kapteinh

Medlem
 • Innholdsteller

  158
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kapteinh

 1. kapteinh

  X5 E70 stopper under kjøring

  Fant dette på etter litt rask googling. vet ikke om dette er tilfelle eller til noe hjelp, men bare kopierer det jeg fant. A known defect of an engine compartment partition/seal caused outside water to enter the engine compartment. The water drips and accumulates over the last fuel injectors, leading to an eventual short. When the short occurs, the vehicle looses all power. The engine shuts off preventing acceleration, power steering no longer functional, power brakes no longer assisted. The short occurred while driving through an intersection. The car stalled in the middle of the intersection and needed to be towed. Fortunately, traffic was minimal and other vehicles were able to slow down and drive around my vehicle, preventing a collision.
 2. kapteinh

  Stop på min X5 E70 , 3,0

  Nå er dette en gammel tråd, men dette er vel styreenheten til fuel pump. usikker hvor den ligger på e70, men siden det er fukt på den vil jeg kanskje tenke bagasjerom?
 3. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Gjennomføringen er vel i bagasjerommet. Tror Bmw hadde aksjon på denne gjennomføringen, fikk da hvitt deksel etter utbedring. (ikke skyt meg om jeg tar feil her) Lånt bilde
 4. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Tviler på du trenger å skifte kabelen, men reparere der den er skadet. Har du faktisk lest den tråden jeg linket til tidligere med samme problem?
 5. kapteinh

  Feil på svingbart hengerfeste e90

  Har du en overgang stående i kontakta? Sett flere tilfeller der bilen tror hengeren forsatt er på pga feil på kontakten, da går naturligvis ikke hengerfeste inn igjen. Prøv å rens pluggen. Kan også prøve å holde inne knappen(tvangskjøring)
 6. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Men du kommer ikke noen vei videre med å prøve å få start mange ganger med booster. Du må finne ut hvorfor batteriet ikke leverer nok strøm fram til motoren, igjen sjekk kabelen.... Mest naturlige er i gjennomføringen, eller ved tilkoblingspunktene. Når du får start med booster som er jordet i karroseriet, så må jordingskablene til motoren være i orden etter mine begreper. Du snakket i starten om nytt batteri, er det registrert bytte?
 7. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  Hvor plasserte han jordingen til boosteren? Om det var i karroseriet så er jo det 100% defekt plusskabel. Om han satt den på motoren så kan det være jordingen.
 8. kapteinh

  E60 som ikke vil starte

  sjekk gjennomføringen på pluss kabelen i bagasjen en gang til fra undersiden. husk en kabel trenger ikke å være helt av, men nok irret eller skadet til å ikke kunne levere nok strøm til starter/motor.
 9. Åpnet Carly appen idag å skulle sjekke "tilstanden" på bilen, da oppdaget jeg en ny funksjon Carly Tuning. Noen som har turt å prøve, eller har noen meninger rundt dette ?
 10. kapteinh

  Carly med ny funksjon Carly Tuning

  Helt klar, men er det trygt å holde på med dette hjemme i garasjen med en Huawei mobil? Plutselig styrer kineserne bilen 😂
 11. kapteinh

  BMW E61 high rate battery discharge

  Mulig en defekt modul? I mitt tilfelle var det mulf modulen som holdt bilen nattevåken.
 12. kapteinh

  E61 Defekt Mulf modul

  Hei, Jeg har en E61 pre Lci der Mulf modulen nok har tatt kvelden, tenkte å finne meg en ny brukt. vet jeg ikke MÅ kode den nye til bilen, men dette er noe jeg ønsker både å lære og gjøre. noen som har noe tips/DIY til hvordan dette gjøres?
 13. kapteinh

  E60/61 tråden

  Har touring med panorama ja, men har ikke vann i hjulbrønnen nei. Feilkoden ligger på motoren og ikke på mpm, derfor jeg selv kanskje mistenker dynamo. Vet ikke hva normal ladespenning på disse bilene er i 20°?
 14. kapteinh

  E60/61 tråden

  Hei, Har en 525d pre lci. Har i det siste fått en feil med "High rate of batteri discharge" når bilen står stille over natten. Har lest ut feilkoder og får opp power management board network Har prøvd å koble ifra IBS uten hell. Dynamoen lader ca 14V Noen tips her?
 15. kapteinh

  Auto-låsing av dører tok en pause

  Muligens du brukte en anna nøkkel?
 16. Du har lagt signal til forsterkeren inntil en strømkabel.
 17. kapteinh

  Stadig tilbakevendende vibrasjon. E61

  Kjører lemforder og meyle HD her. Verkstedet konstantere kast i høgre skive forran og begge bak Har skiftet 2 sett med Helli pagid bremser bak nå, så enten har jeg har j... Uflask med dei begge, eller så er det noe annet.
 18. kapteinh

  Stadig tilbakevendende vibrasjon. E61

  Sliter med akkurat det samme... Jeg har skiftet alt av foringer og stag i forstilling, pluss alle fire bremser. Nå skal bilen på firhjulskontroll imorgen, da skal dei se etter årsaken til vibrasjon først. Skal sifra om jeg finner ut noe.
 19. kapteinh

  Automatgirkasse slurer

  Vet du om man kan gjør dette med Ista-p eller om man må ha ista-d ?
 20. kapteinh

  Bmw e91

  sjekk jording på motor, eller + kabelen i gjennomføringen i bagasjen.
 21. kapteinh

  Bmw e91

  tomt for strøm?
 22. kapteinh

  BMW E88 - bilen starter ikke!

  Om det var nøkkelen så kommer jo varsellys, med enten lavt batteri eller feil nøkkel. Gjorde hvertfall det på min E90, når jeg tok feil av min å broren min sin nøkkel. Mer troa på som @xracer sier, eller aveiret + kabel i gjennomføringen bagasjeromet, som flere har hatt problemer med.
 23. kapteinh

  tilhengermodul feil ved carly diagnose

  Ang 3 pip er det klokka som "slår" på timen, slåes av i idriven der du stiller klokka