Evenol

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3194
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

1 følger

Om Evenol

 • Vurdering
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann

Siste besøkende

839 profilvisninger
 1. @Tony Soprano Fin bil, men ser ut som et veldig fint hus også!
 2. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=94328830&fks=94328830
 3. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=94328361&myad=94328361
 4. Jeg solgte nylig min '14 220D Coupe og en av årsakene var dieselforbudet. Pendler inn og ut av Oslo hver dag. Orket ikke tanken på å brenne inne med en såpass dyr bil(for meg). Når man har innført forbudet en gang så er det veldig enkelt å innføre det ved en senere anledning igjen, noe som før eller siden kommer til å påvirke verditapet på dieselbiler betraktelig. Fremtiden er elbil og innen noen år vil ikke rekkevidde være et problem. Hvis man f.eks. tar i3 som eksempel så ble denne lansert i 2013 og tre år senere hadde rekkevidden nesten doblet seg. Jeg tror bilprodusentene melker oss for penger på veien opp til 'uendelig' rekkevidde men at den batterikapasiteten egentlig er til stede allerede i dag.
 5. Kan du legge ut bilde av knappen du refererer til? Har heller aldri hørt om dette på en 1-serie før.
 6. Tusen takk! Nei, jeg har ikke prøvekjørt. Tok bare sjansen på at den er ok. Har hatt en Diavel før som jeg var veldig fornøyd med, tross alle problemene. Så er i hvert fall litt kjent med Ducati.
 7. Kjør på med nytt lite skilt, man trenger ikke være helt A4 hele tiden. Får man bot så får man bot...
 8. Bestilte en ny Monster 821 Stripe på lørdag. Får den til påske. Gleder meg veldig!
 9. Nesten sikker på at det er irr/dårlig kontakt i stikkeren inn på baklykta. Har hatt dette problemet selv på en E61.
 10. Jeg har limt noen sånne med Tec7 eller rutelim. Føler det sitter bedre enn dobbeltsidig 3M-tape, samt at man slipper å få det lille mellomrommet som en dobbeltsidig-tape kan lage.
 11. Nei, den står nok ikke klar på Welt med norske skilt. Planlegger du å hente din selv? Skal mest sannsynlig ned å hente en M2 sammen med en kamerat i august/sept. Har hørt at man kan slippe unna med en del leveringskostnader ved å hente selv, men har ikke fått sjekket opp dette nøye nok enda.
 12. Du er ikke sann....
 13. Kult! Hadde selv MPPK på en F10 520D. Stor merkbar forskjell! Oppdater oss om hvordan det går hos SVV.
 14. Jeg hadde droppet moped og gått rett på kjøretimer for A2. Giringen sitter etter få kjøretimer. Tok selv klasse A høsten '15, og da hadde jeg ikke kjørt gir-moped på minst 7 år. Husker det var flere i gruppa vår som aldri hadde kjørt sykkel før som bestod oppkjøring på A med glans, noen av disse hadde ikke mange kjøretimer. Tror A-lappen havnet på rundt 22k for meg.