bmwmann24

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1756
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om bmwmann24

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag 10/23/84

Contact Methods

 • Yahoo
  oyvind.reigninblood@gmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Luleå, Sverige
 • Interesser:
  Trash, Bmw, matlaging og familieliv
 • Kjøretøy
  E34 og w124
 1. Selvom en sikring er i orden så behøver ikke selve delen fungere. Du har vel en statisk feilkode enda? Må nesten bare søke deg fram, finnes nok info ute på nett.
 2. Vet ikke hvordan startsperra funker på denne, kutter tenning og bensin? sjekk opp dette. Du bør få start selv uten lambda.
 3. Har du sjekka sikringa til bensinpumpa?
 4. Du har bilen vi andre dagdrømmer om jo:) e36 og e34 er de siste skikkelige BMW!
 5. Lcm er styreenhet for lys. Hvor den er plassert på din vet jeg ikke. Enkelte BMW modeller har den under hanskerommet rett framfor dör.
 6. Mange bilmerker som har elektronisk parkbrems. Forøvrig så sier jeg beklager for den krasse tonen, men du var selv litt på kanten;) Da er vi alle venner og Trådstarter kan kan få inn nye tips. Jeg henger meg også litt på at TS bør oppsøke et annet firma. Samtidig bør ikke det nevnte firma slippe så billig unna. Forbasket at de ikke bare fikser problemet, dårlig omdømme er dårlig butikk på sikt.
 7. Du har ikke mye anelse skjönner jeg.. Nå jobber jeg med bil og kan si deg at mannen i gata leverer inn bilen for å få bytta lyspärer og andre enklere ting, virker som at du ser ned på de? Det er ikke alle som vil läre seg å skru heller, uansett hvor mange youtubevideoer som finnes. Du kommenterer som en selvgod amöbe, påpeker at folk som ikke bytter klosser selv har innsikt som bestemödre? Som om det er det store i verden å kunne skru bil..
 8. Tror du alle kan dette?
 9. Det er 100 år sia den ble ombygd. Jeg og en tidligere kollega som gjorde utafor jobben. Nå driver jeg smått med å restaurere en original 520i.
 10. Hehe, har selv et prosjekt pågående. Jeg gidder ikke stresse, jo lengre tid det tar jo færre finnes igjen:) Lykke til med din.
 11. Joda, seff er det vel litt, men som du selv og skriver så har man sett værre. Du sku sett dagens VAG, de ser værre ut 5 år gamle Håper du får denne opp å går igjen, fine e34 er mangelvare!
 12. Begge mine originale e34 m50 har batteriet framme. Forøvrig en fin bil, den blir nok bra igjen! Er jo ikke rust på den så du har et godt prosjekt pågang! :=)
 13. Vet at motorer ikke har godt av å kjøre uten vannpumpe, men man skal være forsiktig med overkok på m50, finnes uendelige eksempler på akkurat det. Folk henter ut masse hk fra m50 ja, blokka tåler ganske så mye. En her i traktene har henta ut godt over 700 hjulhester på original m50b25 motor (dynotesta) og har kjørt med dette flere sommrer på rad:D så pålitelige er de! Men hvor lenge dette holder er jo en annen sak;)
 14. Er jo også mulig at han faktisk kontakter flere selgere for å sjekke ut hvor han kan få best bil til best pris. Litt vanskelig å si hva dette er.
 15. Hva skal Oslofolket gjøre på Tirsdag da? Er vel ikke plass til hele gjengen på trikken og bussen? For et ork dette blir for småbarnsforeldre eller værre: enslige forsørgere.