flobben

Medlem
 • Innholdsteller

  2249
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

flobben vant dagen sist August 11 2015

flobben hadde mest likt innhold!

Om flobben

 • Rang
  Generalmajor
 • Bursdag 11/05/1981

Profile Information

 • Interesser:
  O-town
 1. flobben

  tape x i frontlyktene?

  Hva tror du selv?
 2. flobben

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Utfordringen til chrysler var kvaliteten på det de leverte. Familien til en kompis hadde en voyager og to stratuser en periode og de var kule biler når de kom, men stadig vekk noe små tull. og det er veldig sjeldent man ser noen på veien lenger som tyder på at kvaliteten var litt så som så på mekanisk og karosseri i tillegg til byggkvaliteten på finnish. spesielt voyageren med bensin var ganske kul varebil i forhold til det meste europeiske, men automatkassa på de var nok litt underdimensjonerte og var ikke mye mer en tom bil man skulle ha før de begynte å slite.
 3. flobben

  mr.Wreckless' E46 M3

  Mye kule oppdateringer her, og bra at poleringsmaskinen får kjørt seg en runde. Blank svart lakk er det ingen ting som slår.
 4. @awt du må huske at clikbait er veldig inn for tiden, og med @magneten som brukernavn så tiltrekkes man jo veldig. :)
 5. Naboen min har handla seg ny bil, har ikke fått snakket med han ennå, men er en lp560-4 så vidt jeg kunne se.
 6. Du har kjøpt en til passasjer også? Sånn for å sikre vektfordelingen i bilen er fortsatt optimal.
 7. Det ryktes bruk av apparater utenfor hans aldersklasse som resulterte i raskere hjemreise og en lengre friperiode fra jobb.
 8. flobben

  Stjernemerkede dekk -- igjen...

  Samme dekka jeg har til x5n, veldig fornøyd med de.
 9. Beste løsningen er elektrisk slik som på x5n borte ved å trykke på en knapp. på,xc70n min har det stått på siden bilen var ny, 4år sden, tror jeg ikke gjør ett forsøk engang på å få det av.
 10. flobben

  Fredriks alternative bimmerstråd

  I diskusjonen rundt Singer anbefaler jeg og se denne.
 11. flobben

  F31 - Bakovervendt barnesete

  Kommer helt ann på størrelsen på de voksne, hvis den som skal bruke setet forsn barnesetet er liten, funker omtrent alle biler. For min del med 186cm på strømpelessen og langrygg og kortebein funket ikke f11(5-serie) mens f15(x5) funket hakket bedre pga litt mer oppreist kjørestilling. Så egentlig bare en ting å gjøre, prøv bilen med barnesete i, hvis ikke er eneste sikre skoda superb, eller lang utgave av 7-serie, s-klasse osv.
 12. Satt på med en mb e-klasse drosje w211 med manuell giring i dag, sært, og gud bedre hvordan de lokale kjører her på Rodos. Bussa drar igjennom sentrum i 60+, er vel en grunn til at det ligger blomsterkvaster og stearinlys omtrent hver 500meter bortover. @TFR, er ikke mange som kjører skikkelig hardt lenger og er vel enda færre som faktisk kan kjøre hardt i svinger. Er vel egentlig neste like greit, med så mye tåkedotter som er ute å kjører bil så er det livsfarlig å komme fort opp i nærheten da man ikke har noe kontroll på hva de kan finne på å gjøre.
 13. Men gjelder ikke det bare offentlige? Tror private går til eier og ikke bil, så du bør sjekke opp reglene.
 14. I følge min dekkpusher så gjør den det, han tegnet og forklarte hvorfor også. grunnet er at man har camber og når man så flytter hjula utover så vil den tiltenkte loddrette linjen for vekta på bilen legger seg også flytte seg. Føltes ganske forståelig og fornuftig når han fortalte, med andre ord burde man egentlig gjør det ved hvert dekk bytte hvis felga ikke er like.
 15. Fet bil og mye kule mods, men hjulstillingskontroll før spacere? Det blir feil, når du setter på spacere så flytter du hjulstillinga tilsvarende og alt havner feil igjen.