bmwmann24

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1843
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om bmwmann24

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag 10/23/84

Contact Methods

 • Yahoo
  oyvind.reigninblood@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Luleå, Sverige
 • Interesser:
  Trash, Bmw, matlaging og familieliv
 • Kjøretøy
  E34 og w124
 1. Jeg har en 05 116i, 5 trinns manuell. I 03-06 kom denne med 6 trinns manuell og annen utveksling. Nye navn på motor er n45n. Noen her som vet om kassa fra denne motor passer bolt on på min motor? Tenker om jeg finner en delebil og tar kasse, mellomaksel, bakaksel og alt annet man behøver. Byr kanskje på el-problemer om man setter i LCI motor i Pre-LCI bil? Eller er det bare å ta diverse styreeneheter o.l fra donor?
 2. Vi kjøpte denne i går. 05´ 116i manuell, 161xxx km, 4 eiere og strøken innvendig og utvendig. Bra servicebok og ingen slakk i kjedet. Litt overflate rust under på bærearmer, men det er alt jeg har funnet hittils. Skal bestille strammer og kjede samt visse kam og låsevertøy, har god dialog med BMW (50 meter unna hvor jeg jobber så tips og kanskje litt hjelp kan nok forekomme:) så får man bytte olje hver 10-12.000km. Gjorde Oljeservice i dag på den. Var egentlig skeptisk til 1 serie og særlig med liten motor, men hva angår forsikring, forbruk og innkjøpspris så veide det nok til at man slo til. Har 6èr i prosjektbilen så man klarer seg nok fint. Chassisglippen ved front/panser stammer fra karossverksted da panser ble opplakkert, men ikke fint montert igjen.
 3. Rengjøre tomgangsregulator og LMM? Bruker å funke på gamle biler:)
 4. Bilen er ribba for utstyr, utenom DTC og el-vindu foran. Er ute etter en liten lett bil man pent og pyntelig setter utfor jobben og hjemmet. Lite utstyr=lite feil:)
 5. Nå klarte jeg faktisk å glemme det ja:p Enda jeg klager på alle andre for akkurat det samme! Er en 1.6 bensin.
 6. Prøver denne i helgen jeg. Ganske fint eksemplar, ska få fikset fler bilder:) 2005 mod, 160.000km. 3 eiere, rustfri, pedantisk innvendig/utvendig. Får den til innkjøpspris, ca 40.000. Er som bmwèr flest, tight og fin giring. Ingen ulyder fra motor/understel osv. Hva bør jeg være obs på ved denne modell?
 7. Som regel er de jo ute i villmarka for å ta de livsfarlige scooterkjørerne eller bruke hele staben på vill jakt etter trimma mopeder. Gir mer cash i kassa og bra oppklaringprosent. Evt razzia hos stonere, gi dem noen tusen i røykebot og beslaglegge det lille de finner der. Viktige ting som at folk IKKE kjører i fylla blir kanskje ikke nok lønnsomt, derav 1 kontroll pr. 10 år.
 8. Klassisk! Passer perfekt i gammel bmw.
 9. Du fant ikke en mer klønete og lite brukbar bil?
 10. Bra!
 11. Hvilken gjenger har skiva? sentreringsskruen?
 12. Gjengene sitter i medbringern som i sin tur er pressa inn i hjullageret. Du har vel neppe klart å skade alle gjengene, kanskje det går å reparere gjengene med en gjengtapp. Ellers må du presse nytt lager og medbringer. https://www.gsbildeler.no/nettbutikk/bmw_1_serie-f20-5_dors-116d/etk_delekatalog-bakaksel-33_1231
 13. Du må vaske alt skikkelig godt! Avfetting/brakeclean blir et must. Deretter kjörer du motor varm og inspiserer på nytt. Umulig å finne oljelekkasje når det er olje over alt.
 14. Kult! Viser bare at gutter forblir gutter:) Hadde og Remus på min e34 m50, meget pen lyd. Man vil jo ikke ødelegge sekserlyden med ulyder fra e-bay-potter. Prøv å søk på youtube, finnes litt ulike typer der som er filmet!
 15. Er i allefall et håp om at endringer kan skje her i Sverige snart. Etter så utrolig mange voldtekter, ran og bombarderinger av stein mot politi/helsevesen ser det faktisk ut til at en og annen Svenske våkner opp av dvalen de har ligget i de siste 20år. Muslimene gjør som de vil, streamer voldtekter uten å være redd for konsekvenser ommentrent.. Så ille blir det nok aldri i Norge/Danmark. Sittende regjering kneler for Islam og kler på seg Hijab for å blidgjøre arablederne i ørkenlandet, folk prater mer om dette i lunsjpauser og i hverdagen. Det virker som at det er blitt mer legitimt å stille spørsmål ved Islamiseringen som skjer her. Media i Sverige (med visse unntak: Avpixlat/friatider/flashback) rosemaler alt og feminister/sosialister gir oss hvite skylda for alt. Det er faktisk absurd at det er blitt slik. Politiet tør knapt stå fram for å dele sin mening med mindre de enten har slutta/pensjonert seg. Da vet man at ytringsfrithet er en luksus man knapt unner seg her. Miste jobb for å si at 90% av alt vondt som skjer i Sverige er skapt av folk fra Afrika/midtøsten? Lukter landsforæderi lang vei her. Hvordan kan man sette sitt eget folk så på prøve? Et mislykket prosjekt. Og hvorfor er det slik at de som skriker høyest er Kristne og feminister? Kvinnesynet til muslimske menn er rått og urettferdig, men feministene retter aldri en pekefinger på uretten som muslimske kvinner må gjennom? Under wasaloppet kommenterte en femist "det er altfor mange hvite menn her" - Hva trodde hun da? At nordafrika utviklet tidenes ski-nasjon over natten og inntatt løypene? Og kristene folk i regjering mener at vi bør dele alt vi har og ta inn enda flere, det skjønner jeg ikke. Muslimske ledere sier jo rett ut at de vil ta over verden. De får jo flere barn enn vi, så om 40-50 år er vi minoritet, men kristne folk vil ha inn flere. Selvutsletting? Skal de ofre våre barns framtid, kun for at de selv skal sove godt om natten? Henger ikke på greip. Jeg undrer på hvordan det kunne bli slik.