F 11

Medlem
 • Innholdsteller

  376
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om F 11

 • Rang
  Major
 • Bursdag 02/26/1978

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Arendal
 • Interesser:
  Bmw
  Linux
 • Kjøretøy
  F11 520 DAT xDrive 2015

Nylige profilbesøk

604 profilvisninger
 1. Kondensator ble byttet her også. Ok nå
 2. Noen som vet hvilken sikring jeg kan sjekke? ??
 3. Den setter den på 15-20 min før avreise, så hopper jeg inn og Kjører. Må den stå å gå min 30 min?
 4. Ingen feil funnet. Kunne være uheldig kombinasjon med vær og vind sa de...
 5. Startet webasto 10 min før jeg gikk ut i bilen. Da jeg åpnet døra veltet det ut eksos. Jeg måtte opp med alle dører for utlufting. Hva kan dette komme av?
 6. F 11

  F10/F11 tråden

  Ok. Får høre med bavaria men tviler på at jeg får samme gode pris som deg da. Men godt å høre at de er enkle å montere, regner med det samme på f11...
 7. F 11

  F10/F11 tråden

  Var disse fra GS? Var det skruehull til alle hulla i skvettlappene og enkle å montere?
 8. F 11

  F10/F11 tråden

  Originalt ja.. Jeg har jo hvit, men vil heller beskytte bilen enn at de er "sjenerende". Derfor lurte jeg på om noen hadde ettermontert disse?
 9. F 11

  F10/F11 tråden

  Er det noe her som har montert disse skvettlappene fra GS?
 10. Nå ser den ut til å virke.. tydeligvis ingen ny update siden oktober
 11. F 11

  F10/F11 tråden

  Som jeg tidligere skrev lå det inne en kampanje på skifte av AGR kjøler. Det kan jo ha en sammenheng. .. Dog vi har ikke merket noe eksoslukt innvendig på tomgang før vi fikk byttet denne Er det noe nettside man kan finne ut om det ligger inne aktuelle kampanjer på sin bil? (regner med begrepet "kampanje" er det samme som "Puma" meldinger..?) Eller er dette kun intern BMW informasjon?
 12. F 11

  F10/F11 tråden

  Merket tendens til litt fukt i hovedlykta foran etter jeg hadde gått over med høyttrykk.. muiligens jeg hadde spylt litt for nærme rundt lyktene. ..men en liten ting jeg reagerer litt på: åpnet panseret etter en regnbyge, og ser da vannet renner langs kanten og ned mot en (drenering?) skrue rett OVER lykta... uten noe sepesiell kompetanse må jeg si at jeg stusset litt på hvorfor det er valgt å la drenering/vannet renne ned her... (bildet for illustrasjon)
 13. Ja det er vel den sikreste metoden. Dog hadde det vært mye enklere om den gjenkjenner versjonen og kun tilbyr ny update når denne er tilgjengelig..
 14. Dere som har testet å laste ned software fra denne siden: gjenkjenner den hvilken sw-versjon man har utifra vin# eller må du laste den ned, gå ut i bilen å sjekke om du allerede har den nyeste installert?