kapteinh

Medlem
 • Innholdsteller

  160
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kapteinh

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Interesser:
  ålesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, Har en kabel jeg ikke har peiling hvor hører hjemme.. Kabelen kommer ut fra innstegslista og lå under høyre baksete. Noen som har forslag?
 2. kapteinh

  X5 E70 stopper under kjøring

  Fant dette på etter litt rask googling. vet ikke om dette er tilfelle eller til noe hjelp, men bare kopierer det jeg fant. A known defect of an engine compartment partition/seal caused outside water to enter the engine compartment. The water drips and accumulates over the last fuel injectors, leading to an eventual short. When the short occurs, the vehicle looses all power. The engine shuts off preventing acceleration, power steering no longer functional, power brakes no longer assisted. The short occurred while driving through an intersection. The car stalled in the middle of the intersection and needed to be towed. Fortunately, traffic was minimal and other vehicles were able to slow down and drive around my vehicle, preventing a collision.
 3. kapteinh

  Stop på min X5 E70 , 3,0

  Nå er dette en gammel tråd, men dette er vel styreenheten til fuel pump. usikker hvor den ligger på e70, men siden det er fukt på den vil jeg kanskje tenke bagasjerom?
 4. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Gjennomføringen er vel i bagasjerommet. Tror Bmw hadde aksjon på denne gjennomføringen, fikk da hvitt deksel etter utbedring. (ikke skyt meg om jeg tar feil her) Lånt bilde
 5. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Tviler på du trenger å skifte kabelen, men reparere der den er skadet. Har du faktisk lest den tråden jeg linket til tidligere med samme problem?
 6. kapteinh

  Feil på svingbart hengerfeste e90

  Har du en overgang stående i kontakta? Sett flere tilfeller der bilen tror hengeren forsatt er på pga feil på kontakten, da går naturligvis ikke hengerfeste inn igjen. Prøv å rens pluggen. Kan også prøve å holde inne knappen(tvangskjøring)
 7. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Men du kommer ikke noen vei videre med å prøve å få start mange ganger med booster. Du må finne ut hvorfor batteriet ikke leverer nok strøm fram til motoren, igjen sjekk kabelen.... Mest naturlige er i gjennomføringen, eller ved tilkoblingspunktene. Når du får start med booster som er jordet i karroseriet, så må jordingskablene til motoren være i orden etter mine begreper. Du snakket i starten om nytt batteri, er det registrert bytte?
 8. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Hvor plasserte han jordingen til boosteren? Om det var i karroseriet så er jo det 100% defekt plusskabel. Om han satt den på motoren så kan det være jordingen.
 9. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  sjekk gjennomføringen på pluss kabelen i bagasjen en gang til fra undersiden. husk en kabel trenger ikke å være helt av, men nok irret eller skadet til å ikke kunne levere nok strøm til starter/motor.
 10. kapteinh

  Carly med ny funksjon Carly Tuning

  Helt klar, men er det trygt å holde på med dette hjemme i garasjen med en Huawei mobil? Plutselig styrer kineserne bilen 😂
 11. Åpnet Carly appen idag å skulle sjekke "tilstanden" på bilen, da oppdaget jeg en ny funksjon Carly Tuning. Noen som har turt å prøve, eller har noen meninger rundt dette ?
 12. kapteinh

  BMW E61 high rate battery discharge

  Mulig en defekt modul? I mitt tilfelle var det mulf modulen som holdt bilen nattevåken.
 13. kapteinh

  E61 Defekt Mulf modul

  Hei, Jeg har en E61 pre Lci der Mulf modulen nok har tatt kvelden, tenkte å finne meg en ny brukt. vet jeg ikke MÅ kode den nye til bilen, men dette er noe jeg ønsker både å lære og gjøre. noen som har noe tips/DIY til hvordan dette gjøres?
 14. kapteinh

  E60/61 tråden

  Har touring med panorama ja, men har ikke vann i hjulbrønnen nei. Feilkoden ligger på motoren og ikke på mpm, derfor jeg selv kanskje mistenker dynamo. Vet ikke hva normal ladespenning på disse bilene er i 20°?