ogee1

Medlem
 • Innholdsteller

  1422
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

ogee1 vant dagen sist Mars 2 2017

ogee1 hadde mest likt innhold!

Om ogee1

 • Rang
  Brigader

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen
 1. ogee1

  Kjøpe ny bruksbil, X3 eller 320D?

  Mange som sier facelift når de egentlig mener ny generasjon. Opplevde faktisk at en bruktbilselger hos BMW sa det da vi kikket på F25.
 2. ogee1

  Dekkdimensjon bmw x3

  Tenker du på biler med xDrive da? Muttern og fattern kjøpte en 225xe i fjor, og den hadde ikke stjernemerkede dekk. Forsåvidt ikke kritisk på den firehjulstrekken som ikke har fordelingskasse.
 3. ogee1

  Dekkdimensjon bmw x3

  Missa at det er E83. Da er det 235 og 255 som gjelder. Høres ut som det er forskjellig praksis hos Biltilsynet på dette også.
 4. ogee1

  Dekkdimensjon bmw x3

  Verdt å huske er at Biltilsynet ofte nekter å godta andre dekkdimensjoner enn det BMW har levert når det er snakk om forskjellige dekk foran og bak. Dvs. at det bare er 235 og 255 som blir godkjent hvis du kommer ut for feil kontrollør.
 5. Kikket litt på X7-videoen fra Autogefühl. Den ser ganske annerledes ut en konseptbilen som ble presentert ifjor. På en bra måte. Av det jeg kan skimte av detaljer bak kamuflasjen ser dette ut til å være ganske harmonisk og typisk BMW. I klippene der den er i fart ser den ganske kul ut, synes jeg. Jeg tror dette blir veldig bra.
 6. ogee1

  Nye sommer dekk til F10

  Det er vel sånn det har blitt etterhvert. Færre og færre steder som gjør en skikkelig jobb og samtidig gir god service. Jeg ville forvente at de i hvertfall tørket vekk overskytende fett med litt papir om de ikke gadd å vaske dekkene.
 7. Jeg tror jeg ville prøvd å ta blank svart folie på den røde diffuseren og beholdt den store grå som den er.
 8. Fint uten merker. Dessverre nekter kona meg å plukke dem av på bilen hennes. Mulig at jeg får overtalt henne til å bytte til svart X3-merke bak i løpet av sommeren.
 9. Kommentar til EDC. Min erfaring er at biler som ikke har dette er mer stumpete i fjæringa. Så selv om du ikke bruker sportsmodusen har du sannsynligvis glede av systemet.
 10. ogee1

  Problemer med sporing på F25 X3

  Nye sommerdekk er montert. Michelin Pilot Primacy på originale 19-tommere (8.5x19 og 9.5x19 med 245/45-19 og 275/40-19). Fylte 2.1 bar i alle fire hjørner. Sporingen er borte. Styrefølelsen er mye bedre enn den var med de gamle Continentaldekkene. Det eneste jeg har å bemerke er at dekkene rumler litt. Dog ikke så mye at det blir plagsomt. det var ni grader i lufta. Kan hende det spiller inn også. Jeg er i alle fall veldig godt fornøyd så langt.
 11. Jeg vurderer iX3, jeg. Synes den er kul nok. Har vel egentlig ikke noen krav til at den skal være så banebrytende. Nye X3 er jo en skikkelig kjøremaskin, så det blir vel ikke så gæli med en 270-hesters dreiemomentbombe under panseret. Eneste jeg ville endret var å få på litt fete doble enderør på hver side bak.
 12. Minner litt om denne. Synes ikke det ser så gæli ut. Er mer et spørsmål om proporsjoner og detaljer som gitteret i grillen:
 13. Deilig lyd i GT3, og fantastisk kjøring.
 14. ogee1

  Problemer med sporing på F25 X3

  Min erfaring er at RFT-dekk sporer mer enn vanlige dekk, men det er mange vanlige dekk som sporer en del også. Mulig at det har en sammenheng med hvor runde "hjørner" det er på profilen. Kanskje er det forskjell på hvor hard gummi det er også? Konas X3 sporet, som nevnt, en del tidligere med Continentaldekkene som satt på da vi overtok bilen. Vinterdekkene sporet ikke noe særlig. Nå viste det seg i fjor at forstillinga måtte justeres litt også. Etter det virket Contidekkene noe bedre, men langt fra fri for sporing. Kanskje de fortsatt sporet fordi de var slitt skjeivt? Er veldig spent på hvordan de nye sommerdekkene vil funke. Samtidig klarer jeg å ha et avslappet forhold til dette. Det er ikke verdens undergang om de nye dekkene sporer eller bråker litt. Bilen er uansett ganske god å kjøre. Et siste moment er at dekkene oppfører seg forskjellig på forskjellige bilmodeller, så det som funker bra på F10 funker ikke nødvendigvis bra på F25. På min E87 var jeg veldig fornøyd med Sport Maxx, mens samme dekk på E91 subjektivt bråket mer og ga dårligere rattfølelse.
 15. ogee1

  Problemer med sporing på F25 X3

  PS4S er sinnsykt bra dekk. Har de på Porschen og det har gjort bilen enda bedre å kjøre. Null sporing, men nå er hjulopphenget på Porschen bygget for brede dekk i utgangspunktet også da. Jeg har bestilt Michelin Pilot Primacy til X3'en. Sånn midt på treet-dekk, men jeg ble lei av å lese tester av dekk med forvirrende konklusjoner.