kapteinh

Medlem
 • Innholdsteller

  149
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kapteinh

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Interesser:
  ålesund
 1. kapteinh

  Carly med ny funksjon Carly Tuning

  Helt klar, men er det trygt å holde på med dette hjemme i garasjen med en Huawei mobil? Plutselig styrer kineserne bilen 😂
 2. Åpnet Carly appen idag å skulle sjekke "tilstanden" på bilen, da oppdaget jeg en ny funksjon Carly Tuning. Noen som har turt å prøve, eller har noen meninger rundt dette ?
 3. kapteinh

  BMW E61 high rate battery discharge

  Mulig en defekt modul? I mitt tilfelle var det mulf modulen som holdt bilen nattevåken.
 4. kapteinh

  E61 Defekt Mulf modul

  Hei, Jeg har en E61 pre Lci der Mulf modulen nok har tatt kvelden, tenkte å finne meg en ny brukt. vet jeg ikke MÅ kode den nye til bilen, men dette er noe jeg ønsker både å lære og gjøre. noen som har noe tips/DIY til hvordan dette gjøres?
 5. kapteinh

  E60/61 tråden

  Har touring med panorama ja, men har ikke vann i hjulbrønnen nei. Feilkoden ligger på motoren og ikke på mpm, derfor jeg selv kanskje mistenker dynamo. Vet ikke hva normal ladespenning på disse bilene er i 20°?
 6. kapteinh

  E60/61 tråden

  Hei, Har en 525d pre lci. Har i det siste fått en feil med "High rate of batteri discharge" når bilen står stille over natten. Har lest ut feilkoder og får opp power management board network Har prøvd å koble ifra IBS uten hell. Dynamoen lader ca 14V Noen tips her?
 7. kapteinh

  Auto-låsing av dører tok en pause

  Muligens du brukte en anna nøkkel?
 8. Du har lagt signal til forsterkeren inntil en strømkabel.
 9. kapteinh

  Stadig tilbakevendende vibrasjon. E61

  Kjører lemforder og meyle HD her. Verkstedet konstantere kast i høgre skive forran og begge bak Har skiftet 2 sett med Helli pagid bremser bak nå, så enten har jeg har j... Uflask med dei begge, eller så er det noe annet.
 10. kapteinh

  Stadig tilbakevendende vibrasjon. E61

  Sliter med akkurat det samme... Jeg har skiftet alt av foringer og stag i forstilling, pluss alle fire bremser. Nå skal bilen på firhjulskontroll imorgen, da skal dei se etter årsaken til vibrasjon først. Skal sifra om jeg finner ut noe.
 11. kapteinh

  Automatgirkasse slurer

  Vet du om man kan gjør dette med Ista-p eller om man må ha ista-d ?
 12. kapteinh

  Bmw e91

  sjekk jording på motor, eller + kabelen i gjennomføringen i bagasjen.
 13. kapteinh

  Bmw e91

  tomt for strøm?
 14. kapteinh

  BMW E88 - bilen starter ikke!

  Om det var nøkkelen så kommer jo varsellys, med enten lavt batteri eller feil nøkkel. Gjorde hvertfall det på min E90, når jeg tok feil av min å broren min sin nøkkel. Mer troa på som @xracer sier, eller aveiret + kabel i gjennomføringen bagasjeromet, som flere har hatt problemer med.