Gorg

Medlem
 • Innholdsteller

  3169
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  125

Omdømmeaktivitet

 1. Like
  Gorg ga poeng til Mathiseen i Mathiseen's fototråd   
  Ble en tur på early fitment nå i helgen, egentlig ikke plan om og ta noen bilder men endte visst opp med noen hundre alikavel.

  Kommer litt mer framover men slenger ut noen kjapt redigerte nå
 2. Like
  Gorg ga poeng til danskiii i Filmet du bilen din idag?   
  Siden det er en tråd om "tok du bilde av bilen din idag" og "tok du bilde av interiøret ditt idag" så tenkte jeg lage en filmet du bilen din idag tråd eetersom jeg ikke fant en Er flere som legger ut småklipp på sine egne tråder som folk flest går glipp av da alle følger ikke alle. 
  Så legg ut en video av bilen din her også om det er noe du vil dele. 
  Gjelder hovedsakelig bmw takk. 
  Ikke noe støtende innhold
  Og de vanlige forumregler som er hos bimmers. En admin må gjerne legge til eller redigere dette. 
   
  Starter med en snutt av min E21 som er oppe å går etter lang dvaletid, oppbygget motor, wiretuck og mye nytt. 
   
 3. Like
 4. Like
 5. Like
  Gorg ga poeng til Amarios i Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Alstad 🙂
 6. Like
 7. Like
  Gorg ga poeng til Amarios i Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Måtte teste BBS hjula på is’n, litt for høy nå men ble pent. 👍🏻
  Blir forøvrig lagt ut for salg snart.  

 8. Like
  Gorg ga poeng til danskiii i Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Kun et ødelagt termostat som holder den av veien nå... 

 9. Like
  Gorg ga poeng til papertiger i Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Hjulskift og bremsebytte foran på Minion idag - Zimmermann skiver + BMW/Mini klosser. 
 10. Like
  Gorg ga poeng til StigJ i Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Ble helgevask på begge bilene 


   
 11. Like
  Gorg fikk poeng fra Øyvind.J i Kallenavn på bilene deres?   
  Kaller bilen vår for "bilen min". Får pes for det regelmessig  
 12. Like
  Gorg ga poeng til fupsaker i Min F31 LCI 330i xDrive, nye nyrer og senk, s. 21   
  Senk og nyrer, nyt.


 13. Like
  Gorg ga poeng til papertiger i F34 320D Gran Turismo - Tips til nye sommerdekk   
  Jeg endte faktisk opp med å kjøpe dekk hos Bavaria her til E91'en da de kom best ut på pris. Når jeg sjekka pris på dekk hos Bavaria til svigers' F34 kunne ikke Bavaria levere annet enn RFT på det tidspunktet. Nå har nok kanskje det endra seg da
 14. Like
  Gorg fikk poeng fra fupsaker i F34 320D Gran Turismo - Tips til nye sommerdekk   
  Tror jeg hopper glatt over Bridgestone..
  Men ja, samboern mente faktisk at vår forrige bil, e91 var bedre lydisolert. Men mener det var i hovedsak pga runflat.
  Håper det blir mye bedre med nye dekk! Men kjører fortsatt på vinterdekk, så klager ikke på det nå.
  @gregus lydisolerte sin F80 M3 i hjulbuene og i dørene, så det er ikke et ukjent problem. Men om man går for en 5er så vil jo det være mye mindre problematisk
 15. Confused
  Gorg ga poeng til fupsaker i F34 320D Gran Turismo - Tips til nye sommerdekk   
  jeg har de samme dekkene fra Bridgestone, de er håpløse på gammel asfalt. Så jeg vurderer å sprøyte skum i hjulbuene og noen områder rundt for å få vekk den rumligen..
 16. Sad
  Gorg ga poeng til Stonescream i F34 320D Gran Turismo - Tips til nye sommerdekk   
  Jeg har noe dempemateriale fra en gang jeg monterte nye høyttalere på gamlebilen og når jeg kjørte hjem var det faktisk på tanken om det ville hjelpe å legge noen striper på innsiden av hjulbuene.
   
  Noe a la dette, men virker jo litt drastisk å måtte gjøre slikt på en "ny" bil...
  http://www.dynabel.no/bilstereo/tilbehor/dempematter/gladen-aero-neoprene-04-m2
   
  trist egentlig.
   
   
 17. Like
  Gorg ga poeng til danskiii i F34 320D Gran Turismo - Tips til nye sommerdekk   
  I support this message
 18. Like
  Gorg ga poeng til Stonescream i F34 320D Gran Turismo - Tips til nye sommerdekk   
  Står noen helt nye Bridgestone Potenza s001 på min F34 på 19" felgene og på ny asfalt må jeg si de er stille å kjøre med, men på gammal asfalt er det mye rumling i mine ører.
  Har ikke så mye å sammenligne med dessverre.

