sveigis

Medlem
 • Innholdsteller

  5050
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  56

sveigis vant dagen sist September 18

sveigis hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om sveigis

 • Rang
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Fevik
 • Interesser:
  Kjøretøy Bmw og Opel
 • Kjøretøy
  Bmw 535i Shadow line

Nylige profilbesøk

13685 profilvisninger
 1. Nei hun holder på med førerkort nå :). Det som gjenstår er : Registrere om fra vare til personbil ,så eu tilslutt skilt
 2. Fortsettelse fra igår dog uten bilder. Fikk testet bil en tur og nå er all risting borte når jeg bremser . Men sliter med at pedal er myk og her må det luftes ,da jeg holder på pedal går den sakte i bunn. Og håper det er det og ikke noe bremsesylinder/bkf . Så satser på lufting. Har et håndbrekk som liker å stå på . Så fjernet skiven bak på ene side og der var all mekanisme rustet dønn. Hadde ikke rustløser men Corrosol felgrens og tannbørste ,gjorde susen. Alt ble smurt opp og virker som det skal.:). Og det er jo alltid en god følelse når bremser osv virker skikkelig . Pga tlf /nettbrett ble det som sagt ingen bilder men kommer garantert det neste gang :). Nå er det to ting som gjenstår egentlig før jeg vil ut på vei: -Lufte bremser . -Bytte eksos . Det tok fanken meg et svangerskap å komme i mål med den mtp der vi er nå ,altså 9 mnd :):):).
 3. Mini begynner og far overtar skruing. Som jeg sa , ville hun skru og det passet meg fint . Var igrunn ikke så sugen på sånt idag. Hun begynte og fikk demontert den ene siden . Så fort at hun var sliten etter en lang dag på jobb med skruing , så jeg sa at jeg overtar , så kan du inn og kose deg . Hun var ikke lei seg for det . Så her er vi igang : gammel skive : Klargjort med kobberfett : Og etterhvert ferdig : Andre siden derimot , der var skruen til skive rundet og fant denne : Men endte opp med denne : Og skruen ga etter : Og etter smøring og div : Ferdig !! Og dere stusser vel fælt hvorfor ikke ting ble malt opp og shinet tenker jeg. Nå er det sånn at alt dette skipper vi foreløpig . Grunnen er at nå må ting virke sånn at den kan brukes , så tar vi dette senere . 535en er verkstedvogn foreløpig : Imorgen er det lufting av bremser og ny bremsevæske .
 4. Ja garasje står på listen over ting som skal gjøres Og det å stå som jeg gjør , krever guts og motivasjon . Ja jeg håper hun får glede av den og at vi får kjørt masse . Hun er hvertfall glad og stolt tror jeg 😃. Ja angående minner , så kommer ikke jeg til å glemme så fort og ikke resten av familien heller . Jeg prøver hvertfall å være et forbilde for henne , men om jeg lykkes bestandig , det tror jeg ikke .😀.
 5. Tusen millioner takk for hyggelige ord :). Sånne tilbakemeldinger ,gir boost til å fortsette videre i denne merkelige TDS verden ,eller DAUdsen som jeg velger å kalle disse :).(Neida ikke så ille ). Har sagt det tidligere og nevner det igjen,jeg hadde aldri startet på denne ,hadde jeg visst hvor mye jobb der var. For det å begynne på ett sånt prosjekt i januar uten garasje ,ja fytte grisen sier jeg. Men nå er vi snart i mål og ja,jeg må si vi er fornøyd mtp hva vi dro hjem og hvordan den er blitt. Kjempegøy du er med videre for her er fremdeles et hav igjen av småting . Og ifølge eier ,skulle hun skru ikveld ,men det gjenstår å se
 6. Dette likte jeg veldig godt at du velger å bygge den original igjen:). Og nå må du være med her inne mer . Du har jo noen biler på lur og vise og skrive om her
 7. Gøy å lese at du har fått liv i den. En ting er sikkert ,med de årene du har med disse ,så hadde jeg aldri bekymret meg for oppstart:). Vittig det du skriver med bøy/tøy som 40 +:). Enn merker på kropp at vi ikke er i 90 tallet lengre Pedi når det kommer til kropslig bøying :):)
 8. sveigis

  Min BMW 520d E39

  Jeg er jo av den oppfatning at jeg liker best blanke nyrer ,men skjønner at du kunne tenke deg sort iog shadow line:). Dette er noe du bare må prøve og avgjøre selv og det kan nok bli fint .:)
 9. sveigis

