LoKi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  555
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

LoKi last won the day on January 31

LoKi hadde mest likt innhold!

Om LoKi

 • Vurdering
  Oberstløytnant
 • Bursdag 07/10/79

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Akershus
 • Kjøretøy
  F33 428i
 1. GS Evolution 2 - E6x - 20" selges

  Annonselinken funker ikke lengre..
 2. Den store finn.no tråden.

  En kompis forsøkte motorbytte i en 318is for noen år siden, og da fikk han nei på grunn av at bilen ble tyngre med større motor. Så de henger seg opp i mye rart..
 3. Når det kjøres gjennom 5 skoleveier uten lys så mener du at det er greit? Har du barn selv? Dette har ingenting med å henge ut folk å gjøre, dette er ikke noe som skal legges på youtube eller facebook. Må innrømme at jeg foretrekker at folk er sheriff (Les: bekymrede småbarnsforeldre) foran å være tøffinger som føler de kan drite i trafikksikkerhet og heve seg over loven.
 4. Den store finn.no tråden.

  Trump-annonse ja. Definitivt verdt det å legge innsats i å lage en møl-annonse, får den oppmerksomhet i sosiale medier så har du markedsføring i bøtter og spann.
 5. Stjeler nattesynet ditt uansett om du ser på dem eller ikke, og spesielt når det regner får du mye mer "støy" i frontruta og dårligere sikt. Men nei, jeg ser ikke rett i lysene på møtende biler, men jeg stirrer ikke bare rett frem heller. Jeg må orientere meg i større grad enn bare på hva som er rett foran bilen. Det skal sies at LED-lysene gjør kjøring i mørket til en helt annen verden, nå har jeg fjernlys i fila mi og kan se langt frem med sikt, heller enn rett foran bilen og mørke. Det verste er egentlig at folk ikke merker når nærlysene tar kvelden, jeg møter folk daglig som har tåkelys + fjernlys, og når de blender ned så har de tåkelys + parklys. Er så ille på den veien jeg kjører at jeg har maset på politiet om å ha kontroller, men de gir bæng. Er ikke mindre enn 5 skoleveier på strekningen, og de driter i om folk har lys på bilen eller ikke. Så nå blir det dashcam, så skal jeg sette sammen timelapse med idiotene som mangler lys (møter 20-30 hver dag på 4 mil strekning) og maile dem daglig til snuten til de gidder å gjøre noe.
 6. LoKi's F33 428i M-Sport

  Den bare girer så mye kjappere. Når du setter den i Sport+ og girer manuelt så bare banker den inn neste gir umiddelbart. Kombinert med hendlene på rattet føler du at du kjører en sportsbil.
 7. Det beste var at jeg fikk klar beskjed om at jeg ikke skulle se på lysene dine, jeg skulle se i veikanten på høyre side, for det var det man lærte på kjøreskolen. Så lysene dine skulle ikke plage meg! Men godt å høre!
 8. LoKi's F33 428i M-Sport

  Haha, det er det ja. Magisk at du i tillegg lånte den fra samme butikk som jeg kjøpte den tilbakestilte E93'en fra i fjor. Men bikker den over 6 sekunder i 0-100? Mener den er opplyst som under 6. Uansett godt å se at vi deler mening
 9. Idioti i trafikken var temaet, ikke bare dårlige kjøreferdigheter. Jeg måtte bare ta et random innlegg. Samtidig er det jo en del av trafikkforståelsen å bruke korrekte lys slik at man ikke blender møtende trafikk. Men da har ting forandret seg i hvert fall, og det er bra!
 10. LoKi's F33 428i M-Sport

  Bilen er BS-registert.
 11. LoKi's F33 428i M-Sport

  Jeg må si at de to tingene som har imponert meg mest etter overgangen fra ribba 420 er adaptive LED-lys og sportsgirkassen. LED-lysene er fantastisk bra, og ikke minst smarte. Og forskjellen på vanlig automat og sportskassen er helt vanvittig, og da spesielt i kombinasjon med 28-motoren kontra 20-motoren. Er nesten som at jeg er 18 igjen. Og bare vil kjøre bil for å kjøre bil.
 12. LoKi's F33 428i M-Sport

  Jada, skal få slengt ut litt til
 13. LoKi's F33 428i M-Sport

  De er ikke solgt enda, men ja - de var fra 420'en. Siden jeg kjøpte en "lik" bil og de er ubrukt etter oppussing så ble vi enig om å beholde hjulene våre i stedet for å selge de med bilene.
 14. Etter mye frem og tilbake har jeg endelig fått kjøpt meg bilen jeg har vært på utkikk etter siden jeg fikk lappen. Via tanker og drømmer om FC RX7 cab, Escort cab, E30 cab og eierskap av MX5 og E93 fikk jeg muligheten til å få meg den mellomtingen som likevel gjør det perfekt. Da jeg oppdaget at E93'en var skrudd tilbake på km-standen og kjøpet måtte heves gikk jeg for en F32 420i xDrive som var rimelig skrella for utstyr som en midlertidig bil i fjor sommer. Så poppet plutselig denne opp med fornuftig pris, og da kunne jeg ikke la sjansen gå ifra meg. Den mangler bare to ting på utstyret som jeg kan finne, og det er Harman Kardon stereo og xDrive. (xDrive ble ikke levert på de tidligste bilene og var ikke et alternativ når denne ble kjøpt ny) Har mange planer, og de fleste blir neppe gjennomført - nå skal jeg bare nyte absolutt kjøreglede! Utstyrsliste: 2NHM Sportbrake2PA Locking Wheel Bolts2PL 19"m Lt/aly Wheels Double Sp. 442m/2TB Sport Automatic Transmission2VF Adaptiv M Suspension2VL Variable Sports Steering230 Eu Specific Additional Equipment248 Steering Wheel Heating258 Runflat Tyres3AG Backup Camera302 Alarm System322 Comfort Access System337 M Sport Package387 Wind Deflector4AE Armrest Front Retractable4DX High.trim Fin. Blue Met. Matt4MR Int. Tr. Fin. Aluminium Hexagon4NE Blow-by-heater4NH Air Collar423 Floor Mats, Velour428 Warning Triangle430 Interior And Exterior Mirror Packa431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d465 Through-load System481 Sport Seats F Driver/front Passenger493 Storage Compartment Package494 Seat Heating F Driver/front Passenger5AC Autom. High-beam Headlights Control5AL Active Protection5AS Driving Assistant5DA Passenger Airbag Deactivate5DF Active Cruise Ctrl+stop&go Funct.502 Headlight Washer System508 Park Distance Control (pdc)521 Rain Sensor534 Automatic Air Conditioning552 Adaptive Led Headlight575 Additional 12v Power Socket6AC Intelligent Emergency Call6AE Teleservices6AK Connecteddrive Services6AM Real Time Traffic Information6AN Concierge Services6AP Remote Services6AR Internet6NR Apps6NS Enhanced Telephony With Extended Sm6S4 Language Version Swedish6UH Traffic Information6WA Instrument Cluster W. Extended Cont609 Navigation System Professional610 Head Up Display654 Dab Tuner676 Hifi Loudspeaker System698 Area-code 2710 M Leather Steering Wheel715 M Aerodynamics Package760 Individual High-gloss Satin Chrome8KA Oelservice Int. 30.000 Km/24 Months8SM Vin, Visible From Outside8TG Anti-theft System8TH Speed Limit Info842 Cold Climate Version850 Add Fuel Tank Filling For Export885 Swedish / On-board Documentation997 Dealer Presentation