sveigis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3489
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  29

sveigis last won the day on March 10

sveigis hadde mest likt innhold!

1 følger

Om sveigis

 • Vurdering
  Generalløytnant
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Fevik
 • Interesser:
  Kjøretøy Bmw og Opel
 • Kjøretøy
  Bmw 535i Shadow line

Siste besøkende

3055 profilvisninger
 1. Dette blir knall Tore.:). Og ikke minst få vekk gammelt graps ,er deilig . Du vil ha mye igjen for dette på sikt .:). Bra og se at du passer på den,men hver forsiktig så du ikke møter veggen og blir lei .Der har jeg vært .:)
 2. Ja selv etter snart 5 år holder den koken :). Dette er faktisk den eneste bilen jeg aldri blir lei. Nå har jeg hatt e61 1,5 år og merker at den gir meg ikke så mye enda som e34 gjør. Da lysten på en e28 er som en narkoman uten dop ,vurderer jeg et salg av e61en og heller kjøpe en mindre billigere Bmw familiebil. Er veldig i tenkeboksen på dette .
 3. Først så sauser jeg inn med WD 40 ,lar det stå en god stund,kjører luken frem og tilbake ofte. Tørker av dritten som da kommer frem med ei fille. Så sprayer jeg inn med hvit Lithium fett og kjører samme operasjon men tørker ikke av da.
 4. El vindu har jeg aldri byttet nei men dørstoppere har jeg byttet og er kurant jobb :). Formen er elendig idag Tore
 5. Da har det seg sånn at fruen i huset skulle avgårde på vift Idag med arbeidskolleger . Og jeg sender aldri noen av mine biler avgårde på sånt uten at de er rene. Og med våren ute ble bilen vasket . Gadd ikke noe worklog så ferdig bilder ble det: Årstiden nå er deilig. Alt er enklere og ting skinner mer. Et par til : Og når våren kommer , er det jo alltid spennende som eier e61 med Panorama . Virker det iår som ifjor?: Jada, her er alt iorden 😀. Smurte opp alt nå som i fjor: Og det funker sømløst . Nevner det igjen, får disse lukene kjærlighet og stell så er alt såre vel. Denne blir smurt opp støtt og stadig sommerhalvåret og brukes jevnlig da . Det tror jeg er oppskriften på en fungerende luke . Nå er det fest straks 😃.
 6. Gratulerer med jubileum :). Skjønner at du koser deg med denne hetligheten. Du har gjort alt riktig på denne Zen og en bil jeg liker svært godt. Følger med her .:)
 7. Passer denne en e61 530d ?
 8. Var vel gøy å kjøre 540en igjen Rani. Bilen ble knall med felga og igjen,guuud hvor glad jeg er du byttet farge :).
 9. Dørbytte fredag. Da var dagen her da gammel rusten dør skulle byttes ut. Hadde egentlig avtale om å levere bilen og hente den ferdig . Men kona hadde fri Idag og da vet jeg at vi to hjemme sammen før helga , resulterer i at det er nedvask av hus og krangling om alt dom skulle vært gjort i hus og gadd jeg det idag?? Nei. Så jeg bestemte meg for å være pissboy på verkstedet . Og etter å ha annkommet var vi igang med demontering : dette gikk jo greit helt til ny dør skulle på ... Den nye døren hadde forrige eier skrudd av med hengslene og var et styr å få skikkelig på plass men verkstedsfolka ordnet det de og etterhvert ser det sånn ut: Alt av Shadow lister ble flyttet over og det nærmer seg komplett. Denne døren er fra 1990 og har dermed en annen låsekasse og kabelnett kontra 1992 . Dvs ,kabler til speil og vindu er like men til sentrallås helt ulikt. Det jeg skulle gjort som jeg glemte var å ta med kabler og skjøte ny/gammel sentrallås kontakt . Så låsen er død nå Idag og fikses imorgen noe som jeg fikset på 5 min .😃. Selvfølgelig glemte jeg og å lakke håndtaket : Men det fikses lett det og . Nydeligste er å vite at dør som er pen , er på plass. Og dere vil vel se den faktiske tilstand på gammel dør: Fått smake rust denne. et til: Testing av vindu og speil virket og døren gikk igjen som en ny 5er😃. Alt av deler ble plukket bort og tilslutt ,,haa deee!!: Det som skjer nå straks for å få dørbytte komplett er: -Lakke dørhåndtak -Kople om sentrallås kontakt -Ferdig . Tilslutt skal jeg knuse en myte. Før jeg byttet døren , fikk jeg mange beskjeder at det var som ikke passet ,det være ledninger , ulike dørttekk feste osv . Alt passet over , det eneste som ikke er likt er låsekassene så her må enn ha andre kasser med nøkler eller så finne dør lik bilens modell og da er det likt . Men skal gå Ann å bruke ny låsekasse på gammel type og hva tror dere jeg har tenkt å prøve på ?😉
 10. Ja denne handelen ,var en bra handel tror jeg og skal sette igang imorgen :). Er meget mulig jeg får de til å sjekke mer når jeg først har den der .
 11. Ja jeg tror dette var en grei handel egentlig. Her må jeg bygge om litt ledninger og diverse for å få vinduer ,speil og div til å virke. Da døren jeg har er fra 90 og bilen 92 .Altså forskjellig innmat osv inni dør. Dette hadde de gjort før visstnok.Må og flytte på klipsene som dørpanrlet har men det vil jeg gjøre selv. Gleder meg hvertfall til det blir gjort og aksjonen starter klokken 11 nå til fredag fikk jeg beskjed. Skulle bare levere bil og dør,så gikk resten av seg selv
 12. Idag fikk jeg et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Fetteren min ringte og fortalte at der hadde vært innbrudd i sjefens e34 og bilverkstedet hans. Der hadde de selvfølgelig knust høyre vindu foran og bilen stod ute og var søkkvåt. Han lurte på om jeg visste om et vindu og ja det har jeg jo :). Har jo en ekstra dør som jeg skal sette over på min nå fortløpende.Men sa han ikke kunne få noe vindu av meg før jeg hadde byttet. Det hastet visst og nå blir det sånn: -Jeg leverer bilen min på bilverkstedet hans -De bytter den rustfrie døren og monterer den,samt bygger om det elektriske i døren -Han får vinduet mens jeg beholder alt av el og deler ellers fra døren. Dette synes jeg var en god handel. Ja hvem hadde trodd at jeg skulle få denne hobbyskuta på verksted for å bytte sånn? Men helt ærlig,deilig å slippe å skru og
 13. Kanskje ikke spesiell nok men spesiell for min del. Eide denne originale 86 modell 528i manuell fra mai 96 til februar 01. Denne var i mint condition og urørt. Denne gav meg så mye opplevelser at når jeg er deppa,tenker jeg på denne og livet smiler :). Angrer hver dag for at jeg var så dum å selge denne til gibort pris som var vanlig på disse da. Hadde jeg hatt denne idag i den standen ,så hadde jeg vært en rik mann
 14. Gratulerer med nydelig bil. Denne har jeg fulgt med på og kommentert masse da Gorg hadde den. Så blir vel noen linjer her og etterhvert:). Jeg bemerker lave rails.Er det noe du fikk som ekstra til disse bilene ?
 15. Ingen problem ,den kan du overta :).