ogee1

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1346
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  2

ogee1 last won the day on March 2

ogee1 hadde mest likt innhold!

Om ogee1

 • Vurdering
  Brigader

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen
 1. Fredriks alternative bimmerstråd

  Koenigsegg har, som mange vet, satt ny fartsrekord for produksjonsbiler med sin Agera RS. Rekorden er vel på litt over 440 km/t i snitt etter kjøring frem og tilbake på en teststrekning i Nevada. De har lagt ut et klipp fra kjøringen på YouTube. Det er noen ting ved klippet som virkelig imponerer meg, og det er at det virker ganske udramatisk, at de når 457 km/t på returen (medvind), og ikke minst, aksellerasjonen fra 300 km/t og oppover.
 2. Blir det mulighet for Tapatalk nå?
 3. Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg så bilder av den Hondaen her om dagen og falt pladask. Maken til sjarmtroll!
 4. Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg lurer på om BMW og de andre har tapt så mye på de årene Tesla har hatt markedet for store elbiler for seg selv. Antall solgte Tesla er jo relativt lite i forhold til hva de store selger av biler, så det er ikke store penger de har gått glipp av. Tesla har egentlig tatt en stor del av kostnadene med å venne vanlige folk til tanken på at en elbil kan være et alternativ til en fossilbil selv som en nummer en bil. Nå er markedet modent og de store kan begynne å rulle ut elbilmodeller etter hvert som markedet for elbiler når volumer som er interessante.
 5. Mulig at det er dette som gjør utslaget for min del og fører til at X3en blir byttet i en elbil (I3s).
 6. Dæven, det er jo bare rett bakfra at dette ikke ser kult ut!
 7. Har du lakkert flata der felgen ligger an? Jeg er litt skeptisk til det. Det er viktig å ha høy nok friksjon mellom felg og skive. Jeg har akkurat byttet skiver på Porschen, og da kjøpte jeg skiver fra Brembo som var lakkert, men det var ikke lakk på anleggsflatene.
 8. Beskyttelse på CIC-skjerm som løsner

  For meg ser det ut som at BMW bruker et tynt belegg på skjermen for å hindre reflekser. Dette belegget ser ut til å være veldig skjørt, så nesten alle skjermer rundt omkring har en del riper. Med andre ord en dårlig løsning fra BMW. Det ser ut som at den beste løsningen er å fjerne belegget med plastpolish og deretter montere en antirefleksfilm i plast eller tynt glass, men jeg har ikke testet dette ennå. Jeg har tenkt å montere en antirefleksfilm uten å slipe skjermen i første omgang. Hvis jeg har flaks synes ikke ripene gjennom. Hvis ikke må det slipes. Skriver om det i tråden om konas X3 når jeg får prøvd ut.
 9. Beskyttelse på CIC-skjerm som løsner

  For meg ser dette uoriginalt ut, og da skulle det være greit å fjerne den. Jeg ville dratt litt forsiktig for å få inntrykk om den slipper greit eller ikke. Jeg har en ripete skjerm og vurderer å kjøpe en beskyttelsesfolie på nettet.
 10. Enig i at bakenden ikke så topp ut på bildet, men taklinja gir litt håp. Kanskje dette blir en sånn bil som er stygg på bilder, men fin i virkeligheten?
 11. Stilig! Jeg har lenge synes at F11 er den fineste BMWen i perioden fra E60 og framover. Jeg liker av en eller annen grunn stasjonsvogn bedre enn sedan. MEN, etter å ha sett disse bildene av din bil tror jeg at jeg må revurdere. Linjene i designet kommer veldig godt fram på bildene og faller på plass på en måte jeg ikke har fått med meg før. Tror nesten jeg ville valgt F10 hvis jeg var på utkikk etter en familiebil i den størrelsen.
 12. BMW F90 M5 Leak!

  Greit med diskusjoner for min del, men i mitt hode er det ganske enkelt. Det er en rangering som har vært uendret i mange år rundt ytelse. BMW, Porsche, Ferrari. Sånn er det bare. Så er det andre ting som gjør at en BMW kan være bedre enn en Ferrari, men at en M5 skal kjøre fra en Ferrari når de har kommet opp i fart er i mitt hode helt feil og helt meningsløst. Det er helt andre grunner til at mine favoritter er M2, eller aller helst 1M enn at de nødvendigvis skal kjøre fra Ferrarier.
 13. BMW F90 M5 Leak!

  Porsche 911 Turbo S med 580 hester gjør 330 km/t. Jeg vil tippe at M5 har høyere luftmotstand, slik at toppfarten på M5 ville havnet i området 300-320. Et godt stykke unna F1, men likevel ganske utrolig. Det er jo bare en litt kjapp sedan. 😛 Jeg elsker nye M5, og spesielt det at du kan velge mellom to- og firehjulstrekk. Har prøvd å finne ut om det er noe spesielt med firehjulstrekken på M5 som gjør dette mulig, eller om det kunne la seg gjøre på vanlig xDrive med riktig software. I følge reklamen kan jo vanlig xDrive levere 100% av kraften til bakakselen.
 14. Enig. Ser utrolig bra ut. Eneste jeg ønsker meg er at rattet blir rundt. Av en eller annen grunn har jeg ikke klart å venne meg til firkantede ratt.
 15. Bmw 530 xdrive, 2012 mod

  Gratulerer med fin bil. Treliteren er deilig!