kommer ikke de store overraskelsene her da bilen vil bli holdt original. Blir nok bytte til M Performance sortblanke nyrer, det passer seg vel sammen med sorte felger. Har nyrene liggende men ikke satt dem på enda. Skal få lagt på blank folie snart, minimum på frontfanger. Kjekt å beskytte litt mot steinsprut. Ellers er jeg superfornøyd med bilen etter en måned+ eierskap!