N.E.W.

Medlem
 • Innholdsteller

  578
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

N.E.W. vant dagen sist Mai 2

N.E.W. hadde mest likt innhold!

Om N.E.W.

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt, vintage scootere
 • Kjøretøy
  BMW Z3 Coupe
 1. Chrysler 300 Rolls Royce 😂
 2. DeVille - med forhjulstrekk😂
 3. Tony sin RR Mansory Ghost, wankelmazdaen Werther hadde bilder av over her, finfarget R8 V10, Ferrari shooting brake, 3.0 CSI, 190 SL, 280SL med 5 unge damer og en schwær amcar i sidespeilet.
 4. N.E.W.

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Siden vi er inne på Audi, så var min andre bil en 1983 Audi 80CD 5S. Toppmodellen av Audi 80 i 1983 var Audi 80 quattro, så kom Audi 80 CD, med spoiler foran, velourseter, nakkestøtter med hull i midten foran OG bak, 5 gear, aluminiumsfelger, lister langs siden med chromeinnlegg, børstet stål på oversiden av støtfangerene og rekkefemmer på 115hk (1921ccm) som hadde en helt fantastisk lyd som jeg ble fullstendig avhengig av.Kjapp var den óg, 0-100 på rundt 10 sek. Hadde denne bilen fra 1991 til 2000 og eneste som ble byttet ila. denne tiden var en vannpumpe. Etter denne var det på tide med en real oppgradering, og jeg kjøpte da en to år nyere Audi, 1985 Coupe quattro, 136hk (2144ccm), grønne digitale instrumenter, speilvendt quattroskrift i grillen, de nederste varmetrådene i bakruten formet som bokstaver: quattro, og bryter inni hvor man kunne sette quattrosystemet i "sperremodus" - fantastisk morsom bil på vinterføre og med samme fantastiske lydbilde som CD'n, men denne var enda kjappere i aksen, 0-100 på rundt 9 sek. Dessverre ble denne ble stjålet fra meg etter et par år (ble forøvrig funnet igjen i skogen et sted langt oppe i Rena for et års tid siden, og skal bli restaurert av han som fant den)
 5. Veldig bra treff, selv med en liten utålmodig pjokk på 6 - forøvrig han som vant tegnekonkurransen,som eneste deltager - han valgte å tegne en BMW i3 med spoiler av alle ting 😊. Den radiostyrte M4'n har allerede fått påfyll av batterier, så den premien var over all forventning. Treffets kuleste bil var i mine øyne helt fortjent, for den svarte Z3C'n i racestuk, bortenfor min, var skamtøff.
 6. Kleveland på tur i sin styggkule Sonett og en "Modball" Ferrari.
 7. 850 CI, Werther sin kule Caprice og en Evora.
 8. Kommer an på øyet som ser. Mtp at det er en SUV - om man kan kalle den det, så synes jeg Jaguar har lykkes ganske godt med denne (nå er ikke denne vinkelen den mest flatterende for iPace'n, men svært sjelden man "ligger på bakken" og titter opp på biler) At E-Golf er "pen" er greit nok, men du verden så lite spennede. Absolutt ikke noe nytenkende designmessig med den bilen, kanskje heller ikke så rart iom at Golfkarosseriet har blirr raffinert til perfeksjonisme over flere tiår - får å treffe størst mulig målgruppe.
 9. Aftenstur med noen kollegaer i går.
 10. ......men det klarer Jaguar
 11. ......og en shabby og sær, men kul Talbot Matra Rancho
 12. Morsom 914, nydelig 911 og en ute av fokus Baur 320i
 13. N.E.W.

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Deilig med "motorsykkel" nå som det er så fint vær (ble tross alt reg. som tung mc i 1971 med sine180cc som produserer 10.3hk og gjør "godt over 100km/t" - 105km/t om jeg inntar racerstillingen) Denne har jeg hatt i ca.25 år, og den har vært helt ekstremt pålitelig. Eneste som jeg har gjort med den i løpet av disse årene er å bytte motorolje, en tennplugg i ny og ne, wirer når de ryker, litt lyspærer og dekk.
 14. Utrolig strøken Daimler XJ40. Ikke de mest attraktive modellene disse XJ40'ene, så morsomt å se dem når de er så velholdte som denne.