 19. Like
  Gorg ga poeng til StigJ i F34 320D Gran Turismo - Tips til nye sommerdekk   
  Sjekket raskt på dekkonline 225/40-19 som jeg bruker. Hankook S01 er faktisk dyrere enn både  PS4,  Asymmetric 3, Hakka Black og Sportcontact 6.
  Tenkte jeg skulle prøve Asymmetric 3 neste gang. Eller så blir det PS4. Vil se om jeg finner noe mer støysvakt enn PSS til den mindre støyisolerte F30en... 
  Vredestein Ultrac Vorti utgår med glans da de ser bøttestygge ut på sidene. Er helt enig med @Evopower sitt nerdetingutsagn 
   
 20. Like
  Gorg fikk poeng fra ogee1 i F34 320D Gran Turismo - Tips til nye sommerdekk   
  For snart to år siden satt jeg å skrev en lignende post, da om den nye e91 325i vi hadde kjøpt. Vi var blitt en familie på 4, og min gamle e46 ble for liten.
  Dere som har fulgt med på tråden om vår e91 har sikkert plukket opp at den er solgt til en herremann her inne på forumet og vi har handlet en "ny" bmw.
  Historien er ganske lik, vi utvidet familien til 5 med ei lita jente før jul. Jeg skjønte fort når vi skulle ha en til at grombilen ble for liten for fem, spesielt siden to av de kom til å trenge barnestoler i noen år. Vi valgte for så vidt å vente med å handle bil, men det var ikke noe særlig for 9 åringen å sitte imellom barnestolene så vi måtte ofte kjøre uten henne når vi skulle handle.
  Har vært utrolig fornøyd med 325en, gjort mye med den og blitt glad i den som man ofte blir når man er slik som meg. Selv om salget var vemodig er jeg glad for at bilen blir tatt godt vare på videre.
  Dere som har lest den forrige tråden min har sikkert lest litt om begrunnelsen for biltypen. F34, Gran Turismo som den heter er ikke den mest populære, grunnet en kontroversiell utforming. Ikke noe å legge skjul på, rumpa er stor. Ikke like stor som på 5 serie GT, men er en bil som har mye "haters".
  Hadde prøvd F11 med barnestoler noe som gjorde at den måtte utelukkes. Testet så ut 225xe i fall den kunne være stor nok. Den har et bredt baksete, men var ikke lang nok i kupeen for å være komfortabel på langkjøring. Tittet så på 2 serie Gran Tourer, en biltype ala Ford Smax. Ikke akkurat den mest inspirerende bilen, men ønsket ikke å bytte merke. Det var jo neste mulighet.
  Ford Mondeo stasjonsvogn eller Skoda Superb, de ville være stor nok. Men på vei ut av Bmw i Bodø sa selgeren at jeg måtte sitte i GTen. Da fikk jeg en åpenbaring! For en plass! Det var bakseteplass omtrent tilsvarende 7-serien, bredt baksete, og svært bagasjerom! Ding ding ding, jeg fant bilen!
  Dette var for noen måneder siden, siden fulgte jeg med på finn hver dag. Hadde egentlig mest lyst på 320i, men med andre kriterier som xdrive og krok til en grei penge så var de svært få og omtrent ingen hadde msport.

  Etter en stund dukket det opp en med webasto, den eneste av GTene på finn som hadde det. Dette var en diesel, men hadde alt av annet utstyr som vi trengte. Han hadde også lagt ved bilder av en test av 3 serie sedan, stasjonsvogn, gt, 4 serie coupe, gran coupe, x3 og x4. Prisen var for høy for oss, men sendte han allikevel melding om bilen. Og lurte på om han kunne sende meg testen. Det kunne han ikke, for han hadde rotet bort bladet.. Tiden gikk, og en mandags morgen kom jeg på jobb og så han hadde senket prisen slik at den ble veldig aktuell.
  Han hadde det for øvrig travelt med å få den solgt, siden han skulle ha ny bil som ventet en og en halv uke senere. Heldigvis ordnet alt seg, vi fikk solgt bilen fort da vi hadde avtalt salg på den så snart vi fant bil men hadde egentlig sett for meg et par måneder til før den ble overtatt av ny eier.
  Bilen var utstyrt med xdrive, elektrisk hengerfeste, msport, sportsautomat, skinnseter, navipro, dab+, hifistereo, elektrisk bakluke (standard på GT, men deilig å ha!), adaptiv cruise control og webasto for å nevne noe. At selgeren hadde kallenavn Vaskekjell var jo for øvrig tillitsvekkende! Et par riper som må rubbes, men ellers bare vaskeriper på bilen. Ser frem til en grundig polering til våren!
  Noen lånte bilder fra annonsen inntil jeg får tatt noen skikkelige bilder selv. Er ikke akkurat sesong for ren bil her oppe nå..

   
  På bildet over er førersetet trukket helt bak!

