Makky123

Medlem
 • Innholdsteller

  537
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Makky123

 • Rang
  Oberstløytnant
 • Bursdag 06/21/1985

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Fetsund
 • Kjøretøy
  F31 320d MPPK

Nylige profilbesøk

978 profilvisninger
 1. Autorisert verksted utfører vanligvis ikke dette. Sjekk posten under om du finner noen kodere i nærheten av deg
 2. Hver sin smak Liker personlig ikke å legge til nye utstyrskoder, for har hørt at det kan skape krøll hvis BMW utfører software opdateringer, og det plutselig er mismatch. Norsk språk krever dessuten kun to endringer i to moduler hvis jeg husker korrekt.
 3. Fult mulig å kode inn «manuelt» uten å VO kode, tar 5 min med Esys. Krever at du har oppdatert bilen hos BMW ettter 2015.
 4. Makky123

  Brann BMW i8

  Hvordan går det med denne saken?
 5. Makky123

  BMW F11 edc støtdempere

  Måtte også bytte mine, men fremme, da den ene hadde begynt å lekke Sjekket med alle merkeverkstedene rundt Oslo, og det var utrolig stor forskjell på pris. Og to av verkstedene mente det ikke var nødvendig å bytte på begge sider, mens resten sa at de måtte byttes på begge sider. Den billigste for å skifte begge var billigere enn å skifte kun den ene hos et av verkstedene. Skiftet begge for ca. 14000 inkl. arbeid og etterkontroll Liker EDC demperne, men vet ikke om jeg hadde valgt det igjen hvis jeg skulle kjøpe ny bil 😝
 6. Makky123

  Oljeskift i girkasse

  Takk for svar. Merker ikke noen problemer, Så det er kanskje litt tidlig å bytte ja. Tilbudet inkluderer 7L olje.
 7. Makky123

  Oljeskift i girkasse

  Har en F31 320d som har gått 92000km. Er det noe poeng å skifte olje i automatkassa, eller er det «for tidlig»? Har fått et tilbud på å oljeskift på 6000kr, er det bra pris? Det er hos et BMW verksted. Delenr. 24508612902, inkluderer det nytt filter?
 8. Makky123

  BMW Europlus garanti

  Takk for svar
 9. Makky123

  Den store finn.no tråden.

  Gratulerer med ny bil
 10. Makky123

  BMW Europlus garanti

  Takk for svar Har ikke fått sett på vilkårene, dekker de det samme som en garanti vi er vant til i Norge, eller har de noen spesielle unntak?
 11. Noen som har erfaring med Europlus garantien som gis av tyske forhandlere? Har skjønt at man må melde inn reparasjon osv. for å få det godkjent, før man faktisk utfører jobben. Dette kan jo være kjipt hvis bilen ikke er kjørbar, da det kanskje fort kan gå noe tid før saken har blitt behandlet?
 12. Makky123

  Rask serviceintervall

  Har opplevd det samme på min F31, men så «stopper» den opp når den kommer til 20000km og bruker laaaaaaang tid på å telle nedover.
 13. Makky123

  Den store finn.no tråden.

  Så du får flere tvilsomme henvendelser når reg.nr. er i annonsen?
 14. Makky123

  Den store finn.no tråden.

  Fin, men dessverre som nevnt høy km Fikk ikke akkurat et godt inntrykk av at interiørbildene viser forskjellig utstyr 😝 Noen av bildene viser skinntrukket dash, og så har du noen bilder som viser knapper for 360 kamera og P-assistent, i tillegg til bilder uten noe av dette. Hvor vanskelig kan det være å ta riktige bilder? Noen som vet hvorfor folk/forhandlere dropper å legge inn reg.nr i annonsen? Gjør det tungvint å dobbeltsjekke utstyrslisten.
 15. Det har vært en aksjon inne på F1x, hvor kondens-enheten blir byttet. Så, jeg ville tatt turen innom bmw og sjekket