eeikenes

Medlem
 • Innholdsteller

  815
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om eeikenes

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Stavanger
 1. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Nei ser desverre bimmers har død endel ut, facebook har desverre tatt litt mye over.. Men ja bare å oppdatere gjevnlig! Kjekt å svippa innom å ta en titt i tide å utide! Kjekt å se tebake når den e ''ferdig'' og ja!
 2. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  + e36! hehe. Ser bra ut! Blir godt å bli kvitt skiten! Inne å snike selv om jeg ikke skriver så mye!
 3. Jada er innom å myser titt å ofte. Får vell si beklager for å komme så seint på en fredagskveld! 😌 Var bedre donere det til noen som muligens får bruk for det enn at jeg kasta det. Var litt travel på turen, så vi får ta en skikkelig bilprat og litt bedre inspisering av biler ved en senere anledning når det er bedre tid! Var i det minste hyggelig å hilse på dere begge! :))
 4. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Den røde e30n ja.. Samma greiene der.. Jakter litt på motivasjon så jeg får fortsatt! Ligger ikke på latsia du iallefall!
 5. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Off va litt ja, føle me deg, tulle me ein e30 som eg fant litt på eg og..
 6. eeikenes

  F31 Gloss Dark Green

  Hjul som kommer, blir bra!
 7. eeikenes

  Bmw E91 prosjekt og planer

  Gjor seg det ja! ^Senterkopper, å personlig stemmer jeg for chrome ramme rundt nyrene, spess siden du har lyse hjul, blir så mørkt i fronten med alt sort!
 8. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Stemmer stemmer, var vell ganske mange som ble permitert da om jeg forsto rett? e36'n var et kapittel for segselv, sliten som fy! haha Men trenger ikke fylle opp tråden din med dette
 9. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Ja kan stemme det, kjenner Sean! hehe Jobber på hellestø du altså? Sikkert sett gamle e36n min der ute etpar ganger også da
 10. eeikenes

  Hefres e46 320/330ci Trackdaycar

  Flere ''lokale'' her må det følges med! Må være en kjekk trackday/autoslalom bil! Rå lyd var det å!
 11. eeikenes

  Mine kjøretøy e91 og e30

  Har ikke skjedd så mye her i det siste, anna enn å fylle på med endel mil på bilen, tok en tur til tyskland nå i påsken som var, tok ikke så mange bilder selv, men måtte selvsagt en tur rundt Nürburgring! Må få valsa hjulbuene her ganske så snart + har EBC bremser som skal på fremme å bak (Skulle vært på før Tysklandsturen!) 2 dager før tur fikk jeg opp dpf feil. Fikk kjørt en rens på den så hjalp nok etpar timer med autobahn kjøring til med resten! De som følger meg på instagram har vell sett det meste som fåregår når det skjer. Edit; Fant etpar bilder til! Turen ble litt interissang, hallveis gjennom Danmark møtte vi på en liten snøstorm! Som varte frem til vi kom til Hamburg. Lettere plagsomt mtp at vi var på sommerdekk, men gikk ganske radig fremdeles. Her er et bilde fra litt shopping i Flensburg Ellers så er vell et bilde forran store ring skiltet obligatorisk! Og om noen lurer, så klarer en e91 325d med 2 personer å endel bagasje dette i slakk nedoverbakke! haha
 12. eeikenes

  Mine kjøretøy e91 og e30

  Jo takk for det! Ser egentlig greit ut på bilder (å for all del ikke så galt i virkeligheten heller!), men må valses litt bak (subber nå med litt vekt i humper) å den faktisk er høyere enn den er orginalt bak nå! hehe.
 13. eeikenes

  Mine kjøretøy e91 og e30

  Litt utsikker på hvor mye jeg har senket her, men vil tippe rundt 40-50fremme å nesten heva den bak! hehe men har ganske mye å gå på både fremme og bak enda, vil si den er ca. litt over midt på gjengene fremme, nå er det justert godt innafor i henhold til tuvpapirene.