M-jakob

Medlemmer
 • Innholdsteller

  56
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om M-jakob

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 325iat

Siste besøkende

311 profilvisninger
 1. Jo vurderte en del frem og tilbake på det Daniel men landet til slutt på hvite, Har sotet baklamper så hadde ikke vært feil med sotet.
 2. Takk for det Sveigis Ja liker å ha visse ting orginalt. Så kan jeg heller velge noe annet merke når det gjelder felg og understell etter hvert
 3. Takk for det Gorg. Er litt deilig å få forandret på ting en ikke er fornøyd med. Trenger ikke være mye en skal gjøre før det ser litt bedre ut.
 4. Forrige eier hadde oppgradert til M3 look blinklys som ja ikke passet på bilen syntes jeg og ikke var de noe fine heller. Så da var det raskeste vei innom dele sjappa. Gs bildeler har jo butikk i Skien og orginale blinklys hadde de på lager. 👌 Så da var det bare å få revet av de gamle og sette på nye.(De var festet med dobbel sidig teip så de satt litt.) Heldigvis plug and play arbeid etter å ha demontert.😀
 5. Etter mange mil på veien så ikke bilen ut. Og det var jo fint vær i dag så da passet det fint med en vask. Deilig å ha garasje til å ta den siste tørken av bilen og at den holder seg ren til neste tur. Blir fort støvete eller skitten av å stå ute.
 6. Kult med E46 og E30 i garasjen. Ser ut til å bli en meget fin garasje med god plass. Virker også som du har litt boltreplass rundt garasjen også . Tenker det blir fint med innendørs plass til å ordne med bil. Spent på hva slags hjul bilen får. Følger med her
 7. Da ble det ny modell betegnelse på bakluken. Sort var jo nesten ikke synlig. Vurderte dekal trimming med 330i men fant ut at jeg kjører orginalen 😉
 8. Oslo Motorshow 2017

  Ja er moro å se hva som skjer rundt i garasjer her til lands.. Sikkert mange biler som aldri blir vist på utsillinger også.
 9. Takk for det Gabz. Ja liker å holde det litt orginalt på vinterhjul. Får se hvor lett det er å holde de rene iløpet av vinteren hehe Hadde vel kanskje vært enklere med en felg med mindre eiker men syntes disse passer meget bra på e91 n.
 10. Ja er veldig spent selv så blir opp mot Rauland fjellene å prøve iløpet av vinteren,
 11. Oslo Motorshow 2017

  Takk for det Fxslin. Fikk ikke knipset av 507 n for de startet opp en Chiron rett ved siden så da ble det folksomt.
 12. Oslo Motorshow 2017

  Takk for det Sluquet. Ikke lett å få tatt bilder egentlig med folk som hele tiden går i veien hehe. Var der på Søndag kom da ved 1030 tiden og kjørte rett inn og ikke noe kø så det var deilig.
 13. Var en tur på Oslo motorshow i helgen å kikket litt. Mye gromt å se. Har vært der hvert år siden det begynte og er like imponert over detaljer og nivå på lastebilene som er utstilt. Som også er i daglig bruk. Men jeg reiste ikke dit for å se på lastebiler men BMW selfølgelig Hehe. Tok bilde av litt forskjellige merker som jeg også legger ut her.