  Utstyrsliste for dere utstyrsfriker  
  Type3Y51
  Model320d Xdrive - EUR
  Development CodeF34
  ChassisSAT
  SteeringLL
  Doors4
  EngineN47T
  Displacement2.00
  Power135
  DrivetrainALLR
  TransmissionAUT
  ColorBlack Sapphire Metallic - 475
  UpholsteryLeder Dakota/schwarz - LCSW
  Production PlantDINGOLFING
  Production Date2014-01-18
  Options
  1CA Selection Cop Relevant Vehicles Selektion Cop Relevanter Fahrzeuge 2PA Locking Wheel Bolts Radschraubensicherung 2TB Sport Automatic Transmission Sport-automatik Getriebe 2V5 19"lt/aly Wheels Doublespoke 598/mt 19"m Lm Raeder Doppelspeiche 598 M 216 Servotronic Servotronic 225 Standard Suspension Serienfahrwerk 230 Eu Specific Additional Equipment Eu Spezifische Zusatzumfaenge 248 Steering Wheel Heating Lenkradheizung 249 Multi-function For Steering Wheel Multifunktion Fuer Lenkrad 258 Runflat Tyres Bereifung Mit Notlaufeigenschaften 3AC Trailer Tow Hitch Anhaengerkupplung 3AG Backup Camera Rueckfahrkamera 3L8 Exterior Parts In Aluminium Satined Exterieurumf. In Aluminium Satinier 322 Comfort Access System Komfortzugang 337 M Sport Package M Sportpaket 4AD Interior Alum. Lengthwise Fine Interieurl. Alu. Laengsschliff Fein 4AE Armrest Front Retractable Armauflage Vorne Verschiebbar 4DL High.trim Fin. Black High-gloss Akzentleisten Schwarz Hochglaenzend 402 Panorama Glass Roof Panorama Glasdach 420 Sun Protection Glazing Sonnenschutzverglasung 423 Floor Mats, Velour Fussmatten In Velours 428 Warning Triangle Warndreieck 431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d Innenspiegel,automatisch Abblendend 481 Sport Seats F Driver/front Passenger Sportsitze Fuer Fahrer/beifahrer 488 Lumbar Support Driver/front Passenger Lordosenstuetze Fahrer/beifahrer 493 Storage Compartment Package Ablagenpaket 494 Seat Heating F Driver/front Passenger Sitzheizung Fuer Fahrer/beifahrer 5DA Passenger Airbag Deactivate Beifahrerairbag-deaktivierung 5DF Active Cruise Ctrl+stop&go Funct. Aktive.geschw.reg.+stop&go Funkt. 502 Headlight Washer System Scheinwerfer-waschanlage 508 Park Distance Control (pdc) Park Distance Control (pdc) 520 Foglights Nebelscheinwerfer 521 Rain Sensor Regensensor 522 Xenon Light Xenon-licht 534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik 563 Lights Package Lichtpaket 575 Additional 12v Power Socket Zusaetzliche 12-v-steckdose 6AC Intelligent Emergency Call Intelligenter Notruf 6AE Teleservices Teleservices 6AK Connecteddrive Services Connecteddrive Services 6AM Real Time Traffic Information Real Time Traffic Information 6AP Remote Services Remote Services 6AR Internet Internet 6NR Apps Apps 6NS Enhanced Telephony With Extended Sm Komforttelefonie Mit Erw. Smartphon 6S4 Language Version Swedish Sprachversion Schwedisch 6UH Traffic Information Traffic Information 6WA Instrument Cluster W. Extended Cont Instrumentenkombi. M. Erw. Umf. 609 Navigation System Professional Navigationssystem Professional 610 Head Up Display Head-up Display 654 Dab Tuner Dab Tuner 676 Hifi Loudspeaker System Hifi Lautsprechersystem 698 Area-code 2 Area-code 2 710 M Leather Steering Wheel M Lederlenkrad 715 M Aerodynamics Package M Aerodynamikpaket 775 Individual Roof-lining Anthracite Individual Dachhimmel Anthrazit 8KA Oelservice Int. 30.000 Km/24 Months Oelwartungsint. 30.000km/24monate 8SM Vin, Visible From Outside Fahrgestellnummer,v.aussen Sichtbar 8TF Active Protection For Pedestrians Aktiver Fussgaengerschutz. 8TG Anti-theft System Diebstahlsicherung 8TH Speed Limit Info Speed Limit Info 842 Cold Climate Version Kaltland-ausfuehrung 843 Engine Design Motorauslegung 850 Add Fuel Tank Filling For Export Zusaetzl. Tankfuellung Export 885 Swedish / On-board Documentation Schwedisch / Bordliteratur 9AA External Skin Protection Aussenhautschutz
 21. Haha
  Gorg fikk poeng fra idapederse i F34 320D Gran Turismo - Tips til nye sommerdekk   
  Haha, nei når du skal ha så enorme felger (med lav profil) så blir ikke valget enkelt  
 22. Like
  Gorg ga poeng til Olaandref i Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Nye dekk og sommerfelger på i dag.

 23. Like
 24. Like
  Gorg ga poeng til 316 i Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Ute på lufting i godt selskap i dag 😊

 25. Like