sveigis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3409
 • Ble medlem

 • Sist besøkt

 • Days Won

  27

Alt postet av sveigis

 1. Etter å ha letet og drømt lenge,ble det ny bil og da får jeg lage en ny tråd. Men før der kommer bilder,ønsker jeg å fortelle hva og hvorfor det ble akkurat denne type bil. Litt historikk og kilder kan jo og være litt gøy. Vi må tilbake i 2005. Da jobbet jeg på en plass som het Windy Boats. En kollega kjøpte en ny 525d e61 ,og jeg husker jeg ble bergtatt.Dette var ikke Msport.Allikevel fin. Senere dette året ,gikk jeg og vandret i Sandefjord sentrum,der møtte jeg en sort 530d M sport e61.. Dæææven døtte i blokksberg ,for en bil. .Tanken min var enkel,Sånn en skal jeg ha en gang.. Årene gikk,livet fortsatte som normalt og sånn av og til ,var jeg innom Finn .no . Men tenkte ,gud,disse er jo dyre enda.. Så ifjor ,tenkte jeg at en e39 530d ,holder lenge og var igrunn klar for det ,men livet ville det annerledes.. Som dere vet,så er jeg og Fredrik90 gode venner og han,mente at en e61 hadde vært bil for meg i og med disse begynte å falle i pris. Mente fremdeles var dyre ,for jeg skulle ikke ha hva som helst. . Så etter litt tenking......Jo fanken,nå må du slutte å kjiipe så "sa jeg til meg selv. Og i mars begynte jakten. Var og testet alt fra 525d til 523 bensin,og bilene var jo gode å kjøre men enten gått langt eller rufsete. Begynte å bli litt lei etter leting ,men i juli fant jeg noe som fanget min interesse. En 06 e61 530d msport med 169 på telleren og virket pen og velholdt. Ringte og eier virket seriøs og fikk tilsendt noen bilder. Da begynte hjertet og pumpe...♥♥♥♥. Faen å fin,fader og velholdt,fader ,til og med Individual! Nam! Jeg ringte Fredrik90,og vi kjørte bort en søndag for 6 uker siden. Da vi kom bort ,ble vi møtt av en herre som var meget hyggelig og da jeg så bilen bestemte jeg meg enkelt,denne skulle jeg ha. Kontrakt ble skrevet og penger overført. Men pga akutte ting i hverdagen ,ble bilen ikke hentet før idag . Bilen er en 2006 modell 530d msport individual utgave med det meste av utstyr. Legger ut noen bilder av bilen nå som den er kommet hjem: Individual interiør og komforttoler: Dere skal få mer info og bilder imorgen,for denne har mye gøy. Og om jeg er fornøyd? Dæven,ja. Nydelig å kjøre og ikke minst hel og pen. Som sagt mer kjæm imorgo.
 2. Saltkjelen : Ja har sett litt og det ser jo greit ut ,den pæren er det en vanlig pære som park eller er det en spesialpære? Har sjekket litt men finner det ikke helt ut.
 3. Takk for innspill dere .😀 Da må jeg se om det ikke blir litt skruing imorgen .dvs datteren min 😉.
 4. Forresten,angel eysa på høyre side har sluttet å virke . Er det noe hokus pokus å bytte pæra til dette ? Så på youtube at du måtte av med lykta,må vel være enklere løsning . Noe her har velcgjort dette før ?
 5. Fredagens tur . Vi hadde besøk av en bitte liten familiemedlem nå i uken som var . Og han måtte jo hjem til mor og far i Fredrikstad så jeg bestemte at en tur med 530en hadde ikke vært dumt . Så 06,45 var bilen pakket med kone , nevø 7 mnd , datter og hennes kompis . Destinasjon Fredrikstad så Sverige/ Svinesund next. Jeg hadde nemlig en plan med denne turen og det var rett og slett få blåst utav den , ja tyne den litt . Grunnen til det er at den blir mye daukjørt på korte strekninger og får aldri sjansen til å bli skikkelig varm osv . Som sagt startet fra Grimstad i rolig tempo da man ikke kjører idiot med små barn i bil . Men det jeg gjorde på vei bortover var å bruke manuellfynksjonen mye og dro den godt ut på 2 og tredje ofte . Dette tror jeg den hadde godt av da det luktet skikkelig rart av den og følte at bilen gikk bedre og bedre etterhvert . Tror den var inngrodd 😀😀. Etterhvert kom vi til Horten . Og igjen etter mye tullekjøring imponeres jeg stadig over forbruket: Jeg har jo klaget over elendig varme i bil i det siste men etter pisking milevis er den god og varm i bil og tempen er er fin: Kan termostater ha " hengt" seg for å så ha løsnet etter litt god kjøring? Uansett alt var bra til nå. Her ventes det på ferje : Og etterhvert er man ombord : Nydeilig vær på vei mot Moss men fyyyy og kaldt: Og etter å ha levert nevø i Fredrikstad , var det tid for Svinesund . Nå var det kun meg , kone og mine barn og jeg følte at jeg kunne øke farten bittelitt mer til Sverige og dette er jo en fanden til deilig bil og kose seg i og plutselig var vi her: Her gikk jo barna amok noe som jeg forstår fullt ut 😃😃. Og alle plasser ble besøkt . en tur innom Tvboden og der parkerte jeg ved siden av en m3 . Satan for et svev:): Og mens kone og barn tuslet rundt, fant jeg en reklame for Color Line . Et gammelt bilde av en E39 : Sånt varmer mitt Bmw hjerte 😃. Og barna koser seg maks i baksete: min datter med kamerat . Og så Strømstad next og Systembolaget: Her ble det handlet inn etter alle kunstens regler 😀. Rett på siden der jeg parkerte , stod der en flott 523i som var helt original. se bortifra riper på fanger , så var denne knall: Liker å se sånne eksemplarer . Tiden går og det var tid for å sjekke inn på ferjen. Vi tok Fjord Line denne gangen og så konkurrenten reise ut fra Strømstad: En godt fylt opp e61: Og mens vi venter , sitter family Sveigis på nettet : Når vi annkom Sandefjord kl 21 , bar turen ned til Grimstad igjen og det var godt . 16 timer på tur , da er det godt å hive bein i sofaen . Dette var en deilig tur for oss og ikke minst bilen . Nå har den gått skikkelig varm , fått tynt seg og familien har fått seg godteri både for store og små 😃 Og må gjenta,,, for en bil å reise på tur med . Alle koser seg , store og små . Bmw altså , er ikke rart vi liker deg .😉😉
 6. Å for en fin e36 :)! Denne var helt riktig overalt og gøy å se at denxblir passetcpå
 7. Veldig fint dette .:) Ble blank og fin etter vask og nå . Gleder meg til jeg selv skal ha f10 .Det blir nok en sånn som erstatter av e61en .Men blir mange år til. Derfor er det gøy med f10 tråder som denne og f90 sin.:)
 8. Imorgen blir det en tur til Sverige og kommer med en reiseupdatering tenker jeg. Skal bli godt med en langtur sånn at den får blåst av seg litt :).
 9. Sånne delebiler er gull og kommr over Henfjeld :). Det begynner å dra seg til med utstyr på bilen din nå og det er jo gøy. Som tidligere nevnt liker jeg at vi er endel som liker disse bilene og passer godt på de. For disse gir mye glede langs veien :).
 10. Tenker du nå er glad du tok avgjørelsen med å fikse denne opp. Det fortjener den da dette er en nydelig bil.e38 er en av de fineste 7erene . Felgvalg er ikke enkelt men masse kant er et must hvertfall synes jeg
 11. Blir hvertfall spennende og se.:) Lett og bytte tilbake om det blir feil . Det kan være tøft ja pga plasseringen av lykter men jeg vil ikke ha det på min.:). Sett det på e32 ,da er det tøft men det er jo fordi den er så massiv og stor i forhold .
 12. Hei dere! Som ny medlem så tenkte jeg at jeg burde lage en tråd om bilen min. Bilen er altså en original Islandgrunmet. 92 mod 535i shadow line. Denne bilen har en ganske spesiell historie for min del ihvertfall. Det hele startet tilbake i 1999.Jeg satt og tittet på tekst tv under bmw.(hadde ikke internett da).Da så jeg denne for salg.Jeg ringte på bilen og han skulle sende meg bilder,og det fikk jeg.Og jeg falt pladask. Alt tenkelig utstyr,manuell,mørkgrønn met og hjul med felgkant.Det kunne jo ikke bli bedre for en 25 åring som jeg var da.Meeen som alle andre så ble denne bilen ofret for kjerligheten og ekteskap.Men fikk liksom aldri glemt denne bilen,så i påsken fant jeg bilder av bilen og tenkte:Herregud og flott en e34 er,skal lure på om den eksisterte....Etter å ha sjekket reg nummeret så viste det seg at bilen fortsatt levde.Jeg ringte nåværende eier og forklarte min situasjon angående bilen og det beste av alt han ville selge den til meg.Jeg solgte absolutt alt av opler jeg hadde som prosjekter og gledet meg for å se den igjen.Men gleden ble kortvarig..For maken til slett vedlikehold av karosseri og interiør på sånn en bil tror jeg ikke jeg har sett,men jeg tenkte:ikke pokker om sånn en bil skal forfalle og bli ødelagt.Jeg tok bilen med meg den skal få et trygt og godt liv her hos meg. Og jeg har allerede begynt.Bilen har blitt rubbet og polert opp så lakken er bra nå og etterhvert skal interiøret tas.Jeg skal legge ut bilder så fort jeg kan så folket kan se at den skal få et godt liv igjen. Det første bilde er når jeg hentet den og det er andre er etter oppfrisking av lakk nå i helgen. legger ut et par til:
 13. Oi oi,det var pene felg som kledde bilen bra. Veldig mye penere disse enn Hennesy felgene. Hvordan går det ellers med bilene? Vært stille her en stund.
 14. Som det nevnes nydelig bil og fargekomb på denne. Og når det gjelder planer på denne ,vil ikke gjort så mye :). Bilen er nydelig som den er . Men mye av det som Walkabout nevner kan jeg være særs enig i
 15. Det er vinterferie her i sør og faktisk et meget flott vær . Hva passer vel bedre da enn en grilltur? Her på Fevik er vi velsignet med flotte strender og naturperler så turen gikk kun noen få meter. En tur vi selvsagt kunne gått men med en nevø på seks mnd på besøk , ble bilen tatt .(Glad jeg er ferdig med smått nå ser jeg )😀😀. Og er vi på strandtur , tar jeg bilen helt ned : Og der er fint på tur idag: Pølser og div , må til: Et par svaner som soler seg : Men så til bilen. Dere vet jo at jeg er fryktelig nøye med ting men allikevel kan jeg og vise ett typisk hverdagsbilde av en vinter 61: Ja , jeg er ikke den som griner over et sånt syn i korte perioder . Dette er prisen jeg må betale for å velge en sånn som familiebil Den skal brukes for det den er verdt og er ikke noe pyntedukke . Men skal likevel selvsagt passes på . Og etter noen timer var vi hjemme igjen .Deilig med frisk luft. Tenkte ....go vær, mildt, tørre veier..Ja til blokksberg,da endte det sånn: Og det gjør ingenting : Jeg valgte all in idag med full berøringsvask, tørk og QD. Og dette ga resultat som jeg er mest fornøyd med: Bedre dette : Selv om e34en ble tatt på søndag fikk den berøringsfri idag. begge rene: Deilig med vår snart .😃😃
 16. Velkommen i Eisenmannklubben :). Ja dette blir rått. Den lager nydelig lyd bare med original midtre potte og selve Eisenmann potta .:). Skjønner du gleder deg for det gjør jeg og
 17. Sitter å legger litt planer angående bilen for sommeren. Ikke så mye forandring men veldig mye smådetaljer som lister og diverse som må byttes og endel småflikk i lakk. Utseendemessig er der ikke så mye heller som blir forandret. Men selv om jeg er motstander av orange blinklys på "modda" bil ,fant jeg dette: Denne bilen er jo prikk lik min og ja jeg må si at gule blink var tøft . Så nå skal jeg teste dette med sort m5 bakplate . Kanskje det kan bli fint ?;)
 18. Ja Thomas var en hyggelig herremann med masse deler og biler. Fader han hadde en stund en e28 for salg ,en 535i med rødt skinn som jeg ville kjøpt men den var det en annen som fikk gleden av.:).
 19. Ja som tidligere nevnt er dette et meget flott bygg. Måten du lager ting på ,imponerer meg .Du e dridflink som vi sier her i Grimstad :). Huff,jeg kjenner jeg får nervekløe når du nevner lufting... Håper jeg ser denne på et treff til sommeren .:). Sender deg en pm senere idag btw
 20. Og takk gud for at den ikke kom ut som GT !!!:). Interiøret er nydelig og jeg har sett det live. Jeg var nemlig hos Thomas og hentet et m5 interiør til min e34 og da var det solgt til deg
 21. Vet heller ikke om det er standardfeil men er nok det at feilkoden er sirkulasjondpumpe ved Webasto ,så slår meg egentlig med ro med det . Så får jeg slå meg til ro med det. Nå skal jeg ha bilen på verksted hos min fetter og da skal vi se på det. Må ha dette iorden
 22. Mulig men hvordan fant du ut at det var akkurat den? Er der ikke fler "pumper " som kan kuke?