bmwmann24

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1834
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om bmwmann24

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag 10/23/84

Contact Methods

 • Yahoo
  oyvind.reigninblood@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Luleå, Sverige
 • Interesser:
  Trash, Bmw, matlaging og familieliv
 • Kjøretøy
  E34 og w124
 1. Hvilken gjenger har skiva? sentreringsskruen?
 2. Gjengene sitter i medbringern som i sin tur er pressa inn i hjullageret. Du har vel neppe klart å skade alle gjengene, kanskje det går å reparere gjengene med en gjengtapp. Ellers må du presse nytt lager og medbringer. https://www.gsbildeler.no/nettbutikk/bmw_1_serie-f20-5_dors-116d/etk_delekatalog-bakaksel-33_1231
 3. Du må vaske alt skikkelig godt! Avfetting/brakeclean blir et must. Deretter kjörer du motor varm og inspiserer på nytt. Umulig å finne oljelekkasje når det er olje over alt.
 4. Kult! Viser bare at gutter forblir gutter:) Hadde og Remus på min e34 m50, meget pen lyd. Man vil jo ikke ødelegge sekserlyden med ulyder fra e-bay-potter. Prøv å søk på youtube, finnes litt ulike typer der som er filmet!
 5. Er i allefall et håp om at endringer kan skje her i Sverige snart. Etter så utrolig mange voldtekter, ran og bombarderinger av stein mot politi/helsevesen ser det faktisk ut til at en og annen Svenske våkner opp av dvalen de har ligget i de siste 20år. Muslimene gjør som de vil, streamer voldtekter uten å være redd for konsekvenser ommentrent.. Så ille blir det nok aldri i Norge/Danmark. Sittende regjering kneler for Islam og kler på seg Hijab for å blidgjøre arablederne i ørkenlandet, folk prater mer om dette i lunsjpauser og i hverdagen. Det virker som at det er blitt mer legitimt å stille spørsmål ved Islamiseringen som skjer her. Media i Sverige (med visse unntak: Avpixlat/friatider/flashback) rosemaler alt og feminister/sosialister gir oss hvite skylda for alt. Det er faktisk absurd at det er blitt slik. Politiet tør knapt stå fram for å dele sin mening med mindre de enten har slutta/pensjonert seg. Da vet man at ytringsfrithet er en luksus man knapt unner seg her. Miste jobb for å si at 90% av alt vondt som skjer i Sverige er skapt av folk fra Afrika/midtøsten? Lukter landsforæderi lang vei her. Hvordan kan man sette sitt eget folk så på prøve? Et mislykket prosjekt. Og hvorfor er det slik at de som skriker høyest er Kristne og feminister? Kvinnesynet til muslimske menn er rått og urettferdig, men feministene retter aldri en pekefinger på uretten som muslimske kvinner må gjennom? Under wasaloppet kommenterte en femist "det er altfor mange hvite menn her" - Hva trodde hun da? At nordafrika utviklet tidenes ski-nasjon over natten og inntatt løypene? Og kristene folk i regjering mener at vi bør dele alt vi har og ta inn enda flere, det skjønner jeg ikke. Muslimske ledere sier jo rett ut at de vil ta over verden. De får jo flere barn enn vi, så om 40-50 år er vi minoritet, men kristne folk vil ha inn flere. Selvutsletting? Skal de ofre våre barns framtid, kun for at de selv skal sove godt om natten? Henger ikke på greip. Jeg undrer på hvordan det kunne bli slik.
 6. Ja, det går igjen at arabere/pakistanere kjører rundt i dyre biler, har dyre klær, fancy hårfrisyrer og blodharry gullkjeder. Lurer på hvor mange av de som faktisk har jobb.. Med høye stønader (på bekostning av pensjonister) så behøves vel ingen jobb. Dette gjelder jo selvsagt ikke alle, bare 90% av de..
