eirikbg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  371
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

Om eirikbg

 • Vurdering
  Major

Profile Information

 • Bosted:
  Haugesund
 • Kjøretøy
  E38 740iL, E90 318d, i3

Siste besøkende

536 profilvisninger
 1. Eiriks E38 740iL

  Morro at iallefall noen følger med 👍 Jeg sitter litt fast akkurat nå da jeg helst burde ha kjøpt nye skjermer og innerskjermer. Problemet er at det koster ca 30000kr så da må jeg finne på noe lurt. Vurderer å kopiere en svenske jeg følger på Instagram. Han han breddet bakskjermene litt ved å bruke framskjermer. På den måten får jeg vekk rust uten å legge ut alt for mye penger. Jeg har jo et sett ekstra fremskjermer som rustet i bunn, men som er fine lenger oppe. Slik har han løst det:
 2. Eiriks E38 740iL

  Er det noen som har tips til hvordan jeg bør gå frem når det er rust i skjøten mellom indre og ytre skjerm?
 3. Eiriks E38 740iL

  Fikk av bakluken etter litt fikling med kabler inni. Gikk litt lei rust sveising så begynte så smått å pusse klarlakk.
 4. Eiriks E38 740iL

  Kappet ut i baken. Var visst rust der også 👍
 5. E38 coilovers øk

  Noen som har E38 coilovers de ønsker å selge? Eller eventuelt luft dempere 👍
 6. Forsøker å sveise inn noen biter helt nede på kanalen bak. Forrige eier har fylt hulrommet med noe som ligner grease. Problemet er at når jeg sveiser (punkt for punkt sakte) så blir panelet varmt og olje renner ned og ødelegger sveisen (og mulighet for videre sveising. Håper noen har et super triks for jeg sitter fast med dette problemet.
 7. Eiriks E38 740iL

  New tool, who dis? 😂
 8. Eiriks E38 740iL

  Skjært ut og tilpasset den ene nye platen. Sveist. Det er litt kobber eller tinn jeg må fjerne helt i hjørnet fordi sveise apparatet likte ikke dette 😁 Ellers har jeg ikke slipt i gropen oppe da jeg må finne på noe lurt. Flapdisk kommer ikke til. Sandblåst og noen strøk epoxy.
 9. Eiriks E38 740iL

  Først må jeg si takk for responsen. Det er ikke mye action i denne tråden, men jeg får iallefall dokumentert hva jeg holder på med. Jeg kjøpte bilen av en ung mann utenfor Tønsberg. Vet ikke om du skrev feil, men dette er en iL 👍Den var av på snøen så det var bare plastikk som var ødelagt. Men bilen ble stående å ruste etterpå.
 10. Eiriks E38 740iL

  Da har jeg truffet på mer rust. Jeg visste det var noe, men ikke at det var hull på kinkige plasser. Dette er skjerm området bak. Litt usikker på hvordan jeg skal angripe dette. Nytt stål til en million kroner? Noe av dere erfarne rustsveisere som har tips? 🤔
 11. Eiriks E38 740iL

  Sveis. 2k epoxy. Karosseri fuge. Body shutz. Grunnen til at jeg ikke har sparket og laget kanalen pen på utsiden er fordi jeg skal ha facelift plast skjørtene på til slutt.
 12. Eiriks E38 740iL

  Som den glade amatør jeg er innen dette så tar jeg imot ris og ros. Det er ikke noen andre måter å lære på når jeg ikke har noen som driver med bil å lære av 👍
 13. Eiriks E38 740iL

  Fikk tid til å skjære ut rusten under jekkfestet. Det viser seg at det er noe gul fett gugge inni der så det er ikke noe rust på selve festet i det hele tatt. Noen som vet hva det gule er for noe? Ellers fikk jeg påbegynt ny plate. Går med en del tid i banking og filing. Men, jeg har et spørsmål som jeg håper noen kan hjelpe meg med. Vurderer å sveise igjen jekkfestet å droppe gummi puten. Jeg bruker aldri jekk uten pute uansett. Tenker det da blir mindre sjans for rust igjen. Noen som har noen for og i mot her? Edit: Laget hull til festet så blir det "originalt".