kapteinh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  102
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om kapteinh

 • Vurdering
  Løytnant

Profile Information

 • Interesser:
  ålesund
 1. demontering av baksete på 118d ?

  Asv var før meg.
 2. Mulig du hadde feil +/- på ene? Men nok med signal fra en sub.
 3. Juster riktig gain og frekvens. 10"skal ha 70-90 hz Litt info om justering
 4. Har du fysisk sjekket at du ikke har sub under setene?Er plassert under et stål deksel under sete. Bilde Tror ikke e90/91 blei levert uten?
 5. Pioneer gm-D8601 har høy inngang så trenger ikke overgang til RCA, den har også automatisk on/off, så den trenger ikke noe remote. Du må ta lyden fra subbene under setene som Anders sier.
 6. Bmw e61 pre lci PDC retrofit

  noen som vet om jeg trenger sensor med vinkel eller rett kontakt ? har to delenummer: 66206989069 66206989068
 7. Bmw e61 pre lci PDC retrofit

  Flott. Noen som vet hvor jeg kan kjøpe holdere til sensoren i framfanger? Bmw har til bak men fremme må jeg kjøpe ny fanger.. tips ? som alle vet koster jo nye sensorer ganske mye, noen som har tips til noen rimeligere? trenger jo 8 stk så blir fort noen kroner.
 8. Bmw e61 pre lci PDC retrofit

  Hei, jeg har kjøpt meg et originalt PDC Retrofit sett fra Bmw. Noen som kan hjelpe meg litt med koblingene ? Bilen er produsert 12/04 I kabelsettet mot PDC styreenheten har du tvinnet gul og svart kabel altså k-can høy lav. (A4 i vedlagt monteringsanvisning) vet ikke om jeg missforstår monteringsanvisning eller hva, men hvor skal de kobles? har akkurat ettermontert originalt hengerfeste, der skulle jeg koble gul og svart kobles med strømtyv på HKL modul. PDC 66200304550.pd Takk Mvh Henrik
 9. Noen som har mulighet å kode inn PDC og hengerfest på E61 preface i Ålesund omegn ? lite aktivitet på de som står oppført på framsiden av tråden her.
 10. Jeg fikk fra B Klasse 2015 mod nå til 225xe B klassen hadde bensin og automat, ikke fornøyd overhode... Spesielt på snøføre var den håpløs, måtte kjøre den på manuell om du ikke ville risikere den skulle gire ned 3 gir og 6k rmp i en lite bakke med sving. Antiskrensen er heller ikke noe å skryte av i forhold til BMW Har både e90 og e61. Dei er en drøm etter vegen på snøføre i forhold. Jeg mener 225xe har mye mere premium følelse en b-klasse
 11. Hei. jeg var uheldig å ødelagte knappen til min automatiske bakluke på min E61. den er lik på 7 serien også. noen som har en til overs? knappen ser slik ut. Takk mvh Henrik
 12. jeg satt bilen på lading igår, å tenkte jeg skulle kode batteriet idag. men når jeg skulle koble til pcen fikk jeg ikke kontakt med bilen, alt ser ut til å fungere på pcen men kabelen får ikke kontakt. usikker på om jeg har rett driver til kabelen min, bruker en kabel jeg kjøpte fra carly. (har fungert før) står i enhetsbehandling USB Serial port (COM1) alle innstillingene mener jeg skal vær i orden. så med dette problemet, tenkte jeg at jeg skulle bruke carly på mobilen. batteriet som står registrert er 90 ah, men batteriet tidligere eier har montert er 100 ah i rull gardinen til Carly har jeg bare valgmuligheter mellom 90 eller 110. altså ingen som passer mitt batteri? tips?
 13. Kan jeg bruke ISTA-D hvis jeg skal endre Ah fra 110 til 100 ? noe forehåndsregler jeg må ta når jeg skal kode batteriet? like greit å bruke carly ? Takk!
 14. Har ikke hatt noe trøbbel med å få start. Jeg har trøbbel med kupeviften ikke går over 50% med mindre jeg trykker på knappen for frontrute eller full kjøling, da går den for full maskin. Har googlet meg fram til at dette er relatert til strømsparings modus som bilen får ved dårlig batteri.
 15. Hei. Jeg har en E61 525d. Tidligere eier har byttet batteri, men ikke registrert skiftet. (sjekket i ista) Har ikke tenkt på dette før nå, er ca 1-2 år siden dette var byttet. Tenkte å lade opp batteriet å registrere det nå, men er det for sent? Takk Henrik.