scoot

Medlem
 • Innholdsteller

  3881
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

scoot vant dagen sist Februar 26 2015

scoot hadde mest likt innhold!

Om scoot

 • Rang
  Magnus Langvik
 • Bursdag 06/03/1990

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Halden
 • Kjøretøy
  E36 M3 3.2
 1. scoot

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=126262184&fks=126262184 Ser ut som jeg har misforstått, det er visst 3.0 literen med manuell kasse som er mest ettertraktet av E36 M3 Ganske optimistisk priset også kan man vel si.
 2. scoot

  Kjøp av E36 328i, hva skal jeg se etter?

  Tvilende? Dette er vel standardplasser man må lete etter rust på ca alle eldre BMW ( og biler generelt ). Motor og girkasse er solide konstruksjoner, så lenge oljebytter og basic TLC blir utført jevnlig.
 3. scoot

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=125464585&fks=125464585 "Rå bil som vekker oppsikt" Skal ikke mer enn BMW-emblemet til for å vekke oppsikt hos Opel-forhandleren tydeligvis.
 4. scoot

  Startproblemer BMW E36

  Tror den sitter nede ved motorfeste og direkte mot motorblokka ( førersiden av bilen ). Funker det ikke å pusse den litt så kjøp en ny
 5. Dette er jo bare hårreisende, her har du alt på det tørre sett fra mitt perspektiv. Du har oppgitt regnr til en godkjent ombygd bil, oversendt papirer som sier at det er en M5 skriftlig etc. Bare less de ned med skriftlig dokumentasjon så går det her fint. Forøvrig er slike tilfeller en av grunnene til at jeg holder meg til IF via BMWCCN ( god pris og bra kontaktperson ). Har tidligere hatt Eika, som er et skikkelig kranglete selskap - ellers kun holdt meg hos IF eller Gjensidige som jeg har vært særs fornøyd med!
 6. scoot

  Startproblemer BMW E36

  Jeg tror nok ikke det er startmotoren, men jeg har hatt et lignende problem på en E30 en gang - der var det dårlig forbindelse mellom chassis ( altså jord - minus - null eller hva du vil kalle den ) og motor (og da også startmotor). Enkel test kan være å jorde provisorisk med en startkabel mellom chassis og motor for å se om det gjør noen forskjell
 7. Litt usikker på om Bad Obsession Motorsport har blitt diskutert i tråden før? Roadkill og lignende bilprogram på youtuben har jo vært oppe og diskutert, men har dere fått med dere disse gutta? Dette er nok uten tvil noe av det bedre som eksisterer på YouTube spør du meg. Disse karene er utrolig dyktige og lager masse deler for hånd! Episode 18 er dedikert til vindusviskere, og de lager selvfølgelig et system med regnsensor til minien
 8. I og med at behovet for stasjonsvogn har begynt å melde seg, så gjorde jeg her om dagen noe jeg aldri trodde kom til å skje - jeg og fruen dro og prøvekjørte en Kia Optima SW plug-in hybrid. Dette er muligens unyttig for denne alternative tråden, men det er jo tidvis snakk om praktiske franskmenn og andre rariteter her inne også! Det hele begynte med at jeg surfet gjennom finn.no for å finne en bil som kan passe oss, og naturlige søk ble F11 - F31 - E91 - E61 osv osv. Masse flotte biler og finne, men jeg kvier meg litt for å bruke over 300k på en bil som er 5år ++ ( altså utenfor garanti ), og nærmer seg 100´km på telleren. Ikke fordi jeg er usikker på kvaliteten, men når dette blir en bil som fruen stort sett ender opp med å kjøre ( jeg har firmabil ) så vil jeg at det skal være resterende nybilgaranti etc. Utstyr er jo også selvfølgelig en faktor, jeg ønsker meg ditten og datten - men det blir jaggu dyrt! Kort sakt; Vi ønsker oss problemfritt bilhold i et par år, sånn at vi slipper unødvendige overraskelser. BMW er gode biler, men ingen biler er feilfrie. Så plutselig her en kveld kjørte jeg forbi en slik Optima på E6n, og det første som slo meg var egentlig at den så ganske ålreit ut. Vel hjemme søkte jeg litt rundt, disse får du jo med 10 000km på telleren og 6 år resterende garanti(!) for 340k. Og da er det jo utstyr i massevis. ACC, varme/kjøling i seter, DAB, elseter med memory og-så-videre. På Onsdag fikk vi utlevert nøklene til en demobil, og kjørte rundt en hel dag. Det første fruen sa var "jøss, den var jo faktisk ganske pen!" ( hun er blitt veldig glad i sin lille 1-serie, og var i likhet med meg skeptisk til dette Kia greine ) Veldig positivt overrasket, dette er på ingen måte en BMW ( men det prøver den heller ikke å være ), men den var absolutt ikke dum å kjøre. Kombinasjonen 50km rekkevidde i EL, og 200HK når du trykker pedalen i bunn viste seg å være en ganske kvikk bil. Plassen er meget god, selvom bagasjerommet ikke er størst i klassen var det mer enn nok plass for en liten familie. Det er jo enkelte ting jeg savnet, som kjørefølelsen til en BMW, setene til en BMW osv. Men dette er en bil du får for 440k splitter ny, med alt utstyr tilgjengelig. Men meget positivt overrasket over kjøreopplevelsen, støynivået og komforten alt i alt. Sterkt vurdert en slik Optima, kunne absolutt levd med den di få gangene jeg kommer til å kjøre den. Det er jo garantert problemfritt bilhold i hele 7år ( 150 000km ), så jeg skjønner jo nå hvorfor Kia selger godt. Fornuftig og kjedelig, men veldig økonomisk. Skal man ha seg en 5serie med tilsvarende utstyr er det jo nesten dobbel pris.
 9. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Jepp, CIC er viktigere enn skinn på dashen i bruksbilen hos meg! Det jeg derimot ikke sa var at fargekombo ikke var viktig for meg, det jeg sa er at det er individuelt HVILKE fargekomboer folk liker - og dermed at jeg syns det blir feil å si at den er verdt mer fordi BMW har definert noen farger som "individual".
 10. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Du kjenner nok ikke meg godt nok til å uttale deg om hva jeg verdsetter ut i fra sammenligningen av to stk E61. Det er prisen jeg satt spørsmålstegn ved, at du er uenig med meg har jeg forstått for lenge siden - og det skal du få lov til
 11. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Helt standard er vel kanskje å dra den litt langt, det er en del ekstrautstyr på den bilen. Farger både utvendig og innvendig kan ikke brukes som argument for pris i mine øyne, da dette er en smakssak.
 12. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Spørsmålet mitt er om prisdifferansen er verdt det - og det syns du, og det er lov! Jeg sammenligner forøvrig biler akkurat som jeg vil, begge bilene er for meg bruksbiler. Om dashen har skinn eller ikke er liksom ikke det jeg ser på først, CIC er blant tingene som teller mer.
 13. scoot

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=123343329&fks=123343329 Denne lå jo ute for et par uker siden - ikke helt samme utstyrsnivå og mindre motor. Men da igjen med CIC og massasje ( som i mine øyne er bedre enn aktiv sidestøtte ). Jeg vil tro det er prutningsmonn på den hvite, men absolutt en pen bil med mye bra utstyr.
 14. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Men er det bare jeg som syns den er for dyr alikevel?