Makky123

Medlem
 • Innholdsteller

  525
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Makky123

 • Rang
  Oberstløytnant
 • Bursdag 06/21/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Fetsund
 • Kjøretøy
  F31 320d MPPK

Nylige profilbesøk

898 profilvisninger
 1. Makky123

  Den store finn.no tråden.

  Så du får flere tvilsomme henvendelser når reg.nr. er i annonsen?
 2. Makky123

  Den store finn.no tråden.

  Fin, men dessverre som nevnt høy km Fikk ikke akkurat et godt inntrykk av at interiørbildene viser forskjellig utstyr 😝 Noen av bildene viser skinntrukket dash, og så har du noen bilder som viser knapper for 360 kamera og P-assistent, i tillegg til bilder uten noe av dette. Hvor vanskelig kan det være å ta riktige bilder? Noen som vet hvorfor folk/forhandlere dropper å legge inn reg.nr i annonsen? Gjør det tungvint å dobbeltsjekke utstyrslisten.
 3. Det har vært en aksjon inne på F1x, hvor kondens-enheten blir byttet. Så, jeg ville tatt turen innom bmw og sjekket
 4. Det finnes tüv papirer til MPPK, så å godkjenne tuningen skal ikke være noe problem
 5. Tydeligvis er MPPK endret på facelift modellene, og inkluderer oppgraderte bremsekomponenter. Hvis den stive prisen stemmer høres det ut som nye skiver og klosser? Kan nok lønne seg å vente til man må bytte skiver uansett.
 6. Jeg har ikke cam. Synd det ikke finnes integrerte løsninger fra fabrikk, er ikke fan av å ha ekstra bokser festet på ruta.
 7. Makky123

  BMW BSI

  Takk, så det er forlengelse av garanti Rart det ikke står info om det på de norske sidene.
 8. Makky123

  BMW BSI

  Ja @Marius2002, men står ikke noe om «Repair Inclusive» på den siden. Hvis du ser i prislisten, så er det en egen tabell.
 9. Makky123

  BMW BSI

  Ser i prislisten til BMW Norge at det er nevnt "Repair inclusive" også. Noen som vet hva dette er? Er ikke nevnt noe sted på BMW sine sider, som jeg kunne finne. Er det noe nytt at det nå er inkludert etterfylling av olje både i BSI og BSI pluss? BSI NO veil priser 2016-12.pdf
 10. Makky123

  Den store finn.no tråden.

  Har ikke helt kontroll ang. M performance utstyret heller...
 11. Takk for svar og link
 12. Enig at det ser bedre ut, men svir godt når det skal skiftes Hehe.
 13. Noen som har erfaring med keramiske bremser på F8x? Hvordan er de til vanlig kjøring? Er det verdt det? De koster jo mye å bytte når de er slitt, hvor mange km pleier de å holde (ikke banekjøring)?
 14. Noen som har bilder fra treffet?
 15. Makky123

  Performance Power Kit B47

  Vet du kanskje om det er noen «negativ» konsekvens hvis man søker om dette etter at man har fått det montert? Spesielt hvis man f.eks. har fått det montert før fritak for HK avgift ble innført og hos BMW i utlandet? Jeg fikk beskjed om å ta med kvittering på montering, og der står det jo sted og dato hehe.