Peak

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2707
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  1

Alt postet av Peak

 1. Fantastiske annonsebilder men verditap på drøyt 100 000,- per mnd. eller tett på 39 000,- per tusen kjørte km. krever særdeles tykk lommebok https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=96835211
 2. @Evopower - Det er sant som du sier, lyden forekommer i forskjellig frekvenser avhengig av hastighet, værst i 110km/h. Hvor skummelt tror du dette er å kjøre 1000km med frem til starten av neste uke?
 3. Flere som har oppleve det her? Beskrivelsen til trådstarter oppfattes 100% lik mitt tilfelle i en e91. Suse/ulelyden har begynt å gå over til litt mer "kjører på stiplet linje -lyd". Hvor farlig er det å kjøre med? Jeg pendler daglig til Oslo fra Drammen og bilen skal til forhandler for sjekk om vel en uke. Burde den stå og jeg finne alternative løsninger for transport?
 4. Selger en ubrukt og helt ny Tag Heuer Aquaracer 300M. - Klokken er aldri vært brukt eller tatt opp av esken (kun for annonsen) og er 100% ny. - Klokken har blå skive og lenke i børstet stål. - Garantibevis ol. medfølger - Kjøpt ny i Norge - Original embalasje 14 500,- Pris kan diskuteres, ved hurtig avgjørelse.
 5. Har en slik med en del uling fra bakaksel, ulingen har vært til stedet en god stund men har den siste tiden blir kraftigere. Det kan høres ut som at den kommer fra høyre side bak sett ovenifra. Den oppleves som sterkest på eksakte hastigheter som 80km/h og 110km/h. Lest mye om svakheter i differensialen på disse bilene her. Denne er gått 132 000km. Noen som har noen formeninger?
 6. Ville nok sett litt nærmere på BMW X3 fra 2011-
 7. Fint, trenger jeg noe spesielt utstyr og hvilken mengde? Utfordrende jobb? her må jeg inrømme at jeg er helt fersk
 8. Kan ikke se noen tegn til lekasje, men kan du kjenne deg igjen i lyden på din bil siden du skiftet eller er du bare "føre-var"? Anbefaling av olje @ahj?
 9. Nei, men kan virkelig det gi såpass store forandringer? Lyden begynner å bli mørkere og mørkere og er generelt skeptisk til å kjøre bilen noe mer.
 10. Hva med å kjøpe arvtageren til deres tidligere favoritt-bil? To generasjoner nyere, tilsvarende men nyutviklet rekkesekser og ennå mer komfort enn deres tidligere 523i. Bilen i annonsen under vil jeg påstå er gunstig priset sammenlignet med motorkraft, utstyr og generell kvalitet på F10 karosseriet. Ser dere opprinnelig jakter stasjonsvogn, men kanskje denne kan bli et kompromiss? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=93029279
 11. Bumper denne da min oppfører seg relativt likt. noen annen løsning enn å bytte diff.?
 12. Flott bil @tambur4 - Interiør etter min smak!
 13. Både din @Clutch og @Ingvaldsen sin er svært lik min tidligere ser jeg. Personlig elsker jeg denne fargekombinasjonen, selv med det mørke treverket.
 14. Veldig pent! Fortell gjerne litt om hvordan motoren går i disse, sett flere 335i men svært få 335d her på forumet.
 15. Flott bil. Stemmer godt dette @Ingvaldsen, gjorde nøyaktig det samme på min tidligere 525d M-sport Touring. Dersom du er nyskjerrig på hvordan det ser ut på tilsvarende bil @Clutch så har jeg bilder liggende.
 16. Tidenes individual interiør? https://www.blocket.se/sodermanland/BMW_530d_Touring_Individual_72781724.htm?ca=5&w=3
 17. Skal være unødvendig og si dette gang på gang til alle som ønsker "verdivurdering". Mer informasjon må til og selvsagt bilder av objektet.
 18. Har kjørt både 318i og 318d. Definitivt Dieselen som er veien og gå, 318i kan virke morsom ved mye giring og høyt turtall, men 318d føles langt mer sterk og komfortabel å kjøre til hverdagslige gjøremål. Steptronic girkassene (hvis automat) på disse er den samme som sitter i 320d så de tåler definitivt noen software -endringer dersom 136/143hk ikke er nok. Registerkjede problemene på disse ble løst etter september 09´ så hver oppmerksom på det. Hvilken prisklasse kikker du på? Har en som kanskje kommer for salg, original Alpinhvit '10, M-Sport, Steptronic, Panorame luke ++
 19. Ta kontakt med en av eierne av bil kjøpt fra deres tidligere utsalg. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=94524274
 20. Da fikk jeg det til, fant reset menyen plutselig og da forsvant feilmeldingen Takk for hjelp!
 21. Hei, har fått opp denne lampen (se bilde), men bilen føles 100% som normal og bremsene er heller ikke slitt, kun litt vibrasjoner under nedbremsing fra høyere hastigheter. Bremsenehar heller ingen unormal varmgang. Noen som har forslag til hva det kan være? -Skal på a fjellet i Påsken så tviler på at Bilia har tid til å se på dette før jeg drar. Er sansynligheten stor for at det kun er en sensor? Bilen er en 10' E91 318d.
 22. Finner ikke "Reset" i menyen min slik som på videoen.
 23. Har ikke iDrive, hvordan deleter jeg? Kjenner til menyen
 24. Er det virkelig det? La om til sommerdekk forrige helg, dukket først opp nå i dag denne. Vet jeg ikke har punktert. -Hvordan nullstille?