eirikbg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  367
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om eirikbg

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Bosted:
  Haugesund
 • Kjøretøy
  E38 740iL, E90 318d, i3

Siste besøkende

475 profilvisninger
 1. Eiriks E38 740iL

  Kappet ut i baken. Var visst rust der også 👍
 2. E38 coilovers øk

  Noen som har E38 coilovers de ønsker å selge? Eller eventuelt luft dempere 👍
 3. Forsøker å sveise inn noen biter helt nede på kanalen bak. Forrige eier har fylt hulrommet med noe som ligner grease. Problemet er at når jeg sveiser (punkt for punkt sakte) så blir panelet varmt og olje renner ned og ødelegger sveisen (og mulighet for videre sveising. Håper noen har et super triks for jeg sitter fast med dette problemet.
 4. Eiriks E38 740iL

  New tool, who dis? 😂
 5. Eiriks E38 740iL

  Skjært ut og tilpasset den ene nye platen. Sveist. Det er litt kobber eller tinn jeg må fjerne helt i hjørnet fordi sveise apparatet likte ikke dette 😁 Ellers har jeg ikke slipt i gropen oppe da jeg må finne på noe lurt. Flapdisk kommer ikke til. Sandblåst og noen strøk epoxy.
 6. Eiriks E38 740iL

  Først må jeg si takk for responsen. Det er ikke mye action i denne tråden, men jeg får iallefall dokumentert hva jeg holder på med. Jeg kjøpte bilen av en ung mann utenfor Tønsberg. Vet ikke om du skrev feil, men dette er en iL 👍Den var av på snøen så det var bare plastikk som var ødelagt. Men bilen ble stående å ruste etterpå.
 7. Eiriks E38 740iL

 8. Eiriks E38 740iL

  Da har jeg truffet på mer rust. Jeg visste det var noe, men ikke at det var hull på kinkige plasser. Dette er skjerm området bak. Litt usikker på hvordan jeg skal angripe dette. Nytt stål til en million kroner? Noe av dere erfarne rustsveisere som har tips? 🤔
 9. Eiriks E38 740iL

  Sveis. 2k epoxy. Karosseri fuge. Body shutz. Grunnen til at jeg ikke har sparket og laget kanalen pen på utsiden er fordi jeg skal ha facelift plast skjørtene på til slutt.
 10. Eiriks E38 740iL

  Som den glade amatør jeg er innen dette så tar jeg imot ris og ros. Det er ikke noen andre måter å lære på når jeg ikke har noen som driver med bil å lære av 👍
 11. Eiriks E38 740iL

  Fikk tid til å skjære ut rusten under jekkfestet. Det viser seg at det er noe gul fett gugge inni der så det er ikke noe rust på selve festet i det hele tatt. Noen som vet hva det gule er for noe? Ellers fikk jeg påbegynt ny plate. Går med en del tid i banking og filing. Men, jeg har et spørsmål som jeg håper noen kan hjelpe meg med. Vurderer å sveise igjen jekkfestet å droppe gummi puten. Jeg bruker aldri jekk uten pute uansett. Tenker det da blir mindre sjans for rust igjen. Noen som har noen for og i mot her? Edit: Laget hull til festet så blir det "originalt".
 12. Min første BMW E39 "BlueQueen" (prosjekt)

  Flotte felger på denne bilen. Litt senk nå så blir den enda et hakk bedre.
 13. Perfekte felger på denne bilen. Dette blir bra. Bare et spørsmål, er det mulig å plukke disse aktuatorene fra hverandre og fikse selv eller er det dødfødt?
 14. Eiriks E38 740iL

  Godt tips med svamp 👍 Det kan godt hende jeg må sveise her ja, men tenker å slipe vekk med vinkelsliper først for å få undersøkt skikkelig. Det virker ikke å være såå dypt, men nytt metall er vel å foretrekke. Jeg ringte Volvo for å få tak i den grunningen en gang og da fikk jeg beskjed om at det ikke finnes 😂 Har den et delenummer jeg kan oppgi?
 15. Eiriks E38 740iL

  Noen tips til hvordan jeg kan maskere jekk feste hullet slik at jeg ikke fyller opp kanalen med sand når jeg såndblåser? 😅