OveN

Medlem
 • Innholdsteller

  533
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

OveN vant dagen sist Januar 13

OveN hadde mest likt innhold!

Om OveN

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Buskerud
 • Kjøretøy
  F22 230i
 1. Grattis med deilig motorisert kjærre, ser bra ut! Dukker alltid opp gode minner fra tida jeg hadde E46 M3 selv når jeg ser slike tråder. Veldig artige biler
 2. Takk for det, er særdeles fornøyd med denne! Kjørt endel mil i godværet i dag, fått blåst ut av potta Får hive ut et bilde til med fronten, satt på svarte nyrer nylig.
 3. Denne uka har snøsmeltinga satt fart så i dag fikk jeg kjærra inn i gården for en vårpuss
 4. Okey, da veit jeg jaggu ikke hvordan det er løst på din bil gitt
 5. Jeg innbiller meg at parallellkopling er i pluggen på hver sub?! Altså at det er fire ledninger koplet inn på sub'n. 2 er signal fra HU, de 2 andre går ut til høytaler i døra. Mulig jeg husker feil her.. Edit: Den svarte pluggen på bilde er vel den som originalt plugges i sub. Her har noen da laget en jumper-sak (grønn+ledninger) for å kjøre signalet fra HU rett videre til høyttaler i døra. Sub er da koplet med nye ledninger på en ekstern forsterker.
 6. Når lithium-ion batterier tar fyr utvikles mye varme, vanskelig å slukke = bilen brenner ut. Var en Tesla som brant hvor det blei rapportert at 4 brannbiler brukte 2 timer på å slukke brannen..
 7. 676 HiFi på disse betyr ingen forsterker i bagasjen og ingen subwoofer. Flere som leverer P&P høyttalersett til disse bilene. Bl.a. MB Quart, Hertz, Gladen, Bavsound.
 8. OveN

  Min F22 230i

  Tvilsomt, var en tur hos Bilia Drammen rett før jul også var jeg innom sentrum i går. Men tviler på at det går flere 2-serier i denne fargen her i distriktet enda
 9. OveN

  Min F22 230i

  Fikk knipsa noen bilder med telefon i dag etter en runde med vaskehansken. Kommer ikke de store overraskelsene her da bilen vil bli holdt original. Blir nok bytte til M Performance sortblanke nyrer, det passer seg vel sammen med sorte felger. Har nyrene liggende men ikke satt dem på enda. Skal få lagt på blank folie snart, minimum på frontfanger. Kjekt å beskytte litt mot steinsprut. Ellers er jeg superfornøyd med bilen etter en måned+ eierskap!
 10. OveN

  Leveringstid ny bil fra tyskland

  Høres veldig rart ut. Jeg bestilte ny bil i fjor, så fort bestillinga var bekreftet fra fabrikken fikk jeg estimert leveringsuke av forhandler. Min bil har produksjonsdato 26. oktober og jeg henta den i Drammen 5. desember.
 11. OveN

  Min F22 230i

  Takker, bare vært regn og griseføre siden jeg henta'n så ikke fått tatt noen flere bilder enda. Det kommer etterhvert. Takk
 12. Hadde en eldre Suburban når jeg bodde i statene, helt latterlig dårlige bremser på den og. Skulle vel knapt vært lov å ha på veien. Hadde en E46 M3 samtidig, fikk meg en overraskelse i første lyskryss hver gang jeg brukte Suburban, skjedde jo svært lite når man sto på bremsen kontra i M3'n hehe. Suburban hadde forøvrig en 7.4 liters V8, det var jo litt festlig!
 13. OveN

  Min F22 230i

  Takk for det Uten tvil en fargekombinasjon det antagelig ruller ganske få av. Jeg var veldig spent, og hadde mang en kveld i høst hvor jeg angret på at jeg ikke valgte svart interiør. Men når jeg så bilen live første gang var jeg ikke et sekund i tvil om at jeg hadde valgt rett. Jeg syns det er kanonbra. Oppleves best live
 14. OveN

  Min F22 230i

  Takker Takk, ute i vintersola var fargen helt elsk Takk! Enig Nå har jeg kjørt pent og pyntelig i dag, men ikke noe tvil om at dette er og blir flere hakk morsommere enn 320d'n jeg hadde Takk! Jeg gikk for 225/40R18 fram og bak. Utseendemessig er jeg hvertfall glad jeg tok til fornuften og avslo BMW's anbefaling om 17" hehe. Tenker detta funker helt knall.