M-jakob

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om M-jakob

 • Vurdering
  Korporal

Profile Information

 • Interesser:
  porsgrunn
 1. Utrolig moro å se at du drar igang en tråd på e23. Har fulgt med på de andre trådene dine å syntes det har vært artige å lese. Flott med bilder også. Kommer til å følge med på veien videre.
 2. Hvis du har på svensk er jeg veldig interisert i det ja.
 3. Se her ja det var en fin nettside MPower. Med mål til kanten. Da blir det vel greit å få på riktig. Da mangler jeg bare en instruksjons bok på svensk eller engelsk. Si ifra hvis noen skal selge.
 4. Takk for bildet. Var et slikt bilde jeg leitet etter. Ser ut som det er nesten på linje med ryggelyset.
 5. Er det noen som har bilder av plassering av M5 merket på bakluka til e-34 touring . Har prøvd å søke litt men de fleste bildene er av E-39. Kanskje noe vet om avstander fra kant av luke for eksempel.
 6. Ingen som har noen felger til salgs? Trenger ikke være strøkne i lakken og er også interisert i kopi felger.
 7. Ønsker å kjøpe Style 37 felger til e-39. 18". Kjøpes med og uten dekk. Helst ikke kant kjørte å skjeve felger. Helst i nærhet av vestfold, oslo eller telemark så jeg kan hente de.
 8. Felgen passer kanskje på e-36 også.
 9. Ingen som er er ute etter kapsler. vinter dekka må jo snart på.
 10. 14" kapsler til stålfelg selges. Har stått på en e-30 325. Kan vel kanskje brukes på andre modeller også. Kan få med hvite blinkers også. kr 250,- Se bilder på finn annonse. Finn kode 31333902.
 11. 7,5 x 16" Bmw felger selges kr 700,- Felgene ligger ute på finn.no. Finn kode 31334079. Dette er felger som har stått på 735i e-34 1992 modell. Kan vel brukes på hele e-32 serien og går vel også på e-34 serien.
 12. Ja glemte jo å skrive km. Hadde gått 275 når han solgte den.
 13. Bilen ble tatt inn til norge av en kar i skien. Lurer på om den ble tatt inn som flyttegods fra tyskland. Den var lang kjørt i tyskland og det var vel et service hefte som var fylt godt ut. Han som tok den inn sa også at motor var finjustert i tyskland. Om han mente chipet vet jeg ikke men den gikk jo veldig bra syntes jeg. Faren min lakkerte kanalskjørt, venstre forskjerm, bunn av alle dører og bunn av bagasje lokk. Tror også det ble lakkert ved tanklokk.
 14. Gratulerer med ny bil. Dette er en bil som drar godt ja. Faren min hadde denne tidligere. Kjente jo reg nr. igjen. Han hadde den i noen år , tror det var 2001 eller rundt der. Så det ble jo en del turer i denne.