sveigis

Medlem
 • Innholdsteller

  5219
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  58

sveigis vant dagen sist Oktober 27

sveigis hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om sveigis

 • Rang
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Fevik
 • Interesser:
  Kjøretøy Bmw og Opel
 • Kjøretøy
  Bmw 535i Shadow line

Nylige profilbesøk

15346 profilvisninger
 1. sveigis

  Evopowers e39/e61

  Fint vintermotiv av denne .:). Lurer på en ting ,er det sånn at den trekker mer bak og noe på fremhjulene ,eller rimelig likt ? Ps liker så godt original looken på denne .
 2. Da var man i full gang med sveising , og starter med gårsdagens jobb. Kom opp i garasjen der bilen stod , 17 tiden . Da var allerede kameraten min i gang . Han fant ut at han ville bytte mer av innerkanal og gulv . Dette var i grenseland og ingen vits å utsette . Dessuten ville han sveise inn forsterkede kanter der kanal hviler mot innerkanal 😃 Så mens han sveiser , gjorde jeg andre ting bla knuse frontvindu !!: Og det var jo som f! Uansett ny rute må på pga den er slitt , så like greit . Men etter mye tilpassing og jobb , begynner ting å komme på plass . Her igang med gulv /innerkanal og forsterkninger : Noe av gulv : Dette på bildet , er kun punktet , men er nå helsveist. Blir mye å fylle igjen men det meste er tatt : Så var det tilpasning av kanal . Her ligger den ferdig og falset : Fals : Tilslutt en grovtest: Nå er det kun små justeringer igjen på kanal , så skal den på plass. Men først skal resten av innerkanal taes , så skal det selvfølgelig konsververes der det har blitt sveist, forlenge drenering til takluke , så kommer kanal bit på plass. Fryktelig tidkrevende men deilig å vite at det blir skikkelig nå .
 3. sveigis

  E34 520iA - onsdags update

  Bra oppdatering dette og gøy du fikk fikset bakluken. Styrte og noe voldsomt med min glassluke ,da den hadde gått i vranglås . Angående dørhåndtak ,så er nok deledøren fra 1992 eller tidligere ,da var det annerledes . Jeg regner med du skal flytte over låsesylinder på det nye du får tak i? Ser at denne bilen blir bra og at reperasjonene blir tatt så denne blir bra.:)
 4. Du gjør en god jobb på denne klassikeren Danskii,noe jeg liker godt . E36 er jo en bil er stadig like pen idag som for 20 årsiden med de rette modsa .:)
 5. Må forresten vise turtallet med lock up : Det er jo et greit turtall det å cruise på . Men merker at det er lite som skal til på turtallet før den hopper ut , altså ikke negativt , men den sørger for at bil hele tiden er på responsen og reagerer momentant når jeg vil ha mer fart 😃😃.
 6. sveigis

  Min BMW E-91 325i Touring

  Fine vinterhjul på en fin bil .:)
 7. Test tur i ruskevær . Er jo en stund siden den fikk seg en lengre tur og den turen gikk jo fint . Har jo hele tiden vært skeptisk til denne girkassen jeg fikset , og jeg er jo den fødte skeptiker til sånne ting , men funket jo fint sist i over 20 mil . Spørsmålet idag , ville den takle tingene like bra idag denne kassen ? For idag skulle den ut på test veier med mye bakker , svinger , ja gennerelt mye opp og nedgiring . Så smelte på prøveskilt og startet opp , fyrer tvert og setter i drive . Den smyger avgårde uten turtall som en seilbåt med vind i seilene . Ut på vei og plukket opp Mini . Sammen skulle vi nå ut på en 16 mils testur , samtidig rett og slett kose oss i denne sarte sjelen . Med gode viskere på interval og et varmeapparat som er knallgodt , rattet vi oppover mot indre bygder . Og temp ligger fint . I godt driv girer den perfekt og holder fint driv hele veien . Tar bakker med storm , girer perfekt både opp og ned , mater inn og sjalter der den skal . Fantastisk .😃 Etter noen mil , måtte jeg ha pissepause og sjekk av motor osv. Alt sjekket og ingenting å melde : Stor og liten diesel arbeidshest : Hviler seg i høstnatur : Et til : Så etter en pause , måtte videre på testen . Og jeg har egentlig ikke noe mer å si annet enn at alt funker som det skal .Lock up , sport og vinterprogram , ja alt er bra og nydelig giring både opp og ned 😀. Så nå dere , etter tilsammen 50 mil i høst etter girfiks,banker jeg forsiktig i bordet , klapper meg stille på skulderen og sier : "Jan , girkassen er iorden !!" Takk.. Noe som jeg merker med denne etter å blitt kjent den er : -Den liker godt turtall . -Du blir fartsblind i den , noe som resulterer i at enn tror bilen ikke flytter seg , men har godt med fart over lovlig hastighet 😃. -Altså jevnt drag mao. Til neste helg skal meg og mini ha TDS helg. Nytt panser på . Vask og polering samt fylle kanaler med linolje . Hvertfall en bil som vi liker alle og er såååå dritgøy å kjøre 😀
 8. Jada ,dette er nå satt i glemmeboken og ting kan kun gå fremover :). Jo takk,uten å virke kvalm ,så tror jeg dette kan bli veldig bra . Han som hjelper meg å sveise er utrolig dyktig og løsningsorientert . Har som mål at den skal bli plettfri når det kommer til sånn drittrust osv. Noe karroseri rustflekker som ikke er stort og steinsprut enkelte plasser ,forblir . Men lett å holde vedlike. Uansett når jeg er ferdig med alt ,skal den bli bra håper jeg da dette blir all in Ser og der er mye e34 tråder ,noe jeg liker .:) Er ikke alle som er like flinke til å oppdatere (Fy fy ),men stortsett de fleste er det. Om jeg skal ha æren for de nystartede trådene ,ja det vet jeg ikke ,uansett gøy med sånne tråder og ikke minst hjelpe hverandre .:) Skal forøvrig til med bilen til mandag og var oppe en tur istad og lånte noen deler fra den til Tdsen .:) Mini likte ikke synet som stod der der den stod nedstøvet og kappet i biter på siden. Er jo liksom den som er heders Bmwen i familien og det er rett og slett tungt for oss å ikke ha den på utsiden . Og til og med når naboer lurer på hvor den er og at det er stille i nabolaget ,ja da har den jo satt sine spor rundt meg her :). Jeg sier bare at den er på en liten strekk fra å være litt syk til å bli en spenstig dame . Nå sømfarer jeg alt av annonser på jakt etter grenrør ,for det skal jeg ha . Aller helst en nyoverhalt topp med større ventiler ,trimkam osv hadde vært perfekt Og hvem vet ,kanskje det kommer oppi når jeg er ferdig med alt karosserarbeid? Men for all del ,den går jo som bare juling nå og .Er jo kun 100000 km siden alt ble byttet i topp.
 9. For det første -Dette blir bra med nye deler og Febi er good shit Fredrik Det andre -Koed er en knallbra plass og super service. Absolutt alt jeg kjøper til mine biler ,kommer herifra så lenge jeg ikke må ha det akkutt. Rask levering og ikke minst riktige deler. Både Geir Ove og Fredrik er topp folk å handle med. Dette blir bra med nye deler :):)
 10. Superrask levering fra Bavaria , gjorde at Dtm edition nå er historie : Altså ny viskerarm . Denne ble montert i full fart nå ikveld . Det skulle vise seg å være suksess . Nå er der ingen slark og viskerene slikker ruten ren og alt går musestille . Voilla, glad Bmw mann igjen 😀.
 11. sveigis

