OddM///

Medlem
 • Innholdsteller

  153
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om OddM///

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Karmøy

Nylige profilbesøk

388 profilvisninger
 1. OddM///

  Den store finn.no tråden.

  Noen som har link til E92 335i'er som har ligget på finn tidligere, men blitt markert som solgt? Venter på at "den rette" skal komme ut, men vil vite hva jeg må betale for en.
 2. OddM///

  Den store finn.no tråden.

  Ja, det er på tide de synker litt, sånn at jeg kan kjøpe en! Kunne veldig tenkt meg denne, men det er desverre for mye penger for meg. Er dette reell verdi på bilen? Eller burde det vært noe å gå på i pris?
 3. OddM///

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/98482666 Er det normalt med sånn lyd i motoren på disse bilene?(se film) Høres jo ut som en diesel!
 4. OddM///

  Dårlige diff-foringer E46?

  Vil anbefale å kjøpe nye drivaksler om du skal bytte, ikke brukte. Så slipper du å ende opp med samme problem.
 5. OddM///

  Dårlige diff-foringer E46?

  Jeg tror jeg fant utav det til slutt ja! Fant ut at det var slakk i drivakslene bak, byttet disse og det ble mye bedre en stund. Men slarken kom tilbake. Virker som det er en svakhet på E46, har en annen E46 nå med akurat samme problem. Dunking mellom gearskift kan og være sprekk i traversinfestningene, også kalt "subframe disaster" men det var ikke tilfellet her.
 6. OddM///

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=82115422 Ser denne har ligget ute en stund. Er det noe å gå på i pris tro? Skal ikke ha meg sånn bil enda, men prøver å følge litt med på priser. Likte fargen, motoren og utstyret på denne. Selv om den kunne hatt m-tech, men det kan ettermonteres. Føler heller ikke x-drive er noe særlig stort pluss egentlig..
 7. OddM///

  Den store finn.no tråden.

  Skulle akkurat til å legge ut denne i tråden selv! Vet ikke hvorfor, men var ett eller aent som traff meg i hjertet med denne bilen
 8. OddM///

  Den store finn.no tråden.

  +Heisesettet han har satt på, men det går det også an å fikse! Elsker den fargen.
 9. Mulig dette er en rar etterspørsel, men driver å ser litt på E92 330i eller 325i. Hadde en E46 328ci før 530d'en jeg har nå og begynner å savne bensin sekser lyden og da spesielt den karakeristiske "wotototototot!!!" turtalsperren! Men finner ingen filmer på youtube der noen ruser en n52 motor til turtalsperren, noen som kan hjelpe meg med å finne ett klipp?
 10. OddM///

  Den store finn.no tråden.

  http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=81990581&ref=stream&ecid=ad_alert.m.stream.click Noe galt med meg visst jeg elsker denne fargen? Ser desverre ut til denne sammen med mange andre E46 har fått "E46 kreft" (rust). Men dette forsvares jo med prisen.
 11. OddM///

  Den store finn.no tråden.

  http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=80592260 Denne lå ute for ikke lenge siden i Nordfjordeid, mulig ny eier har tatt den i innbytte på annen bil og vil selge den igjen. Ser uansett ut som en kjekk sak med en interessant farge!
 12. OddM///

  Den store finn.no tråden.

  Tipper han har det fra folk som har "skippet" 318 dieslene sine
 13. OddM///

  Hva gjorde du med din bil idag?

  Ble ferdig med å gi den en omgang med bonemaskinen, klar for vinter og nye vaskeriper