M-jakob

Medlemmer
 • Innholdsteller

  35
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om M-jakob

 • Vurdering
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 325iat

Siste besøkende

235 profilvisninger
 1. Min BMW 325ia Touring E91

  Takk for det. En av grunnene til kjøpet av bilen er at jeg syntes det fineste lyden kommer fra bensin rekkesekseren. Ser du bor i Porsgrunn du også og har en lang liste med BMW bak deg. Så kan godt hende du får øye på 325"n en dag.
 2. Min BMW 325ia Touring E91

  Da ble det nye vinter hjul. Orginale M sport hjul. 8x18 foran og 8,5x18 bak.Har fått tak i 2 sett så det ene settet kommer for salg igjen. Blir å bruke de som er standard alu felg farge. Kjøpt nye dekk i dag så de kommer på i morgen. Har da kjøpt noen gode dekk (håper jeg). Michelin X-Ice Xi3 som er piggfrie.
 3. Min BMW 325ia Touring E91

  Sommerfelgene er 8x18 foran og 8,5x18 bak. Disse kommer for salg etter hvert.
 4. Min BMW 325ia Touring E91

  Skal selge vinterhjula så hvis noen er interissert så send en pm. Står nesten nye Hankook Winter Pike på.
 5. E32 740 il

  Artig med et 7 serie prosjekt. Har kjørt en del E32 som 735 og 750. Nydelige biler med masse komfort. Blir moro å følge med videre. Stå på og legg ut bilder under fortsettelsen
 6. Min BMW 325ia Touring E91

  Takk for det Gorg. Er veldig fornøyd med bilen.
 7. Min BMW 325ia Touring E91

  En liten lørdags update her. Benyttet det fine været i dag til å vaske litt bil både utenpå og innvendig. Legger også inn noen interiørbilder
 8. Min BMW 325ia Touring E91

  Fortsetter litt på polerings runden på bilen. Prøvde meg på eksos stussene som sikkert ikke var vasket på lang tid. Begynte med prick-bort og fortsatte med en god vask. Deretter på med autoglym metalpolish som jeg syntes har fungert greit tidligere men nå virket det som riper ikke gikk bort og det var fortsatt ikke "rent". Vet ikke om det er fastbrent på grunn av varme. Noe som har tips til rens eller sterkere kost?
 9. Ja mener å ha sett den her i Skien`s område for mange år siden. Ble bra sluttresultat med eksosen. Viktig detalj som gjør bilen hel og fin.
 10. Min 2018 M2

  Gratulerer med rå bil. Og for å ikke snakke om den råeste motorlyden fra BMW noen gang.
 11. Min BMW 325ia Touring E91

  Da var det frontlyktene som sto for tur. Orginale lykter som har stått på siden bilen var ny så det var en del steinsprut i glassene. Prøvde å ta litt før og etter bilde men ikke helt lett å få med detaljer og glans under prosessen. Begynte først med vask med såpe. Gikk så over til en rubbing som jeg fikk kjøpt hos Gasolin som virker bra og har en mild slipende effekt. Deretter fulgt opp med MG scratch X og til slutt dro jeg over med litt polering. Håper resultatet er synlig på bildene for det ble klart bedre enn før.
 12. ehaugsnes' e46 330cd

  Gratulerer med ny bil. Syntes bilen var kul med Mito hjula. Ser ut som den får god oppfølging hos deg. Blir spennende å se med luftfjæring.
 13. Min BMW 325ia Touring E91

  Takk syntes også det ble fint uten soting. Det fine interiøret kom bedre frem. Har ikke målt forbuket på den. Vet ikke hvor nøyaktig kjørekomputeren er heller. Men regner den går på mindre enn M5n.
 14. Min BMW 325ia Touring E91

  Ja i dag ble det fjerning av soting på ruter. Begynte med å få løs litt i kanten av vinduet med et skarpt blad. Litt kronglete å få gjort på de små vinduene bak ,men gikk greit med et skarpt knivblad. Varmet forsiktig opp med varmepistol og begynte å dra av fra kanten. Prøvde å få av hele sotingen i et stykke men det gikk ikke overalt. Dro sent av så limet fulgte med filmen. Dro jeg fort så jeg at det ble lim igjen på ruten. Der det ble limrester igjen brukte jeg Biltema sin Label Off. Kan si hva du vil om Biltema men den her var genial. Lot den virke et par minutter å da var det bare å vaske vekk limet med polergarn. Tok så å kjørte over alle rutene med Autoglym vindus rens. Så da ble det helt strøkent.