bmwmann24

Medlem
 • Innholdsteller

  1848
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bmwmann24

 • Rang
  Generalmajor
 • Bursdag 10/23/1984

Contact Methods

 • Yahoo
  oyvind.reigninblood@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Luleå, Sverige
 • Interesser:
  Trash, Bmw, matlaging og familieliv
 • Kjøretøy
  E34 og w124
 1. bmwmann24

  Startsperre problem

  Batteriet til nökkel er kun til sentrallås. Du må nok inn med inpa ja.
 2. bmwmann24

  Feilmelding på lambda

  Ser ut til at begge pumper gir 3.5 bar, men om det er andre forskjeller som spiller inn vet jeg ikke.
 3. bmwmann24

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Var selv i Nord Norge nå i helga! Fikk prövd langkjöring i vår e87! Minuset er mine lange ben og de dårlige setene i bilen som ikke har lår-justeringa. Pytt pytt, kan ikke få alt her i verden. Skal sies at Nord Norge er sinnykt pent nå:) Hadde nesten glemt den råe luften. Var ca 2+ i kautokeino på kvelden, snö på fjell i horrisonten. Er nok ganske mange her i Norge som ikke har sett sitt eget land, men er f.eks lommekjennt på Kreta:p Sånn er det bare. Korgen-tunnelen minnes jeg godt, den er laaaaang. Lykke til på bilturen!
 4. bmwmann24

  Bygge rakrør til 525

  Ville droppa det, du taper bunndrag og det höres ut som et helvette.
 5. Jeg har en 05 116i, 5 trinns manuell. I 03-06 kom denne med 6 trinns manuell og annen utveksling. Nye navn på motor er n45n. Noen her som vet om kassa fra denne motor passer bolt on på min motor? Tenker om jeg finner en delebil og tar kasse, mellomaksel, bakaksel og alt annet man behøver. Byr kanskje på el-problemer om man setter i LCI motor i Pre-LCI bil? Eller er det bare å ta diverse styreeneheter o.l fra donor?
 6. bmwmann24

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Vi kjøpte denne i går. 05´ 116i manuell, 161xxx km, 4 eiere og strøken innvendig og utvendig. Bra servicebok og ingen slakk i kjedet. Litt overflate rust under på bærearmer, men det er alt jeg har funnet hittils. Skal bestille strammer og kjede samt visse kam og låsevertøy, har god dialog med BMW (50 meter unna hvor jeg jobber så tips og kanskje litt hjelp kan nok forekomme:) så får man bytte olje hver 10-12.000km. Gjorde Oljeservice i dag på den. Var egentlig skeptisk til 1 serie og særlig med liten motor, men hva angår forsikring, forbruk og innkjøpspris så veide det nok til at man slo til. Har 6èr i prosjektbilen så man klarer seg nok fint. Chassisglippen ved front/panser stammer fra karossverksted da panser ble opplakkert, men ikke fint montert igjen.
 7. bmwmann24

  M20B20 - Fusker.

  Rengjøre tomgangsregulator og LMM? Bruker å funke på gamle biler:)
 8. Bilen er ribba for utstyr, utenom DTC og el-vindu foran. Er ute etter en liten lett bil man pent og pyntelig setter utfor jobben og hjemmet. Lite utstyr=lite feil:)
 9. Nå klarte jeg faktisk å glemme det ja:p Enda jeg klager på alle andre for akkurat det samme! Er en 1.6 bensin.
 10. Prøver denne i helgen jeg. Ganske fint eksemplar, ska få fikset fler bilder:) 2005 mod, 160.000km. 3 eiere, rustfri, pedantisk innvendig/utvendig. Får den til innkjøpspris, ca 40.000. Er som bmwèr flest, tight og fin giring. Ingen ulyder fra motor/understel osv. Hva bør jeg være obs på ved denne modell?
 11. bmwmann24

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Som regel er de jo ute i villmarka for å ta de livsfarlige scooterkjørerne eller bruke hele staben på vill jakt etter trimma mopeder. Gir mer cash i kassa og bra oppklaringprosent. Evt razzia hos stonere, gi dem noen tusen i røykebot og beslaglegge det lille de finner der. Viktige ting som at folk IKKE kjører i fylla blir kanskje ikke nok lønnsomt, derav 1 kontroll pr. 10 år.
 12. bmwmann24

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Klassisk! Passer perfekt i gammel bmw.
 13. bmwmann24

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Du fant ikke en mer klønete og lite brukbar bil?