 7. Med så stor lekkasje vil du nok se hvor spruten står når du trykktester. Trykktesterne vi har på jobb er som håndpumper vi skrur på ekspansjonstank (skrur av lokk og setter dit pumpe) jeg pleier å sette 1 Bars trykk, lekkasje synes ganske kjapt om det er en stor sprikk i systemet.
 8. Noen som vet noe om N52-B25A motoren til BMW? Søkte litt og fant ut av HVA problemer (tikkelyd) som visstnok ikke var avgjørende for motorens levetid. Motoren står i en 05 e61 manuell med 154 000km, prisen er ca 60 høvdinger. Ferdig godkjennt og årsavgift bet. Virrer mellom bensin eller diesel. Dyrere for deler til diesel og avgiftene (sverige), men samtidig lavere forbruk. Merker at det er artig å lete etter ny bil:) Prøver å gjøre meg så klok som mulig på ulike feil og problemer som følger de ulike modellene.
 9. Aha, visste jeg ikke. Kan være en ide å bruke frys-spray på bolt før demontering. I dette tilfellet varme på foring å fryssjokk på bolt? Og en presse/slegge. For et makkverk da.
 10. Sakte, men sikkert blir det vår. Her oppe i lappland har grus og asfalt kommet fram, som et sikkert vårtegn:) Selv om det kan se ut til at du må vente noe lenger, er jo mer snø på trærne hos deg enn i hagen min. Ser at 520`n din venter i spenning på vår hvertfall. For en bil!
 11. Honda er bra, det vet jeg for flere i slekta har og har hatt de. Merce er ikke så bra lenger. Må opp på ganske nytt før det ligner bil igjen. I mellom 1995-2012 lagde de halvfabrikater. Fant et par pre-face e60 modeller jeg ble litt sugen på https://www.blocket.se/trelleborg/BMW_530d_72491562.htm?ca=1_9&w=3 https://www.blocket.se/vasternorrland/Bmw_525d_e60_71980572.htm?ca=1_9&w=3 og e90 https://www.blocket.se/stockholm/BMW_330_d_Navi_V_S_Hjul_Nybesiktigad_68480029.htm?ca=1_9&w=3 Skal lese litt mer i dieseltråden til TRF, kanskje det dukker opp en holdbar motor. Ellers får jeg vel kjøpe en renovert e39 med m51d25.
 12. Takk for svar, men MB kjøpes ikke. Er vel ikke før etter 2012-13 de fikk bukt med rustproblemene. Jeg kjøper heller ikke VAG. Såg mer enn nok av de da jeg jobba for VW. Honda er bra biler, men jeg vil ha i pose og sekk, en BMW med bra motor! 525/530d e61/e90 er kanskje ikke så galt? Leste litt om tidlige n57 motorer med feil på kjede, ellers tror jeg at jeg søker meg litt videre på 3.0 diesel! 3.0 bensin blir kanskje noe drøy på forbruk. Har tenkt litt på e46/39 og, men er ikke enkelt å finne fine modeller der. Finnes noen på blocket.se, har de med i beregingen og. m57. Manuell gir er krav.
 13. Går mot bilkjøp snart, men blir mer og mer usikker på hva man skal gå for. Pendler 7mil hver dag så en diesel må det nesten bli. Har sett på en del BMW`r, var litt sugen på e61, men var skremmende lesning om de, all slags el-feil og motorer man ikke kan stole på. Hvilken diesel motor har BMW for tiden som holder? fra ca 05-10 modeller. Nesten ikke nøye med chassis, e90/e61/8x. Skal brukes til jobb/hjem. Lavt budskjett, men bil kjøpes og kjøres i Sverige, her får man jo mye for 60-70.000,- Nesten så man går til innkjøp av Honda (beklager blasfemi) som pendler bil og har gammel BMW som hobby, blir jo noe skremmt av alt man leser;)
 14. Hvorfor skal du ha ut bolten (som er ødelagt) av en foring (som og er ødelagt) når du har nye bærearmer?