Evenol

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3161
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

1 følger

Om Evenol

 • Vurdering
  Generalløytnant
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F22 220D

Siste besøkende

719 profilvisninger
 1. Billigste og beste er faktisk å kjøpe noe annet.
 2. Bra skiver. Men kjøp originale klosser.
 3. Måten du svarer på begrunner utsagnet mitt ganske bra. Ha en ellers fin kveld.
 4. Det er kanskje ikke så rart at den er møkkete - har du fått med deg hvordan veiene er for tiden? Ikke alle har mulighet til å ha ren bil hele tiden. Jeg synes det er morsomt å se at en litt spesiell bil brukes, også på vinteren. Sitte å heve seg over andre personer på et forum er usmakelig forresten.
 5. Litt merkelig annonsetekst vedr. speditør? http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=84276945
 6. For meg er nybilgaranti og norsksolgt bil viktig. Det kan også være viktig for videresalg, spesielt på en F80 M3.
 7. Natura også? Jeg tviler på at jeg får disse på 2-serien, ellers hadde jeg kjøpt de. Meget pene felger!
 8. Fra Autopower.se: M3 - S54-motorn (Rak 6:a - 24 ventiler) Tidiga versioner av S54 motorer drogs med en del barnsjukdomar. Bland annat hade motorer tillverkade mellan 10/2001 och 02/0202 en felkonstruerad oljepump. Även vevstakslagren var felkonstruerade vilket gjorde att värmeutvecklingen i lagren blev allt för kraftig. BMW har ändrat konstruktionen på vevstakslagren totalt 6 gånger, varav den senaste versionen började fabriksmonteras i motorer tillverkade fr.o.m. 06/2003. Motorer tillverkade t.o.m. 05/2003 kunde få sina vevstakslager utbytta under hösten 2004. När BMW upptäckte felet, återkallade man alla berörda bilar för att kostnadsfritt byta oljepumpen och vevstakslagren. Det är viktigt att kontrollera så att dessa byten verkligen är utförda på det tilltänkta exemplaret. Detta är speciellt viktigt på importerade bilar eftersom det var generalagenten i landet där bilen såldes ny som ansvarade för återkallningen.
 9. At folk ikke har bedre ting å gjøre er helt utrolig! Vedkommende bør gå å skamme seg.
 10. For å oppsummere litt: Jeg har en 2014 mod. med Navi Pro(tviler på at kartet har blitt oppdatert tidligere), må jeg først kjøpe en FSC-kode til Europe-West av en figur på bimmerpost.com for deretter å laste ned kart på e90forum? Hva koster det?
 11. Kul den der! Har litt problemer med å svelge avslutningen fra forskjermen og ned mot sideskjørtene. Hvorfor valgte du ikke å gjøre det likt som bak?
 12. Haha, er ikke dette han Sig Hansen fra Deadliest Catch?
 13. Hei, Denne er solgt, ja!
 14. Hadde ikke vurdert noe annet enn 335i med de prisene som er i Sverige.