Cain

Medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Cain

 • Rang
  Sersjant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for det. Bilen er genial, ikke en feil foreløpig.
 2. Her har jeg lagt på vinterdekkene. Felgene er ikke spesielt fine men det holder på vintertid.
 3. To nye høstbilder. Hjelper på med godt fotoutstyr, i tillegg nydelige høstfarger rundt om.
 4. Hei. Beklager sent svar..fikk ikke noe varsel. De hadde bilen noen timer..Dvs jeg dro å hentet den neste dag.
 5. Takk for det. Jeg begynte å polere den selv men gikk trøtt og hadde kun henda som utstyr, så bestemte meg for at den fortjente noe bedre.
 6. Følte bilen trengte litt proff behandling og satte den inn hos et bilpleiesenter i Mosjøen. Vel anvendte penger. Bilen er pen til tross for alderen, kun en ørliten bulk på bagasjelokk og en liten ripe under som må gjøres noe med. Her noen bilder jeg tok i etterkant.
 7. Cain

  Bmw 530 xdrive 2012 mod

  Et av mine aller beste kjøp bilmessig. Herlig bil.
 8. Cain

  Sprekk i frontlykt f10

  Skal vurdere det i løpet av sommeren. Men høres jo bra ut at man kan bytte kun lykteglasset. Skal ta en titt på linken du delte.
 9. Cain

  Sprekk i frontlykt f10

  Har en 2012 mod 530 xdrive. Oppdaget i dag to vertikale sprekker i den venstre frontlykta. Har såvidt jeg vet ikke vært borti noe, så lurer på hva dette kommer av. Har vasket bilen i børsteløs vask 3-4 ganger gjennom vinteren, alltid når det er plussgrader, bilen har blitt satt i garasje etter det. Men usikker på om dette kan være årsaken, tidligere eier kan jo også ha vært borti noe. Flere som har hatt samme problem på f10? Og kan man bytte bare lykteglasset, eller må man bytte hele lykta?
 10. Cain

  Bytte av batteri, 5 serie 2012 mod

  Ja jeg får se. Sikkert kjekt å ha. Takk for alle svar, det var opplysende. Batteriet holder nok en stund til, men har vist svakhetstegn i kulda. Så det blir bytte til våren, på et eller annet vis.
 11. Cain

  Bytte av batteri, 5 serie 2012 mod

  Skjønner.
 12. Cain

  Bytte av batteri, 5 serie 2012 mod

  Ser den. Er nok mer fristende å bare sette inn bilen og få de til å ta seg av dette. Problemet her er at jeg må kjøre 30 + mil for å komme meg til en. Derfor jeg vurderte å bytte selv. Får se om jeg venter til våren og får dette gjort da.
 13. Cain

  Bytte av batteri, 5 serie 2012 mod

  Bytter man til samme type batteri bør det vel gå greit. Men vi får se. Mulig jeg bare kjører innom en forhandler og får dette gjort.
 14. Cain

  Bytte av batteri, 5 serie 2012 mod

  Ok så det er ikke bare rett frem å bytte dette altså.
 15. Hei. Jeg eier en 530 xdrive 2012 mod, en fantastisk bil som jeg er veldig godt fornøyd med. Nå begynner batteriet å nærme seg slutten, og jeg tenkte å kjøpe et nytt. Lurer da på om det er et slags minne i bilen når man bytter, slik at man ikke mister innstillinger og slike ting. Er det noe spesielt man må ta hensyn til når man bytter?