scoot

Medlem
 • Innholdsteller

  3921
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

scoot vant dagen sist Februar 26 2015

scoot hadde mest likt innhold!

Om scoot

 • Rang
  Magnus Langvik
 • Bursdag 06/03/1990

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Halden
 • Kjøretøy
  E36 M3 3.2

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vi har ikke mangel på strøm, men forsyningsnettet er på ingen måte overdimensjonert. Opererer oftest i Hafslund sine nett, så skal ikke uttale meg om resten av landet. Men her i området vil det kreve store investeringer i nettet hvis alle skal ha ladestasjon hjemme
 2. Jo for all del, men produksjonen er jo tidvis værre mot miljøet? Så hvis man ser stort på det går det vel litt opp i opp. Både diesel- og bensinbiler av nyere dato er ganske snille mot miljøet utslippsmessig
 3. Det er faktisk ikke langt i fra sannheten, en elbil er jo kun snill mot miljøet lokalt der den kjøres. Produksjon av slike biler er vel faktisk værre enn å produsere enn fossilbil. Hele opplegget minner meg litt om alt oppstyret rundt ozonlaget for mange år siden, har ikke hørt så mye skriking om det i det siste. Føler det er et litt oppblåst problem
 4. Sjekk hvilken motortemp du oppnår, hvis du har automat har du tre(!) termostater som kan ødelegge driftstemperatur. ( EGR - hoved - termostat i varmeutveksleren til automatkassa ). Min gamle ´04 525d med automat lå på rundt 0.55-0.61 ved pen langkjøring, målte den aldri over en liter med mindre jeg kjørte som en gris Fikk den aldri under 0.7 før jeg fikk ordna driftstemperatur, den skal være 88-91 grader - min lå på ca 77 grader.
 5. Det med strøm er ganske interessant egentlig, for kapasiteten i strømnettet er jo allerede sprengt. Og nå er det jo under 2 år til alle oljefyrer "skal være ute" ( du kan fortsatt fyre med biodrivstoff, men det er det jo ingen som snakker om ). Alle skal jo ha varmepumper nå, så hvis vi kombinerer økt forbruk til oppvarming og at alle skulle kjøpt seg en Tesla så vil garantert strømnettet knele. Glad jeg har vedovn og "fossilbil", elbiler skal bli sabla mye bedre og/eller lønne seg ekstremt før jeg går over. Hadde jeg bodd rundt Oslo hadde det ikke vært forsvarlig med noe annet rent økonomisk, men det gjør jeg heldigvis ikke
 6. scoot

  Hjulkontroll hva må gjøres?

  Ta firehjulskontroll hos BMW. Har prøvd diverse verksteder, helt klart best erfaring med kontrollene utført av BMWs egne verksteder.
 7. Rolig fitment bak der 😍
 8. Takk for det! Er en av de bedre finn-smellene jeg har gjort sånn sett Litt høyere profil på dekka så tror jeg dette blir kjempebra.
 9. Gikk på en finn.no smell i går og hentet noen BBS RC090, smalt de på bilen og justerte den litt ned. Litt lav profil på dekka etter min smak, men syns dette ble fint. En god kombo bil og felg Ganske mainstream riktignok.
 10. Har ikke tatt meg bryet på jobbmaskina med slikt
 11. Lurer på om bimmers og thex har samme reklameleverandør. ... en ting er sikkert, det der er ikke naboen min! EDIT: thex faktisk, sensurer seriøst forumet vekk når jeg prøver å skrive den berømte piratbukta? #ytringsfrihet.
 12. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Prisen er hinsides. Men en så strøken urquattro er jo utrolig sjeldent, så det er en vanskelig bil å prise. Den er jo i likhet med E30 M3 en legende.
 13. scoot

  Den store finn.no tråden.

  En fantastisk lekker bil, med en fantastisk pris.
 14. Godt stykke arbeid! ( som vanlig )