N.E.W.

Medlem
 • Innholdsteller

  566
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

N.E.W. vant dagen sist Mai 2

N.E.W. hadde mest likt innhold!

Om N.E.W.

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt, vintage scootere
 • Kjøretøy
  BMW Z3 Coupe
 1. N.E.W.

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Deilig med "motorsykkel" nå som det er så fint vær (ble tross alt reg. som tung mc i 1971 med sine180cc som produserer 10.3hk og gjør "godt over 100km/t" - 105km/t om jeg inntar racerstillingen) Denne har jeg hatt i ca.25 år, og den har vært helt ekstremt pålitelig. Eneste som jeg har gjort med den i løpet av disse årene er å bytte motorolje, en tennplugg i ny og ne, wirer når de ryker, litt lyspærer og dekk.
 2. Utrolig strøken Daimler XJ40. Ikke de mest attraktive modellene disse XJ40'ene, så morsomt å se dem når de er så velholdte som denne.
 3. Topview of majestetiske Phantom. Så en bråkete Aventador etterfulgt av en foliert 458 og sist den lilla 993'n som har fått drysset litt pollen over seg.
 4. Sinna Huracan og veldig fin Z1
 5. Ikke BMW, ikke min, men så himla fét ass at det får gå.
 6. Fin 928S. Så også en 991 GT2 RS på E18 - grov motorlyd på ringmonsteret.
 7. N.E.W.

  Idiotparkeringstråden!

  Ikke alltid lett å parkere rett.........ikke norskreg - svenske?
 8. Ganske så matt spraybokslakket E32 735i
 9. .....og en gammel spotting (sikkert tre-fire år siden) som jeg kom på nå. Gammal RRC og gammal Bristol
 10. Litt blandet av ymse bildekvalitet. 718 Cayman, semigammal amerikaner, fin Z3 Cab, AMG C63S, gammel SL, strøken gammel Jag, knæsj grønn høylytt Aventador, fin W126, kjip Mustang, Sprek MG GTB, liksom Aston i morsom farge og en sprek Range Rover med fin motorlyd.
 11. Puh, det var jaggu godt du fikk den med på listen din . Jeg ante ikke hvor mange som finnes rundt om i landet, så tusen takk for at du har en sånn liste. Ja, begynner å bli noen år jeg har hatt den, men jeg blir jo ikke lei, hverken av å kjøre den (har kjørt 50-60'km med den) eller å se på den. Har blitt så glad i bilen at jeg har lovet min 6 år gamle sønn at han skal få den i 18-års presang - liksom for å hindre meg selv i å selge den dersom jeg skulle kommet på slike dustete tanker. Din Z4C er helt fantastisk - optimal, og jeg tror en f.eks Hellrot eller Imola Red Z3C ville passet utmerket sammen med din.
 12. ....og et ground view som gjør at bilen ser litt snodig og vidvinkelaktig ut: