sveigis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3304
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  27

Alt postet av sveigis

 1. En e34 tråd til,det liker jeg godt. Så ut som en velholdt bil dette og regner med du fortsatt skal holde den sånn. Er ikke lett å finne gode eksemplarer av e34 desverre ,så pass godt på den. Var utrolig kjedelig med krasjen du fikk og jeg syns det var bra du velger å fikse den . Som sagt,hold tråden oppe og nevner det her og,mye gøyere med forum enn dette FB greiene
 2. Etter å ha letet og drømt lenge,ble det ny bil og da får jeg lage en ny tråd. Men før der kommer bilder,ønsker jeg å fortelle hva og hvorfor det ble akkurat denne type bil. Litt historikk og kilder kan jo og være litt gøy. Vi må tilbake i 2005. Da jobbet jeg på en plass som het Windy Boats. En kollega kjøpte en ny 525d e61 ,og jeg husker jeg ble bergtatt.Dette var ikke Msport.Allikevel fin. Senere dette året ,gikk jeg og vandret i Sandefjord sentrum,der møtte jeg en sort 530d M sport e61.. Dæææven døtte i blokksberg ,for en bil. .Tanken min var enkel,Sånn en skal jeg ha en gang.. Årene gikk,livet fortsatte som normalt og sånn av og til ,var jeg innom Finn .no . Men tenkte ,gud,disse er jo dyre enda.. Så ifjor ,tenkte jeg at en e39 530d ,holder lenge og var igrunn klar for det ,men livet ville det annerledes.. Som dere vet,så er jeg og Fredrik90 gode venner og han,mente at en e61 hadde vært bil for meg i og med disse begynte å falle i pris. Mente fremdeles var dyre ,for jeg skulle ikke ha hva som helst. . Så etter litt tenking......Jo fanken,nå må du slutte å kjiipe så "sa jeg til meg selv. Og i mars begynte jakten. Var og testet alt fra 525d til 523 bensin,og bilene var jo gode å kjøre men enten gått langt eller rufsete. Begynte å bli litt lei etter leting ,men i juli fant jeg noe som fanget min interesse. En 06 e61 530d msport med 169 på telleren og virket pen og velholdt. Ringte og eier virket seriøs og fikk tilsendt noen bilder. Da begynte hjertet og pumpe...♥♥♥♥. Faen å fin,fader og velholdt,fader ,til og med Individual! Nam! Jeg ringte Fredrik90,og vi kjørte bort en søndag for 6 uker siden. Da vi kom bort ,ble vi møtt av en herre som var meget hyggelig og da jeg så bilen bestemte jeg meg enkelt,denne skulle jeg ha. Kontrakt ble skrevet og penger overført. Men pga akutte ting i hverdagen ,ble bilen ikke hentet før idag . Bilen er en 2006 modell 530d msport individual utgave med det meste av utstyr. Legger ut noen bilder av bilen nå som den er kommet hjem: Individual interiør og komforttoler: Dere skal få mer info og bilder imorgen,for denne har mye gøy. Og om jeg er fornøyd? Dæven,ja. Nydelig å kjøre og ikke minst hel og pen. Som sagt mer kjæm imorgo.
 3. Ja egentlig enig. Jeg merket igrunn at jeg i det siste har hatt bil langt oppi halsen . Da er det viktig at enn venter til motivasjon er der og den dukket opp idag .:) Nå skal det kjøpes litt småting til bilen og noe jeg må ha er nytt dieselfilter . Har ikke vært byttet i mitt eie .
 4. Veldig fint med skjørtene uten tvil Fahad.:). Mye mer cleant og sammensatt. Forresten,kollegaen min har hvit x6 og jeg parkerte ved siden av med x6en. Jeg synes min 530 er stor men den så jo ut som en jækla mygg på siden
 5. Dette ble veldig fint med den senkingen. Ser enkelte senker e60 så det grenser til stygt. Dette var perfekt høyde. Fin den bilen din
 6. Lovet jo en polish upd men..Da fredagen kom , kjente jeg rett og slett at jeg var møkk forbannet lei av absolutt alt med bil etter 14 dager med tull. Da var det mye bedre med tv og slappe av . Bilen dør jo ikke av at jeg ga blaffen i det . Men Idag måtte det skuffes unna litt salt gitt. Faktisk årets første for min del på denne bil. Og etter 7 dager og 35 mil ,det vanlige: Vannet hjemme var ikke iform ute pga kulde så vaskehall ble benyttet. Mens jeg ventet på tur kom der en i8 som og skulle vaske ,tøff bil men en jækla hoven snørrete blei som eide den .Nok om det , bilen fikk det vanlige og kun ferdig bilder. Ferdigstilt og klar for nye dager:' Rent er pent: Og et bakbilde: Igjen , så deilig at den funker . gikk igjennom kvitteringsbunken nå og der står det at glødeplugger og rele i februar 15. Allikevel feilkode på det , men har de byttet kabel tro? Tror kanskje jeg skal kjøpe den jeg. Den kunne visst lage tull.
 7. Nei ikke som jeg vet om :). Blir nok fint på 540en det og. Jeg for min del gleder meg stort .:). Kunne jeg og bare få tak i et Schmiedemann grenrør og så...
 8. Hei dere! Som ny medlem så tenkte jeg at jeg burde lage en tråd om bilen min. Bilen er altså en original Islandgrunmet. 92 mod 535i shadow line. Denne bilen har en ganske spesiell historie for min del ihvertfall. Det hele startet tilbake i 1999.Jeg satt og tittet på tekst tv under bmw.(hadde ikke internett da).Da så jeg denne for salg.Jeg ringte på bilen og han skulle sende meg bilder,og det fikk jeg.Og jeg falt pladask. Alt tenkelig utstyr,manuell,mørkgrønn met og hjul med felgkant.Det kunne jo ikke bli bedre for en 25 åring som jeg var da.Meeen som alle andre så ble denne bilen ofret for kjerligheten og ekteskap.Men fikk liksom aldri glemt denne bilen,så i påsken fant jeg bilder av bilen og tenkte:Herregud og flott en e34 er,skal lure på om den eksisterte....Etter å ha sjekket reg nummeret så viste det seg at bilen fortsatt levde.Jeg ringte nåværende eier og forklarte min situasjon angående bilen og det beste av alt han ville selge den til meg.Jeg solgte absolutt alt av opler jeg hadde som prosjekter og gledet meg for å se den igjen.Men gleden ble kortvarig..For maken til slett vedlikehold av karosseri og interiør på sånn en bil tror jeg ikke jeg har sett,men jeg tenkte:ikke pokker om sånn en bil skal forfalle og bli ødelagt.Jeg tok bilen med meg den skal få et trygt og godt liv her hos meg. Og jeg har allerede begynt.Bilen har blitt rubbet og polert opp så lakken er bra nå og etterhvert skal interiøret tas.Jeg skal legge ut bilder så fort jeg kan så folket kan se at den skal få et godt liv igjen. Det første bilde er når jeg hentet den og det er andre er etter oppfrisking av lakk nå i helgen. legger ut et par til:
 9. Stemmer at jeg hadde diff men valgte å selge den pga den ble aldri montert . Dessuten så kjører jeg som en 70åring med den,aldri spinning eller noe,og på vinteren krabber den dit jeg vil da jeg har gode vinterdekk .:). Ja vi kan begge være enige om at den har fått det bra hos meg .Den hadde vært død for lengst hvis ikke .:).
 10. Skjer litt her ser jeg og det er bra.:). Forbruket på dieselbilen det er ikke gale nei .Ser min 530,den går på 0.8 ved blandet kjøring og det er bra . Men er jo nysgjerrig på e12 en ,hvordan går det med den?
 11. Flott e36
 12. Nydelig arbeid uten tvil,jissess å flott ♥.
 13. 124 er skikkelige seige saker det uten tvil . Men det verste er at en e32 i god stand ,er jo like god å kjøre som en nyere bil ,synes hvertfall jeg . Jeg mener fortsatt at du bør vurdere en gammel e32 :). Jeg igjen, liker bedre e38 enn e39 . Det tok veldig lang tid før jeg kunne si at e39 var fin. Glemmer aldri når jeg var og så e39 første gang i 96 på den lokale Bmw foretningen i Arendal . Syns den så ut som en oppblåst hval kontra e28en jeg eide da og var fullstendig kjønnsløs. Men heldigvis har dette forandret seg og e39 er en flott bil.:).
 14. Du skulle hatt en e32 Fredrik .:).
 15. Ja det merket er altfor dyrt uten tvil men når jeg fikk se det og til en fortrinnsvis grei pris,slo jeg til . Lydklipp kommer det. Jeg håper på mye lyd i høyere turtall.:)
 16. Enda en 520d tråd? Har lest gjennom her og ser ut til å være en riktig fin bil dette. Dette må jo være en perfekt bil mtp drivstoff forbruk og komfort . Litt billigere å drifte og fikse kanskje og kontra 525/530? Her må jeg følge med for e39 er flotte saker :).
 17. Ja lyden blir knall med m30 og,en helt annen liga :). Mye mer sinna . Så ja blir spennende
 18. Eisenmann. Ja da må jeg komme med en upd som faktisk er en av de bedre her i tråden. Jeg har jo hatt en Supersprint bakpotte liggende som skulle vært på bilen for lenge siden . Eisenmann er jo som sagt en svindyr eksos til Bmw men til gjengjeld kvalitet og dyrisk lyd . En drøm av eksos for meg men altfor dyr synes jeg. Men da jeg omtrent blir headhuntet på FB at der ligger sånn en bakpotte og på toppen av alt at prisen er ok,da må Sveigis slå til. Jeg sulter gjerne en uke for sånn eksos. Så ja ,nå er drømmepotta mi min.:). Det skal bli så dritgøy å montere den at jeg kan ikke vente. Jeg har allerede masse lyd med Simons men med Simons midtre rør og Eisenmann ,det tror jeg kan bli good. Og hvis jeg nå kan skaffe et grenrør ,da er lykken komplett. Dette blir noe annet enn Elipspotta mi: Kvalitet: Dette er noe av de bedre stussene du kan få på e34 syns jeg: Jeg hadde ikke trodd at jeg noen gang ville eie en bil med denne type eksos men ingeting er umulig . Jeg tror e34 535i sesong 2017 blir bra jeg .:). Beklaget små bilder.
 19. Dette er en god dag for meg .:). Har en god kamerat som er like bilgal som meg . Men etter at han hadde en e28 520i for 20 årsiden ,sverget han at han aldri skulle ha noe Bmw. Den var da en 9 år gammel bil med masse tull. Etter dette har han kjørt bare Volvo stortsett og noen japser. Men han har lånt min 530d en rekke ganger og igår skrev han under på kjøp av 2014 3 serie. Han sa det enkelt at Bmw er noe av det beste enn kan få kjøpt i penger.:) Da blir det enda en fra sørlandet som kommer med på div treff
 20. Hehe nei jeg er ikke mekaniker. Hold deg fast men jobber i kirkebransjen.:). Lager /monterer gravstein rundt på kirkegårder her nede i sør.
 21. Godt var det i ordets rette forstand :). Ja ,det som er ,er at sjefen er like gal etter bil som meg og kjører x3 3,0d og fin gammel Opel. Vi har bygd nytt på jobb og ville ha et verksted. Han er opptatt at ting skal brukes og her har jeg fritt spillerom . Løftebukk er kjempegreit og ikke minst varmt og godt :). Og selvfølgelig ikveld klarte jeg ikke å stå imot presset :). Ble da selfølgelig handlet noe jeg har drømt om bestandig til e34en og er en dyr investering . Kommer oppdatering i 535 tråden imorgen. Jeg nevner bare Eisenmann ..;)
 22. Dette visste jeg ,ja at du ville glise :). Selv nå etter 1 år og to mnd ,gleder jeg meg til å sette meg inn i e61en og kjøre . Speilet ditt vet jeg ikke men glassluken er nok mikrobryteren. Se om det går ann å få smurt eller noe ,sikkert en bagatell. Tror ikke det er noe ledningsbrudd . Godt du koser deg
 23. Jeg ser du skriver mest forhatte Bmw og det har nok vært det for mange ja. For min del er det noe av det fineste du kunne få. Husker når jeg kjøpte min e28 528i i 1996 ,letet jeg og etter e23 735i . Mine venner trodde jeg var gal da jeg som 22 åring lette etter en sånn. Denne type bil minner meg og de gode minnene fra barndommen da jeg var mye i Oslo hos min familie. Da så enn kakser som kjørte nye e23er rundt i Oslo og mesket seg:). Derfor gøy at jeg kjenner en som har klart å skaffe seg flaggskipet av denne suverene modellen
 24. Ja det var godt uten tvil.:). 14 dager uten start var dritt men heldigvis etter starterbytte og koding ,går den. Motivasjonen er der den hvertfall nå :). Angående varm garasje ,er jeg heldig nå. Jobben har bygd nytt lokale og sjefen er autofil . Et verksted på totalt 80kvm med løftebukk,absolutt alt verktøy og som ansatte har egen nøkkel til,gjør at ting blir lettere . Hadde jeg hatt sånt hjemme ,hadde jeg bodd der
 25. Hvor fikk du tak i dette ? Kjekt verktøy