eeikenes

Medlem
 • Innholdsteller

  821
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om eeikenes

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Stavanger
 1. Var desverre ikke i form, så måtte stikke før jeg smitta for mange! 🙄 Men plutselig igjen!
 2. Ser jeg ikke tør å dra innom på noe som dette uten å ha vaska bil! Dukker opp med en skitten e91, med så bra standar ellers!🤐 Hehe godt oppmøte å bra stemning, ingenting å si på det!
 3. Om det passe komme eg muligens innom å myse
 4. eeikenes

  William's Bmw e36 Coupe

  Pen e91! Og selfølgelig er e36'n perfekt som alltid! Syns du skulle fått på nyrer med blank ring! Ser så trist ut når det er sort, spessielt matt! Enig i at du må få bytta ut de hjula!
 5. eeikenes

  Delnr. hos GS borte?

  Desverre enda en større grunn for min del å ikke bruke gs, synd å si det, men den sia der blir værre å værre for vær oppdatering
 6. De hartgene ser bare RÅ ut på denne bilen! Nydelig 😍
 7. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Nei ser desverre bimmers har død endel ut, facebook har desverre tatt litt mye over.. Men ja bare å oppdatere gjevnlig! Kjekt å svippa innom å ta en titt i tide å utide! Kjekt å se tebake når den e ''ferdig'' og ja!
 8. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  + e36! hehe. Ser bra ut! Blir godt å bli kvitt skiten! Inne å snike selv om jeg ikke skriver så mye!
 9. Jada er innom å myser titt å ofte. Får vell si beklager for å komme så seint på en fredagskveld! 😌 Var bedre donere det til noen som muligens får bruk for det enn at jeg kasta det. Var litt travel på turen, så vi får ta en skikkelig bilprat og litt bedre inspisering av biler ved en senere anledning når det er bedre tid! Var i det minste hyggelig å hilse på dere begge! :))
 10. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Den røde e30n ja.. Samma greiene der.. Jakter litt på motivasjon så jeg får fortsatt! Ligger ikke på latsia du iallefall!
 11. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Off va litt ja, føle me deg, tulle me ein e30 som eg fant litt på eg og..
 12. eeikenes

  Min Grønne F31 - Selges

  Hjul som kommer, blir bra!
 13. eeikenes

  Bmw E91 prosjekt og planer

  Gjor seg det ja! ^Senterkopper, å personlig stemmer jeg for chrome ramme rundt nyrene, spess siden du har lyse hjul, blir så mørkt i fronten med alt sort!
 14. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Stemmer stemmer, var vell ganske mange som ble permitert da om jeg forsto rett? e36'n var et kapittel for segselv, sliten som fy! haha Men trenger ikke fylle opp tråden din med dette
 15. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Ja kan stemme det, kjenner Sean! hehe Jobber på hellestø du altså? Sikkert sett gamle e36n min der ute etpar ganger også da