Knekten

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Knekten

  Quaife lsd til e46

  Jeg fikk montert en Quaife LSD i min 1-serie E82 for noen måneder siden. Opplevde ofte at det skulle lite til for at anti-spinn slo inn når jeg kjørte ut fra T-kryss (som regel noe grus på asfalten..), men etter at den nye diffen ble installert så ser jeg knapt denne lampa lengre. Det er en relativt kostbar oppgradering, men i mitt tilfelle ga det meg en generelt sett mindre "hakkete" kjøreopplevelse, som uten tvil var verdt investeringen for min del. Hele jobben med bestilling- og bytte av diff satte jeg bort til drivlinjespesialisten. -- Morten
 2. Knekten

  Motortrøbbel

  Ut ifra lyden høres ut som slakt registerkjede visstnok utbredt problem med disse n47 d20a-motorene.
 3. Kjøpte nylig en '08 E82 med samme spiller. Her var det montert følgende adapter: http://www.autodab.com/productitem.aspx?Manf=BMW&model=1-Series&ProductNo=CTDAB-BM1 Riktignok en FM sender, men funker greit nok. Navn på radiokanal kommer opp i displayet, og man kan bytte kanaler på rattet.
 4. 4 stk 18" x 8.5" Forgestar F14 i machined titanium finish selges med Dunlop Sport maxx 235/40/18. Hjulene er brukt 2 sesonger, god mønsterdybde på dekk (5-6mm). Dessverre er den ene felgen noe kantkjørt (se bilder). Hjulene har stått på BMW E46 Touring. Innpress er målt til ET33. For mer info ang. disse felgene, se også http://www.modbargains.com/_e/BMW/product/Forgestar18_F14BMW_KM4/_Forgestar_F14_Wheels_for_BMW_18x8_5_18x9_0_18x9_5_18x10_18x11.htm Selges HBO 5000,- Kan hentes i Halden.
 5. Knekten

  Kaldstart problemer e46 320D

  Hei, Jeg byttet nettopp glødepluggrele på min '04 320d, etter at diagnose viste feil på samtlige plugger. Kan være greit å ta en diagnose for å utelukke evt feil på glødingen.
 6. Slenger ut et bilde jeg også fra gårsdagen: -- Morten
 7. Knekten

  Min '04 320dt M-sport

  Hm, har ikke lagt spesielt merke til lakkforskjellene der tidligere, det er ikke så merkbart i dagslys. Men det er nok pga av at dørene ble byttet i fjor pga rust i dørfalsene (garanti-sak). Nå vil jeg vel gå å irritere meg over det Av ekstrautstyr er det alcantara sportsseter, pdc, mørkt tak, kjørecomputer, m-sport multifunksjonsratt/gir/lister/.., bluetooth handsfree, business cd-spiller, automatisk klima. Og i ettertid har jeg installert en USB MP3-spiller fra GROM Audio som i praksis erstatter CD-skifter-funksjonen i spilleren. I tillegg var vinduene tintet, også svakere tinting av side-vinduene foran b-stolpene. Takk for tipset! Skal gi de pærene et forsøk! Er levetiden OK på disse? Har forøvrig ingen umiddelbare planer om å få den nærmere bakken..ennå Takker Jeg var i utgangspunktet på utkikk etter csl-kopier, men endte opp med disse istedet. Men som EirikL skriver, så er de kanskje enda nærmere RS4-felgene Skal få tatt noen interiørbilder etterhvert også, i mellomtiden - her er noen lysere bilder:
 8. Hei! Er relativt fersk her på bimmers.no, og forøvrig en fersk BMW-eier Gikk til innkjøp av en 2004 320d touring i fjor sommer, som hadde gått knapt 100k. Helt ok utstyrt bil med M-sport, bortsett fra manglende xenon! Noen bilder etter omlegging til sommersko ikveld De nye hjulene er Forgestar F14, 18x8.5", med 235/40/18 (dunlop sportmaxx) hele veien.
 9. Knekten

  Hvem er vi? - Presenter deg!

  Navn: Morten Alder: 27 Bosted: Arendal Bil: '04 320dt m-sport Utskremt trønder som ble førstegangs bmw-eier for knapt et halvt år siden. Når bilen står i garasjen går det stort sett i data-relaterte sysler, gitarklimpring og sykling!