M-jakob

Medlemmer
 • Innholdsteller

  90
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om M-jakob

 • Vurdering
  Fenrik

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 325iat

Siste besøkende

444 profilvisninger
 1. Mine kjøretøy e91 og e30

  Det ble jo veldig bra med Mito på den her. Sitter fint på de fleste BMW. Er jo også fint å få på et KW understell. Hvor mye har du senket på bildet? Og hvor mye mer kan du senke? Lurer litt på å handle KW etter hvert selv.
 2. Gratulerer med rå bil. Hadde vært midt i blinken med ekte bbs rs på denne. Kjør på
 3. Ja det går mot lysere tider så håper snøen smelter fortest mulig. Har i dag fått levert hjul fra Rotiform som skal på iløpet av våren.👌👌
 4. Ja skal bli fint med vår og varmegrader og mulighet og stå i gården å pusle litt med bilen
 5. Litt lei av vinter nå. Er helt forferdelig å kjøre her i Telemark nå med is dekke på veien og hull og humpler over alt. Må nesten ha SUV for en tur på butikken. Har jo også planer om lakkering av m pakke snart men håper på at det forsvinner litt snø og is før jeg tar sjansen på å begynne på det prosjektet. Men ble en liten tur til Vestfold der de ikke er rammet like hardt av snøen. Det var deilig kjente jeg at bilen kunne strekke litt på bena uten å hoppe rundt på is svuller Hehe Fikk tatt litt bilder av en uvasket bil ihvertfall.
 6. 540i/6 individual reddes fra Hugger’n

  Blir spennende å se denne ferdig i samme farge. Skulle vært flere av deg som tar vare på biler på denne måten. Bare å kjøre på med bilder
 7. Da blir det mindre plen å klippe da Og kortere vei ut når du skal skru litt eller shine bil hehe
 8. Nei har ikke merket så mye forskjell. Men kan vel være at den ligger bedre på veien ved aktiv kjøring siden en får bredere sporvidde.
 9. Takk for det. Ja fikk tilpasset bolter som er lange nok. Kan ikke si jeg merket så mye til noe forandring i kjøre egenskaper eller sporing.
 10. På tide med en liten oppdatering her. Når jeg kjøpte bilen så var jeg ikke fornøyd med felgene som fulgte med så en av de første tingene jeg gjorde var jo å kjøpe nye vinterhjul, som er vist her tidligere. Stort sett fornøyd med felgvalget og syntes det kler bilen godt. Ulempen er vel bare når det skal vaskes. Mange eiker å ha på vinterhjul hehe. Disse hjula er jo på 8 tommer foran og 8,5 bak med impress på 34 foran og 37 bak noe som vil si at de står langt inne i hjulbuen. Så da var det å ta seg en tur på den lokale dekk sjappa Jons dekk og felg. Så fikk sjefen der til å måle litt for å få et bedre utseende på hjulsettet. Bestilte deretter spacere til foran og bak med da tilsvarende lengre bolter, Gikk for 10mm foran og 20mm bak. Og for en forskjell en så liten detalj kan gjøre. Ble en helt annen bil å se på. Et mer riktig look med felgene lenger ut. Kunne nok hatt enda noen mm både foran og bak men syntes det ble perfekt for min del. Har tatt litt bilder men vanskelig å få vist den fulle sannhet. Må sees i virkeligheten.
 11. danskiii's E21. Oppdatering 20.03.18

  Skal hele motor rommet bli barbert for unødvendige ting ? Har sett det en del på Golfer som har helt clean motorrom. Er det målet her med lakkerig osv,? Blir spennende å se med Taifun lykter. Aldri sett e 21 med det
 12. Hvor langt har den gått nå? Du har kanskje skrivd det før men jeg kan ikke huske det. Er moro å se en klassiker som det her som holder seg så bra.
 13. En vask med høytrykk måtte til i dag for å få av litt salt og skitt. Lengter etter bare veier og mulighet til å vaske hjemme i gården. Har mulighet til å vaske bilen i vaskehall men er akkurat litt langt unna så bilen blir møkkete før jeg kommer hjem Hehe.