LoKi

Medlem
 • Innholdsteller

  562
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

LoKi vant dagen sist Januar 31

LoKi hadde mest likt innhold!

Om LoKi

 • Rang
  Oberstløytnant
 • Bursdag 07/10/1979

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Akershus
 • Kjøretøy
  F33 428i
 1. LoKi

  Den store finn.no tråden.

  Smaken er som baken, kan respektere det. Jeg vil aldri igjen ha en BMW uten M-Sport, men det går på personlige preferanser. For meg er det en dealbreaker å bruke 500'+ på en bil og ikke få dette rattet - det er denne utsikten eller ingenting for meg
 2. LoKi

  Den store finn.no tråden.

  550i uten M-Sport. Jeg kjenner jeg dør litt inni meg hver gang jeg ser slikt. Så nei, den har ikke alt man kan ønske seg
 3. LoKi

  Den store finn.no tråden.

  Indeed. Og en pre-LCI E92 har ikke akkurat lynraske girskift med 6-trinns kasse
 4. Bør nok få med bredde på felg, innpress og dimensjoner på dekk i både annonsen og posten her på forumet. Annonser sier svært lite om hjulene
 5. Har selv vært nødt til å stoppe bak en Auda som sto i en bakke og spant, og når han kom seg bort så bakkestartet jeg og dro. Det som er sikkert er at dekk og diff er minst like viktig som hvilken ende hjula snurrer fra. For ikke å snakke om sjåføren.. Så gleden med bakhjulstrekk på vinteren er absolutt reell, så lenge man har gode dekk, rett type bil og vet hvordan man skal kjøre den
 6. Det er det, men det er garantert billigere å sette det på en lastebil
 7. Etter å ha sett Børning 2 så lurer jeg litt på hvor du legger lista om du mener den er innafor.
 8. LoKi

  GS Evolution 2 - E6x - 20" solgt

  Annonselinken funker ikke lengre..
 9. LoKi

  Den store finn.no tråden.

  En kompis forsøkte motorbytte i en 318is for noen år siden, og da fikk han nei på grunn av at bilen ble tyngre med større motor. Så de henger seg opp i mye rart..
 10. Når det kjøres gjennom 5 skoleveier uten lys så mener du at det er greit? Har du barn selv? Dette har ingenting med å henge ut folk å gjøre, dette er ikke noe som skal legges på youtube eller facebook. Må innrømme at jeg foretrekker at folk er sheriff (Les: bekymrede småbarnsforeldre) foran å være tøffinger som føler de kan drite i trafikksikkerhet og heve seg over loven.
 11. LoKi

  Den store finn.no tråden.

  Trump-annonse ja. Definitivt verdt det å legge innsats i å lage en møl-annonse, får den oppmerksomhet i sosiale medier så har du markedsføring i bøtter og spann.
 12. Stjeler nattesynet ditt uansett om du ser på dem eller ikke, og spesielt når det regner får du mye mer "støy" i frontruta og dårligere sikt. Men nei, jeg ser ikke rett i lysene på møtende biler, men jeg stirrer ikke bare rett frem heller. Jeg må orientere meg i større grad enn bare på hva som er rett foran bilen. Det skal sies at LED-lysene gjør kjøring i mørket til en helt annen verden, nå har jeg fjernlys i fila mi og kan se langt frem med sikt, heller enn rett foran bilen og mørke. Det verste er egentlig at folk ikke merker når nærlysene tar kvelden, jeg møter folk daglig som har tåkelys + fjernlys, og når de blender ned så har de tåkelys + parklys. Er så ille på den veien jeg kjører at jeg har maset på politiet om å ha kontroller, men de gir bæng. Er ikke mindre enn 5 skoleveier på strekningen, og de driter i om folk har lys på bilen eller ikke. Så nå blir det dashcam, så skal jeg sette sammen timelapse med idiotene som mangler lys (møter 20-30 hver dag på 4 mil strekning) og maile dem daglig til snuten til de gidder å gjøre noe.
 13. Den bare girer så mye kjappere. Når du setter den i Sport+ og girer manuelt så bare banker den inn neste gir umiddelbart. Kombinert med hendlene på rattet føler du at du kjører en sportsbil.
 14. Det beste var at jeg fikk klar beskjed om at jeg ikke skulle se på lysene dine, jeg skulle se i veikanten på høyre side, for det var det man lærte på kjøreskolen. Så lysene dine skulle ikke plage meg! Men godt å høre!