OveN

Medlemmer
 • Innholdsteller

  522
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

OveN last won the day on December 5

OveN hadde mest likt innhold!

Om OveN

 • Vurdering
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Buskerud
 • Kjøretøy
  F22 230i
 1. Min F22 230i

  Takker, bare vært regn og griseføre siden jeg henta'n så ikke fått tatt noen flere bilder enda. Det kommer etterhvert. Takk
 2. Hadde en eldre Suburban når jeg bodde i statene, helt latterlig dårlige bremser på den og. Skulle vel knapt vært lov å ha på veien. Hadde en E46 M3 samtidig, fikk meg en overraskelse i første lyskryss hver gang jeg brukte Suburban, skjedde jo svært lite når man sto på bremsen kontra i M3'n hehe. Suburban hadde forøvrig en 7.4 liters V8, det var jo litt festlig!
 3. Min F22 230i

  Takk for det Uten tvil en fargekombinasjon det antagelig ruller ganske få av. Jeg var veldig spent, og hadde mang en kveld i høst hvor jeg angret på at jeg ikke valgte svart interiør. Men når jeg så bilen live første gang var jeg ikke et sekund i tvil om at jeg hadde valgt rett. Jeg syns det er kanonbra. Oppleves best live
 4. Min F22 230i

  Takker Takk, ute i vintersola var fargen helt elsk Takk! Enig Nå har jeg kjørt pent og pyntelig i dag, men ikke noe tvil om at dette er og blir flere hakk morsommere enn 320d'n jeg hadde Takk! Jeg gikk for 225/40R18 fram og bak. Utseendemessig er jeg hvertfall glad jeg tok til fornuften og avslo BMW's anbefaling om 17" hehe. Tenker detta funker helt knall.
 5. Min F22 230i

  Henta bilen i dag, litt av en følelse å plukke opp en sprell ny bil! Det var kjærlighet ved første blikk Særdeles fornøyd med fargevalget, hadde jo aldri sett denne Sunset Orange fargen live før i dag. 3 kjappe bilder:
 6. Tror det er maks 500mA du kan trekke av USB i armlenet. Så da går det litt trått.
 7. Høyttaler i dør byttes enkelt ved å ta av dørtrekket. Søk på Bavsound BMW F30 på Youtube så finner du videoer som viser hvordan dette gjøres. Edit: Delnummer på front midrange speaker stereo system er 65139264943. Kan jo hende du finner noe brukt/på høggern. Samme høyttaler er brukt i F20/F21/F22/F23/F30/F31/F34/F87 (non-H/K)
 8. Oppgradere HIFI i F31

  Nei det gjør det ikke.
 9. Spraking i høytalere

  Smått utrolig at forsterkeren fortsatt fungerer høvelig etter å ha stått i vann. Svaret på spørsmålet ditt er svært sannsynlig ja. Elektronikk, kretskort etc liker ikke vann.
 10. Hvis G pin 1&2 er ledningene som er kopla til sub'n så kan du snu om der ja. Det du ønsker å oppnå er å bytte polaritet på de to ledningene som går inn på A6.
 11. Prøv å bytte polaritet på en av subbene. Høres ut som de spiller i motfase.
 12. Litt knot, men det går. Jeg trakk en ny høyttalerkabel gjennom der. Jeg sleit med å få dytta kabelen gjennom da den bare butta/krølla seg halvveis gjennom. Så smurte jeg bittelitt Zalo på kabelen = voila Edit: Du skal vel ikke dra kabel ut til døra?! Den nye kabelen din skal gå fra X256 og ned til sub'n. Når du har løsna skruen som fester denna gummipølsa til bilen så drar du rakleverket ut mot deg sånn du ser på bildet mitt. Du får dratt det litt lenger ut mot deg enn det som er vist på bildet. Så må du vippe X256 ut av konnektoren som sitter i enden av gummipølsa. X256 må være den som er lyseblå på bildet mitt. Synes å huske at det ikke var veldig mye slakk i denne kabelbunten som kommer fra innsiden av bilen, men får tru at du får lirka det langt nok ut til at det går greit å kople om de 2 ledningene på pinne 33 og 34
 13. X256 ser for meg ut som pluggen som sitter i enden av kablene som kommer ut av døra. Det matcher med beskrivelsen "Unplug lines from door disconnector X256". Når du åpner døra så ser du den "gummi-pølsa" som går mellom døra og selve bilen. Der ligger alle kablene inni. Så ser du hvor denne "gummi-pølsa" er skrudd i bilen. Løsne skruen(e) og dra den ut. Bildet under er fra min 3-serie når jeg tok ut denna pluggen, det er nok ganske likt på 1-serien.
 14. Spraking i høytalere

  Når du låser bilen så går det litt tid før bilen shutter helt ned. Forsterker har ergo power en stund etter du har låst døra. Sprakinga forsvinner når bilen går i dvale? Husker ikke helt hvor lang tid det tar, rundt 1 minutt kanskje. Jeg gjetter på at forsterkeren ikke er helt frisk.
 15. Ny 2-serie coupe er under bygging i Tyskland i disse dager så da legger jeg ut 3'ern for salg https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=106525306