  hopeless E34 535 tic langtids prosjekt

  Åhh så gøy å se Er det ikke rått svev med m30 og turbo ?
 12. En ultrakjapp superhyppig onsdagsupd.:) 19 dager siden sist oppstart og måtte ut nå på min faste 3km runde. Starter på første og girer perfekt Går som juling ,ja livet er herlig dere .
 13. Da er vi igang med jobben. Fikk gjort masse igår iht til klargjøring av sveis. Kappet bort til friskt stål og pusset vekk det aller meste av rust . Så tok noen bilder : Og når man har ting oppe , kappet vi og vekk noe av gulv bak. Nå skal det bli gang på det : Litt mer puss nå så : Den gode nyheten her , er at resten av kanal , er helt frisk i stålet 😀 Så til køddløsing av en tidligere eier . Når vi kappet bort rusten , la vi merke til noe tykt og klumpete inni kanalen som luktet typisk Understellsmasse .Og ganske riktig , hele den bakre del var tettet med tektyl til under bil og flere mm tykt : Sånne tykke biter lå der : Er jo ikke rart at ting ruster ved feil bruk . IKKE bruk Understellsmasse inni kanaler 🙏🙏. Så vi er igang og tror dette blir bra tilslutt . Ny kanal : Kommer mer upd imorgen tenker jeg . Blir ikke noe sveis Idag
 14. Viktig og holde målene . Ny kanal ble bestilt igår og kl08.30 ligger den her i bil idag: Og alt nytt av bremser til bak kom og idag: Så ikveld kl 19 , skal det tilpasses , kuttes osv . Å du milde himmel hvor gøy det skal bli å få dette gjort og ikke minst skikkelig 😀 Har allerede satt opp en liste på alt av lister som må nytt utvendig. Blir godt med en e34 som er hel og ryddig utvendig og ikke minst en ærlig en 😀
 15. En hyggelig herremann kom bort til meg for 14 dager siden , da jeg holdt på med bilene og sa følgende : "Det er en meget flott Bmw park du har stående her .Både gamle klassikere og en skinnende flott av nyere slag😀" Jeg takket ydmykt og ble jo litt stolt . Men hva pokker hjelper det med tre 5 ere når alle tre omtrent står samtidig ??? -TDS uten skilt , greit nok -535 , ser ut som fra en episode fra Wheelers dealer nå -Og e61 nå med knekt visker mekanisme . Nå er jeg lei av å bruke all fritid på Bmw ! Men viktig å holde motet oppe . Kort fortalt , var på jobb , kona ringte at vindusviskere hadde stokket seg . Typisk i øs pøs vær . Kom hjem og kastet meg rundt . Og ser at det ene staget hadde hoppet av : Det var greit nok å få av men verre med det andre . Men med svinghjulsavtrekker , gav det seg : Hadde noen kjappe søk på Finn , men alt var borte her i nærhet og dette måtte jeg ha iorden . Så jeg flesket til med et nytt fra Bavaria og det kommer imorgen . I mellom tiden er det E61 Dtm edition : Så nå røsker jeg alt av mekanisme ifra hverandre og smører tingene opp , så holder det seg vel .😃