flobben

Medlem
 • Innholdsteller

  2268
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Alt skrevet av flobben

 1. Blir super bra dette, hva er neste? Full adaptive led lamper foran hadde vært kult
 2. Absolutt enig i at det burde være likhet for loven, men man skulle tro at det å ha drept far sin ved ett uhell var mer en bra nok straff. spørsmålet er hva man ønsker å oppnå. I Norge skal jo fengsel være rehablitering og prevantivt slik at man kommer tilbake til samfunnet. For menigmann så vil fengsel ikke hjelpe noe på situasjonen og man er allerede straffet mer en hardt nok
 3. Sånn sett så kan det hende at bare det å vite at du har skadet ett menneske er straff nok for de aller fleste. Jeg tror fengsel og førerkortbeslag ofte føles som en mye mildere straff en samvittigheten for å ha skadet noen for de aller fleste mennesker.
 4. Usikker egentlig, stod rs på den, men det er vel en pakke med litt større hjul, ledlamper og xenonlys. Var stoffseter, manuell dimming av speil, ikke navi, men apple carplay som redda det. V6 og automat, så gikk ganske bra. gikk og sitte fire i den, men da var det trangt. Glad vi ikke hadde kofferter, men bagger fordi baggasjeplassen var veldig liten, spes med taket nede. Og skikkelig amerikansk kvalitet, deksler som falt av osv.
 5. Vært i Orlando (konferanse) men starta i Miami og kjørte kysten oppover på søndagen. så var vi i Tampa på mandag og så Nfl kamp, og i dag var vi på daytona beach og kjørte litt nordover når vi kjørte tilbake til Orlando. Så er det hjem i morgen, eller i dag norsk tid. så har fått kjørt ganske mye rundt.
 6. Leiebilen vi har hatt denne uka i Florida.
 7. Ser strøken ut i alle fall. Lenge mellomstrøkne utgaver av 240 nå for tiden. har en kompis som har to/tre stykker. En veldig strøken med en velfrisert rødblokk. 350hk og 500nm. 2dørs 81 modell, så har han en 2dørs noen og 70 modell med noe 940 turbomotor på ca 200 hk. På forbruk er det faktisk den sterkeste som er snillest, men vi snakker om litern pluss der også. Når vi snakker om forbruk, gode gamle w140 s600 (v12 ca 400hk) drar lett to liter på mila ved bykjøring. Det er også interessant å se på diesel kontra bensin. I Oslo nå skal ingen ha diesel fordi det koster femmer/tier mer i bommen. At bensin fort bruker 25% mer på mila og dermed er koster mer etter bare ett par mil er det ingen som bryr seg om.
 8. Ml og gle har vel solgt en del de også. Mercedes har nok ett helt annet image på bilene, men både Bmw og Mercedes har nok gått litt fra ytterpunktene og nærmet seg hverandre. Jeg synes gamle gle var veldig kul og se på utenifra, men den led av å være gammel på innsiden. X5n var for meg også en bedre bil og derfor jeg kjøpte den, men tror man blir fornøyd uansett hva man velger.
 9. flobben

  Audi e-tron

  Speilene er bekreftet kommer som ekstra utstyr. mer info her https://www.e-tron.audi/en Jeg solgte akkurat x5n og skal ha denne, tror og håper at det blir veldig bra. Lansering av bilen er tidlig neste uke, så da forventes all info å komme på bordet. leveranser for første kundebiler er sagt q1 neste år, så håper å ha bil i til påsken 2019.
 10. flobben

  19" vinterhjul?

  Hvis du tenker på min gamle, så var det 235/35/19 på den hvis jeg husker riktig. vurderte 255 bak,men droppa det og kjørte likt rundt om.
 11. flobben

  Flobbens x5

  kan legge inn litt info, da jeg ikke har hentet den ennå. Utstyrs info. 217 Active steering 248 Oppvarmet ratt 258 Runflat hjul 2PW 20" alu 469M 2TB 8 trinns sportsautomat 2VF Adaptive M Suspension 302 Alarm 316 Automatisk baklukebetjening 322 Comfort Access System 323 Soft Close 337 M-sportpakke 3AC el utfellbart hengerfeste 3AG Backup Camera 3AT Takreling i aluminium 3MB Individual Ext.Line Alu Satinated 402 Panoramasoltak i glass 413 Bagasjeromsnett 420 Farget solbeskyttende glass 430 Avblendbare innv og utv speil 456 Komfortseter foran 488 Reg. korsryggstøtte foran 493 Oppbevaringspakke 494 Oppvarmede forseter 4MR Interiørlist i aluminium Hexagon 4UY Ski og snowboard bag 502 Lyktespylersystem 508 Park distance control foran og bak (PDC) 534 Automatisk klimaanlegg 536 Programmerbar kupevarmer med fjernkontroll 552 Adaptive Led headlight 563 Lyspakke 575 Ekstra 12V uttak 5A1 LED tåkelys 5AC Automatisk nær/fjernlys 5DA Deaktivering av passasjerairbag 5DF Active cruisecontrol inkl Stop & go 5DL Surround wiev 609 Navi Professional 610 Head Up Display 654 DAB Tuner 688 Harman/kardon Surround Sound System 6AC Intelligent alarmopprigning 6AK Connecteddrive services 6AR Internett 6NR BMW Apps 6NS Utvidet blåtannsystem for mobile enheter 6UH Trafikkinformasjon 710 M Sportsratt i skinn 715 M Aerodynamic pakke 775 BMW Individual antrasitt taktrekk 842 Nordisk utførelse/kaldt klima-versjon Hvorfor bytte fra f11n, lysten på firehjulstrekk har vært stor lenge. Jeg er også utstyrfreak og ønsket adaptive cruise, dab+ radio connected drive med app. Med barn nummer to på vei ble behovet for litt bedre plass bak førersetet også mer fremtredende. Testet med barnesetet bak og ble bedre plass så da ble det kjøp. Får dessverre ikke hentet før om halvannen uke, men skal overleve ventetiden.
 12. flobben

