flobben

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2205
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  4

flobben last won the day on August 11 2015

flobben hadde mest likt innhold!

Om flobben

 • Vurdering
  Generalmajor
 • Bursdag 11/05/81

Profile Information

 • Interesser:
  O-town
 1. Fredriks alternative bimmerstråd

  De glemte å ta med s p100d som er raskere fra 0 til 100, men ville nok ha m5 ja.
 2. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Slike uttalelser gjør at du havner i samme skuffen som du prøver å dytte Asgeir inn i. så bør du tenke igjennom om det er riktig å sette egenskaper på noen som ikke kan forsvare seg her.
 3. Møtte denne tyskern i sommer
 4. Med tanklokk høyrebak og venstreforan skulle man tro det var plugginn.
 5. Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg kjøpte ny en 2009 e90lci 318d manuell og den fikk en hartge boks installert. på langkjøring hvor det gikk rolig, f.eks. Porsgrunn-oslo før firefelten gikk den den under 0.4 på mila. Med motorveihastighet + så 0,55-0,6. Blandet Oslo kjøring rundt 0,6. Denne ble byttet ut i en f11 520d aut som gikk ned på halvliteren på rolig lankjøring, men stort sett ville ha rundt 0,7 på blandetkjøring. Denne ble så byttet ut i en x5 3.0d og den liker seg rundt 0.9 til litern på mila. På veldig pen langkjøring kommer jeg ned på 0,7, men det er sjeldent. vi hadde også en periode en volvo v70(2012) manuell med samme 1.6 litern som din Fredrik. Vår var i 115hk, 240 nm og den gikk på pen langtur under 0,4, men snittet på ca0,55. Xc70 (2015) d4 aut awd (tunet) vil ha 0,75 i snitt. Går kanskje ned på 0,6 på pen langkjøring. det jeg merker mest er at farten har mye å si. På østlandet nå er det så gode veier at man stort sett ligger i 100+ eller i rushkø nærmest stillestående, og det merkes godt på forbruket. får man ligge i 70km/t dropper forbruket gjerne 0.2 liter på mila kontra 100+.
 6. Utentvil helt enig.
 7. 6WA ser også mye mer riktig ut i en femmer, så absolutt verdt oppgraderingen, hvis man ikke skal gå for 6WB, men vet ikke hvor mye kulere jeg synes den er.
 8. F11 2015 - Feil på starter/tenning,

  Min gamle 2011 modell hadde samme greia dagen jeg skulle bytte den inn i x5n. Webastoen stod og gikk og jeg skulle starte, ikke sjangs. Med kabler og hjelp fra svigers Skoda fikk vi den i gang. Normalt så sa den i fra hvis batteriet falt under en grense, men tydeligvis ikke alltid. Vi hadde da kjørt ti mil dagen i forveien, men det var nesten -20ute. lade batteriet med jevne mellomrom er nok viktig.
 9. Min Sophistogrey F11

  Av meg, som handlet de av en bruker som het olebrumm, som jeg tror importerte de selv. de var skikkelig rå felger, med en fantastisk kvalitet. Veide lite også, mindre en de orginale 19``.
 10. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Du glemte budbilsjåfører med blankslitte vinterdekk. skjønner ikke at noen som lever av å levere varer ikke sikrer seg slik at de har sjangs til å komme frem de dagene det er litt snø. Stod en sprinter utenfor her om dagen, som ikke kom opp verdens minste bakke. Gikk ut og så, blank slitte hjul. Ble lite hjelp å få gitt.
 11. Polske deler?

  Kan være orginal deler som ikke er hentet ut fra lageret. De delene som blir borte fra biler i norge må havne ett sted
 12. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Kjøpte med vgate icar2 i julen og lastet ned bimmercodeapp til iphonen. Fikk kodet bort tuting når bilen låses når motoren er i gang som kom med en software oppgradering i fjor sommer. Ble en ganske dyr løsning (ca 800kr) for å fjerne dette, men verdt det. Kodet litt annet også, slik som at speil slår seg inn når jeg låser med nøkkelen, før måtte jeg holde inne låseknappen 5 sek Bakluke lukker seg når jeg trykker på knappen,før måtte jeg holde den inne. Blinklys vises i headup, mulig jeg fjerner det igjen. Start-stopp husker siste innstilling. Er en del annet man kan gjøre også, men ikke så mye jeg ser noen verdi i.
 13. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Det er prøvd forklart her
 14. Adblue etterfylling på F11.

  Handlet på cirkcle k når min trengte. og klarer du å fylle spylevæske klarer du å fylle ad-blue.
 15. Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Faktisk så har x5 og xc70n samme bakkeklaring så i teorien burde de kunne kjøre akkurat samme steder. Så er det sikkert noen diskusjoner rundt hvilket awd system som er best, men Haldex 5 funker veldig bra for fremkommelighet. (Les den er utpreget forhjulstrekker). Vi hadde en v90 d3 awd som lånebil en dag her og det var jammen meg skikkelig fin bil. Føltes veldig ut som f11 jeg hadde en før og veldig stille gående. For motorveiskjøring så vil jeg påstå at xc70/ 90cc er en bedre bil i og med at den er noe lavere. Så som allround bil med litt høyde ser jeg absolutt en del fordeler med denne klasse. Mercedes sin e-klasse er ett alternativ, a6 allroad som er mer kjøremaskiner en de store suv-klasse som x5 tilhører. Så en v90cc kan absolutt være aktuelt for min del, men kjenner at jeg har litt lyst til å holde meg til x5 klassen da jeg synes de bilene er kulereå se på og gir mer prevedence(Som egentlig er ett latterlig argument, men...)