  Min BMW 520d E39

  Bra du fikset den opp og reddet den isteden for vraking. Er jo en pen bil du har her og fortjener livets rett på vei.:). Sølv Touring e39 er pent må jeg si. Ser liksom så massive og ekslusive ut .
 10. Bursdagsfeiring og diagnose test . Ok dere , da må det oppdateres her . Og vi starter med feiring av eier . Hun fylte jo 18 her i august , men familiebursdag skjedde igår . Og i og med hun ble 18 og er hardcore Bmw jente , følte vi at vi måtte gjøre noe ekstra som tema i selskapet . Og hva passet vel bedre enn å lage en Bmw bursdag? Men det å lage en sånn bursdag med effekter , er ikke lett . Man må jo få tak i ting og bare det i seg selv var jo en hel jobb. Så jeg begynte forrige uke . Kona satte nabo i sving med lagring av bordkort, da hun er meget dyktig med sånne ting . Fru Sveigis var rundt hele sør Norge og fant servietter , kakepynt , ja alt som var så likt fargene til logo osv 😀. Jeg tok en tlf til Bavaria Arendal og fortalte om bursdag og hva temaet var .De ble i fyr og flamme og skulle se hva de kunne hjelpe til med av ting enn kunne pynte med . Sjokket ble jo stort da jeg kom opp og en stappfull pose med Brands , lå der og et godt utgangspunkt for pynt . Men er jo rart , dette ville jeg legge mer i . Tok en tlf til Kr sand og ,og de synes dette var rått . En tur dit og masse dingser og dall ble hentet og nå var alt klart . Fredagskveld ble brukt til pynting av stue og kjøkken og etterhvert ble det klart . Så før gjester kom , la meg vise det ferdige resultatet : Som dere ser , går det meste i blått og hvitt. Et par til : Bmw dropsene pyntet bra . Eget bord med div hun fikk av begge Bmw butikkene : T shirt og caps var grei pynt : Og etter pizza kom jo det beste : En absolutt nydelig kake som falt i smak hos alle .😃 I forbindelse med festen , fikk hun jaggu gaver fra Bav Arendal/Sørlandsparken : Spennende med pakkepose : Og må jo si at det var kjempeflotte gaver hun fikk . Original Led lommelykt fra Arendal og Bilpleieprodukt fra Kristiansand: Dette var en kjempefest for alle og de synes det var stilig alle sammen .😀 Mini ble litt satt ut da hun så det . Igjen gøy . Men seff ikke noe bursdag uten litt bil 😃 Fikk lånt noe gull på torsdag: Og hva er dette ? Jo noe jeg svært gjerne skulle hatt , diagnoseapparat til gamle e34 osv : Digg!! Mens gjester koste seg med kaffi og prat , tok jeg og svogeren min en tur ut og måtte kjøre litt TDS. Etter turen , koplet vi på apparatet , for leting etter feilkoder . Han er bilmekaniker og visste alt om dette apparatet . Vi gikk gjennom alt som var på menyen , alt fra motor til girkasse og ingen feilkoder lå inne på hverken kasse eller motor .TAKK!!! Eneste feilkode var airbaglampe og den slettet vi og er nå iorden 😀. Vi kjørte en stund igår og merker at bilen funker gull og går mer eller mindre som ett skudd nå . Altså en flott dag for alle og for bil 😃❤️.
 11. Felgene er jo sånn jeg liker og passer fint på 90 talls Bmwer som 3 og Z. Kjedelig å kjøpe brukt når det er sånn. Men trøsten er at sånne type bremser er jo greit og overhale . Jeg holder på og overhale en sånn type caliper til Opel med håndbrekk funksjon,DET er dritt det ! Skrustempel som er limt ,polere vekk/frese der gummipakning skal være for at den skal tette osv. Vet ikke om du er enig ,men bremser på bil er igrunn kjedelig å jobbe med
 12. Ja det er meget fint hun er det . Har sagt at alt som lyse i panel , eller lyder må sies ifra om og heldigvis gjør hun det .😃 Skal finne bilder men vet at Style 128 var høyt på listen , men nå har alle det , men er tre andre alternativer , men husker ikke navnet . Skal finne bilder ikveld .Edit nei det skal jeg ikke 😀 Må rigge til familieselskap . Og det er visst viktig 😃😃
 13. sveigis

  Sveigis sin e34 535i shad.line.14/9 upd.

  Ja politi mellom Grimstad og Kr.sand er meget aktive og har tatt mange som kjører for fort . Lurt og holde seg i skinnet når du har så lite tid igjen :). Hehe ,angående biler ,så er det godt å ha en som er deilig og fornuftig å kjøre og e34en er gøy og ufornuftig å kjøre :). Altså i ufornuftig ,legger jeg i stiv og hard i fjæring og bråkete /myyyye bensin men absolutt verdt det.
 14. Takk for svar .:). Satser på å få vekk en airbaglampe h ertfall og vet du hvordan man sletter feilkoder på dette apparatet?