TonHad

Medlem
 • Innholdsteller

  82
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TonHad

 • Rang
  Fenrik
 • Bursdag 06/13/1992

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hildre, M&R
 • Kjøretøy
  F11 520dat

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da, var det endelig litt tid til bimmers igjen ! Litt hektiske dager med garasjebygging, nytt familiemedlem og husprosjekt Siden sist jeg skrev her har F11`n fått litt oppmerksomhet, blitt kjørt mange mil og nytes kjørt snart 13.000km siden jeg kjøpte den og er fortsatt like glad i den. Imponeres stadig av hvor behagelig disse er på langtur ! Kjørte Ålesund-Oslo i et strekk inklusive stopp på IKEA og var langt fra sliten når jeg kom frem. Ekstra gøy når forbruket kommer ned på 0.52-53 Litt nytt krimskrams : - Ny bærebro og casterstag ifm. EU kontroll - Ny cupèvifte og motstand - Optimalisert hos tuningservice til 220hk/480NM som ga en helt ny opplevelse. Nå går den faktisk ganske OK til å være en 2.0D - MTEC LED-pærer i grøftelys - Nye Xenonpærer - Fjernet skiltramme, festet skilt med borrelås - Kodet div. via carly Har ellers kjøpt inn brukt M-sport bakfanger. Tenkte å få sparklet igjen hullene til refleksene og lakke diffuser sort blank i samme slengen siden den likevel må lakkeres om. Blir montert iløpet av sommeren med coilovers som skal bestilles ! Litt bilder : Front uten skiltplate På vei hjem fra Rondane Høyfjellshotell, måtte stoppe for å lete frem baklyktene. Deilig føre Har uheldigvis pigg da det fulgte med bilen. Første og siste sesong med slikt svineri. Romler jo så J..... Fikk seg en god vask og et lag med Soft99 Fusso etter denne turen Ruskebil, konebil og Beemer på plass under tak. Ble godt fornøgd med ny garasje ! Denne skal kles innvendig, epoxy på gulv og få nedfelt sakselift. kommer sikkert mer om den her inne 6,2m x 8m ferdig med isolasjon, plast og takplater. Veggplater, maling og epoxy kommer på neste fritur. Her viser ene gropa som liften skal nedi. Må holde tunga rett i munnen når man kjører inn og ut for tia, kjedelig å smelle nedi der. Og til slutt et bilde fra dagens luftetur til Valldal. Fått på sommerdekka også Et par garasjebilder til : Fortsatt god påske !
 2. ja det var dyrt, men da er det originale BMW deler . Altså alle skruer og klips Vet at andre firma slik som f.eks GS Bildeler utfører slike jobber langt billigere dersom man ikke er så opptatt av at det skal være originalt. Kan sikkert komme ned på halvparten av prisen med uoriginal front og separat lakkering osv Hør litt rundt med sånne firma så tenker jeg du finner en hyggeligere pris !
 3. Takk for det Fahad det tror jeg også, kansje feste det med borrelås eller noe sånt ?
 4. Ja, en sum jeg helst vil fortrenge.. Med alt fiks ferdig, tut og kjør ble det ganske akkurat 35 lapper inkl lyspærer til grøftelysa.
 5. TonHad

  Vossen VFS1 eller VFS2

  Fin bil ! Tror jeg hadde gått for VFS1 i matte graphite på denne Fant et bilde på google, riktig nok en X5 men man får jo et inntrykk likevell.
 6. en liten update ! Fått tilbake M-performance lippa fra lakkering og montert på. Kunne absolutt vært bedre passform (GS) men det gikk greit nok med litt tilpassing. Litt senk og andre sommerfelger etterhvert, så begynner det å komme seg Skal se om det blir noen bedre bilder snart, ikke mye vær å skryte av her på sunnmøre for tiden
 7. Takk for det ! Skal sjekke opp ang senk fra AC Schnitser, ser din sitter veldig bra på 21" Krom skal definitivt bort, bare usikker på om jeg skal sette jobben på vinduslister til forhandler da de er litt slitt og knotete jobb slik jeg har oppfattet det. Har såvidt snakket litt med Saltkjelen ang ettermontering av CIC/NBT, så det blir nok en tur nedover dit med tiden Har lest alt på tråden om din, for ei perle av en F11 !
 8. Hoy ! Da har jeg endelig fått handla meg en litt mer skikkelig bil etter en periode med blant annet 03`Chevrolet Tahoe og en godt brukt 97` E39. Tenkte det kunne være greit å skrive hva som blir gjort her. En midt på treet utstyrt 11` Sophistograu F11 520dat 163hk som hadde gått 119.000km ved henting. Noe utstyr har den, men prisen var såpass grei at jeg kunne ofre litt krav. Har jo litt rom for oppgradering nå For å nevne noe har den HiFi, sportsseter, sportsratt, panoramatak, sorte interiørlister, svingbart hengerfeste, bixenon, PDC og sikkert noe småpjask til. Planer for bilen : - M-sport fangere foran og bak. Foran montert (x) - Mørke ruter. (x) - Sorte nyrer (x) - Sorte N-merker (x) - Sort M-performance frontlippe (x) - Sorte lister rundt ruter - Oppgradere fra CCC til CIC - Senk (tips/erfaringer?) - 21" Sommerfelger og kansje dobbel eksos ? Fikk en fin kjøretur fra Skien opp til Ålesund, fint vær og gode forhold for å bli kjent med bilen Noen bilder fra dagen jeg hentet den : Har fått sett over bilen selv og hos verksted, og den virker ut til å være i god mekanisk stand. Så er det tid for litt oppgraderinger Bilen ble innlevert til et firma i nærheten, Carmelon på Skodje, for soting av ruter. Gikk for en tone mørkere enn original og ble svært fornøyd med det. De hadde bilen inne fra fredag til mandag og resultatet ble veldig bra. Kjekt med TÜV godkjent solfilm med tilhørende livstidsgaranti Så er det jo den non-M fronten da.. Booket time hos den lokale BMW-forhandleren og fikk satt opp time for montering av ny original M-front samt montering av sorte nyrer jeg hadde liggende. Må skryte av Brages Avd. Ålesund, god service og jeg fikk en lekker leigebil mens jobben ble gjort. 2017 320iX med solid utstyrsliste er gøy å få låne Synes dette løftet fronten mange hakk ! Flere bilder kommer underveis.
 9. TonHad

  S50B30 Motor

  PM sendt