sveigis

Medlem
 • Innholdsteller

  4897
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  54

sveigis vant dagen sist Juli 7

sveigis hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om sveigis

 • Rang
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Fevik
 • Interesser:
  Kjøretøy Bmw og Opel
 • Kjøretøy
  Bmw 535i Shadow line

Nylige profilbesøk

12110 profilvisninger
 1. sveigis

  Spm om strøm og e34 tds

  Har funnet ut nå som du nevner at batteriet er dårlig . Snakket og med en som sa disse var sære på strøm
 2. Hehe ,ja dukker der opp et ,så klinker jeg til :). Angående jording,så har jeg ikke peiling ,men den er der ,så tenkte jeg like gjerne fikse den . Når det kommer til felg ,så er det som du nevner ,er ikke for mange e34er i tunet som er like både i felg og utseende. Har allerede satt meg i feil bil noen ganger nå
 3. Er så trivelig denne tråden. En allerede nydelig bil ,blir enda bedre .:) Ps turen du hadde så digg ut og m4 må jo være en av drømmene.:)
 4. En liten kvelds upd . Fikk en tlf fra en kompis som lurte på om jeg ville ha noe av han . Noe som passet bilen min . Og hva er dette tro? Avgårde med 530en : Og jaggu : En Throwing Star ekstra . Med stjerne : Denne skal jeg pusse ned og lakke opp og ha som reservehjul. Så da har jeg komplett sett med TS hjul og til og med reservehjul . Dekket skal byttes ut med ett smalere et , da dette er gåent og svært .😃 Dette var gøy synes jeg . Er jo sånne detaljer som er morro .
 5. Kom på at vi skal ha en Sverige tur imorgen meg og kona . Og jeg setter meg aldri i min egen bil på tur uten at det er rent ut og innvendig. Så ja da var det kun en ting å gjøre ,nemlig dette : Lett å rengjøre nå mtp støv og vær. Selv om det kun er en liten tur ,må krinkler og taes: Og tilsutt,Surfex ,børste og svamp på felg : Etterhvert er man ferdig og klar for tørk og QD: Tørke tørke : Frisk luft inni bil : Og tilslutt noen bilder av ren 530 som er ķlar for Svenskeland : Nyrene ble pusset opp for annledningen. Viktig med gode nyrer til Sverige : Satser på sol imorgen : Og sånn ,der var den klar : Koslig med tur .
 6. sveigis

  Spm om strøm og e34 tds

  Som de fleste vet holder jeg på med en e34 tds og har noen spm om strøm /batteri osv. Er disse bilene sære når det kommer til strøm osv? Har lest litt på nettet og funnet ut at med dårlog batteri /lading havner disse fort i nødmodus. For min del så målte jeg litt nå . 13,9/14,1 på tomgang uten noe på av lys ,vifte . Så fort jeg setter vifte på fullt ,dauer nesten bil helt ut og henter seg sakte inn igjen. I det dette skjer ,så er spenning nede i 10,8 og kommer seg opp på rundt 12 igjen. Dette batteriet er nok ikke i toppform 10,snarere toppform -10:). Så dynamo er nok iorden og lader men er dere enig i at batteriet er sykt? Har og lest at disse må ha rikelig med strøm mtp nødmodus på kasse og motor gennerelt. Kom gjerne med innspill dere som har gamle dieselbiler og kan dette gennerelt.
 7. Det er moro å se eier pludre ned noen ord. Ja som sagt er det bitte litt stille her nå pga at han som har delekassen er på ferie ogckommer hjem til fredag. Så da blir den hentet og ventilhuset blir skrudd av og montert igjen på girkassen som står i bil. Blir det spennende eller? Tittet på tripteller og rakk å kjøre 1 km med den før den ikke ville mer .Men en km er bedre enn ingenting. Skal til med ny eksos og på den og lurer på om jeg skal skru av turbo og bytte litt slanger og div. Ser den svetter på den lille slangen som har med olje og gjøre .Sånn må man jo ha iorden. Tilslutt må jeg si at de felgene som Mini har kjøpt ,løftet utsendeet flere hakk. Og desto gøyere er det å se når man kommer kjørende ,at der står en hel Tds ikke noe rusten rææl med presenning over tak pga lekkende panorama,ødelagte nivådempere osv
 8. sveigis

  magnetens E46 M3

  Må si Mr Valsemester kunne jobben sin gitt.:) Her var det jaggu ikke mye harryfiserings moddinger nei. Og jeg er særs skeptisk til sånne ting. Grunnnen er at jeg har sett så mye dårlig jobb av sånt ,at jeg blir matt. Men dette ble særs bra Magneten :).
 9. Endelig ferie . Etter en lang og god sløvings på sofa idag, bestemte jeg meg for å bruke dagen på denne bilen. Har ikke vært vasket på lenge og det trengtes . Dessuten skulle den få karroseri service iform av rustflikking og voks . Men da jeg skulle starte , var det bare klikk klikk. Så denne ble funnet : Så nå lades det for fullt . Samtidig tok jeg en inspeksjonsrunde og ingenting spesielt eller jo..: Denne måtte jo fikses . Så jeg heiv meg på med en gang : Straks finere og iorden: Og montert : Samme hadde skjedd på TDsen og gjorde samme jobb der . Greit å ha sånt fikset . Må si jeg gleder meg til shine nå : Det trengs for å si det sånn . Et til : Nå venter jeg til torden og lyn er over så blir det shine og kos 😃
 10. Hehe , nei den blir passet på uten tvil Tore , men nå er den sånn at jeg ikke trenger å skru hver dag kun det jeg selv vil . For alt funker og det er deilig . Apropos olje , der sa du noe 😃 Det må byttes nå snart . Har ikke byttet på 16000 km , men ei etterfylt heller . Så får vel finne ei Mobil dunk og bytte .😀
 11. sveigis

  Oppkjørselen - E46 320 esel

  46en ser jo fin ut den . De hjulkassene du har rengjort ble jo som nye :). Interiørmessig ,fint som snus.Ser gode ut å sitte i de stolene .
 12. For et landskap og natur 😃 Så ut som en flott tur dette . Det å reise på sånn turer , er noe jeg alltid har drømt om og håper jeg kan få realisert det .
 13. sveigis

  magnetens E46 M3

  Ble sånn ca 1000 ganger finere med hjulene nå Magneten :):):) Og god tur østover. Det verste er at på lørdag er jeg i samme området som det skal være treff på lørdag . Menne ...familieselskapet begynner kl 13...Æsj!,,
 14. Takk for flotte ord datteren min 😃 Ja vi skal nok få den opp og gå meget straks . Akkurat nå denne uken , følte pappa sveigis for litt TDS pause .😀 Men du vet , plutselig står han på hode ned i denne sære samtidig flotte gamle enken 😃 Og da skjer ting veldig fort .