TonHad

Medlemmer
 • Innholdsteller

  81
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om TonHad

 • Vurdering
  Fenrik
 • Bursdag 06/13/92

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hildre, M&R
 • Kjøretøy
  F11 520dat
 1. ja det var dyrt, men da er det originale BMW deler . Altså alle skruer og klips Vet at andre firma slik som f.eks GS Bildeler utfører slike jobber langt billigere dersom man ikke er så opptatt av at det skal være originalt. Kan sikkert komme ned på halvparten av prisen med uoriginal front og separat lakkering osv Hør litt rundt med sånne firma så tenker jeg du finner en hyggeligere pris !
 2. Takk for det Fahad det tror jeg også, kansje feste det med borrelås eller noe sånt ?
 3. Skamfin F10 ! Alt du har gjort med denne er helt rett
 4. Ja, en sum jeg helst vil fortrenge.. Med alt fiks ferdig, tut og kjør ble det ganske akkurat 35 lapper inkl lyspærer til grøftelysa.
 5. Vossen VFS1 eller VFS2

  Fin bil ! Tror jeg hadde gått for VFS1 i matte graphite på denne Fant et bilde på google, riktig nok en X5 men man får jo et inntrykk likevell.
 6. en liten update ! Fått tilbake M-performance lippa fra lakkering og montert på. Kunne absolutt vært bedre passform (GS) men det gikk greit nok med litt tilpassing. Litt senk og andre sommerfelger etterhvert, så begynner det å komme seg Skal se om det blir noen bedre bilder snart, ikke mye vær å skryte av her på sunnmøre for tiden
 7. Takk for det ! Skal sjekke opp ang senk fra AC Schnitser, ser din sitter veldig bra på 21" Krom skal definitivt bort, bare usikker på om jeg skal sette jobben på vinduslister til forhandler da de er litt slitt og knotete jobb slik jeg har oppfattet det. Har såvidt snakket litt med Saltkjelen ang ettermontering av CIC/NBT, så det blir nok en tur nedover dit med tiden Har lest alt på tråden om din, for ei perle av en F11 !
 8. Hoy ! Da har jeg endelig fått handla meg en litt mer skikkelig bil etter en periode med blant annet 03`Chevrolet Tahoe og en godt brukt 97` E39. Tenkte det kunne være greit å skrive hva som blir gjort her. En midt på treet utstyrt 11` Sophistograu F11 520dat 163hk som hadde gått 119.000km ved henting. Noe utstyr har den, men prisen var såpass grei at jeg kunne ofre litt krav. Har jo litt rom for oppgradering nå For å nevne noe har den HiFi, sportsseter, sportsratt, panoramatak, sorte interiørlister, svingbart hengerfeste, bixenon, PDC og sikkert noe småpjask til. Planer for bilen : - M-sport fangere foran og bak. Foran montert (x) - Mørke ruter. (x) - Sorte nyrer (x) - Sorte N-merker (x) - Sort M-performance frontlippe (x) - Sorte lister rundt ruter - Oppgradere fra CCC til CIC - Senk (tips/erfaringer?) - 21" Sommerfelger og kansje dobbel eksos ? Fikk en fin kjøretur fra Skien opp til Ålesund, fint vær og gode forhold for å bli kjent med bilen Noen bilder fra dagen jeg hentet den : Har fått sett over bilen selv og hos verksted, og den virker ut til å være i god mekanisk stand. Så er det tid for litt oppgraderinger Bilen ble innlevert til et firma i nærheten, Carmelon på Skodje, for soting av ruter. Gikk for en tone mørkere enn original og ble svært fornøyd med det. De hadde bilen inne fra fredag til mandag og resultatet ble veldig bra. Kjekt med TÜV godkjent solfilm med tilhørende livstidsgaranti Så er det jo den non-M fronten da.. Booket time hos den lokale BMW-forhandleren og fikk satt opp time for montering av ny original M-front samt montering av sorte nyrer jeg hadde liggende. Må skryte av Brages Avd. Ålesund, god service og jeg fikk en lekker leigebil mens jobben ble gjort. 2017 320iX med solid utstyrsliste er gøy å få låne Synes dette løftet fronten mange hakk ! Flere bilder kommer underveis.
 9. S50B30 Motor

  PM sendt
 10. Fusking/kutting og ulyder E39 m52B25

  Da ble det en ny kamsensor og tømming av katalysator, og bilen går bedre enn noen gang Takk for tips !