  Flobbens x5

  Da blir det en liten oppdatering her, x5n solgt og overleveres søndag til fattern som ønsket å overta den etter at han solgte sin. X5n blir erstattet med denne, canyon 2013 modell fulldempa. Så fremkommeligheten utenfor veien burde i teorien være den samme, samt antagelig bruken utenfor asfalten også. Whats really next? Det blir å klare seg med xc70n en periode fremover og krysse fingrene for sykling med kondomdress gjør meg forberedt på ny kjørestil som passer sammen med full elektriskebiler levert fra Ingolstadt. Den er forhåpentlig påplass før påsken 2019.
 13. flobben

  19" vinterhjul?

  Jeg hadde det på min e90 lci http://bimmers.no/forums/topic/645170-flobbens-318d-lci-ny-bil-på-gang/?page=7 funket super bra, ble mye bedre å kjøre på en 17, i tillegg slapp man at antispinn lyste hver gang man tråkket på litt.
 14. flobben

  Superbiler i Norge?

  Naboen har henta bil nå nettopp lp560
 15. Super bra jobba og kred for at man går i gang selv. Kjipt når det blir så mye påkost, men blir veldig bra til slutt.
 16. flobben

  F10/F11 tråden

  Jeg hadde prøvd meg på garanti, men du får det sikkert ikke gjennom. På min gamle f11 ble skivene bytta på 60k rundt om. Skikkelig dårlig kvalitet på skivene. Volvoen min bytta vi på 180k for første gang.
 17. flobben

  X5 F15 2015 automatisk låst

  Sikker på at de ikke mener automatisk lås når du begynner å kjøre? aldri hørt om at bilen låser når,man går av sted med nøkkelen.
 18. flobben

  Fredriks alternative bimmerstråd

  @Marius2002Ja, ca 2300 plass, så går bare og venter på å få bestille. Har bestemt meg for at jeg skal ha uansett rekkevidde og annen info. Veldig spent på å få detaljer 17. Sept. Satser på at ikke alle foran meg bestiller og at man får bil i begynnelsen av neste år. Så får vi klare oss med en bil ett halvt årstid, med 17mins tbane tur til jobb og tre min å gå i hver ende så skal det gå bra.
 19. flobben

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg liker store hjul og synes små ser teit ut, har i dag samme oppsett som x6n på bildet på x5n, men se hvor mye bedre gamle femmern min ser ut når man sammenlikner. på bruksbilen 2015 xc70 har vi nå 18´´ sommer som vinter, mens x5 har 19´´ på vinteren og 20´´ på sommeren. Hadde tilbud på 20´´ vinter som jeg angrer på at jeg ikke slo til på, men nå går nok ut av mitt eie i løpet av kort tid, og ny duracellbil inn. Bare Audi får fingern ut og presenterer og leverer bil.
 20. flobben

  tape x i frontlyktene?

  Hva tror du selv?
 21. flobben

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Utfordringen til chrysler var kvaliteten på det de leverte. Familien til en kompis hadde en voyager og to stratuser en periode og de var kule biler når de kom, men stadig vekk noe små tull. og det er veldig sjeldent man ser noen på veien lenger som tyder på at kvaliteten var litt så som så på mekanisk og karosseri i tillegg til byggkvaliteten på finnish. spesielt voyageren med bensin var ganske kul varebil i forhold til det meste europeiske, men automatkassa på de var nok litt underdimensjonerte og var ikke mye mer en tom bil man skulle ha før de begynte å slite.
 22. flobben

  mr.Wreckless' E46 M3

  Mye kule oppdateringer her, og bra at poleringsmaskinen får kjørt seg en runde. Blank svart lakk er det ingen ting som slår.
 23. @awt du må huske at clikbait er veldig inn for tiden, og med @magneten som brukernavn så tiltrekkes man jo veldig. :)
 24. Naboen min har handla seg ny bil, har ikke fått snakket med han ennå, men er en lp560-4 så vidt jeg kunne se.