flobben

Medlem
 • Innholdsteller

  2267
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

flobben vant dagen sist August 11 2015

flobben hadde mest likt innhold!

Om flobben

 • Rang
  Generalmajor
 • Bursdag 11/05/1981

Profile Information

 • Interesser:
  O-town

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Absolutt enig i at det burde være likhet for loven, men man skulle tro at det å ha drept far sin ved ett uhell var mer en bra nok straff. spørsmålet er hva man ønsker å oppnå. I Norge skal jo fengsel være rehablitering og prevantivt slik at man kommer tilbake til samfunnet. For menigmann så vil fengsel ikke hjelpe noe på situasjonen og man er allerede straffet mer en hardt nok
 2. Sånn sett så kan det hende at bare det å vite at du har skadet ett menneske er straff nok for de aller fleste. Jeg tror fengsel og førerkortbeslag ofte føles som en mye mildere straff en samvittigheten for å ha skadet noen for de aller fleste mennesker.
 3. Usikker egentlig, stod rs på den, men det er vel en pakke med litt større hjul, ledlamper og xenonlys. Var stoffseter, manuell dimming av speil, ikke navi, men apple carplay som redda det. V6 og automat, så gikk ganske bra. gikk og sitte fire i den, men da var det trangt. Glad vi ikke hadde kofferter, men bagger fordi baggasjeplassen var veldig liten, spes med taket nede. Og skikkelig amerikansk kvalitet, deksler som falt av osv.
 4. Vært i Orlando (konferanse) men starta i Miami og kjørte kysten oppover på søndagen. så var vi i Tampa på mandag og så Nfl kamp, og i dag var vi på daytona beach og kjørte litt nordover når vi kjørte tilbake til Orlando. Så er det hjem i morgen, eller i dag norsk tid. så har fått kjørt ganske mye rundt.
 5. Leiebilen vi har hatt denne uka i Florida.
 6. Ser strøken ut i alle fall. Lenge mellomstrøkne utgaver av 240 nå for tiden. har en kompis som har to/tre stykker. En veldig strøken med en velfrisert rødblokk. 350hk og 500nm. 2dørs 81 modell, så har han en 2dørs noen og 70 modell med noe 940 turbomotor på ca 200 hk. På forbruk er det faktisk den sterkeste som er snillest, men vi snakker om litern pluss der også. Når vi snakker om forbruk, gode gamle w140 s600 (v12 ca 400hk) drar lett to liter på mila ved bykjøring. Det er også interessant å se på diesel kontra bensin. I Oslo nå skal ingen ha diesel fordi det koster femmer/tier mer i bommen. At bensin fort bruker 25% mer på mila og dermed er koster mer etter bare ett par mil er det ingen som bryr seg om.
 7. Ml og gle har vel solgt en del de også. Mercedes har nok ett helt annet image på bilene, men både Bmw og Mercedes har nok gått litt fra ytterpunktene og nærmet seg hverandre. Jeg synes gamle gle var veldig kul og se på utenifra, men den led av å være gammel på innsiden. X5n var for meg også en bedre bil og derfor jeg kjøpte den, men tror man blir fornøyd uansett hva man velger.
 8. flobben

  Audi e-tron

  Speilene er bekreftet kommer som ekstra utstyr. mer info her https://www.e-tron.audi/en Jeg solgte akkurat x5n og skal ha denne, tror og håper at det blir veldig bra. Lansering av bilen er tidlig neste uke, så da forventes all info å komme på bordet. leveranser for første kundebiler er sagt q1 neste år, så håper å ha bil i til påsken 2019.
 9. flobben

  19" vinterhjul?

  Hvis du tenker på min gamle, så var det 235/35/19 på den hvis jeg husker riktig. vurderte 255 bak,men droppa det og kjørte likt rundt om.
 10. flobben

  Flobbens x5

  Da blir det en liten oppdatering her, x5n solgt og overleveres søndag til fattern som ønsket å overta den etter at han solgte sin. X5n blir erstattet med denne, canyon 2013 modell fulldempa. Så fremkommeligheten utenfor veien burde i teorien være den samme, samt antagelig bruken utenfor asfalten også. Whats really next? Det blir å klare seg med xc70n en periode fremover og krysse fingrene for sykling med kondomdress gjør meg forberedt på ny kjørestil som passer sammen med full elektriskebiler levert fra Ingolstadt. Den er forhåpentlig påplass før påsken 2019.
 11. flobben

  19" vinterhjul?

  Jeg hadde det på min e90 lci http://bimmers.no/forums/topic/645170-flobbens-318d-lci-ny-bil-på-gang/?page=7 funket super bra, ble mye bedre å kjøre på en 17, i tillegg slapp man at antispinn lyste hver gang man tråkket på litt.
 12. flobben

  Superbiler i Norge?

  Naboen har henta bil nå nettopp lp560
 13. Super bra jobba og kred for at man går i gang selv. Kjipt når det blir så mye påkost, men blir veldig bra til slutt.
 14. flobben

  F10/F11 tråden

  Jeg hadde prøvd meg på garanti, men du får det sikkert ikke gjennom. På min gamle f11 ble skivene bytta på 60k rundt om. Skikkelig dårlig kvalitet på skivene. Volvoen min bytta vi på 180k for første gang.